Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.8.2008 20:37:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, pa menda te ne bo kar skenslala a mene? ne, samo po vsej sili bi rada, da ostanem na bolniški celo nosečnost. No, saj to mislim.... zakaj pa bi? Če se boš bolje počutila, kar ti ful želim, da bi se že kmalu. Razen če si želiš, seveda. Delo pa je vsekakor prav, da ti prilagodi, da vsaj ljudi ne boš rabila dvigovat. Meni so celo ponujali bolniško, pa nisem hotela. Bi mi bilo preveč dolgčas doma, vleklo bi se mi, misli bi tavale....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.8.2008 20:38:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Nič, grem z bubijem v horizontalo. Danes sem cel dan bolj kot ne preležala Grozno se počutim, trebuh mi otrdeva 100/h, samo nič konkretnega.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.8.2008 21:13:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čer! Vreme za dol past Mislim, da se bom zdaj preskusila v fotkanju bliskov ... ...vsaj upam, da bo še kaj konkretnega, ker popoldne, ko sta mi družbo delala drobižka nisem imela časa čakat bliskov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.8.2008 21:42:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
pomoje sem najbolj veličastno predstavo že zamudila ... ...edino, če se ponoči še kaj ne navleče
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.8.2008 21:59:20
|
|
|
|
Naty_ka
|
Hej, Nina, če je pri vas mimo, se pri nas žurka šele začenja . Nekam čudno je to vse skup. Nebo je neprekinjeno razsvetljeno To se mi niti malo ne dopade. Pa še pihat je začelo
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.8.2008 22:08:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja Naty, poglej tole (radarska slika padavin)... ...mislim, da imate malo možnosti še, da gre za las mimo vas http://meteo.arso.gov.si/
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.8.2008 22:09:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jih, povezava ne dela, glavno www.arso.gov.si in odpreš "Vremenski portal"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.8.2008 22:17:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
mislim, da imate malo možnosti še, da gre za las mimo vas ni šlo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.8.2008 6:43:02
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jutro. Ne morem rečti dobro. Žal. Sinoči nas je zajelo neurje. Streha je precej poškodovana. Zelo pa je poškodovana tudi fasada. Utice zunaj ni več-jo je scefralo. Toča je bila malo manjša kot pest. Sinoči ko sem napisala tisti post je bilo tik pred nevihto. Nekaj sekund za tem je zmanjkalo elektrike. Sosedom pa so prišli še gasilci pokrit streho, ker jo je uničilo Zdaj grem pogledat kaj se je zgodilo z vrtom
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 16.8.2008 6:52:08 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.8.2008 8:21:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka večer.... Bubi, a si še v enem kosu? Mal sem prišla počnofat kak ste :???: :???: Ja, ja, še malo Daj ti raje povej, kak je sestrca?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.8.2008 8:26:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Ne morem rečti dobro. Žal. Sinoči nas je zajelo neurje. Streha je precej poškodovana. Zelo pa je poškodovana tudi fasada. Utice zunaj ni več-jo je scefralo. Saj vem, da to nič ne pomaga Ja, hudo je bilo, no pri nas je bilo bolj malo toče in še to drobne, rezalo pa je tak, da je mene pokonci metalo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.8.2008 9:18:48
|
|
|
|
amy26
|
Naty pri nas na srečo ni bilo nič hujšega, elektrike zmanjkalo na trenutek in to je vse, je pa proti jutru spet ful grmelo. otroka spet zelo zgodna, tako da se dogaja sto na uro že od šeste
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.8.2008 9:22:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naty kriza. Upam, da čimprej spravite stvari v red
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.8.2008 13:49:18
|
|
|
|
tincci
|
Ojoj, naty
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.8.2008 16:11:55
|
|
|
|
ada2
|
joj Naty mi smo tudi dopoldne bili pri svaku in svakinji na Ptuju, ki jim je vse uničilo oba avta imata totalka razbita, šipe, ogledala, luči, pleh kot požvekani čigumi.... na hiši fasado zluknano, okna potrta, streho celo luknjasto....te pa še folije nista dobila več na ptuju, ko so vsorazprodali in sva mi2 iz ormoža pripeljala....no, zdaj je za silo pokrito, upam, da jim ne bo preveč zamakalo. o vrtu pa boljše da ne govorim...kot da bi potresli s špinačo (mleto), sploh se ne vidi kaj so imeli posajeno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.8.2008 16:13:27
|
|
|
|
ada2
|
aja, nam je pa zgleda prizaneslo je bilo čisto malo toče med dežjem, pa še to bolj drobna, pihalo je kar fajn, kaj hujšega pa ni bilo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.8.2008 19:18:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Meni se zdi letos prav katastrofalno leto, kar se teh neurij tiče Ne morem povedat, koliko sem bolj mirna, ker imamo garažo za oba avta. Mislim, da se je ful splačalo stisnit in štumfe okol obrnit. Pa se ne sekiram, da bi bil led zjutraj po šipah, pa pekel not zdaj poleti.... pa te nevihte me ne skrbijo, ker nam nimajo nobene škode za naredit. Se mi pa ljudje ful smilijo, ko ostanejo v eni uri brez vsega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.8.2008 22:25:36
|
|
|
|
Naty_ka
|
We are sory... Bla, bla, bla. Pa kar precej sem imela napisano. Eh, ne da se mi še enkrat vsega pisat. V glavnem cel dan smo bili na strehi in jutri dalje. Gremo od hiše do hiše. Mojemu zvoni telefon kot ponorel. A si katera predstavlja kako je v sredini avgusta kidati skoraj pol metra toče????? Stanje je porazno. Obrobje občine je fejst dobilo. Baje so celo pri poročilih poročali da je v občini Sv. Jurij ob ščavnici bilo najhuje. Samo ne vem na katerem kanalu, ker tv-ja danes nisem prižigala. Grem spat. Jutri gremo dalje pomagat ljudem. Mirno noč vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.8.2008 7:17:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Naty. Upam, da vam bo tudi občina lahko kaj pomagala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.8.2008 23:03:10
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer Naty to pa je res ...na morju se je sicer tudi bliskalo, Mali Lošinj je zalilo, drgač pa smo imeli vse tri dni super vreme, toplo vodo, sonček...smo pa slišali in brali za neurja, ja...meni je tudi mami javila, ker mi je povedala, da je moj stric padel s strehe, ko je popravljal posledice ...baje je kar dost poškodovan in v bolnici, jutri zvem kaj več. Upam, da ni kaj hujšega . Nič...zdaj grem pa v horizontalo, ker smo malo prej domov prišli. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.8.2008 7:26:48
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Petardito je danes tak , ko sem ga predala v vrtcu, kot da bi ga iz kože dajali ...pa že doooolgoooo časa hodi brez problema in celo z veseljem. Jaz ne vem kaj ga je danes pičilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.8.2008 7:27:10
|
|
|
|
petarda
|
Še kavica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.8.2008 8:36:10
|
|
|
|
nincy
|
AAAAAAAAAAA Petarda...se mi je kar zdel da bo ena velika novica, ker me že tolk časa ni blo na RR. Želim ti čim lepšo nosečnost, in upam da so slabosti tudi že mimo. Kako se držita bubi in Ada? Naty zate pa A katera ve če je v H&M in C&A že jesensko/zimska kolekcija? Zdele peljem avto na servis v Tržič in bi še na hitrco skočila v Celovec, samo če robe še ni se mi itak potem ne splača. L gre 1.9. v vrtec in jo je treba mal oblečt. Sej pol me boste imele poln kufer ker bom skoz na RR cmerala kakšno bitko imamo vsako jutro.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?