|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
25.6.2008 14:00:25   
ziva1
Čestitke novima nosečkama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še posebej tebi Enanobena, ker vidim, da ti je ratalo šele v 9. krogu in sem še bolj veselauser posted image , ker sem jaz v sedmem krogu in ni za obupat punce user posted image user posted image user posted image . Spps zate držim pesti, čeprav mislim, da je tudi tebi ta mesec sreča naklonjena user posted image . LP

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
25.6.2008 14:28:41   
spps
pa mi je ratal prit do compauser posted image user posted image user posted image user posted image je moja zaposlen,pa nima časa po mene prituser posted image user posted image user posted image user posted image
kaj dogaja?še kakšna nosečka?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
25.6.2008 15:07:31   
brkn83
čestitam vsem nosvim nosečkam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za vse ki pa še čakate, pa vam želim, da bi vam bila sreč naklonjena.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
25.6.2008 18:44:04   
sonček85
TI SI NOSEČKA.DA TI JE JASNO.LPEO SE IMEJTE IN SE VAM JAVIM ČEZ 2 DNI GREM UŽIVAT TUDI SAMA.LP

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
25.6.2008 19:51:10   
spps
   eto mene,mi ženski firbec ni dal miru in sem pred pol ure naredla CB in rezultat je ................

PLUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS 

< Sporočilo je popravil spps -- 25.6.2008 19:53:54 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
25.6.2008 19:56:26   
witto
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spps bravoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
25.6.2008 20:02:15   
nmag
spps user posted image user posted image user posted image  čestitam bravo,želim ti prijetnouser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
25.6.2008 20:02:15   
spps
res sem full veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najbolj zarad tega,če bo vse kot je treba,da mali poveva,da bo dobla družbouser posted image user posted image user posted image
pa res je največja fora,ker sma se z enonobeno dogovorili,da zanosima ob drug mesec,ker bi takrat imele rok,na datume,ki nama nekaj pomenijouser posted image user posted image user posted image user posted image

punce,naj vsem vam čimprej uspe ugledat plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
25.6.2008 20:03:33   
Anonimen
Bravo spps in enenobena. Pa vse ostale tudi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2034
25.6.2008 21:03:41   
trinity22
user posted image user posted image user posted image user posted image Enanobena iskrene čestitke,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa čuvaj svojo pikico, res sem ful vesela, da vama je uspelo, no takoostaja upanje tudi za nas, da enkrat pridemo za vami

Anonimnauser posted image  tudi tebi iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spss zate pa držim pesti in navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
25.6.2008 21:04:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

user posted image user posted image user posted image user posted image Enanobena iskrene čestitke,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa čuvaj svojo pikico, res sem ful vesela, da vama je uspelo, no takoostaja upanje tudi za nas, da enkrat pridemo za vami

Anonimnauser posted image  tudi tebi iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spss zate pa držim pesti in navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image trinity,test je pozitivenuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
25.6.2008 21:24:36   
NK
enanobena, spps in anonimna čestitke
sm mal pošpegala in zadnič ko sm malo prebirala sm rekla ja tele k pa tečejo že nevem ker krog si pa res zaslužjo
in lej sm rekla sama pr seb držim pesti za njih in kaj vidm pluske
bravo čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
25.6.2008 21:40:09   
Anonimen
spps - waaaaaaaaaaaaaaaaaaw! Saj ni res pa je! Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noro! Juhej, pa bova skupaj med marčevkami! user posted image user posted image user posted image Tolk sem vesela zate, kot tisti dan, ko sem sama zagledala plus! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2038
25.6.2008 21:43:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

spps - waaaaaaaaaaaaaaaaaaw! Saj ni res pa je! Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noro! Juhej, pa bova skupaj med marčevkami! user posted image user posted image user posted image Tolk sem vesela zate, kot tisti dan, ko sem sama zagledala plus! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa delaš ti doma???sem še v šoku,mal prej sem mojmu povedala,pa sem mu še kr smejiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
25.6.2008 21:45:08   
Anonimen
spps - nisem doma, sem se pa prebila do compa, ker sem nekaj na vodi čutila... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
25.6.2008 21:49:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

spps - nisem doma, sem se pa prebila do compa, ker sem nekaj na vodi čutila... user posted image user posted image user posted image
aaaaaaaaaa,takouser posted image user posted image user posted image dober filing si imela,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja,pa saša je full vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no ,pa zame tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
25.6.2008 21:49:26   
trinity22
spps no še tukaj čestitke, sem prej očitno spregledala ali pa tako dolgo pisala, da si vmes že javila veselo novičko, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
25.6.2008 21:51:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

spps no še tukaj čestitke, sem prej očitno spregledala ali pa tako dolgo pisala, da si vmes že javila veselo novičko, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala tebi in vsem ostalimuser posted image user posted image user posted image user posted image ma ,ko sem dobre voljeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
25.6.2008 22:00:55   
Lopona
Hoj..punce...
Sem prišla malo pogledat sem gor, ko me nekaj dni ni bilo in vidim...
Spps, in enanobena-srečke nosečke!!! Da bosta srečne đe vseh 9 mescev. Da bo z vajinima pikicama vse vredu in da bo čimmanj user posted image
ČESTITAM!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar pod srcem nosita,
kmalu bosta v zibel položila,
to bila je želja vajinih sanj ,
danes pa je veselje zanje.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loponca**

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
25.6.2008 22:02:13   
Lopona
Vsem, ki še ne pričakujete...navijam za vas, da zagledate +++!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vse, ki pa vas je ujela ta presneta user posted image , pa držim pesti, da nam vsem v juliju uspe.
Lepo se imejte...
Pa pa

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
25.6.2008 22:07:39   
METULJ1
spps - bravoooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image . Želim ti lepo in mirno nosečnost.

Pozdravčki

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
25.6.2008 22:12:25   
sunny24
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  spps...ČESTITAM!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
25.6.2008 22:15:29   
*Mišika*
spps - čestitke, želim ti lepo nosečnost in zdavo bebico !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eno vprašanje - al je povečanje belega toka morebitni znak za nosečnost? jst M še nimam in se tud nič- za enkrat - ne napoveduje! user posted image  test sem nardila učeraj in je bil negativen. Kdaj naj ga ponovno nardim? 

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
25.6.2008 22:17:28   
tinč407
aha... to je torej bila vajina skrivnost spps in Enanobena user posted image
sem komaj zdaj videla da sta obe srečki user posted image  in vama je res uspelo!!!
ČESTITKE obema!!!!
le glejta, da bosta kaj prišle mene in druge, ki še čakamo da se naša M poslovi za 9 mesecev kaj gor držat!!
Spps, res sem srečna zate in ti iz srca čestitam!!! Mi bo kar malo težko da se bom morala ločiti od tebe, ampak bom že preživelauser posted image
no, drug mesec pridem za vama še jaz!!
ČESTITAM!!!

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
25.6.2008 22:24:12   
misk2
mislim danes so take dobre novice...da sm brez besed.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitam za pluske!!!!!!!

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?