Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 7:34:13
|
|
|
|
petarda
|
No, ko ima vrag male, jih ima sto, pravijo. Pa se res je :( Bubi kaj je? Me preseneča ura, ko si pred računalnikom. Ne moreš spati?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 8:18:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda No, ko ima vrag male, jih ima sto, pravijo. Pa se res je :( Bubi kaj je? Me preseneča ura, ko si pred računalnikom. Ne moreš spati? Eh, kaj cem zdaj razlagat :) Verjamem, da se bo vse postimalo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 8:23:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda No, ko ima vrag male, jih ima sto, pravijo. Pa se res je :( Bubi kaj je? Me preseneča ura, ko si pred računalnikom. Ne moreš spati? Eh, kaj cem zdaj razlagat :) Verjamem, da se bo vse postimalo. Itak, da se bo! Javi, kaj se boste dogovorili danes.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 8:40:01
|
|
|
|
ada2
|
Ada, si že kaj debela? ja, eni me že rodit pošiljajo čakam zdaj, da mi pridejo pregledat kam in kako moramo plinske cevi premaknit zaradi prizidka..... ko bomo kako srečanje spet imele me itak ne boste več prepoznale, ko bom čisto osivela poleg te gradnje (pa se še čisto nič ne pozna )
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 8:41:56
|
|
|
|
ada2
|
sem prehitro potrdila... bolančki pozdravite se bubi držim pesti, da se čimprej obrne, kaj pa tisti zunanji obrat ploda, a to ti pa niso predlagali? no, v glavnem vse bo v redu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 8:52:12
|
|
|
|
amy26
|
kaj pa tisti zunanji obrat ploda, a to ti pa niso predlagali? no, v glavnem vse bo v redu mislim da je prepozno za obrat, edino sam se še lahko obrne pa dobro jutro, od 23 ure zvečer sem pokonc, nisem mogla nazaj zaspati, pol pa ko končno zaspim za par minut me pa Ela dvigne ob 3 uri zjutraj pol pa spet nič od spanja . Aleks ni hotel v vrtec, ko ga je dal iz avta oči ven je začel jokat in ni hotel iti v vrtec, hotel je nazaj k teti v varstvo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 8:54:59
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: amy26 pa ker mi je dolgčas naj povem da imava z lubijem danes 3.obletnico poroke Kako ti je lahko pa pol dolgčas???? res se mi nič ni dalo komaj sem čakala da se otroci umirijo ker sta oba nemogoča, da sem šla še jaz spat. Ko sem se pa zbudila je pa spal, buditi ga pa nisem hotela, raje sem si vzela čas zase in šla mal na RR
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 9:04:53
|
|
|
|
nincy
|
Pri nama so bile tud krokodilje solze ...že ko sva se peljale v vrtec, ko sem jo oddala je bilo še huje...do ven sem jo slišala...pa verjetno še vedno joka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 9:07:06
|
|
|
|
nincy
|
Bubi držim pesti, da se danes kaj pozitivnega dogovorite Pa za vse novembrčke, da se čim prej navadijo na vrtec
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 11:34:30
|
|
|
|
ada2
|
ejj, če bubi javi novico o novem članu družine pred 7 uro zvečer, naj mi prosim ena sms pošlje..... nekak imam občutek, da bi se lahko danes kaj zgodilo (sicer držim pesti, da se še prej obrne), pa že zamujam v službo in bom itak cela živčna, ko ne bom mogla čekirat, če je že kaj novega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 12:15:44
|
|
|
|
petarda
|
Bubi ima punčko!!!!! Vse je v redu!!!! ČESTITKE!!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 12:24:17
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, iskrene čestitke za punčko!!!!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 12:27:53
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi ima punčko!!!!! Vse je v redu!!!! ČESTITKE!!!!! Č E S T I T K E B U B I
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 12:41:18
|
|
|
|
tincci
|
Bravo, bubi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 12:57:42
|
|
|
|
petarda
|
Kako ji je pa ime? Ne želi, da se ime javno pove na forumu ...ti pošljem ZS ....Je pa leeeepo ime
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 13:01:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ejj, če bubi javi novico o novem članu družine pred 7 uro zvečer, naj mi prosim ena sms pošlje..... nekak imam občutek, da bi se lahko danes kaj zgodilo (sicer držim pesti, da se še prej obrne), pa že zamujam v službo in bom itak cela živčna, ko ne bom mogla čekirat, če je že kaj novega sem te klicala...imaš SMS
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 13:13:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi četitamo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 13:15:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda prosim še meni ZS Kvaka kdaj se zmenimo? Jaz imam zdaj naslednji soboti delavni, tako da po 20. si vzamem čas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 13:52:38
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ja Bubi, čestitke . Če bi mi imeli v prvo punčko, bi ji bilo tako ime kot je Bubi dala sedaj hčerki. Tako da če se katera spomni... Prej ko sem se jaz pogovarjala z njo je bila še v porodni sobi. Sta pa obe v redu.
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 4.9.2008 13:53:10 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 14:21:40
|
|
|
|
tincci
|
ena naj mi ZS pošlje, kako ji je ime
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 14:22:38
|
|
|
|
kvaka
|
Bubi iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 14:23:48
|
|
|
|
kvaka
|
Jaz bi tudi rada vedela ime . Prosim še meni ZS
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 14:26:14
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kvaka kdaj se zmenimo? Jaz imam zdaj naslednji soboti delavni, tako da po 20. si vzamem čas Jaz mam itak cajt, tako da samo povej kdaj uletiš. Pa Petarda si bo takrat tudi cajt vzela, a ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.9.2008 14:54:20
|
|
|
|
petarda
|
Vse, ki ste hotele imate ZS Jaz sem tak vesela za našo bubi, da kar letim ...končno drži v naročju svojo punčko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?