Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 23.6.2008 23:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Jutri pa mora bit seznam roza Enanobena, spps, NE SME PRITI Za oboje se več kot strinjam s teboj! Te bom pa prav močno pogrešala, ko te ne bo, ker mi edina delaš družbo v poznih nočnih urah.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 0:17:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Predno grem spat in ker je to prvi post danes vam bom postregla s kavico... .. pa še za lepiši dan...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 5:27:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: spps enanobena kako se držiš?jaz sem še kar brez grdobe rdeče Enako. Sej veš... Ah, pa sem šele zdej prebrala, da greš pod tuš, jst ti pa na MSN-ju težim. Sori! ojla meni so pa hormončki mal podivjali-mam fajn dekolte po dolgem času moj pa pravi,ka si noseča??sej vem da si?pa ga vprašam Kako veš?pa mi reče -občutek mam tak kolkrat bi že bla noseča po njegovem občutku....
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 5:29:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč očitno pravijo rana ura, zlata ura. Ma se hecam. Tko zgodi sem pokonc samo iz enega razloga. Danes je moj dan D in iz firbca sem šla naredit CB, ki sem ga imela doma... in ja, noseča sem! Juhuhuhu! Jupi! Ne morem verjet! Znaki? Ma jih ni... mogoče edino malce bolj občutljive bradavice, ampak res samo malo. Pa sem opazila, da sem občutljiva na vonje - vse mi več ali manj smrdi! Sem vam že pisala, da smo prejšnji četrtek bili v trgovini in sem kar želodec dobila v grlo, ko smo šli mimo mesa in rib. Mi je tolk smrdelo še pol ure za tem, ko smo bili iz trgovine, da sem si ovohavala roke, če mi one smrdijo po ribah. Pa čez vikend je moj zvečer enki jedu, pa mi je tolk smrdelo po unem smradu iz pristanišč... No, to je to, upam, da bo tokrat trajalo lepih 9. mesecev in rok sem si izračunala 3.3.2009! Se spomite, ko sem govorila o "čarovnici", ki mi je rekla, da bom dobila februarja ali marca ? DA mi je že za prvega pravilno napovedala, ter kdaj se poročiva? Evo zna, kaj čem rečt! Zadela je v nuloooooo! Waaaaaaaaaaaaw! Kar ne morem dojet! No, zdej pa ostale za mano... spps - držim pesti, da ti zamuja iz istega razloga kot meni.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 5:30:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Jutri pa mora bit seznam roza Enanobena, spps, NE SME PRITI Za oboje se več kot strinjam s teboj! Te bom pa prav močno pogrešala, ko te ne bo, ker mi edina delaš družbo v poznih nočnih urah. ni je še ,ni mal me živčki matrajo Junona uživaj na morju enanobena,ta teden sem bolj mal doma,ker so nam robo za zidanje pripeljali pa še jutri moram na šiht . praznik,kaj je že to???? ajde punce lep dan vsem!!!!! jaz hočem rozike
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 5:37:32
|
|
|
|
spps
|
ena nobena,da bi bla bližja,ti dam kr ljubčka ful sem vesela zate sam nimam časa barvat seznama šibam na šiht ČEEEEEEEEEEESTIITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMM JAZ še bom počakala s testom-me je strah pa še en veli objem ZATE
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 5:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
spps - hvala... Kar ne morem dojet! Nč, grem še malo spat nazaj in se pocrklat k mojemu.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 7:59:05
|
|
|
|
*Mišika*
|
Pozdravljene! No jst sem nardila dones zjutrj test in je bil seveda negativen, nisem mogla čakat in itak mi je zdj žal. M pa še ni, tko da upanje ostaja.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 9:34:01
|
|
|
|
KatkaT
|
Čestitke vsem nosečkam sem ravno gledala seznam, pa se prav lepo roza barva Mesec se bliža konsu, tako da navijam še za preostale, da jo ne dobite Drugim pa , pa se vidimo v juliju, kjer bo ziher vse
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 9:35:15
|
|
|
|
METULJ1
|
EnaNobena - sej ne morem verjet a prov vidm. Čeeeeeeeeestitke . Iskreno ti želim lepo in mirno nosečnost. Pazi na svojo malo pikico. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 9:47:34
|
|
|
|
limonita
|
Čestitke vsem novim nosečkam, še posebej tebi EnaNobena. Pri kateri čarovnici pa imaš take veze, bi mogoče še meni kaj začarala Meni jo je zopet zagodla, tako da sem kar malce žalostna. Držim pesti še za ostale ki čakate na .
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 10:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce! Sem vesela, da je le kaj... sem še huj kot v prvi nosečnosti. Pa že vsaj ene 20x sem test pogledala, če je res.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 10:55:51
|
|
|
|
Pikica5
|
EnaNobena, da ti še tukaj čestitam čestitke za + Prelepo nosečnost ti želim in zdravega
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 10:59:27
|
|
|
|
Anonimen
|
EnaNobena - Čestitke No, pa da bo seznam še bolj roza sporočam, da sem danes zjutraj tudi jaz naredila test - tokrat CB in je pokazal + - sicer bolj bled, ampak je bil . Ne morem verjeti, da je spet uspelo "vse po planu" - upam, da bo šo tudi naprej tako. Mi je pa že kake 3 tedne malo slabo (ne za bruhat), pa na trenutke se mi ob pogledu na čokolado obrne (kar je zame zelo nenavadno, saj sem pravi čokoholik). Za PDP ne vem, kdaj naj bi bil - verjetno 28.2 ali 1.3 - pa sem nekako čustveno navezana na februar in se bom pridružila kar februarčicam. Držim pesti za vse ostale, ki še ne čakate, da je ne dočakate, za vse, ki vas je pa obiskala , pa želim, da je bila zadnjič v naslednjih 12 mesecih in da je julija ne dočakate. Vas pridem še kaj pogledat in prebrat čez kak teden, ko se vrnemo z morje. SREČNO vsem in uspešno in plodno LP A
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 11:00:57
|
|
|
|
Rakica_80
|
EnaNobena čestitke No, zdej pa mi povej številko od te čarovnice, da se tudi jaz pozanimam kdaj bom postala
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 11:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Enanobena, čestitke še od mene. Anonimna
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 11:02:56
|
|
|
|
Rakica_80
|
Anonimna tudi tebi iskrene čestitke, juhuhuuu sami +++++++
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 11:08:48
|
|
|
|
sunny24
|
EnaNobena... ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 11:13:22
|
|
|
|
Anonimen
|
anonimna ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bi te kr objela, če bi te vidla. Upam, da se ti kmalu pridružim. Želim ti lepo in zdravo nosečnost. enanobena...tudi tebi čestitke za . Tudi tebi želim lepo in zdravo nosečnost. anonimna
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 11:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna - čestitke! Pa hvala vsem za čestitke! BEBIII - če bi res rada vedela tel. št. od te "čarovnice" mi pa piši na ZS, pa ti bom dala njeno tel. št.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 11:22:58
|
|
|
|
D.Mateja
|
Čestitke vsem nosečkam. Pa veselih in lepih 9 mesecev vam želim. Pri nas pa kr čakamo, da se končno vlije tako kot je treba, ne pa da se nekaj "paca".Sem mislila, da bo vgnezditvena ampak očitno bo prišla . Uživajte.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 11:25:20
|
|
|
|
anci banci
|
čestitke EnaNobena in anonimna..
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 11:34:24
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala vsem za čestitke IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen anonimna ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bi te kr objela, če bi te vidla. Upam, da se ti kmalu pridružim. Želim ti lepo in zdravo nosečnost. enanobena...tudi tebi čestitke za . Tudi tebi želim lepo in zdravo nosečnost. anonimna te čakam z odprtimi rokami z upanjem, da se mi pridružiš Anonimna
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 11:46:55
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa da poročam še o stanju pri nas.... sem bila na mini dopustu in mi je bilo v noči iz nedelje na ponedeljek tako slabo, za umret, sem si rekla, o super, to je pa dober znak, da mogoče smo pa tudi mi kaj "prištimali". Še bruhala sem sredi noč. No na koncu sem ugotovila, da me je zdelalo sonce in vročina. Naslednji dan mi ni bilo nič več slabo, pa bi si to prav želela, da bi bila vsaj . No tamponov vseeno nisem rabila, ker ni prišla. Jo pa pričakujem v kratkem. Žal. No toliko zaenkrat od mene. anonimna
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 24.6.2008 11:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
· xx.06. - diamantina - srečka nosečka · xx.06. - srecna_zvezda · xx.06. - crvicek · xx.06. - athina · xx.06. - nejkag (16.krog) - v nove boje · xx.06. - db - v nove boje · xx.06. - miklarom · xx.06. - mama_milchy - v nove boje · 07.06. - micamuca(2.krog) - srečka nosečka . 08. 06. - bara10 - srečka nosečka · 09.06. - KatkaT - v nove boje · 09.06. - boma2 .09.06. - Fargesia(25.krog) - srečka nosečka . 10.06. - andre3a - v nove boje · 11.06. - Tiki55 (9. krog) - v nove boje . 11.06. - pokica_ - v nove boje · 12.06. - KOKICA32 - v nove boje · 12.06. - METULJ1 (16.krog) - v nove boje · 13.06. - loveforever (8.krog) - srečka nosečka · 13.06. - brkn83 (1.krog) - srečka nosečka · 13.06. - tropical (2.krog) . 13.06. - *zabica* - v nove boje . 13.06. - maja83 (2.krog) - srečka nosečka · 14.06. - becky - v nove boje · 15.06. - sonček85 - v nove boje · 15.06. - Anya22 (6.krog) - v nove boje . 16.06. - sanna - v nove boje · 16.06. - Pikica5 - srečka nosečka . 17.06. - mala_pupika (1.krog) - srečka nosečka . 17.06. - KulGirl (6.krog) - v nove boje . 17.06. - misk2 - v nove boje . 17.06. - mišk - v nove boje . 17.06. - NK - srečka nosečka . 18.06. - glen - srečka nosečka . 18.06. - cofk - v nove boje . 19.06. -anonimna (1.krog) srečka nosečka . 21.06. - *Mišika* (5.krog) . 21.06. - PikaV (6.krog) . 22.06. - janaja . 23.06. - spps (9.krog) . 23.06. - limonita (3.krog) - v nove boje . 23.06. - ...Martina... . 23.06. - piamaria (9.krog) . 23.06. - pikipu . 24.06. - EnaNobena (9.krog) srečka nosečka . 24.06. - barbara.a. . 25.06. - D.Mateja (8.krog) . 26.06. - anonimna (2.krog) . 26.06. - Še ena T - v nove boje . 26.06. - anonimna . 27.06. - anonimna . 27.06. - ursa30 . 27.06. - Barbk . 28.06. - Arwenko (3.krog) . 28.06. - Joob (3.krog) · 29.06. - šnucika . 29.06. - anci banci . 29.06. - fragola . 30.06. - tj81 (2.krog) Navijačice: Navijačice: · uršika*** · isa · murkica · Rosi* · bambina · tany83 · bastian111 · pikica5 · urskaj · little angel · Sasa78 · Polynesia · katalina · TODY78 · _ ancica_ · anci · _sanja_* · Tiki55 · lunica24 · sonček85 · Orhideje · *kinnie* · tane . nmag . Anonimna . Me to you . *Junona* . BEBIII . giotti . tinč407 . mala_pupika Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JUNIJSKA STAVNICA sonček85 20% ------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... 19,6% srečk nosečk JUNIJ .................... % SREČK NOSEČK -----------------------------------------------
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?