|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
10.6.2008 19:27:41   
sonček85
junij junij  gremo moje soborke prieljimo junij na roza vejo in v babyland deželo
jupi nosečke dajmo.morem pa vam povedat da se ta mesec nekam čisto drugače počutim,bomo videli kaj bo .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne bom preveč upala sem že 2 leti preveč razočarana a še vseeno zeeeeeeelllllloooooooooo optimistična

gremo junijke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
10.6.2008 19:38:10   
*Junona*
Sonček85, pa si se le javilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje se potepaš?user posted image user posted image user posted image

Mogoče je pa tvoje počutje znak za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še 5 dni in vse bo jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
10.6.2008 19:39:21   
*Junona*
Aja, punce naj vam povem, da imam jutri prvi pregled po odstranitvi pregrade - držite pesti, da je vse ok.

Upam, da mi bo tudi lahko potrdil, da je bila ovulacija.

Se še tipkamo, papauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
10.6.2008 19:41:28   
_sanja_*
*Junona*
Sanja,
hvala za lepe željeuser posted image user posted image user posted image

Ti pa pridno božaj oz. božajta bušija s tvojim user posted image .

Želim ti lepo, zdravo in mirno nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In potem seveda čim lažji porod in zdravega fantka(kakor kaže za sedaj)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala lepa! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Aja, punce naj vam povem, da imam jutri prvi pregled po odstranitvi pregrade - držite pesti, da je vse ok.

Upam, da mi bo tudi lahko potrdil, da je bila ovulacija.

Se še tipkamo, papa

In seveda držim pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
10.6.2008 19:42:34   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

junij junij  gremo moje soborke prieljimo junij na roza vejo in v babyland deželo
jupi nosečke dajmo.morem pa vam povedat da se ta mesec nekam čisto drugače počutim,bomo videli kaj bo .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne bom preveč upala sem že 2 leti preveč razočarana a še vseeno zeeeeeeelllllloooooooooo optimistična

gremo junijke

Tvoja štorkla tud pride! Že greuser posted image Sem jo prej srečala v Žalcuuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
10.6.2008 19:51:15   
sonček85
a res al ka joj kako sem veselada se je le malo sprehodla mimo žalca.pa sem bila zunaj pa je nisem videla.

junona.ja mogoče je pa to res kak znak,si me spomnala da je res še samo 5 dni potem pa dan d.sploh soi nisem misla da je tako hitro mimo mesec.samo še 5 dni-joj  mi je kr slabo postalo.ne bom preveč upala ,danes sem malo šefu rekla da me zelo trebuh boli in da ne vem kaj je pa je tak pogeldu ,da sem videla da ga je že pošteno strah ,ko mu bom rekla zdaj sem pa noseča in grem čez mese-dva,ker ne mislim otročka zgubit ,ker sem žetako težko zansila.jojoj me joj.držte pesti in čuvajte se user posted image ,ker je nepredvidljiv.

čakaaaaaaaammmmmmmmmmmmm ++++++++++++++++++++++++

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
10.6.2008 19:52:49   
sonček85
aja pol sem pa čajček spila in je bilo vse takoj bolje tako da mislim da se najavlja user posted image -packa nepredvidljivauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
10.6.2008 19:53:47   
sonček85
štorklja čaka te darilo-a se še spomneš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oglasi se in mi prinesi darilo ta ali naslednji mesec

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
10.6.2008 20:41:04   
*Junona*
Sanja, hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
10.6.2008 20:45:01   
Orhideje

štorklja čaka te darilo-a se še spomneš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oglasi se in mi prinesi darilo ta ali naslednji mesec

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se kar podpišem pod tole. Pa želim, da ti prinese darilo že ta mesec. Navijamo user posted image -user posted image user posted image
Sonček85 - veš šefi kar opazijo, ko nekaj ne štima user posted image - tak, da ne vem, če nisi user posted image in boš čez 9 mesecev zibala user posted image user posted image user posted image Pa nič ne razmišljaj več o user posted image , ampak samo še o izletu , prihodu in pristanku user posted image v tvoje krajeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
10.6.2008 20:54:41   
spps
dajmo junijkeuser posted image user posted image user posted image pol meseca je mimo,čas je za rozikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
10.6.2008 20:56:33   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona

Čao,punce...
Spet se malo javlam, po kar nekaj dneh....
Bila sem že pri M ne pričakujem maja...pa ni še nič...Ni ne user posted image in ne user posted image . Ravno danes je moj 70. dan. Zadnjo M sem imela 2.4. !!! 16 dni nazaj sem bila pri G in ni blo še nič. Rekla je, da je z mano vse ok, da se še nič ne vidi da bi zanosila, da razen v primeru, če sem zadnji teden. Zato mi je dala tablete dabroston, ki naj bi mi prinesli M, če je pač vse normalno in če nisem noseča. Tablete naj bi jedla deset dni, nato pa po prekinitvi 2-3 dni naj bi prišla M. No, sedaj sem jih že končala jesti, danes je 5. dan po tabletah M pa še od nikoder. Včeraj sem naredila test CB, pa je bil negativen...Tako da resno več ne vem, kaj se dogaja. Še nikoli nisem imela ciklusa daljšega od 32 dni, skoraj vedno so bili ciklusi na 28-29 dni. M sem imela vedno redno vsak mesec, zdaj pa tako. Skrbi me, kaj se dogaja...Komaj čakam, da zanosim, in, da imam otročka skupaj z dragijem-ki pa je sedaj že čisto prepričan,da sem noseča, ker pač ni M, kljub testom. Saj sem govorila s parimi, ki jim testi sploh niso pokazali nosečnosti, kljub temu, da so bili že dva meseca noseče...Tako, da jutri grem zopet k G in še k osebnemu zdravniki, da me vsi pregledajo kaj je. Ker počutim se zelo slabo. Ves čas me špika, zvija v trebuhu. Trebuh je napet, ko nor. Sem slabotna, brez moči. Najraje bi skoz spala. Tko,da je res vse čudno.
Ne vem več kaj nej si mislim in kaj nej sploh nardim. Jutri grem k zdravnici in upam, da bo kaj lepega povedala in da se vsaj uredi vse kar se more.

Sem ravno mislila nate in kako je s tabo. Ne vem, kaj se dogaja z nama. Tudi jaz sem imela zadnjo M 01.04.2008 - tak, da sva čisto skupaj. Pa obe v tem začaranem  4. krogu user posted image user posted image . Počutim se enako bedno kot ti. Prejšnji teden sem bla na dopustu in sem pridno user posted image - ja, mogoče pa je kaj ratalo. Danes se sploh počutim zelo slabo. Opoldne sem imela občutek, da mi je slabo ker sem lačna. Po kosilu pa mi ni blo nič boljše. Pa full močne glavobole imam, pa krče kot da bo zdaj zdaj pritekla, za povrh pa spet full mozoljev in izcedkov. Ti prekleti mozolji so se mi zdaj pojavili že drugič,  kot da sem šla že čez dva ciklusa. No, saj če bi blo normalno bi morala. user posted image Na pregled sem bila naročena v pon. - vendar so me klicali, da je G na dopustu. No, danes sem se ponovno naročila in imam pregled šele naslednji torek in to šele popoldan. Malo razmišljam, da bi čez vikend spet naredila testek. Čeprav sem takoj po narejenih dveh testkih bila prepričana, da ni nič.  Sem sedaj spet dobila upanje user posted image . Ženske pač! Ko pa ne zmoremo ne upat in ne razmišljat user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Orhideje -- 10.6.2008 21:05:56 >

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
10.6.2008 21:37:11   
loveforever
orhideje, lapona, upam da vaju obe preseneti in dobita lepo darilo, za takšno čakanje!!!! res vama privoščim da vama uspe, in dobri sta da zdržita, no tiste ki smo nestrpne po enem dnevu zamujanja--- vzamimo si jioh za vzgled!!!!

no upam da je sama  v petek 13 ne bo, saj je takrat tisti zadnji dan ko bi mogla priti!!! upam da tudio tiste ostale ki ste na seznamu, za petek 13 ne zagledate kakšne rdeče barve, naj bo roza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

matra me sicer nič , ne ampak menza itak pride v vsakem primeru, ne glede na znake,

držite se, in v petek 13. poročam!!!!!

user posted image lp

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
10.6.2008 22:34:43   
Arual
Ojla.
Kako kaj??
Sem se malo oglasila. Jaz nimam dobrega občutka ta mesec. Jajčniki in prsi me že nekaj časa bolijo, tak da zgleda da je ovulacija bla pred kakšnim tednom. user posted image Pa še glivice na splovilu sem dobila, tak da slončkanje odpade.

No, štorkle se že sprehajajo po naših travnikah, tak da upam da bo pustila kaj zameuser posted image user posted image . user posted image user posted image
Držim pesti za vse nas.

Lp

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
10.6.2008 22:34:50   
*Junona*
user posted image  

user posted image

user posted image user posted image   JUNIJSKE BORKE ZA    user posted image   user posted image

· xx.06. - diamantina - srečka nosečka
· xx.06. - srecna_zvezda     
· xx.06. - crvicek
· xx.06. - athina
· xx.06. - nejkag (16.krog)
· xx.06. - db
· xx.06. - miklarom
· xx.06. - mama_milchy - v nove boje
· xx.06. - Arual (9.krog)
.  xx.06. - dreja81
.  xx.06. - Majch (6.krog)
.
 xx.06. - M1987(4.krog)
.  xx.06. - evica23(8.krog)
· xx.06. - Lopona (4.krog)
.  xx.06. - Junona (1.krog)
.  01.06. - kalaxy - srečka nosečka
· 02.06. - sunny24 -      v  nove boje
· 02.06. - katalina (11.krog) -     v nove boje
· 03.06. - Bivy -   v nove boje
· 03.06. - darja30 (9.krog)
· 03.06. - oktoberka
· 04.06. - *Pikyca*
· 04.06.  - jernejav -     v nove boje
· 04.06.  - Pikicaa25 (6.krog) -   v nove boje
· 05.06. - lily32 -   v nove boje
· 05.06. - pin -   v nove boje
· 05.06. - ziva1 -  v nove boje

· 07.06. - micamuca(2.krog) - srečka nosečka
. 08. 06. - bara10 - srečka nosečka
· 09.06. - KatkaT v nove boje
· 09.06. - boma2
. 10.06. - andre3a
· 11.06. - Tiki55 (9. krog) -   v nove boje
. 11.06. - pokica_ -   v  nove boje
· 12.06. - KOKICA32
· 12.06. - METULJ1 (16.krog)
· 13.06. - loveforever
· 13.06. - brkn83 (1.krog)
· 13.06. - tropical (2.krog)
. 13.06. - *zabica*
. 13.06. - maja83
· 14.06. - becky
· 15.06. - sonček85
· 15.06. - Anya22 (6.krog)
. 16.06. - sanna
. 17.06. - mala_pupika (1.krog)
. 17.06. - KulGirl (6.krog)
. 17.06. - mišk
. 18.06. -  glen
. 18.06. - cofk
. 19.06. -anonimna    (1.krog)
. 21.06. - *Mišika* (5.krog)
. 21.06. - PikaV (6.krog)
. 22.06. - janaja
. 23.06. - spps (9.krog)
. 23.06. - limonita (3.krog)
. 23.06. - ...Martina...
. 23.06. - piamaria (9.krog)
. 23.06. - pikipu
. 24.06. - EnaNobena (9.krog)
. 24.06. - barbara.a.
. 25.06. - D.Mateja (8.krog)
. 26.06. - anonimna (2.krog)
. 26.06. - Še ena T
. 26.06. - anonimna
. 27.06. - anonimna
. 27.06. - ursa30
. 27.06. - Barbk
. 28.06. - Arwenko (3.krog)
. 28.06. - Joob (3.krog)
· 29.06. - šnucika
. 29.06. - anci banci
. 29.06. - fragola

user posted image user posted image

user posted image  Navijačice: user posted image

Navijačice: user posted image

· uršika*** user posted image
· isa  
· murkica 
· Rosi* 
· bambina 
· tany83 user posted image
· bastian111 user posted image
· pikica5 
· urskaj 
· little angel  
· Sasa78 user posted image   
· Polynesia user posted image   
· katalina 
· TODY78 
 · _ ancica_    
· anci
· _sanja_* user posted image   
· Tiki55
· lunica24
· sonček85
· Orhideje
· *kinnie*
· tane
. nmag
. Anonimna
. Me to you
. *Junona*
. BEBIII
. giotti
. tinč407

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

JUNIJSKA STAVNICA   user posted image

sonček85   20%                                               

user posted image user posted image user posted image

-------------------------------------------------
JANUAR.................25% srečk nosečk
FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk
MAREC...................20,9% srečk nosečk
APRIL..................... 23,7% srečk nosečk
MAJ ....................... 19,6% srečk nosečk

JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
10.6.2008 22:36:08   
*Junona*
Spps, upam, da nisi jeznauser posted image

Verjetno si spregledala moj post... in sem se kar sama napisala.

Je okuser posted image ?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
10.6.2008 22:53:55   
*Junona*
· 09.06. - boma2
. 10.06. - andre3a

Javita nam veselo novičkouser posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
10.6.2008 23:23:04   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona

Ker počutim se zelo slabo. Ves čas me špika, zvija v trebuhu. Trebuh je napet, ko nor. Sem slabotna, brez moči. Najraje bi skoz spala. Tko,da je res vse čudno.
Ne vem več kaj nej si mislim in kaj nej sploh nardim.

Lopona, take znake z izjemo zvijanja (to je lahko od arcnij) sem mela jaz marca 06, pa mi clear blu ni nič kazal. Pol sem pa v dm kupila en **** test made in "ljepa naša"user posted image  in je bil 1.4.user posted image en velik debel +. Bom navijala zate, Barbk in ostale borke za user posted image . Pa še nekaj, danes sem vidla dve štorklji. Taki ta pravi. Sta v bližini Otočca lovili žabe. Mogoče morate pa žabe oponašat med user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 10.6.2008 23:24:02 >

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
10.6.2008 23:25:19   
boma2

gremo junijke

user posted image user posted image no jaz se kr sonček85 pridružujem...

navijam za vse vas,d a bi bil mesec junij tisti čas, v katerem bo veliko user posted image user posted image

in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image ... drži pesti za vse

vsem user posted image pa  želim zdravega otročka... :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
10.6.2008 23:27:33   
boma2
09.06. - boma2
. 10.06. - andre3a

· 09.06. - boma2
. 10.06. - andre3a

Javita nam veselo novičkouser posted image user posted image

upam, da bova res lahko ozannile veeselo novičko...

no do mene še ni prišla user posted image in sem full vesela, počakala bom par dni.. .potem pa hitro testek kupit, ki upam, da bo pokazu user posted image .. in čez 9 mesecev zdarvega user posted image

no hvala ker me nisi pozabila.. :)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
10.6.2008 23:37:47   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: kleja

· 09.06. - boma2
. 10.06. - andre3a

na raport user posted image

sanja čestitke za korenjaka; saj še pride čas, ko ti bo vse kile vrniluser posted image ; kje še je deveti mesecuser posted image

zdaj se javljam na raport...

zaenkrat še ni user posted image ,,, tako da počakam še par dni potem pa bom vidla a sem srečka nosečka... user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
11.6.2008 5:28:22   
spps

Spps, upam, da nisi jeznauser posted image

Verjetno si spregledala moj post... in sem se kar sama napisala.

Je okuser posted image ?

jezna zarad česa????user posted image user posted image user posted image user posted image
edin bi bilo fajn,da še znakce v seznam namontiraš,al pa ena.ki bo imela časuser posted image user posted image
aja,sem vidla,da niso na novo na modre pobarvane(user posted image ),jih je treba med enim in drugim seznamom porihtat,da se ne porazgubijo.no,če ne bo nobene bom pol porihtala seznam,ko domov pridemuser posted image
punce,navijam za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lep sončen dan vsem namuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 11.6.2008 5:32:33 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
11.6.2008 6:34:59   
nejkag
Dobro jutro punce,
žal se je včeri user posted image  prišla v vsej svoji veličini in bolečini, tako da me lahko obarvate modro, gremo v 17 kroguser posted image user posted image user posted image !Včeri sem bila pri gospe Agati in mi je vlila dosti upanja, tako da upam da bo ta 17 krog moj zadnji.
Pri Agati pa je bilo res zanimivo!Jaz sem prišla tja in sem 15 minut imela odprta usta, ženska na oko pogleda urin in ti postavi diagnozo, nisem mogla verjet!Vse diagnoze ki so meni bile znane jih je povedala pravilno in tudi diagnoze ki jih zdravniki niso se pogruntali. Res fascinantna ženska. Mi je vlila upanje!!!Dobila sem tri vrste čaja in sirup in moram na kontrolo čez 3 mesece. Upam da bo pomagalo!!!Tako da zdaj veselo kuham čajčke in pijem sirupa.
Lep dan vsem želim in veliko user posted image user posted image .

Nehala te bom ljubiti in želeti ko bo slep slikar narisal zvok padajoče vrtnice na prag dvorca ki ne obstaja!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
11.6.2008 7:30:21   
becky
lep pozdrav!
najprej čestitke novim user posted image  in upam, da se vam pridružim čez nekaj dni v roza barvi

(odgovor članu nejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
11.6.2008 7:44:31   
brkn83
dobro jutro punce.

Naj vas še jaz malo pozdravim.
Najprej čestitke vsem novim user posted image , tistim, ki jih je pa obiskala user posted image pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj sploh nisem imela časa, da bi se vam kaj javila, sem se morala učiti za en izpit. No drugače se moram pohvaliti, da sem bila kr pridna letos, in da že imam pogoje na naslednji letnik, ampak drugače pa še imam dva izpita za nardit. če mi bo uspelo uredu, če pa ne pa tudi dobro.

No js upam, da se vam bom lahko kmalu pridružila kot user posted image , saj namreč petek je vse bliže in srčno upam, da je ne bo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.