|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
4.9.2008 7:34:13   
petarda
No, ko ima vrag male, jih ima sto, pravijo. Pa se res je :(

Bubi kaj je? Me preseneča ura, ko si pred računalnikom. user posted image  Ne moreš spati? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
4.9.2008 8:18:06   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi kaj je? Me preseneča ura, ko si pred računalnikom. user posted image  Ne moreš spati? user posted image

Eh, kaj cem zdaj razlagat :) Verjamem, da se bo vse postimalo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
4.9.2008 8:23:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Eh, kaj cem zdaj razlagat :) Verjamem, da se bo vse postimalo.

Itak, da se bo! user posted image  Javi, kaj se boste dogovorili danes.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
4.9.2008 8:40:01   
ada2
Ada, si že kaj debela?

ja, eni me že rodit pošiljajouser posted image

čakam zdaj, da mi pridejo pregledat kam in kako moramo plinske cevi premaknit zaradi prizidka.....
ko bomo kako srečanje spet imele me itak ne boste več prepoznale, ko bom čisto osivela poleg te gradnje (pa se še čisto nič ne poznauser posted image )

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
4.9.2008 8:41:56   
ada2
sem prehitro potrdila...

bolančki pozdravite seuser posted image user posted image user posted image

bubi držim pesti, da se čimprej obrne, kaj pa tisti zunanji obrat ploda, a to ti pa niso predlagali? no, v glavnem vse bo v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
4.9.2008 8:52:12   
amy26
kaj pa tisti zunanji obrat ploda, a to ti pa niso predlagali? no, v glavnem vse bo v redu

mislim da je prepozno za obrat, edino sam se še lahko obrne

pa dobro jutro, od 23 ure zvečer sem pokonc, nisem mogla nazaj zaspati, pol pa ko končno zaspim za par minut me pa Ela dvigne ob 3 uri zjutraj pol pa spet nič od spanjauser posted image .

Aleks ni hotel v vrtec, ko ga je dal iz avta oči ven je začel jokat in ni hotel iti v vrtec, hotel je nazaj k teti v varstvouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
4.9.2008 8:54:59   
amy26

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

pa ker mi je dolgčas naj povem da imava z lubijem danes 3.obletnico porokeuser posted image

Kako ti je lahko pa pol dolgčas???? user posted image user posted image user posted image user posted image

res se mi nič ni dalouser posted image  komaj sem čakala da se otroci umirijo ker sta oba nemogoča, da sem šla še jaz spat. Ko sem se pa zbudila je pa user posted image  spal, buditi ga pa nisem hotela, raje sem si vzela čas zase in šla mal na RRuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
4.9.2008 9:04:53   
nincy
Pri nama so bile tud krokodilje solzeuser posted image ...že ko sva se peljale v vrtec, ko sem jo oddala je bilo še huje...do ven sem jo slišala...pa verjetno še vedno joka user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
4.9.2008 9:07:06   
nincy
Bubi držim pesti, da se danes kaj pozitivnega dogovorite user posted image  user posted image  user posted image

Pa za vse novembrčke, da se čim prej navadijo na vrtec user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
4.9.2008 11:34:30   
ada2
ejj, če bubi javi novico o novem članu družine pred 7 uro zvečer, naj mi prosim ena sms pošlje..... nekak imam občutek, da bi se lahko danes kaj zgodilo (sicer držim pesti, da se še prej obrne), pa že zamujam v službo in bom itak cela živčna, ko ne bom mogla čekirat, če je že kaj novegauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
4.9.2008 12:15:44   
petarda
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi ima punčko!!!!! Vse je v redu!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
4.9.2008 12:24:17   
Urša
Bubi, iskrene čestitke za punčko!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
4.9.2008 12:27:53   
amy26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi ima punčko!!!!! Vse je v redu!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T K E    B U B Iuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
4.9.2008 12:33:14   
Paštetka
ČEstitke user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kako ji je pa ime? user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
4.9.2008 12:41:18   
tincci
Bravo, bubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
4.9.2008 12:57:42   
petarda
Kako ji je pa ime?

Ne želi, da se ime javno pove na forumu user posted image ...ti pošljem ZSuser posted image ....Je pa leeeepo imeuser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
4.9.2008 13:01:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ejj, če bubi javi novico o novem članu družine pred 7 uro zvečer, naj mi prosim ena sms pošlje..... nekak imam občutek, da bi se lahko danes kaj zgodilo (sicer držim pesti, da se še prej obrne), pa že zamujam v službo in bom itak cela živčna, ko ne bom mogla čekirat, če je že kaj novegauser posted image

sem te klicala...imaš SMS user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
4.9.2008 13:13:29   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bubi četitamo user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
4.9.2008 13:15:33   
NinaŠ
Petarda prosim še meni ZS user posted image

Kvaka kdaj se zmenimo? user posted image  Jaz imam zdaj naslednji soboti delavni, tako da po 20. si vzamem čas user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
4.9.2008 13:52:38   
Naty_ka
Ja Bubi, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če bi mi imeli v prvo punčko, bi ji bilo tako ime kot je Bubi dala sedaj hčerki. Tako da če se katera spomni...user posted image

Prej ko sem se jaz pogovarjala z njo je bila še v porodni sobi. Sta pa obe v redu.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 4.9.2008 13:53:10 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
4.9.2008 14:21:40   
tincci
ena naj mi ZS pošlje, kako ji je imeuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
4.9.2008 14:22:38   
kvaka
Bubi iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image    

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
4.9.2008 14:23:48   
kvaka

Jaz bi tudi rada vedela ime user posted image . Prosim še meni ZS

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
4.9.2008 14:26:14   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Kvaka kdaj se zmenimo? user posted image  Jaz imam zdaj naslednji soboti delavni, tako da po 20. si vzamem čas user posted image

Jaz mam itak cajt, tako da samo povej kdaj uletiš. user posted image

Pa Petarda si bo takrat tudi cajt vzela, a ne?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
4.9.2008 14:54:20   
petarda
Vse, ki ste hotele imate ZS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tak vesela za našo bubi, da kar letim user posted image user posted image user posted image user posted image ...končno drži v naročju svojo punčko user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?