Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.3.2008 8:43:16
|
|
|
|
Še ena T
|
Punce, živjo:) Še mene dajte na seznam za junij. Sem vsak mesec bolj nestrpna, ker v bistvu ni pametnega razloga, da ne bi že kar začela delat na tem. Razen mojih let:) Ampak tako sva se pač odločila. Bo mogoče najina punčka do takrat enkrat že iz pleničk.. Mogoče. Stara bo takrat 2,5 leta. No, saj je ne bomo preveč silili.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.3.2008 9:07:56
|
|
|
|
tejci01
|
o tane, tvoj šef je pa res obupen. V takih trenutkih ponavadi pozabijo kdaj smo jim skočili na pomoč. Zato po OP čimprej , da jih ne boš vidla za nekaj časa. Zaenkrat pri meni je še vse OK, in mi je tudi reku, da ko zanosim naj mu samo povem, da bo iskal drugo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.3.2008 10:48:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 19.3.2008 12:35:20
|
|
|
|
nina166
|
Pozdravček! Jaz sicer verjetno še ne bom junijka, mogoče pa tudi. Sva se z mojim odločila, da bi bil že čas za drugega , doma imava že 21 mesečnika. Tako da grem aprila h ginekologinji na pregled in si odstranit mireno, potem boma še kak mesec počakala, potem pa veselo na delo. Navijam za vse, da junija zagledate +++++, ostale ko pa že pridno telovadite, pa že prej
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 19.3.2008 14:06:21
|
|
|
|
jer.za.
|
aprila h ginekologinji na pregled in si odstranit mireno Tudi jaz grem odstranit mireno, in sicer 31.3., tako da močno upam da bom že junijka. ali kaj veš, a odstranitev boli kaj? Ali povzoča kakšno krvavenje?
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 20.3.2008 9:39:58
|
|
|
|
nina166
|
jer.za. kolikor je meni znano odstranitev naj ne bi bolela. Za krvavitve pa ne vem. Lahko pa po odstranitvi takoj zanosiš in ti ni treba nič čakat tako kot pri tabletkah. Čeprav bom jaz verjetno počakala kak mesec...če bom zdržala.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 20.3.2008 10:27:27
|
|
|
|
jer.za.
|
nina166:hvala za odgovor, no sicer ti bom pa lahko iz lastnih izkušenj poročala naslednji ponedeljek kako in kaj. Jaz bom počakala še kakšen mesec ali dva, preden zanosim-upam, če se bo pa takoj prijelo pa tudi prav. Kje ste vse ostale, ni nobene v službi? Jaz pa že komaj čakam da bo konec službe, jutri gremo pa na podaljšan vikend v Terme 3000, hotel Ajda. Je katera že bila tam, izkušnje???
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 20.3.2008 15:14:41
|
|
|
|
tane
|
ah, ti zavidam, jaz sem pa ravnokar izvedela, da jutri delamo normalno do 17h. jaz imam tele dni malo več dela tako, da probam ne toliko gledat oz. pisat na RR, drugače pa vsem borkam in soborkam želim lepe velikonočne praznike, pa upam, da letos zadnjič obilo šunke in ostale nezdrave hrane. P.S. pa veselo barvanje pirhov
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 21.3.2008 11:28:20
|
|
|
|
jer.za.
|
ah, ti zavidam, jaz sem pa ravnokar izvedela, da jutri delamo normalno do 17h Mi smo žal ostali doma. Ta večja hčerka ima gnojno angino, in smo dobili antibiotik za deset dni. Začelo se je vse skupaj včeraj zvečer z vročino, danes zjutraj pa je še rekla da jo boli trebuh in sva šli kar k pediatrinji, kjer je postavila že omenjeno diagnozo. Ampak bomo že, glavno da se mala pozdravi, jaz pa že malo pregledujem prvomajske ponudbe. Šibam sedaj naprej kuhat, danes bo kar juha in pa šmorn-da se ne boste pregrešile z mesom, tiste ki se držite, danes je strogi post.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 22.3.2008 21:41:55
|
|
|
|
tinkatonka
|
Punce podzravljene! Evo vsak čas bo konec meseca marca (še en teden), potem je tu že april,....junij bo tik tak tukaj. Jaz sem tko tko. Ta tedne je bil zelo buren. Anej je v vrtcu staknil svojo prvo poškodbo (šivan na čelu), mal sva imela burno z možem (beri:prepire) , pa še totalno izčrpana sem, tako da je bil ta teden kar hud za mene. no upam na boljše čase. Jaz resnično upam, da bo drugi otrok kaj več spal kot Anej, namreč v 25 mesecih sem prespala samo kakih 6 noči. Moj otrok ne zna spat. No važno da je zdrav, če prej ne se bom naspala takrat, ko bo začel spat pri puncah in mame ne bo želel več imeti zraven. Vsaj upam Lp tina
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.3.2008 8:18:31
|
|
|
|
fragola
|
Drage soborke upam da ste preživele lepe velikonočne praznike, midva sva samo jedla in pohajala! Vam povem, da me prav boli trebuh ko pomislim na hrano! No danes pa tako lepo vreme, kje je blo cel vikend Sem pa vesela, ker je že torek , škoda ker ni že petek danes
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.3.2008 13:28:25
|
|
|
|
tinkatonka
|
Kje se skrivate soborke?? Jaz pridno delam, vmes ko drugi skačejo na čik pavzo, jaz skočim na RR. Še slab teden do konca marca. Juuuppiii!! A je kateri naši navijačici že uspelo dočakati ??? Upam da ja in da se jim bomo junija pridružile v veselem pričakovanju. jer.za...ti pa tud najbrž odštevaš dneve do ponedeljka a ne ? Samo če se ne motim si rekla, da boš počakala en ciklus a ne??? Kako pa je z M? A jo naj bi dobila normalno? Al je možno, da se ti kaj poruši cikel, tko kot je možno po jemanju KT??? No jaz sem brez KT zdaj že dobrih 6 mesecev in sem se res dobro spucala. Zdaj pa samo še pridno čakamo na mesec maj/junij. LP Tina
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.3.2008 13:55:31
|
|
|
|
fragola
|
tinkatonka res je april je že pred vrati, gre kar hitro to čakanje na mesec junij!!! Joj kako bo še lepo junija k bo vse rozasto!!! komaj čakam junij, ker mi bomo prav junija začeli delat na bebiki, tako da če se mi uravna konec junija bo že plusek!!!Če ne pa julija bo sigurno pokazal plusek!!! Sem full optimistična in vem da bom zanosila in da bo vse ok!!!!!!!! Pa še junija se poročim, zato vem da junij bo lep, lep, lep
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.3.2008 14:08:22
|
|
|
|
jer.za.
|
Pozdravček! jer.za...ti pa tud najbrž odštevaš dneve do ponedeljka a ne ? Samo če se ne motim si rekla, da boš počakala en ciklus a ne??? Kako pa je z M? A jo naj bi dobila normalno? Al je možno, da se ti kaj poruši cikel, tko kot je možno po jemanju KT??? Ja seveda že odštevam dneve do ponedeljka, vendar pa ne vem kako bo potem naprej celotna stvar potekala, ker se nam v službi obetajo neke spremembe, venadr ne bi sedaj tukaj dolgovezila. Upam, da bomo lahko začeli delati na , da ne bom samo navijačica. Sem pa ravno brala, da če imaš tri otroke pod 8 let, je pri tretjem podaljšana porodniška za en mesec-torej jaz padem v to, jupiiiiiiiiiii . Za M pa ne vem, kako bo, upam da bo potekalo vse naprej brez problema, da se ciklus ne bo preveč spremenil. Sedaj pa počasi šibam proti domu. LEP MATERINSKI DAN VSEM MAMICAM !!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.3.2008 22:49:22
|
|
|
|
šnucika
|
Tudi jaz sem še med vami... Imam sicer zelo stresno obdobje na delovnem področju, zato se sem skoraj ne oglasim.Upam,da bo do maja že vse skulirano, jaz čimmanj pod stresom, da lahko začnemo delat na !
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 26.3.2008 6:17:51
|
|
|
|
crvicek
|
Tudi jaz upam da bom junija že . Danes je 1 mesec od operacije pregrade in sem tudi popila zadnjo tabletko, tako da te dni pričakujem in potem začneva veselo . Upam, da nama uspe že ta mesec, drugače pa za prvomajske počitnice, saj bo verjetno ovulacija tam okrog. No ma si nočem delati preveč planov, da bi uspelo takoj, ker se bojim, da bom potem razočarana. Recimo tako, da si full želim, da bi nama kmalu uspelo. Prvič nama je uspelo 5. krog, pa še mislim da sva kakšnega vmes zamudila, saj je bil moj veliko po službenih potovanjih. Glede na to, da mi je rekel G, da sploh dobro da sem uspela zanositi ob 3 cm pregradi (sledil ss), upam da se bo tudi tokrat kaj hitro prijelo in da bo z nosečnostjo tokrat vse ok.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 26.3.2008 9:32:28
|
|
|
|
tane
|
crvicek, nič ne skrbi tokrat BO vse vredu, pregrada je šla, razloga za paniko ni, ti se le sprosti in čim več , pa ne pozabi uživat ob tem. držim pesti za april, če ne pa maj, ali pa boš med nami junijkami. jaz šele čakam na OP pregrade 13.5. tudi pri nama je prejšnjič ratalo v 5. krogu vendar brez planiranja, štetja plodnih dni etc. samo nisva nič pazila, sva le takrat, ko nama je pasalo in sva rekla če bo bo, drugače pa sva mislila začet delat na tem z januarjem 08.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 26.3.2008 10:21:38
|
|
|
|
tinkatonka
|
tudi pri nama je prejšnjič ratalo v 5. krogu vendar brez planiranja, štetja plodnih dni etc. samo nisva nič pazila, sva le takrat, ko nama je pasalo in sva rekla če bo bo, Tako je najbolje. Pri nama je tako ratalo prvič. Šla sva v to čisto sproščeno. Če bo, bo, če ne pa malo kasneje. Nikamor se nama ni mudilo. In sem bila takoj noseča. Upam, da bo tudi tokrat tako. Ampak žal je prevečkrat tako, da psiha naredi svoje. Vsem nam želim, da se ne bomo matrale in da junij ves roza.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 26.3.2008 12:43:31
|
|
|
|
fragola
|
Pri nama je ratalo pa v prevem mesecu, zato upam, da bo tudi tokrat tako, vendar tokrat more bit vse v redu, tako da drugo leto se bomo cartali!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 27.3.2008 13:23:22
|
|
|
|
sazi
|
Pozdravljene punce, se vam pridružim še jaz. 2 čveki v tej temi poznm, pa ker vesta, kakšne imam plane, sta me opozorili, da tema obstaja. Kaj lahko povem? Da imam doma enega 26-mesečnika, za katerega upam, da bo naslednje leto februarja/marca dobil bratca ali sestrico. Prvič nama je takoj uspelo in sem bila zelo presenečena, zdaj pa upam, da bo tudi tokrat uspelo čim prej - no, načeloma ne pred junijem, zato pa sem tukaj
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 27.3.2008 14:24:27
|
|
|
|
tane
|
sazi, dobrodošla, ja tale naša tema obstaja ampak ker je še čas, smo temu primerno čvekaste . jaz sem trenutno spet malo boljše volje, sem imela malo krize zdaj med prazniki, pa črne misli glede moje naslednje nosečnosti, no ampak STOP o tem, ker zdaj sem spet polna optimizma in pripravljena na nov boj...seveda junija. je pa tole čakanje po eni strani koristno, ker zdaj opazujem svoje telo in sem ugotovila, da imam v bistvu O na 11 ali 12.dan, ker kot sem že rekla prvič nismo nič planiral, tako, da zdaj ko bi planiral bi pa verjetno vedno zamudila ta prave dni, če bi se zanašala na ovulacijski koledarček. torej, vse je za nekaj dobro...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 27.3.2008 15:28:06
|
|
|
|
sazi
|
zdaj ko bi planiral bi pa verjetno vedno zamudila ta prave dni, če bi se zanašala na ovulacijski koledarček. če se pa spravita in 2 tedna v sredi ciklusa vsak drugi dan, pa itak ne moreš zgrešiti
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 27.3.2008 18:05:38
|
|
|
|
aqua77
|
Midva sva ta mesec vsak drugi dan in to sva zdaj probala prvič plansko, drugače sem se vedno zanašala na ovulacijo, ki jo vedno čutim in je kar boleča. Upajmo da nam bo vsem recept vsak drugi dan prinesel željen uspeh!!! Držim pestke punce!!!
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 28.3.2008 7:49:57
|
|
|
|
tinkatonka
|
Midva sva ta mesec vsak drugi dan in to sva zdaj probala prvič plansko, drugače sem se vedno zanašala na ovulacijo, ki jo vedno čutim in je kar boleča. Upajmo da nam bo vsem recept vsak drugi dan prinesel željen uspeh!!! Upam da kmalu ugledaš !
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 28.3.2008 7:50:53
|
|
|
|
tinkatonka
|
sazi.....welcome na naš čvek. Smo nestrpne a ne, da imamo že odprto to temo. No bo toliko lažje pričakovat oz. NEpričakovati skupaj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.