Lopona
|
Čao,punce... Spet se malo javlam, po kar nekaj dneh.... Bila sem že pri M ne pričakujem maja...pa ni še nič...Ni ne in ne . Ravno danes je moj 70. dan. Zadnjo M sem imela 2.4. !!! 16 dni nazaj sem bila pri G in ni blo še nič. Rekla je, da je z mano vse ok, da se še nič ne vidi da bi zanosila, da razen v primeru, če sem zadnji teden. Zato mi je dala tablete dabroston, ki naj bi mi prinesli M, če je pač vse normalno in če nisem noseča. Tablete naj bi jedla deset dni, nato pa po prekinitvi 2-3 dni naj bi prišla M. No, sedaj sem jih že končala jesti, danes je 5. dan po tabletah M pa še od nikoder. Včeraj sem naredila test CB, pa je bil negativen...Tako da resno več ne vem, kaj se dogaja. Še nikoli nisem imela ciklusa daljšega od 32 dni, skoraj vedno so bili ciklusi na 28-29 dni. M sem imela vedno redno vsak mesec, zdaj pa tako. Skrbi me, kaj se dogaja...Komaj čakam, da zanosim, in, da imam otročka skupaj z dragijem-ki pa je sedaj že čisto prepričan,da sem noseča, ker pač ni M, kljub testom. Saj sem govorila s parimi, ki jim testi sploh niso pokazali nosečnosti, kljub temu, da so bili že dva meseca noseče...Tako, da jutri grem zopet k G in še k osebnemu zdravniki, da me vsi pregledajo kaj je. Ker počutim se zelo slabo. Ves čas me špika, zvija v trebuhu. Trebuh je napet, ko nor. Sem slabotna, brez moči. Najraje bi skoz spala. Tko,da je res vse čudno. Ne vem več kaj nej si mislim in kaj nej sploh nardim. Jutri grem k zdravnici in upam, da bo kaj lepega povedala in da se vsaj uredi vse kar se more.