|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
7.8.2008 21:51:47   
ada2
saj jaz sem tudi utrujena ko user posted image , samo mi je bilo prej spet slabo (bruhala sicer nisemuser posted image ) in zdaj srebam metin čaj in je boljše.

a ti si našla zadnjič ingverjevo pivo?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
7.8.2008 21:58:22   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jutri je en tak lušen datum: 08.08.08 user posted image

Ja, res....user posted image ....ampak ti kar še mal počak user posted image

user posted image user posted image user posted image tudi jaz sem pomislila, da pes sem taco moli user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
7.8.2008 21:58:28   
*bubi*
ko pa ga zvečer pod tuš povabim, pa mi zmeraj reče ne po glavi

ja, bubi se je tudi špricnil po obrazu, pa je bil tak vik in krik iz kopalnice. Malo kasneje pa je šel user posted image  k njemu in je bil čisto moker, ker se je z lončkom polival, pa ni bilo nič dretja user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
7.8.2008 22:01:44   
petarda
a ti si našla zadnjič ingverjevo pivo?

Se nisem podala v lov za njim, ker mi je bilo v ponedeljek, ko sem začela s službo že občutno bolje user posted image user posted image user posted image .... zadnja dva dni ne bruham, je pa res, da se ful izogibam vsem situacijam za katere vem, da bi me spravile do tega dejanja user posted image  (pogled na petarditovo "klobaso", pogled na sveže meso, ko odprem hladilnik obvezno nos zatisnem....pač mali trikiuser posted image )...pravijo pa da je dobro imeti s sabo v torbici robčke z limoninim ali pa lavandinim eteričnim oljem pokapanih...in če ti je slabo potem tisto hitro na nos in naj bi pomagalo user posted image ....no tega še nisem sprobala...sem pa kupila limonine herba gumi bonbone...in če mi je slabo enega vzamem in pomaga user posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
7.8.2008 22:04:13   
petarda
Ada a imaš ti tudi rok 4.3.? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
7.8.2008 22:37:28   
amy26
Jutri je en tak lušen datum: 08.08.08

za nekatere res, npr. moja mami ima RDuser posted image

slikice so vse zelo lušneuser posted image user posted image user posted image

pri nas bi bila vrvica tudi vlvica

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
7.8.2008 22:39:08   
petarda
Amy a to pomeni, da si zrihtala računalnik al se še zmeraj matraš z vsakim postom? user posted image  Kako pa si odpravila težavo? user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
7.8.2008 22:40:34   
petarda
Zdaj...al hitr napiš al bom pa jutri prebrala user posted image ...ker sem
že čist user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
7.8.2008 22:41:02   
amy26
mal sem pozabila oz. nisem takrat brala RR glede Urše, tako da prosim da mi katera zaupa kaj in kako je z njo

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
7.8.2008 22:42:06   
amy26
Amy a to pomeni, da si zrihtala računalnik al se še zmeraj matraš z vsakim postom? Kako pa si odpravila težavo?

nič nisem zrihtala, še vedno se matramuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
7.8.2008 22:44:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

mal sem pozabila oz. nisem takrat brala RR glede Urše, tako da prosim da mi katera zaupa kaj in kako je z njo

Urša je tu samo povedala, da je v težkem obdobju...user posted image user posted image user posted image user posted image ....za več, pa najbolje, da ji pišeš na gmail ali ZS....  user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
7.8.2008 22:54:35   
petarda
Nič...se odpravljam pod odejo...lahko noč Amy user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
8.8.2008 4:25:24   
NinaŠ
No dans pa jaz eno user posted image skuham, ki jo boste ostale itak mrzlo spile user posted image .

Ne morem več spat user posted image user posted image user posted image user posted image - in to jaz, ki bi pespala celo življenje, samo če bi imela čas user posted image ...ah ja, saj bo boljš user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
8.8.2008 5:28:12   
NinaŠ
No ajde user posted image user posted image user posted image zdaj pa vstat user posted image , zunaj se že dan dela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
8.8.2008 7:22:14   
petarda
Nina....zdaj si mi pa nekaj sumljiva! Da nisi ti slučajno v moji družbi? user posted image user posted image user posted image user posted image ....sem že prej enkrat pomislila nate....user posted image ...

Hvala za user posted image ...jaz bom vseeno svežo... user posted image user posted image user posted image user posted image

P E T E K   J E! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
8.8.2008 7:23:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

No ajde user posted image user posted image user posted image zdaj pa vstat user posted image , zunaj se že dan dela user posted image user posted image user posted image

ti pa ziher zdaj drnjohaš, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image ... A ne delaš ta teden popoldne? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
8.8.2008 7:23:58   
ada2
dobro jutro
odpravljam se na pregled, pa je moj zasedel kopalnico user posted image

petarda jaz imam rok 2.3.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
8.8.2008 7:38:36   
NinaŠ
ti pa ziher zdaj drnjohaš, ne? ... A ne delaš ta teden popoldne?

nep, sem že v službi user posted image user posted image  ...delam "malo mešano" zdaj ko so dopusti user posted image

Nina....zdaj si mi pa nekaj sumljiva! Da nisi ti slučajno v moji družbi? user posted image user posted image user posted image user posted image ....sem že prej enkrat pomislila nate....user posted image ...

tvojo družbo imam rada user posted image , škoda da se v živo še ne poznava user posted image  ...ampak v nečem so pa tvoji sumi napačni 100% user posted image

Ajdi, grem zdaj še s sodelavci user posted image  spit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
8.8.2008 7:41:00   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Jaz pa malo dvomim user posted image  Vsaj iz najinega pogovora v ZOOju ne bi sklepala na kaj takega. user posted image

Ada, dobro opravi. Jaz imam tudi danes pregled in CTG. user posted image  Jah, z 8.8. najverjetneje ne bo nič, ampak datum je pa vseeno lep user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
8.8.2008 7:52:53   
petarda
Ada in bubi srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
8.8.2008 7:53:25   
petarda
Jaz pa malo dvomim Vsaj iz najinega pogovora v ZOOju ne bi sklepala na kaj takega.

a ve ste se dobile v ZOO? A slikice pa nobene ne bomo videliuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
8.8.2008 8:10:54   
NinaŠ

Jaz pa malo dvomim Vsaj iz najinega pogovora v ZOOju ne bi sklepala na kaj takega.

a ve ste se dobile v ZOO? A slikice pa nobene ne bomo videliuser posted image

user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
8.8.2008 8:27:03   
*bubi*
a ve ste se dobile v ZOO? A slikice pa nobene ne bomo videli

Je bilo javno objavljeno povabilo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
8.8.2008 9:44:42   
petarda
BUBI kje v MB in okolici bi lahko jutri ugodno prespali? Kakšen apartma, soba...nimam časa zdaj iskat po netu, bi pa rada lubija nagovorila, da bi šli jutri v vaš konec, samo se mi ne da it pol domov user posted image

...daj mi pomagaj najti, ker si tam bolj domauser posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 8.8.2008 9:45:21 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
8.8.2008 13:15:00   
ada2
evo, opravila, velika pika 4 cm, vse OKuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?