|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
19.8.2008 19:46:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Hvala, Nina user posted image user posted image user posted image

Ej, do kdaj moramo oddat vlogo za znižano plačilo vrtca? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  do srede novembra? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
19.8.2008 20:27:04   
NinaŠ

Ej, do kdaj moramo oddat vlogo za znižano plačilo vrtca? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  do srede novembra? user posted image user posted image user posted image

ja do 15. novembra user posted image   ...tisti, ki letos 1. vstopajo v vrtec pa do 15. avgusta

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
19.8.2008 20:28:23   
NinaŠ
Ajdi, zbašem Tino v posteljo, pa pridem nazaj (če slučajno zraven ne zaspim user posted image )

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
19.8.2008 20:28:35   
ada2
dober večer

jaz zdaj 2 dni že delam in sem potem tako utrujena zvečer, da komaj uspem otroke in sebe skopat, pa mi za RR ni nič časa ostalo.... no, danes pa sem si rekla, da grem malo pokukat, ko sem po novem urniku delala (od 12 user posted image do 18.30).

bubi držim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petarda nam vedno v vrtcu prej povejo kdaj je treba novo vlogo dati.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
19.8.2008 21:07:20   
amy26
smo nazaj, otroci so uživali, Elo so ful zanimale živalce, Aleksa v tem obdobju glih niso
glede slona, valjda da ga imajouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
19.8.2008 21:13:38   
NinaŠ
Mi lahko katera razloži, kaj je fora in kaj se tam sploh dela user posted image , spletne strani oz. bolje rečeno spletne skupnosti facebook (www.facebook.com) user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
19.8.2008 21:51:09   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Mi lahko katera razloži, kaj je fora in kaj se tam sploh dela user posted image , spletne strani oz. bolje rečeno spletne skupnosti facebook (www.facebook.com) user posted image

Facebook is a social utility that connects you with the people around you.

To je uradna razlaga. Po mojem je to nekaj takega kot npr. Netlog, ali pa nemški Wer kennt wem.
Čvekalnica kjer se dogaja marsikaj user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
19.8.2008 22:01:42   
Naty_ka
user posted image                 user posted image                  user posted image                       user posted image                      user posted image                            
user posted image                     user posted image                    user posted image                          user posted image                             

user posted image                    user posted image                          user posted image                           user posted image                       

Nočka...user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 19.8.2008 22:05:08 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
20.8.2008 7:04:27   
amy26
dobro jutro

danes jaz kuhamuser posted image  jaz sem ob svoji, kok je dobrauser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
20.8.2008 7:06:05   
jana26
Dobro jutro

evo pri nas tudi diši po user posted image , z veseljem bi jo ob klepetu delila še z vami, sam moram prej naša dva junaka v vrtec spravit.

Če bo slišat kakšen user posted image  user posted image   sta to naša dva user posted image  user posted image  

LP

< Sporočilo je popravil jana26 -- 20.8.2008 7:07:28 >

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
20.8.2008 7:08:04   
amy26
Aleks je šel v varstvo z jokom, najprej ni hotel imeti peleničke gor,  ok mu dam dol in dam spodnje hlačke gor, pol pa skos jamral da ga tiščijo, vendar ga ne, navadu se je da je spodaj samo v kratkih hlačah doma brez spodnjic, zdej pa ker gre v varstvo ne more imeti samo kratke hlače a spodaj nič
na koncu sem mu na rit pripopala spet peleničko in naj pol jamra, no jok je bil itak do avta, dretje k nevem kaj, zbudu celo hišo, ker je hotel biti brez peleničke.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
20.8.2008 7:19:48   
jana26
Pri nas pa je jok obvezen repertuar jutranjega zbujanja in odhoda v vrtec. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa obljubljanje, da če bosta doma bosta vse ubogala, lepo igrala, nič grizla ... user posted image  pa imam mami kar ne more verjet.
Ko pa ju pridem iskat pa itak spet jok pa trmanje, ker sem ju pustila v vrtcu, pa bog ne daj da se katera od vzgojiteljic ponudi, da mi ju bo pomagala oblečt, mi oba v naročje silta pa se me držita kot klop user posted image  
Ne vem koliko časa bo moralo še pretečt da se bosta navadila user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
20.8.2008 7:45:16   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  Jana upam, da hitro mine...vem kako ti je! user posted image  Evo k sreči gre petardito rad...razen če ga kaj piči....ampak ni bilo vedno tako....user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
20.8.2008 7:51:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Aleks je šel v varstvo z jokom, najprej ni hotel imeti peleničke gor,  ok mu dam dol in dam spodnje hlačke gor, pol pa skos jamral da ga tiščijo, vendar ga ne, navadu se je da je spodaj samo v kratkih hlačah doma brez spodnjic, zdej pa ker gre v varstvo ne more imeti samo kratke hlače a spodaj nič
na koncu sem mu na rit pripopala spet peleničko in naj pol jamra, no jok je bil itak do avta, dretje k nevem kaj, zbudu celo hišo, ker je hotel biti brez peleničke.

ne govori...se mi zdi, da imajo zdaj take fore user posted image ...petardito se je zjutraj razkričal, ker je bila SLAMKA v čokoladnem mleku NAROBE OBRNJENAuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
20.8.2008 8:34:34   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image  ja lepo nam znajo naši drobižki popestriti jutra user posted image user posted image user posted image  
...meni Tina pije kri z oblačenjem (10 min pred omaro kaj bo oblekla in potem še 5 min da jo prepričam, da nekatere kombinacije oblačil pač ne pašejo skupaj user posted image ) user posted image  in seveda je pol treba še frizurco uredit - itak da niti centimeter drugače kot ona želi user posted image
...na srečo vsaj Anže nima posebnih želja, razen, da je zjutraj prstjen ko user posted image  in je treba pazit na vsako besedo, da ga kaj ne vznevolji user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
20.8.2008 8:37:27   
NinaŠ
Amy, na tvojem mestu bi ga pa pač pustila brez gatk le v kr.hlačah user posted image  in varuški razložila situacijo (tako kot včasih zjutraj pojasnjujem v vrtcu, zakaj smo mal čudno/neusklajeno oblečeni user posted image ).

Ah jok zjutraj v vrtcu mi je pa zelooo poznan - Anže se je skoraj 2 leti jokal zjuraj user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
20.8.2008 12:33:09   
jana26
user posted image  komaj sem nas našla,

smo že na drugo stran padle

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
20.8.2008 12:36:32   
jana26
A o bubi kaj novegauser posted image

Prosim, če jo katera v mojem imenu pozdravi, ker RR najverjetneje ne bere user posted image

... pa da čimprej izvemo prijetno novico...

Jaz pravim da bo user posted image .

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
20.8.2008 12:59:38   
NinaŠ

jaz pa da bo user posted image  user posted image  

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
20.8.2008 13:22:12   
jana26
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

jaz pa da bo user posted image  user posted image  

Če uganem jaz, si mi dolžna, si mi dolžna... user posted image  

... kavo (pa ne virtualno) ali sladoled in s tem obisk v naših koncih ali mrzlo pivo; ...

No ali pa se sama odloči, s čim me boš razveslila, ko izgubiš user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
20.8.2008 13:27:40   
NinaŠ
user posted image
obisk v naših koncih IN mrzlo pivo; ...

sladoled pa otrokom user posted image . Če bo obratno, pa mi to dolguješ ti

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
20.8.2008 13:39:09   
jana26
Zmenjeno. user posted image

Sam če bom morala jaz v vaše konce, boš morala za L še mleko priskrbet user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
20.8.2008 13:41:00   
jana26
Bubi a je že kaj?user posted image

Saj itak ve kaj bo, tako da vsaj mali namig user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
20.8.2008 14:45:14   
petarda
Bubi vas vse pozdravlja in pravi, da naj kar stave začnem pobirat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
20.8.2008 20:48:50   
petarda
Nikjer nobene user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?