Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.8.2008 21:11:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Še ponos in veselje z zadnjega dela letala :
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.8.2008 21:47:45
|
|
|
|
tincci
|
se vsem učke svetijo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 7:23:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Ajdi jutranja fizkultura ...kavica se pa že kuha ...še dons, pol smo pa 3 dni fraj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 7:31:41
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro Nina, dobra si, kapo dol vidim da so otroci uživali, pa lepe fotke tudi mi smo včeraj po svoje uživali, včeraj sem otroka pobrala že ob 11 uri pri gospe in smo šli še z mojo kolegico in njenima otročkoma na bazen Laguna, otroci so uživali sploh Ela, ko je dobila nov obroč, ki jo je držal na vodi da je ni pila, tako da je cel cajt imela na široko odprta usta in se smejala Aleks ko je videl da ima Ela obroč (na bazenu sem ga kupila) je šel ko nisem gledala do prodajalke in kar vzel en manjši bazenček in ga dal na glavo da ga bo kar odnesel , ker je prej videl mene da sem tudi vzela (no prej ga plačala) ampak kaj pa on ve Pol smo tudi njemu dali rokavčke in manjši šlauf in je veselo čofotal.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 10:43:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Daaan! Me veseli, da znate uživat. jaz pa vedno težje . So mi ponudili, da ta podaljšan vikend v P preživim In mi itak dali vedet, da je praznik in da noben ne bo nič delal. Joj, so smotkoti, sem že lani to ugotovila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 12:07:08
|
|
|
|
petarda
|
Daaaan Saj nimam veliko časa samo toliko, da rečem VVVVVVVVAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUU.....Nina....ful lep pogled JAAAAAAAAAAAAZ BIIIIIIIII TUUUUUUUUUUUUUUUD Koliko pa stane ena taka vožnja? Bubi zate pa ...saj bo kmalu bolje! Nič...letim...se tipkamo kaj v nedeljo, če ne bom preutrujena
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 12:07:59
|
|
|
|
petarda
|
Nič...letim pa ne dobesedno!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 12:08:44
|
|
|
|
petarda
|
Aja...petardito je bil že 2 noč brez pleničke in že drugo noč čisto suh! ... ...ajd, zdaj pa res grem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 12:26:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aja...petardito je bil že 2 noč brez pleničke in že drugo noč čisto suh! ... ...ajd, zdaj pa res grem Kar veseli se, še po enem mesecu te lahko doleti presenečenje. Danes mi je posteljo v spalnici polulal. Pa sploh vedel ni
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 12:55:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Koliko pa stane ena taka vožnja? 135€ ...pol ure vožnje oz. relacija je uradno Lesce - Bohinj (in tam en krog okili jezera) - Lesce, samo mi smo Boh.jezero le od daleč pogledali, potem pa šli čez Pokljuko, skozi Radovno še do Mojstrane . Ena ura z destinacijo po izbiri je 240€
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 12:56:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
za Petardita brez plenic
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 13:24:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aja...petardito je bil že 2 noč brez pleničke in že drugo noč čisto suh! ... ...ajd, zdaj pa res grem Kar veseli se, še po enem mesecu te lahko doleti presenečenje. Danes mi je posteljo v spalnici polulal. Pa sploh vedel ni partybrejkerca!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 13:25:31
|
|
|
|
petarda
|
135€ ...pol ure vožnje ampak me vseeno mika Zdaj moram samo razmislit kdaj mam kak praznik
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 19:12:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem tudi že bila na taki panoramski vožnji s športnim letalom, ampak že doooooolgo nazaj. Še v časih, ko so v Brunšviku imeli kravje dirke in taki fajn srečelov
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 19:57:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
So mi ponudili, da ta podaljšan vikend v P preživim Zakaj pa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 20:02:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi smo bili zdajle po večerji še na enem kratkem sprehodu , sproti smo nabrali rman (upam, da je res rman, ker kolikor se jaz tega spomnim ponavadi cveti maja, junija ), ki ga bomo posušili in potem kuhali čajčke (no ja prej se bom pozanimala, če je res rman ). Drobižka se zdaj kopata, jaz pa nahitro še melono narežem, da jo še pojesta pred spanjem ...ko zaspita se pa oglasim, če se bo tu gor kaj dogajalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 20:11:48
|
|
|
|
ada2
|
No, sem zaključila danes bolniško in šla to v službo povedat.... pa pridem k šefici in ji povem, da pridem jutri delat..... in kaj izvem že imajozamenjavo za mene sem dobila za jutri prost dan, naslednji teden pa začnem s prilagojenim delom . Mi je šefica rekla, da si da raje v koleno luknjo zvrtat, kot da se mi kaj zgodi zdaj pa rečite, če ni moja šefica the best. Res se je izkazala z vsemi PD-ji in zavzemanjem za moje stanje. Pa še to: Adam se je zjutraj zbudil suh še prejšnji dan pa je bila plenica tako namočena, da se mu je tam okoli kolen motala. bomo videli kako bo dalje, ali je to samo osamljen primer ali se premikamo Bubi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 21:25:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi je šefica rekla, da si da raje v koleno luknjo zvrtat, kot da se mi kaj zgodi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 21:26:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, pa menda te ne bo kar skenslala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 22:20:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
A je že katera gledala risanko Winx Si jo je Tina izbrala v BigBangu - itak da samo zaradi špangic, in elastik za lase, ki jih je zraven dobila in zdaj je na samo risanko pozabila - pa me zanima ali naj jo raje za nekaj časa še pospravim ali jo jutri (če bo dež ) spomnim nanjo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.8.2008 22:23:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja no, to da so šolske potrbščine Winx zelo iskane sem zasledila, drugega pa ne . Tako pač predvidevam, da je risanka za malo večje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.8.2008 6:34:41
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro! Nina, pri nas so winx -ice full aktualne. Za obe. Če jih ugasneš je ravno Nika najbolj glasna pri protestiranju.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.8.2008 7:42:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! S temi Winx so čisto zbombardirali, se mi zdi. Povsod so, ne samo na šolskih potrebščinah - na oblačilih, posteljnini, sladkarijah,.... Pa pojma nimam, kdo so te dekline
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.8.2008 12:25:43
|
|
|
|
Teni_
|
Mene vprašaj. Že vse cd-je znam na pamet .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.8.2008 18:54:39
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, pa menda te ne bo kar skenslala a mene? ne, samo po vsej sili bi rada, da ostanem na bolniški celo nosečnost.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?