|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
12.9.2008 21:03:09   
amy26
dober večeruser posted image
danes sem bila skos nekam terenska tako da sem čist crknjena, ko sem šla pa po otroke pa še onadva za vsako bedarijo cmerava, v vrtcu ni težav oba pridna nič ne jokata, ko pa pridem npr. Aleksa iskat in me zagleda se začne pa ful cmerat kot da bi mu v vrtcu kaj delali vendar mu ne.
popoldne pa itak spet jok za vsako bedarijo

ponoči še vedno zbujanje, razlog Ela mislim da jo še vedno matrajo zobki zdaj rinejo zgornje trojke, upam da kmalu pridejo ven da potem ne bom skos krivila zobke za zbujanjeuser posted image  jih pa ima 12 oz. novi so še na pohodu

Naj še samo omenim da je Aleks sedaj tudi brez peleničkeuser posted image , čez dan je brez že dobre tri tedne, smo pa brez tudi ponoči in to že od ponedeljka, je bil fant pripravljen da bi bil ponoči brez že zdavnaj vendar nisem imela nobene nepremočljive prevleke zato sem čakala, no sedaj jo končno imamo in zaenkrat je vse okuser posted image

zdej pa lahko noč, pri nas je začelo že malo grmeti

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
12.9.2008 21:28:47   
tincci
Danes sem na otroškem bazarju dobila prejšnjo supermami in se ravnokar malo zjokala, ker sem notri prebrala zgodbico od paštetkine user posted image . Dobr, da sem vedela, da je to bilo objavljenouser posted image Očitno vas moram več spremljat ali se pa naročit na supermamiuser posted image

paštetka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
13.9.2008 3:06:01   
petarda
Dobr, da sem vedela, da je to bilo objavljeno Očitno vas moram več spremljat ali se pa naročit na supermami

Več naš moraš spremljat user posted image ... je podobno, kot če bi bila naročena na supermami....samo bolj ažurno user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
13.9.2008 3:09:20   
petarda
No...poglejte uro user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa saj ne morem verjet! Še takrat, ko se odločim...danes se bom pa naspala....se ne morem user posted image ....sem se eno uro premetavala po postelji, zdaj sem pa odnehala...

....saj mam kaj za delat, samo ne morem zdaj ropotat s sesalcem, pa okna it pomivat...user posted image  

Mam pa eno darilo za uštimat, ker jutri od petardita botrček praznuje RD user posted image ....grem mal fotke pregledat, da vidim, če sem ga to poletje kje dobro ujela user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
13.9.2008 4:27:29   
petarda
Kakšno zatišje tuki gor user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jao, saj vam privoščim spanec....grem tudi jaz zdaj probat mižat, čeprav nisem ČISTO NIČ utrujena user posted image .... Zdaj ko sem slikice gledala, bi šla najrajši še malo na morje user posted image ...

....kera prva vstane, da ji kafe skuham? user posted image

Evo Nincy...mislim, da bo zate user posted image .... user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič....grem zdaj še lubija mal zbudit....mislim, da on pa ne bo imel nič proti user posted image user posted image user posted image ....ampak verjetno me bo tak pogledal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
13.9.2008 7:11:34   
Paštetka
majku milu, kaj pa počnete tak pozno tu gor? ali bolje rečeno tak zgodaj? user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
13.9.2008 8:39:34   
petarda
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
13.9.2008 8:41:38   
petarda
Paštetka a ti nisi nikoli imela takih problemov? Saj jaz tudi ne....do zdaj user posted image ...se pa nekako tolažim, da bo z nosečnostjo minilo user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
13.9.2008 10:54:21   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Petarda, jaz včasih ponoči dežuram, ampak ne pred računalnikom user posted image  Moraš kak SMS poslat za klepet user posted image  Sva pa zato zjutraj potegnili user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
13.9.2008 12:18:06   
petarda
Petarda, jaz včasih ponoči dežuram

zdaj že, zdaj...še do dveh tednov nazaj se ti pa kaj takega ni dogajalouser posted image user posted image user posted image ...meni se pa zdaj, se mi pa pol ne bo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
13.9.2008 12:18:55   
petarda
Sva pa zato zjutraj potegnili

do kdaj pa? Pa menda ne do desetih user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
13.9.2008 12:29:37   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

zdaj že, zdaj...še do dveh tednov nazaj se ti pa kaj takega ni dogajalouser posted image user posted image user posted image ...meni se pa zdaj, se mi pa pol ne bo user posted image

Haha, to se kar tolaži. Meni se je to dogajalo celo nosečnost in potem dve leti nismo spali ponoči, tako da to je prepriprava na malega gangsterja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
13.9.2008 12:35:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Haha, to se kar tolaži. Meni se je to dogajalo celo nosečnost in potem dve leti nismo spali ponoči, tako da to je prepriprava na malega gangsterja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a-a....jaz se bom raje držala Adine teorije user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
13.9.2008 12:38:44   
petarda
Nekam bi šla. Za novo leto. V mislih imam kakšno kočo na smučišču...majhno, po možnosti s kakim kaminom.... nekje tak, da bi se lahko s petarditom sankali, zvečer bi šel petardito spat jaz in oči pa pred kamin, deci šampanjca.... user posted image ....lubi bi sicer raje spet na morje, samo mene vleče nekaj v hribe...pozna kera kakšno tako lokacijo ali pa je celo že bila v kaki podobni koči? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
13.9.2008 13:15:19   
petja

Nekam bi šla. Za novo leto. V mislih imam kakšno kočo na smučišču...majhno, po možnosti s kakim kaminom.... nekje tak, da bi se lahko s petarditom sankali, zvečer bi šel petardito spat jaz in oči pa pred kamin, deci šampanjca.... user posted image ....lubi bi sicer raje spet na morje, samo mene vleče nekaj v hribe...pozna kera kakšno tako lokacijo ali pa je celo že bila v kaki podobni koči? user posted image

Mi smo bili na Rogli oz. v eni koči ob cesti, ki pelje na Roglo. Je bilo ful luštno.

Lp, petja

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
13.9.2008 13:58:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petja

Mi smo bili na Rogli oz. v eni koči ob cesti, ki pelje na Roglo. Je bilo ful luštno.

ja...saj najprej sem pomislila na Roglo...a imaš kakšen link? Pa kake fotke? Lahko tudi na ZS user posted image . Še najraje bi šla nekam, kjer je preverjeno fajnuser posted image

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
13.9.2008 14:14:57   
petja

IZVIRNO SPOROČILO: petja

ja...saj najprej sem pomislila na Roglo...a imaš kakšen link? Pa kake fotke? Lahko tudi na ZS user posted image . Še najraje bi šla nekam, kjer je preverjeno fajnuser posted image

Petarda, to je že kar nekaj let nazaj, tako da nimam nič. Je bila pa hiška v dveh nastropjih, spodaj kuhinja in dnevna soba, zgoraj pa 2 spalnici. Je pa takrat vse prijateljica urejala, vem samo, da je preko ene agnecije vzela. Poglej mal po netu pri agencijah, al pa na strani od Rogle, ziher boš kaj najdla. Je pa fajn, ker greste lahko kaj na Roglo ali pa v Zreče v bazene - da imaš kaj početi z otrokom.

Če si to res želiš, potem pohiti, ker je za novo leto že ful razprodano, po moje si folk eno leto vnaprej rezervira user posted image

Lp, petja

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
13.9.2008 16:00:45   
nincy
Evo Nincy...mislim, da bo zate user posted image .... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooooo Petarda hvala za jutranjo kavo user posted image
Sem bila pa jaz tud že ob 3 pokonci...me je L v luft vrgla...je hotela risanke gledat, pa jogurt jest, pa pol še čokolešnik user posted image  In je menda šele ob pol 6 šla nazaj spat. Itak vikend je, pa je treba kmal vstat...sej če bi bilo med tednom, bi jo pa budila za vrtec.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
13.9.2008 16:03:09   
nincy
Nekam bi šla. Za novo leto.

Jaz tud...sem gledala Kanarske otoke user posted image  Mi je pa tvoja varianta Petarda tud všeč...samo sama z L glih ne bi šla...no ja mogoče pa kaj najdem do novega leta user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
13.9.2008 16:13:44   
tincci
Tiste lepe hiške na poti na Roglo oddaja agencija Sonček, vsaj včasih je.

Jaz sem pa gledala, da bi šli v Cerkno, je direkt na smučišču penzionuser posted image ampak za manj kot en teden skupaj ne oddajo, meni bi bilo 3-4 dni čisto dovolj.

www.alergije.net

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
13.9.2008 16:45:06   
*bubi*

Do pol desetih user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
13.9.2008 20:02:01   
petarda
meni bi bilo 3-4 dni čisto dovolj.

meni tudi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
13.9.2008 20:03:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Do pol desetih user posted image

upam, da bo obdržala to lepo navado! user posted image user posted image ...pa brez zbujanja ponoči user posted image ...no, razen za papicouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
13.9.2008 20:04:26   
petarda
Jaz tud...sem gledala Kanarske otoke

oooo....saj to je tudi meni dobra varianta user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
13.9.2008 20:05:21   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

Nekam bi šla. Za novo leto.

Mi je pa tvoja varianta Petarda tud všeč...samo sama z L glih ne bi šla...no ja mogoče pa kaj najdem do novega leta user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?