|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
27.9.2008 20:08:00   
petarda
Če se ne motim ste vi enkrat že bili v Podčetrtku ne? user posted image ....Kdaj pa greste zdaj in za koliko dni? user posted image  Mogoče se pa mi odpravimo po čokolado v bližini user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
27.9.2008 20:14:17   
Urša
Mi smo šli pa danes na Pikin festival. Bilo je super! user posted image  

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Mami je na srečolovu zadela glavno nagrado! user posted image  Izmed 3000 srečk sem izžrebala številko 1. user posted image user posted image user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
27.9.2008 20:20:13   
NinaŠ
O Urša super user posted image , joj pa za "opremo" ste tudi poskrbeli user posted image , na to sploh ne bi pomislila user posted image ...smo upali, da letos ne bomo zgrešili Pikinega festivala, pa nam žal ni zneslo user posted image

sem mislila, da si jo čist na kratko...tole boš mela še vedno kaj sušit

sem ji odstrigla več kot pol las user posted image , je imela že precej dolge - recimo 5 cm čez ramena, tako da so to zdaj "kratki" in bodo posušeni 1,2,3  Res pa je imela vedno spete ali spletene, tako da dejanska dolžina ni prišla do izraza user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
27.9.2008 20:26:25   
NinaŠ
Za primerjavo poglej - preveri dolžino
user posted image

ali pa tule - že čopki segajo do ramen
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
27.9.2008 20:33:47   
petarda
Mi smo šli pa danes na Pikin festival. Bilo je super!

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mami je na srečolovu zadela glavno nagrado! user posted image  Izmed 3000 srečk sem izžrebala številko 1. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Urša, ti pa res za to jesen lahko rečeš, da za dežjem pride sonce user posted image user posted image user posted image user posted image ....sem res vesela....zraven tega, pa še fuuuuuul dobro zgledaš user posted image  user posted image ... evo, če boš dobila novo službo, se boš lahko pa kar s kolesom zapeljala user posted image ....a je že kaj novega glede tega? Kako pa napreduješ z izpitom? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
27.9.2008 20:35:32   
petarda
Ja...razlika je očitna user posted image ....ampak kakšen cuuuukeeeer je Tina s čopki! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
27.9.2008 21:12:15   
NinaŠ
Adaaaaaaaa vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ...dobrodošla v klubu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
27.9.2008 21:34:05   
petarda
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
27.9.2008 21:35:39   
petarda
user posted image user posted image user posted image ....sem raztegnila....ne me zatožit user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
28.9.2008 7:00:29   
Teni_
Jutro punce.

Jaz ta vikend samevam, ker je šel user posted image  s  firmo na izlet v Bosno. Pride danes ponoči enkrat.

No, da povem: v petek sem zadnjič delala v stari službi, zdaj dva dni ure koristim, v sredo pa že grem v Merkur na uvajanje.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
28.9.2008 8:37:25   
ada2
Hvalauser posted image
ni tako hudo kot sem mislila.... nič niso kosti škripale, ko sem zjutraj iz postelje vstalauser posted image user posted image user posted image

drugače pa še ena danes praznuje:

Tincci vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa vse vabim na user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
28.9.2008 8:40:52   
ada2
bravo Uršauser posted image user posted image user posted image

Nina Tini pa prav paše nova frizurca, sicer je pa tudi s čopki bila tak cuker, da bi jo samo gledaluser posted image

madonca imamo me lepe otrokeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
28.9.2008 8:56:30   
*bubi*
Ada, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tincci, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
28.9.2008 8:57:58   
*bubi*
Jaz ta vikend samevam, ker je šel s firmo na izlet v Bosno. Pride danes ponoči enkrat.

Hoj, teni! Kako pa lahko samevaš poleg dveh pup? user posted image

Srečno v novi službi! Želim ti, da se uspešno navadiš in predvsem, da bodo boljše razmere! BTW: kje boš pa delala? Men se zdi, da Merkurja ni v Rušah user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
28.9.2008 9:34:07   
NinaŠ
Tincci vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
28.9.2008 9:35:38   
NinaŠ
Drugače pa: dobro jutro! In user posted image user posted image user posted image   ..zdaj moram hitro drobižka oblečt, da gremo na tapravo user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
28.9.2008 9:51:56   
Teni_
No, samevam brez user posted image , dolgčas mi pa res ni.

Ne, Merkur se zdaj seli na novo lokacijo - tu blizu Obija.Ne vem pa še kam bom šla na uvajanje. Mi bodo še javili.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
28.9.2008 9:58:13   
tincci
Ada, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
28.9.2008 9:58:48   
tincci
Urša, super nagradauser posted image Pa FUL dobro zgledašuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
28.9.2008 11:03:22   
petarda
user posted image

user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
28.9.2008 13:37:45   
Urša
Najprej vse najboljše Ada in Tincci!

user posted image

Hvala za komplimente!user posted image user posted image user posted image

pa za "opremo" ste tudi poskrbeli , na to sploh ne bi pomislila

To je kar klasika, je veliko Pik nogavičk in gusarjev, čisto maškaradno vzdušje, še kakšnega odraslega našemljenega srečaš! user posted image

Glede službe še ne vem, na razgovoru sem bila, je pa v igri še ena učiteljica-domačinka, ki je na zavodu prijavljena, tako da mislim, da bo dala njej prednost, se bo razjasnilo ta teden.

Kako pa napreduješ z izpitom?

Gre, zdaj sem že počasi pri koncu. user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
28.9.2008 19:36:38   
ada2
mi smo čisto hin....

sem imela v planu cel dan lenarit, pa smo šli k moji sestri pomagat streho prekrivat....saj jaz nisem glih kaj delala, sem šla z otroci in sestrinim psom v gozd po kostanje, pa jih potem vse narezala (in si pridelala žuljuser posted image ) in jih spekla. potem sem se malo čez 5 poslovila, ker sta bila Nuša in Adam čisto vsrana in smo se šli kopat domov, no, zdaj mo vsi trije čisti in nahranjeni in komaj čakam, da grem spat. Andrej pride kasneje z mojima staršema, so namreč vsi še ostali, da se delo dokonča.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
28.9.2008 20:46:28   
NinaŠ
....Kdaj pa greste zdaj in za koliko dni?

gremo v sredo do nedelje user posted image Samo user posted image user posted image zdajle sem ful žalostna, ko je napovedano čist nikakvo vreme user posted image   ...najrajš bi odpovedala oz. mi sploh ni za it.... ...ma ja, saj se bomo imeli fino user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
29.9.2008 7:58:52   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image če jo sploh katera še pije user posted image user posted image

Brrrrrr ...zunaj je 0° user posted image    ...bo treba avto začet v garažo dajat, ker danes je bil čisto zmrznjen user posted image in sem imela kar nekaj dela, da sem ga odrzala user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
29.9.2008 8:44:34   
*bubi*
Pri nas pa sonček user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer hladno, okoli 10°, ampak ni čutiti. Komaj čakam, da se zagreje in šibava z bubiko ven user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?