Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 9:15:37
|
|
|
|
petarda
|
Ne sledim ne...prosim, da mi razjasniš obzorje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 9:28:39
|
|
|
|
nincy
|
...vrtec... joj zdaj šele vidim, da bo res težko...se me je skoz držala, ker je vedla da bom šla v "službo"...in ko je bilo treba res it, je točila krokodilje solze ...do kosila počakam, potem jo grem pa iskat, da skupaj pojeva.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 9:37:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nincy, saj bo prišla not... ...nekateri prej, drugi kasneje. Moj Anže je zjutraj jokal skoraj 2 leti , prvo leto sem ga predajala v naročje vzgojiteljici, saj sem ga morala odtrgat od mene , ...samo jaz sem bila skulirana, ker sem vedela, da druge, kot da tam počaka, da pridem iz službe, ni. Srček me je bolel mogoče le kake 14 dni, potem pa sem videla (verjela vzgojiteljicam ), da se ima, ko se pomiri, tam prav fino
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 9:37:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy ...vrtec... joj zdaj šele vidim, da bo res težko...se me je skoz držala, ker je vedla da bom šla v "službo"...in ko je bilo treba res it, je točila krokodilje solze ...do kosila počakam, potem jo grem pa iskat, da skupaj pojeva. Vem, kako ti je! Isto sem dajala čez s petarditom, ko se je uvajal! Zdrži, bodi močna...verjetno bo šlo počasi, a se bo navadila.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 9:45:04
|
|
|
|
kvaka
|
Nincy saj bo šlo, itak pa da so to prvi dnevi. Pri nas je tudi še danes kriza pa teče že drugo leto.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 9:50:30
|
|
|
|
kvaka
|
Najbolj mi je hudo ko gledam druge starše, ki pripeljejo svoje otroke in grejo brez problema v vrtec, so veseli, nasmejani, naša dva pa točita krokodilje solze že zjutraj, ko se zbudita pa vse doklej ju ne predam vzogjiteljici . Mi je včasih tako hudo, da bi ju najraje domov odpeljala, a sta ratala tako zahtevna in obsedena z izsiljevanjem in nagajanjem, da ju mam včasih že po petih minutah polno glavo . Morda je sedaj taka situacija, ker vesta da sem doma in ne grem v službo .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 9:53:53
|
|
|
|
kvaka
|
Pa mobi mi dela , sem ga preko noči pustila odprtega, da se je posušil pa še malo sem ga s fenom sušila . No če prav je bil dober razlog za nakup novega.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 10:39:35
|
|
|
|
ada2
|
naty , teni , da dobiš novo službo, vsem, ki se težko prilagajajo na vrtec pa , bubi tebi pa , da boš dobro izpeljala vse skupaj, pa potem še nama s petardo vlivala pogum. jaz grem pa zdaj na hitro špagete skuhat, potem pa delat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 11:39:54
|
|
|
|
Paštetka
|
Nej1 copatke nam nosi teta MIŠEK 13 iz Dubaja . Dajo se pa preko spleta tudi naročit. Petarda, M , je bil 2 dni v vrtcu, zdaj pa je doma. Ima 39 vročine, vneta ušesa, grlo, in prehlad. Pravi: "Moj Bog, kak me boli čelo." potem spet čez 2 minuti: "Moj Bog, kak me bolijo roke!" Glede na to, kak ga vse boli in koliko ima vročine, pa je še vedno odlične volje in se heca. Sploh ni videti bolan . Maša, pa sploh ni prišla do vrtca, ker je ponoči pred vrtcem zakuhala. Tako, da smo zdaj doma, kuhamo ravno kurjo župico in gledamo Pujso Pepo . M je bogi edino zato, ker ne sme cartati in lubčkati M . M že koraka veselo, mi je prav smešno in sem že pozabila kakšno veselje je ko dete shodi . Edino, danes, ko je prišla na 2. stopničko tobogana, mi ni bilo več nič veselo . Ada, si že kaj debela? Bubi, bo kaj počasi? A lahko že navijam?
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 3.9.2008 11:41:31 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 11:41:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi, bo kaj počasi? A lahko že navijam? Ne, ne, počakajte še malo.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 11:42:47
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubi, bo kaj počasi? A lahko že navijam? Ne, ne, počakajte še malo..... A imaš kje kakšno slikico, da vidim kako si lepa?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 13:02:07
|
|
|
|
petarda
|
Ada, si že kaj debela? Mene se pa kaj takega ne upaš vprašat, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 13:03:12
|
|
|
|
petarda
|
M že koraka veselo je res že velka punca Pa za oba, da bosta hitro zdrava
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 13:58:20
|
|
|
|
petarda
|
Malo še počakaj v trebuščku! :) do kdaj? Zakaj pa? Pridi hitro ven!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 14:02:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kje? Kaj? Zakaj? Kdo je čist hud? A res? Kdaj pa? kaj petarda, a dogaja ...a ne slediš Hvala, Nina da si mi razjasnila obzorje . Tincci si pa res faca...k kaka napaljena najstnica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 14:03:24
|
|
|
|
petarda
|
Aja...glede na komentarje, ne glede na slike
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 14:31:12
|
|
|
|
kvaka
|
Mi je prijateljica danes vsa besna povedala, kaj se je včeraj zgodilo njenemu sinu. Star je 15 let in doma ima neko cestno varianto motorja 50 ccm (inštruktor to ve), ki si jo je kupil sam z zasluženim denarjem . Seveda je šel takoj tudi delat izpit za motor. Ko se je odpravil na prvo vožnjo je želel voziti APN4 - štirko po domače, pa ga inštruktor opozori, da bo lažje naredil izpit, če bo vozil skuterja. OK . Fant odvozi nekaj ur, pride do izpitne ure in jo odlično odpelje, se pravi naredi izpit. Ves vesel, dokler ne izve, da ker je opravljal izpit in vožnje na skuterju, lahko vozi le tega ali pa avtomatika . Tako da mora iti jovo na novo opravljat vse kar je potrebno, da bo imel pravi izpit za vožnjo z svojim motorjem. Sam toliko v vednost, da boste pozorni. In tudi če opravljaš izpit za avto in ima ta avtomatski menjalnik, ne moreš vozit avto na prestave. Sicer se morajo še z inštruktorjem dogovorit, ker je vse za , ker je nekaj omenil, da mu bo on plačal nadaljnje ure in izpit.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 14:34:19
|
|
|
|
kvaka
|
Sedaj pa letim po J v vrtec, dokler mi A in L še spita .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 15:59:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Malo še počakaj v trebuščku! :) do kdaj? Zakaj pa? Pridi hitro ven! OK, da vam povem..... naš se je v zadnjih 14 dneh obrnil na ritko in trenutno res nisem odločena, kaj in kako bom naredila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 17:23:52
|
|
|
|
Paštetka
|
bubi, Maša je bila na rito. Pa sem morala zato čim več ležati na D boku (ker je imela telo in glavo v D stran), da sem jo potiskala okrog. PA se je obrnila že 2. dan ležanja. Probaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 17:44:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, paštetka, ampak kdaj je bilo to? Jaz sem že pri PDP mogoče niti dveh dnevov ni več časa Sem se že dogovorila za drugo mnenje, bom videla jutri zjutraj, kaj mi bodo rekli Ful sem žalostna, ne bi si nikoli oprostila, če bi zdaj šlo kaj narobe.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 17:50:37
|
|
|
|
petarda
|
Ojoj, bubi ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 17:52:36
|
|
|
|
petarda
|
Ful sem žalostna, ne bi si nikoli oprostila, če bi zdaj šlo kaj narobe. Saj ne sme iti nič narobe!!! . Od mojega sodelavca žena je tudi pred mesecem dni rodila s carskim rezom, ker je bila punčka na ritko obrnjena in je bilo vse OK. Kaj ti pa ginekolog svetuje?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 17:54:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Malo še počakaj v trebuščku! :) do kdaj? Zakaj pa? Pridi hitro ven! OK, da vam povem..... naš se je v zadnjih 14 dneh obrnil na ritko in trenutno res nisem odločena, kaj in kako bom naredila Evo se popravljam....daj mamici čas in ostani še kak dan dva notri , pa obni se, da boš lažje našel pot ven
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.9.2008 18:18:42
|
|
|
|
kvaka
|
Bubi itak da bo vse tako kot mora biti. Sploh ne vem zakaj dvomiš. Pa tudi če je CR ni nič hudega, morda je vse skupaj še bolje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?