|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
3.9.2008 18:26:04   
Paštetka
bubi, ti se nič ne sekiraj koliko časa bo ostal tvoj pikec noter. Vse bo dobro user posted image .

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
3.9.2008 18:28:22   
NinaŠ

Bubi user posted image user posted image user posted image  itak da bo vse tako kot mora biti.

Sploh ne vem zakaj dvomiš. Pa tudi če je CR ni nič hudega, morda je vse skupaj še bolje user posted image

še moj podpis user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
3.9.2008 18:33:33   
nincy
Bubi user posted image user posted image user posted image Vse bo dobro, ker mora bit...moraš pozitivno mislit, čeprav je včasih res težko user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
3.9.2008 18:33:50   
NinaŠ
Tina se je danes v vrtcu malo polulala v hlače user posted image (in se fulll zasekirala, jokala,.... user posted image ) - no mi vzgojiteljica to pove, pa rečem, da se ji je verjetno to zgodilo, ker je bila preutrujena, da je zvečer zaspala za mizo, zjutraj sem jo mogla buditi,... no nakar mi vzgojiteljica pove, da včeraj v vrtcu ni nič spala user posted image - jaz bučka sem jo pa potem še na Grančišče vlekla user posted image user posted image ...bogi moj otrok. Upam, da me katera na socialno ne prijavi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
3.9.2008 18:36:34   
nincy
Mene pa že zdele zvija kaj bo jutri ko bo treba it v vrtec user posted image
L je menda ves čas jokala, sploh se ni dala potolažit...je sedela ob oknu in gledala kdaj bom prišla user posted image  Mi je ena mamica rekla, da je bila res boga, vsa rdeča in zabuhla v glavo od joka. user posted image  user posted image  user posted image  Samo vem, da ne smem obupat, in moram upat da bo boljš.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
3.9.2008 18:46:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

Mene pa že zdele zvija kaj bo jutri ko bo treba it v vrtec user posted image
L je menda ves čas jokala, sploh se ni dala potolažit...je sedela ob oknu in gledala kdaj bom prišla user posted image  Mi je ena mamica rekla, da je bila res boga, vsa rdeča in zabuhla v glavo od joka. user posted image  user posted image  user posted image  Samo vem, da ne smem obupat, in moram upat da bo boljš.

user posted image user posted image user posted image  Še mene zvije, ko te berem. user posted image user posted image user posted image ... Probaj čimmanj mislit na to in vedi, da enkrat bo bolje! Ali ima kakšno igračko, da bi jo crkljala, ko te ni? Al pa da bi kaj nesla v vrtec...tako kot petardito piškotke, recimo? user posted image ...Se trenutno nič drugega ne spomnim, kaj bi še lahko pomagalouser posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
3.9.2008 18:48:58   
petarda
,... no nakar mi vzgojiteljica pove, da včeraj v vrtcu ni nič spala - jaz bučka sem jo pa potem še na Grančišče vlekla

Zdaj mi pa ni čudno, da je za mizo zaspala! user posted image user posted image user posted image user posted image .... A tečna ni bila pa nič na pohodu? Ker, če je petardito zaspan, ni šans, da nebi pogruntali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
3.9.2008 18:54:02   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Bubi user posted image user posted image user posted image  itak da bo vse tako kot mora biti.

Sploh ne vem zakaj dvomiš. Pa tudi če je CR ni nič hudega, morda je vse skupaj še bolje user posted image

še moj podpis user posted image

Saj ne, da bi se CR bala. Ampak ta G danes ni hotel nič govorit o tem. Naročil me je na kontrolo čez 4 dni!!!!

Bom videla, kaj bom jutri zrihtala, drugače pa bom šla magari drugam.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
3.9.2008 18:55:55   
NinaŠ
Nincy user posted image user posted image saj se bo navadila... ...želim da čimprej. Verjamem, da je fulll hudo user posted image user posted image user posted image .

Ja Petarda, Tina je bila včeraj res nekam lena, ves čas sem jo morala priganjati,... ...samo to sem pač pripisovala dejstvu, da ji pač ni dan za v hribe user posted image (saj se meni tudi ne ljubi karkoli početi vsak dan)  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
3.9.2008 18:56:31   
*bubi*
nincy user posted image user posted image user posted image  Komaj trije dnevi so mimo, daj L čas.... user posted image user posted image user posted image
Do zdaj si jo ti imela doma al kje se je čuvala?

Želim vama, da bo kmalu bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
3.9.2008 20:34:52   
nincy
Do zdaj si jo ti imela doma al kje se je čuvala?

Ja do zdaj je bila doma, sta jo čuvala moja starša...pa tud nobene igrače, ki bi bla nanjo prav navezana nima...razen mene user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
3.9.2008 21:05:28   
petarda
pa tud nobene igrače, ki bi bla nanjo prav navezana nima...razen mene

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri petarditu je parkrat pomagalo, da sem jaz cel dan stiskala kako igračo k sebi. Sem si kupila opico in jo skoz stiskala..pa me je potem vprašal, čigava je opica in kaj jo stiskam? Natvezila sem mu zgodbico, da je to moja, moja, samo moja opica, ki gre vsak dan z mano v službo in mi dela družbo user posted image ...tak sem mu naredila skomine, da jo je on želel...Potem pa itak, sem rekla, da mu jo posodim za v vrtec, da bo njemu delala družbo, ampak samo in res samo, če je bo fino čuval in zabaval, da ji ne bo dolgčas ...No....ene parkrat je pomagalouser posted image user posted image user posted image user posted image ....joj, samo ko se spomnim kake vse trike smo dajali skozi user posted image user posted image ......

...vsak otrok je pa itak edinstven, enemu pomaga to, drugemu nekaj drugega...čez čas se bo L navadila, ti pa boš ziher iznašla kake male skrivnosti in finte, ki ji bodo pomagale, da bo se bo lažje znašla tisti čas, ko te ne bo zraven. user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
3.9.2008 21:08:47   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image

Petarda, ampak ti si pa prava lisica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
3.9.2008 21:21:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image

Petarda, ampak ti si pa prava lisica user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Moram rečt, da odkar se nama je pridružil petardito mi domišljija dela 100/h user posted image ....začelo se je itak z njegovo neješčnostjo...jao, kakšne finte vse sva z lubijem uporabljala user posted image ....jaz resnično dvomim, da se bom pri drugem otroku tudi tako trudila, če ne bo hotel jestiuser posted image ....Po moje mu bom dala na mizo, pa naj je, ko bo lačenuser posted image ..........takoj zatem bo pa svizec zavil čokolado! user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
3.9.2008 21:33:09   
petarda
...čakam in čakam tega Housa...pa očitno ni vsak dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....nič, grem pod odejo user posted image

Lahko noč vsem, bubi ti pa jutri sporoči kaj ti bodo predlagali user posted image . Pa drži se, pozitivno misli in bo vse OK user posted image user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
3.9.2008 21:40:20   
nincy

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
3.9.2008 21:41:35   
nincy
Je pa res da si mi dala dobro idejo user posted image  Bom še jaz sprobala.

Zdaj pa grem v horizontalo, da ne bova jutri spet skoraj zajtrka zamudili.

Nočko

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
3.9.2008 21:49:40   
Paštetka
....Po moje mu bom dala na mizo, pa naj je, ko bo lačen ...

user posted image  točno tako user posted image

Mojega Muser posted image , je pa ganilo, ko sem mu 1. dan v vrtcu rekla pred vzgojiteljico, da bo pa ta teta zdaj skrbela za njega in mu bo kot mamica. Da jo lahko vse vpraša, se gre k njej pocartat, da mu bo pomagala jesti, lulati... vse to kar počne mama. Pa jo je prijel za roko in sta šla user posted image . IN še zdaj se vže k njej v naročje ko pridemo v vrtec. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
3.9.2008 23:46:56   
amy26
bubiuser posted image  vse bo tako kot mora biti

nincy saj se bo navadila, velikouser posted image user posted image  da bo to čimprej

za Muser posted image in Muser posted image  tudi veliko user posted image user posted image  da čimprej ozdravita

Tudi pri Eli se nekaj kuha, nevem kaj, v vrtcu še vedno nič ne je, torej danes sem jo šla iskat ob 12.30 pa je do takrat pojedla le košček kruha pa še to ga je malo le poglodala. Nevem kaj ji je tudi doma od ponedeljka nič ne spravim v njo razen mleka zato ji ga ponujam vsaj 3x na dan da vsaj nekaj dobi v želodček.
Včeraj zvečer mi je po čudežu ratalo spravit pol krožnika kašaste juhe v njo, to je tudi vse kar je pojedla v celem dnevu.

Aleks je bil danes boljše volje kot včeraj, mi pa tudi bolj slabo je v vrtcu, malico poje, potem pa skoraj nič, vzgojiteljice sem prosila da mu pomagajo jesti pri kosilu ker doma sam ni jedel razen juhe in jogurta. Pravijo da so mu dale 1-2 žlici pol pa naj bi sam jedel in seveda nič pojedel, no zdej ga bodo vsaj v začetku mu pomagale, da vsaj kej poje.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
3.9.2008 23:50:12   
amy26
Ela ni in ni hotela zaspati v pojstli pol je spet pristala pri meni in zaspala, jaz pa zravenuser posted image , mal prej sem jo nesla v pojstlo, jaz pa na RRuser posted image ker ne morem več spati

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
3.9.2008 23:51:43   
amy26
pa ker mi je dolgčas naj povem da imava z lubijem danes 3.obletnico porokeuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
4.9.2008 1:42:56   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

pa ker mi je dolgčas naj povem da imava z lubijem danes 3.obletnico porokeuser posted image

Cestitke, Amy!

No, ko ima vrag male, jih ima sto, pravijo. Pa se res je :(

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
4.9.2008 7:09:12   
nincy
Dobro jutro!

Najprej user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za vse.

Amy user posted image   L v vrtcu tud nič ne je, zato ji zjutraj vsaj nekaj dam, da nima čist prazen želodček.

Bubi user posted image  A se kaj dogaja user posted image  

Midve bova počas user posted image  v vrtec.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
4.9.2008 7:19:26   
Paštetka
No, ko ima vrag male, jih ima sto, pravijo. Pa se res je :(

kaj imaš popadke user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
4.9.2008 7:33:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Kako ti je lahko pa pol dolgčas???? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?