|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
13.8.2008 21:11:49   
NinaŠ
Še ponos in veselje z zadnjega dela letala user posted image :
user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
13.8.2008 21:47:45   
tincci
se vsem učke svetijouser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
14.8.2008 7:23:16   
NinaŠ
Dobro jutro!

Ajdi user posted image user posted image  jutranja fizkultura user posted image user posted image    ...kavica user posted image  se pa že kuha user posted image

...še dons, pol smo pa 3 dni fraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
14.8.2008 7:31:41   
amy26
dobro jutro

Nina, dobra si, kapo doluser posted image  vidim da so otroci uživali, pa lepe fotke

tudi mi smo včeraj po svoje uživali, včeraj sem otroka pobrala že ob 11 uri pri gospe in smo šli še z mojo kolegico in njenima otročkoma na bazen Laguna, otroci so uživali
sploh Ela, ko je dobila nov obroč, ki jo je držal na vodi da je ni pila, tako da je cel cajt imela na široko odprta usta in se smejala

Aleks ko je videl da ima Ela obroč (na bazenu sem ga kupila) je šel ko nisem gledala do prodajalke in kar vzel en manjši bazenček in ga dal na glavo da ga bo kar odneseluser posted image , ker je prej videl mene da sem tudi vzela (no prej ga plačala) ampak kaj pa on veuser posted image
Pol smo tudi njemu dali rokavčke in manjši šlauf in je veselo čofotal.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
14.8.2008 10:43:52   
*bubi*
Daaan! user posted image

Me veseli, da znate uživat. user posted image

jaz pa vedno težje user posted image . So mi ponudili, da ta podaljšan vikend v P preživim user posted image  In mi itak dali vedet, da je praznik in da noben ne bo nič delal. Joj, so smotkoti, sem že lani to ugotovila user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
14.8.2008 12:07:08   
petarda
Daaaanuser posted image

Saj nimam veliko časa samo toliko, da rečem VVVVVVVVAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUU.....Nina....ful lep pogled JAAAAAAAAAAAAZ BIIIIIIIII TUUUUUUUUUUUUUUUD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koliko pa stane ena taka vožnja? user posted image

Bubi zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image ...saj bo kmalu bolje! user posted image

Nič...letim...se tipkamo kaj v nedeljo, če ne bom preutrujenauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
14.8.2008 12:07:59   
petarda
Nič...letim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ne dobesedno! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
14.8.2008 12:08:44   
petarda
Aja...petardito je bil že 2 noč brez pleničke in že drugo noč čisto suh! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

...ajd, zdaj pa res grem user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
14.8.2008 12:26:42   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Aja...petardito je bil že 2 noč brez pleničke in že drugo noč čisto suh! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Kar veseli se, še po enem mesecu te lahko doleti presenečenje. Danes mi je posteljo v spalnici polulal. Pa sploh vedel ni user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
14.8.2008 12:55:40   
NinaŠ
Koliko pa stane ena taka vožnja?

135€ ...pol ure vožnje oz. relacija je uradno Lesce - Bohinj (in tam en krog okili jezera) - Lesce, samo mi smo Boh.jezero le od daleč pogledali, potem pa šli čez Pokljuko, skozi Radovno še do Mojstrane user posted image .
Ena ura z destinacijo po izbiri je 240€ user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
14.8.2008 12:56:07   
NinaŠ
user posted image  za Petardita brez plenic

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
14.8.2008 13:24:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kar veseli se, še po enem mesecu te lahko doleti presenečenje. Danes mi je posteljo v spalnici polulal. Pa sploh vedel ni user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  partybrejkerca! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
14.8.2008 13:25:31   
petarda
135€ ...pol ure vožnje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak me vseeno mika user posted image

Zdaj moram samo razmislit kdaj mam kak praznik user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
14.8.2008 19:12:17   
*bubi*
Jaz sem tudi že bila na taki panoramski vožnji s športnim letalom, ampak že doooooolgo nazaj. Še v časih, ko so v Brunšviku imeli kravje dirke in taki fajn srečelov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
14.8.2008 19:57:55   
NinaŠ
So mi ponudili, da ta podaljšan vikend v P preživim

Zakaj pa user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
14.8.2008 20:02:41   
NinaŠ
Mi smo bili zdajle po večerji še na enem kratkem sprehodu user posted image , sproti smo nabrali rman (upam, da je res rman, ker kolikor se jaz tega spomnim ponavadi cveti maja, junija user posted image ), ki ga bomo posušili in potem kuhali čajčke user posted image (no ja prej se bom pozanimala, če je res rman user posted image ).

Drobižka se zdaj kopata, jaz pa nahitro še melono narežem, da jo še pojesta pred spanjem user posted image ...ko zaspita se pa oglasim, če se bo tu gor kaj dogajalo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
14.8.2008 20:11:48   
ada2
No, sem zaključila danes bolniško in šla to v službo povedat.... pa pridem k šefici in ji povem, da pridem jutri delat..... in kaj izvem že imajozamenjavo za mene sem dobila za jutri prost dan, naslednji teden pa začnem s prilagojenim delom . Mi je šefica rekla, da si da raje v koleno luknjo zvrtat, kot da se mi kaj zgodi 

zdaj pa rečite, če ni moja šefica the best. Res se je izkazala z vsemi PD-ji in zavzemanjem za moje stanje.

Pa še to: Adam se je zjutraj zbudil suhuser posted image user posted image user posted image user posted image še prejšnji dan pa je bila plenica tako namočena, da se mu je tam okoli kolen motala.     bomo videli kako bo dalje, ali je to samo osamljen primer ali se premikamouser posted image

Bubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
14.8.2008 21:25:55   
*bubi*
Mi je šefica rekla, da si da raje v koleno luknjo zvrtat, kot da se mi kaj zgodi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
14.8.2008 21:26:29   
*bubi*
Aja, pa menda te ne bo kar skenslala user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
14.8.2008 22:20:39   
NinaŠ
A je že katera gledala risanko Winx user posted image Si jo je Tina izbrala v BigBangu - itak da samo zaradi špangic, in elastik za lase, ki jih je zraven dobila user posted image in zdaj je na samo risanko pozabila - pa me zanima ali naj jo raje za nekaj časa še pospravim ali jo jutri (če bo dež user posted image ) spomnim nanjo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
14.8.2008 22:23:20   
NinaŠ
Ja no, to da so šolske potrbščine Winx zelo iskane sem zasledila, drugega pa ne user posted image . Tako pač predvidevam, da je risanka za malo večje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
15.8.2008 6:34:41   
Teni_
Jutro!

Nina, pri nas so winx -ice full aktualne. Za obe. Če jih ugasneš je ravno Nika najbolj glasna pri protestiranju.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
15.8.2008 7:42:24   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

S temi Winx so čisto zbombardirali, se mi zdi. Povsod so, ne samo  na šolskih potrebščinah - na oblačilih, posteljnini, sladkarijah,....

Pa pojma nimam, kdo so te dekline user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
15.8.2008 12:25:43   
Teni_
Mene vprašaj. Že vse cd-je znam na pametuser posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
15.8.2008 18:54:39   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, pa menda te ne bo kar skenslala user posted image  

a mene?
ne, samo po vsej sili bi rada, da ostanem na bolniški celo nosečnost.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?