Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 12:58:17
|
|
|
|
pokica_
|
ČESTITKE OBEMA NOVIMA NOSEČKAMA
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 13:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jo pa pričakujem v kratkem. Žal. No toliko zaenkrat od mene. anonimna Mah, daj ga no "srat" - kako lahko napišeš, da jo pričakuješ. Pa brez zamere - saj veš, da še vedno držim pesti A
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 13:33:33
|
|
|
|
janaja
|
No mi jo še kar čakamo.... bi mogla pridt 22.6 pa sem včeraj dobila rjavo krvav izcedek... pa dones je še manj rjavga izcedka.... me prav zanima kaj se bo izcimilo iz tega.... Sploh ne vem naj počakam al naj grem delat test?? Čestitke vsem veselim pa naj bo teh mesecev resnično kot iz pravljice... Janaja
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 13:50:24
|
|
|
|
lily32
|
Četitke novima ! Lepo preživita
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 14:32:15
|
|
|
|
Klarissa
|
janaja test naredi. a ni čudno, da imaš izcedek. jaz imam ful neredne M in sem jo prejšnji mesec dobila na 29. dan, predprejšnji pa na 36.dan. ker je danes 29. sem delala test pa -, M pa ni. upanje ostaja...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 16:00:39
|
|
|
|
bt08
|
No jaz grem tud v drugi krog,nič ni bilo črtic pravih na testu danes,pol sem pa še dobla.Tako da čakamo do 22.7. kaj bo.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 16:09:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke tudi Anonimni Anonimna
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 16:11:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke vsem novim in za tiste, ki ste žal dobile , bo v juliju boljše Počasi se bliža tudi moj dan, ko bi mogla dobit , znakov nikjer nobenih, niti nosečniških, niti takih, da bi kazale na to, da prihaja . Ker sem vzela nadaljši ciklus za izračun, bom test najbrž naredila kar v petek, ko sem čez dan doma, ker grem zvečer v nočno. Če me seveda prej kaj ne preseneti. Bodite pridne in uživajte! A
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 16:13:09
|
|
|
|
sonček85
|
najprej enanobena:kaj sem jaz tebi rekla.da si srečka nosečka in da je to tista skrivnost ko sta jo z sps tako dolgo ksrivale.zdaj pa maš.jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako sem vesela zate.sem brala vse za nazaj in vidim pod nick nosečka 4 tedne in se morala kar 5x pogledat če je to res in ja naša borka ena nobena je srečka nosečka.upam da bom tudi sama kmalu.čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee anonimna(muca):tudi tebi čestitke.in res je kot jer bilo napisano že par strani nazaj da imajo začetnice ta mesec zelo srečo in so vse srečke nosečke,naj bo teh 9 mesecev kar se da lepih in pošiljam tebi in ena nobeba koš poljubčkov in za srečo.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 16:32:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 da je to tista skrivnost ko sta jo z spps tako dolgo skrivale No, zdej mislim, da lahko povem, da spps ne bo huda... S spps sva se preko MSN-ja pogovarjale in sva ugotovila, da ta mesec je bi kr neki, pa še brez znakov, ki bi prinašali dobre novice... in sva rekli, da očitno tudi ta mesec ne bo nič in sva rekli, da ne bova vam puncam tu gor na RR-ju povedale, da ne bova zbijale moralo. Sva se pa odločili, da bova zanosile marca, ampak nama je bil bolj všeč konec marca, pa da bova obvezno cimri v porodnišnici... tako, zdaj čakam na vikend, da naredi spps test in sporoči enako novico kot jaz danes!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 16:35:06
|
|
|
|
sonček85
|
držim pesti spps da bo .morašp mi takoj sporočiti da greva že potem na to kavo ki se že tako dolgo meniva in da se dobiva.pa sej ja nisva tako daleč stran doma da nebi mogle it.ja pa j.-ups ena nobena tudi.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 19:15:15
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Jutri pa mora bit seznam roza Enanobena, spps, NE SME PRITI Za oboje se več kot strinjam s teboj! Te bom pa prav močno pogrešala, ko te ne bo, ker mi edina delaš družbo v poznih nočnih urah. Enanobena, BRAVOOOOOOOO, JUPIIIIIIII Joj, kako sem vesela. Zdej pa imata da greta obe s spps na drug forum. Pogrešala vaju bom, ampak pridem kmalu za vama A si imela sploh kakšne znake al nč? bravo še stokrat
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 19:16:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 da je to tista skrivnost ko sta jo z spps tako dolgo skrivale No, zdej mislim, da lahko povem, da spps ne bo huda... S spps sva se preko MSN-ja pogovarjale in sva ugotovila, da ta mesec je bi kr neki, pa še brez znakov, ki bi prinašali dobre novice... in sva rekli, da očitno tudi ta mesec ne bo nič in sva rekli, da ne bova vam puncam tu gor na RR-ju povedale, da ne bova zbijale moralo. Sva se pa odločili, da bova zanosile marca, ampak nama je bil bolj všeč konec marca, pa da bova obvezno cimri v porodnišnici... tako, zdaj čakam na vikend, da naredi spps test in sporoči enako novico kot jaz danes! TO PA ITAK
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 19:18:13
|
|
|
|
*Junona*
|
Anonimna
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 19:43:45
|
|
|
|
witto
|
EnaNobena, iz srca ti iskreno čestitam .Jast sem danes spoznala mojo pikico, srček bije sto na uro, je tam kjer mora bit, vse je ok . pa toliko sem , da nebi bilo kaj narobe
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 19:54:17
|
|
|
|
Anonimen
|
anonimna Mah, daj ga no "srat" - kako lahko napišeš, da jo pričakuješ. Pa brez zamere - saj veš, da še vedno držim pesti A Jah žal sem imela prav. Predobro poznam svoje telo in se je ulila, ne dolgo zatem, ko sem napisala prejšnji post na tej temi. Bo pa drugič. Mene pa pobarvajte v modro prosim. Lp A
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 21:09:24
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto EnaNobena, iz srca ti iskreno čestitam .Jast sem danes spoznala mojo pikico, srček bije sto na uro, je tam kjer mora bit, vse je ok . pa toliko sem , da nebi bilo kaj narobe Juhuuuu super novička, pa nič se bat, ker je vse ok
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 21:10:05
|
|
|
|
Anonimen
|
*Junona* - hvala, sedaj še spps čakam, da mi pride delat družbo, pa seveda še vse ostale, ki so na seznamu. witto - čestitke, da je vse OK, pa saj je bil že čas, da se tudi vama nasmehne sreča! Anonimna vse čaka sreča, samo ne obupat.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 22:18:28
|
|
|
|
*Junona*
|
Dober večer punce Pa sem dočakala... ponoči greva na morje V ponedeljek ko pridem domov vas bom spet brala in upam, da bo veliko novih . Enanobena in anonimna muca, še enkrat Spps, to je pa zate Tiste, ki pa naj bi vas obiskala pa držim pestke da je ne bo Papa, lepo se imejte
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 22:20:09
|
|
|
|
*Junona*
|
· xx.06. - diamantina - srečka nosečka · xx.06. - srecna_zvezda · xx.06. - crvicek · xx.06. - athina · xx.06. - nejkag (16.krog) - v nove boje · xx.06. - db - v nove boje · xx.06. - miklarom · xx.06. - mama_milchy - v nove boje · 07.06. - micamuca(2.krog) - srečka nosečka . 08. 06. - bara10 - srečka nosečka · 09.06. - KatkaT - v nove boje · 09.06. - boma2 .09.06. - Fargesia(25.krog) - srečka nosečka . 10.06. - andre3a - v nove boje · 11.06. - Tiki55 (9. krog) - v nove boje . 11.06. - pokica_ - v nove boje · 12.06. - KOKICA32 - v nove boje · 12.06. - METULJ1 (16.krog) - v nove boje · 13.06. - loveforever (8.krog) - srečka nosečka · 13.06. - brkn83 (1.krog) - srečka nosečka · 13.06. - tropical (2.krog) . 13.06. - *zabica* - v nove boje . 13.06. - maja83 (2.krog) - srečka nosečka · 14.06. - becky - v nove boje · 15.06. - sonček85 - v nove boje · 15.06. - Anya22 (6.krog) - v nove boje . 16.06. - sanna - v nove boje · 16.06. - Pikica5 - srečka nosečka . 17.06. - mala_pupika (1.krog) - srečka nosečka . 17.06. - KulGirl (6.krog) - v nove boje . 17.06. - misk2 - v nove boje . 17.06. - mišk - v nove boje . 17.06. - NK - srečka nosečka . 18.06. - glen - srečka nosečka . 18.06. - cofk - v nove boje . 19.06. -anonimna (1.krog) srečka nosečka . 21.06. - *Mišika* (5.krog) . 21.06. - PikaV (6.krog) . 22.06. - janaja . 23.06. - spps (9.krog) . 23.06. - limonita (3.krog) - v nove boje . 23.06. - ...Martina... . 23.06. - piamaria (9.krog) . 23.06. - pikipu . 24.06. - EnaNobena (9.krog) srečka nosečka . 24.06. - barbara.a. . 25.06. - D.Mateja (8.krog) . 26.06. - anonimna (2.krog) - v nove boje . 26.06. - Še ena T - v nove boje . 26.06. - anonimna . 27.06. - anonimna . 27.06. - ursa30 . 27.06. - Barbk . 28.06. - Arwenko (3.krog) . 28.06. - Joob (3.krog) · 29.06. - šnucika . 29.06. - anci banci . 29.06. - fragola . 30.06. - tj81 (2.krog) Navijačice: Navijačice: · uršika*** · isa · murkica · Rosi* · bambina · tany83 · bastian111 · pikica5 · urskaj · little angel · Sasa78 · Polynesia · katalina · TODY78 · _ ancica_ · anci · _sanja_* · Tiki55 · lunica24 · sonček85 · Orhideje · *kinnie* · tane . nmag . Anonimna . Me to you . *Junona* . BEBIII . giotti . tinč407 . mala_pupika Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JUNIJSKA STAVNICA sonček85 20% ------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... 19,6% srečk nosečk JUNIJ .................... % SREČK NOSEČK -----------------------------------------------
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 5:19:54
|
|
|
|
spps
|
dobro jutro punce,najprej čestitke še enkrat eninobeni in anonimni jaz M še nimam,tako,da bo verjetn kmal test padel počutim se tako kot ponavadi,joške me bolijo,tako da bomo čakali delam cele dneve-dopoldan v službi,popoldan na bodočem domovanju ,da ne bo katera mislila,da sem pozabila na vas.vas precej pogrešam!!!!!!!!!!!!! punce,naj bo seznam čimbolj roza-mogoče tud jaz prispevam zraven uživajte
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 9:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz tud grem za par dni na lepše, pa mislim da ne bo časa za RR, se pa javim obvezno ko pridem nazaj, ta čas pa upam, da bodo nosečke kar deževale!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 10:09:04
|
|
|
|
~Biba~
|
Enanobena pa je le uspelo..v 9 gre rado anonimna tudi tebi iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 11:52:44
|
|
|
|
Arwenko
|
Enanobena in Anonimna iskrene čestitke! Pri meni se pa tudi zaenkrat nakazuje , ampak dokler je še ni, ne bom nič rekla. Sicer bi naj (ne) prišla šele v soboto. Spss držim pesti zate, da bosta z Enonobeno res cimri
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 13:18:33
|
|
|
|
nmag
|
Lep pozdrav vsem,nekaj časa me ni bilo,sem pa vas redno brala,tako da čestitam vsem ,jaz sem se pa tako zelo potrudila uporabla vse veze tako,da imam izvide in sem zelo srečna,ker ne bo treba na operacijo,ker je hrbtenica ok,samo živc,ki gre iz vratu do noge se mi je močno vnel,zato tudi bolečine,to se da pozdravit,zato bomo nadaljevali z načrtovanjem naše pete .Torej v juliju bom vaša navijačica in bom šla med avgustovske borke,torej jo ne bom pričakovala 7.8.lih na najino obletnico poroke.Navijam za vse vas še v juniju in v juliju .V soboto odhajam z otroci na morje in me do 15.8.ne bo,upam,da vam potem lahko povem da smo ugledali ,seveda se bo moral mož tudi malo pridružiti.LP
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?