|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
10.6.2008 9:32:50   
_sanja_*
Hvala za lepe želje...user posted image user posted image user posted image

tinč, vso srečo danes na pregledu! user posted image user posted image user posted image

Za ostale pa seveda močno navijam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Junij je še dolg, še imate dovolj časa.

Nejkag, dokler se ne vlije, je še vedno upanje.

MOČNO NAVIJAM! user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
10.6.2008 9:39:08   
~Biba~
· 09.06. - boma2
. 10.06. - andre3a

na raport user posted image

sanja čestitke za korenjaka; saj še pride čas, ko ti bo vse kile vrniluser posted image ; kje še je deveti mesecuser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
10.6.2008 9:53:57   
Anonimen
najprej čestitke za dve novi user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Želim vama lepo in brezskrbno nosečnost. user posted image user posted image user posted image

za vse, ki vas je obiskala user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jaz naj bi imela nekje v teh dneh ovulacijo, ampak nič ne kaže na to user posted image . Nič me ne špika, nobene sluzi ni, nič od niča. Upam da to ni slab znak in da bo do O vseeno prišlo.

Upam, da se nam danes spet javi kakšna srečka nosečka. Držim pesti.

anonimna user posted image

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 1228
10.6.2008 12:49:30   
pokica_
Jaz tudi držim pesti za nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
10.6.2008 12:52:25   
*Junona*
Gremo junijkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sama tudi ne pričakujem junija, ampak se nimam "jajc" napisat na seznam, pa ne vem zakaj. Verjetno se bojim user posted image .

Mogoče me bo pa prijelo, da se napišem...

gremo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
10.6.2008 12:59:21   
pokica_
Junona, navijam, da zagledaš magični user posted image user posted image . Pusti se presenetit!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
10.6.2008 13:46:08   
Anonimen
Zdravo punce! Mene je včeraj špikalo za znoret, ker je bil očitno dan D za mojo O. Seveda smo že od petka pridni...user posted image user posted image user posted image Danes bolečine ni več in očitno so moji plodni dnevi že mimo. Sedaj pa bomo čakali še 14 dni in bomo videli, če smo bili uspešni. user posted image Bomo pa vseeno še malo vadili, če slučajno ne bi bilo nič, da ne bomo drug mesec čisto iz prakse. user posted image

sanja - glede kg se nič ne sekiraj. Sama sem se do okoli 32t zredila za smo 6kg, ampak sem potem do poroda pridobila še lepih 10kg, tako da sem šla rodit z +16 kilami.

Orhideje - jah, tale tvoja M te pa res ornk zeza. Upam, da prideš čimprej na vrsto za pregled in ti kako pomagajo, da boš čimprej user posted image .

Oaza - ti se kar večkrat oglasi pri nas. user posted image

nejkag
- Če jo M še ne bo, naredi test. Pri nekaterih se tudi nosečnost začne z izcedki. Drugače pa tudi mene zanima kako boš opravila z Agato in obvezno poročaj.

tinč, javi kako si opravila na pregledu.

spps - kje se pa ti potikaš zadnje dni, ko te ni veliko ne na RR-ju, ne na MSN-ju?

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
10.6.2008 14:19:47   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*
Sama tudi ne pričakujem junija, ampak se nimam "jajc" napisat na seznam, pa ne vem zakaj. Verjetno se bojim user posted image .

Hej Junona; veš da sem sama nekaj mesecev zapored tudi imela tako mišljenje. Sem si mislila, če se ne vpišem, bo boljše, manj psihe...pa še user posted image me ne bo mogla iz seznama obiskat...
user posted image user posted image user posted image imajo the biguser posted image ; ki čekira ta seznam na RR in se gre am bam pet podganuser posted image

Zdaj pa mi je  že skoraj vseeno kaj bo..sem pa še vseeno raje pod xx.6.  Kaj te veš kdo se kje igra z našimi usodamiuser posted image   user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
10.6.2008 14:26:56   
sasa78
spps - kje se pa ti potikaš zadnje dni, ko te ni veliko ne na RR-ju, ne na MSN-ju?

a?????? user posted image user posted image user posted image   se punca potepa ne???!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

vse ki ste zagledale magični user posted image  čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa navijam tud še za ostale da je ne pričakate!!!!   Dajmo punce - prekašajte maj - kr maj je bil pa katastofalen - in še vedno je. Če pogledate pod januarčice 2009 je bilo kar neki ss in čiščenj - me je kr strah

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
10.6.2008 14:57:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

a?????? user posted image user posted image user posted image   se punca potepa ne???!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

vse ki ste zagledale magični user posted image  čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa navijam tud še za ostale da je ne pričakate!!!!   Dajmo punce - prekašajte maj - kr maj je bil pa katastofalen - in še vedno je. Če pogledate pod januarčice 2009 je bilo kar neki ss in čiščenj - me je kr strah
ojla!a me pogrešate al kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image prejšnji teden sem bila popoldan v službi,ta teden pa bom verjetn visela mal več časa tleuser posted image user posted image user posted image kolk bo pač čas dopuščaluser posted image user posted image user posted image user posted image je treba izkoristit te sončne žarke,dokler so;
Enanobena,na msn me pa klikni ,ko boš gor,ponavad sem vseen blizu-videz varauser posted image
saša,kako si se imela na morju?je voda še zmerom mokra?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
10.6.2008 15:11:30   
sanna
Ta mesec tudi pri meni ne bo nič, imam že par dni rjav izcedek, še teto user posted image  počakamo, pa v nove boje. Moj user posted image  bo spet razočaran, jaz pa seveda še bolj. Eno lepo sončno popoldne vam želim, jaz grem na sprehod, da malo odklopim in preluftam možgane.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
10.6.2008 15:12:31   
oktoberka
No, da končno javim! Danes ponoči me je obiskala user posted image , tko da ta mesec ne bo nič. Ah, pa drug mesec. Sem optimistična in gledam pozitivno!

Lep pozdrav in srečno vsem, ki še čakate.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
10.6.2008 15:16:02   
pokica_
Sanna, oktoberkauser posted image user posted image user posted image . Nič obupat,...poletje se šele začenja in bomo pač malo bolj švicali vsi skup user posted image user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
10.6.2008 15:16:55   
tinč407
pozdravljene

sem že nazaj od G. mi je rekel, da imam malo policistične jajčnike, ampak ni zelo hudo. Da nisem imela O. dal mi je tablete za proženje M, saj je danes 51 dan cikla. Potem pa moram 2 meseca jemati klomifen in v drugem ciklu imam 12 dan pregled, da vidi če jajčeca zorijo user posted image user posted image user posted image
je že blo malo joka, pa malo tolaženja in cartanja, pa bomo to tudi preživeli...

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
10.6.2008 15:28:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

pozdravljene

sem že nazaj od G. mi je rekel, da imam malo policistične jajčnike, ampak ni zelo hudo. Da nisem imela O. dal mi je tablete za proženje M, saj je danes 51 dan cikla. Potem pa moram 2 meseca jemati klomifen in v drugem ciklu imam 12 dan pregled, da vidi če jajčeca zorijo user posted image user posted image user posted image
je že blo malo joka, pa malo tolaženja in cartanja, pa bomo to tudi preživeli...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
10.6.2008 15:32:34   
tinč407
hvala spps. upam samo, da bo klomifen opravil svojo nalogo. G mi ni daj nekega upanja za ta 2 meseca user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
10.6.2008 15:41:21   
Lopona
Čao,punce...
Spet se malo javlam, po kar nekaj dneh....
Bila sem že pri M ne pričakujem maja...pa ni še nič...Ni ne user posted image in ne user posted image . Ravno danes je moj 70. dan. Zadnjo M sem imela 2.4. !!! 16 dni nazaj sem bila pri G in ni blo še nič. Rekla je, da je z mano vse ok, da se še nič ne vidi da bi zanosila, da razen v primeru, če sem zadnji teden. Zato mi je dala tablete dabroston, ki naj bi mi prinesli M, če je pač vse normalno in če nisem noseča. Tablete naj bi jedla deset dni, nato pa po prekinitvi 2-3 dni naj bi prišla M. No, sedaj sem jih že končala jesti, danes je 5. dan po tabletah M pa še od nikoder. Včeraj sem naredila test CB, pa je bil negativen...Tako da resno več ne vem, kaj se dogaja. Še nikoli nisem imela ciklusa daljšega od 32 dni, skoraj vedno so bili ciklusi na 28-29 dni. M sem imela vedno redno vsak mesec, zdaj pa tako. Skrbi me, kaj se dogaja...Komaj čakam, da zanosim, in, da imam otročka skupaj z dragijem-ki pa je sedaj že čisto prepričan,da sem noseča, ker pač ni M, kljub testom. Saj sem govorila s parimi, ki jim testi sploh niso pokazali nosečnosti, kljub temu, da so bili že dva meseca noseče...Tako, da jutri grem zopet k G in še k osebnemu zdravniki, da me vsi pregledajo kaj je. Ker počutim se zelo slabo. Ves čas me špika, zvija v trebuhu. Trebuh je napet, ko nor. Sem slabotna, brez moči. Najraje bi skoz spala. Tko,da je res vse čudno.
Ne vem več kaj nej si mislim in kaj nej sploh nardim. Jutri grem k zdravnici in upam, da bo kaj lepega povedala in da se vsaj uredi vse kar se more.

Loponca**

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
10.6.2008 15:45:01   
Lopona
Čestitke in vso srečo vsem ki ste ugledale magični in najlepši dve črtici user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste duble to grozno teto user posted image , pa največji user posted image in v nove uspešne boje!!

Vsem nam, ki pa ne vemo kaj sploh bo...pa čim več sreče!!!! Da bo najlepše veselje!!!user posted image user posted image

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
10.6.2008 15:46:47   
Lopona
Pa hvala vsem, ki držite pesti in navijate za nas junijčice!!!
Kar tako naprej...to nas motivira in nam je v podporo! Hvala!
Lep pozdrav vsem!!

Lepe sončne in tople dni... Pa velik lepga user posted image in na koncu velik user posted image ,ter velik user posted image
user posted image

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
10.6.2008 16:03:01   
*Junona*
Pokica, hvalauser posted image user posted image user posted image

Kleja, potem veš, kakšen je ta občutek...user posted image Ja, usoda...

Ampak me se ne damouser posted image user posted image user posted image

Spps, kar napiši me prosim pod xx.06.

Mogoče bom pa dvignila povprečje...joj, ko bi bilo resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, držim pesti za vse nas in upam oz. verjamem, da se kmalu javi kakšna nova  ali še bolje  nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
10.6.2008 18:59:41   
Anonimen
Zdravo...

junij, junij...ko zorijo jagode...pa upam, da tud jajčeca kaj ubogajo letni čas. Še kake 14  dni, potem bom pa spet bolj pogosto tukaj visela.  Ves čas mislim na vas in pridno navijam.  Čestitam nosečkam...ostalim pa pošiljam še nekaj dobrih misli...naj vzklijejo...

Držite se! In pridno slončkajte.

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
10.6.2008 19:00:40   
_sanja_*
Junona, tudi zate navijam, sploh nisem vedela, da te ni na seznamu, ko pa tako pridno sodeljše med junijkami! user posted image user posted image Upam, da presenetiš in da ti uspe! user posted image user posted image user posted image

Lopona, ne vem kaj naj rečem. Meni se je sistem porušil, oz. me je zmedlo to, ker je bil test -, user posted image pa od nikoderuser posted image user posted image   To te res vrže iz tira. Dokler test ni -, še nekako upaš... Potem sem bila prepričana, da nisem noseča, čez par dni pa se je upanje spet povrnilouser posted image in tudi test je pokazal user posted image user posted image ! Čisto možno je, da si imela pozno O in resnično upam, da je tako! Veliko sreče! user posted image user posted image user posted image

Tinč,user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi je, da si zvedela slabe novice. Je pa dobro to, da zdaj vsaj veš, zakaj še nisi zanosila in da ti je dala zdravilo. Bodi pozitivna še naprej in uspelo ti bo kmalu, tako kot mnogim puncam s klomifenom! Držim pesti, da bo čimprej! user posted image user posted image user posted image

Še nekaj pikapolonic za ostale junijkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko sreče!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
10.6.2008 19:02:46   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

sanja - glede kg se nič ne sekiraj. Sama sem se do okoli 32t zredila za smo 6kg, ampak sem potem do poroda pridobila še lepih 10kg, tako da sem šla rodit z +16 kilami.

No, 16 kg je lepa št.user posted image Upam, da jih ne bom pridelala kakšnih +25 ali 27 kg, tako kot nekatere moje prijateljiceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
10.6.2008 19:10:10   
*Junona*
Sanja, hvala za lepe željeuser posted image user posted image user posted image

Ti pa pridno božaj oz. božajta bušija s tvojim user posted image .

Želim ti lepo, zdravo in mirno nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In potem seveda čim lažji porod in zdravega fantka(kakor kaže za sedaj)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
10.6.2008 19:11:01   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Zdravo...

junij, junij...ko zorijo jagode...pa upam, da tud jajčeca kaj ubogajo letni čas. Še kake 14  dni, potem bom pa spet bolj pogosto tukaj visela.  Ves čas mislim na vas in pridno navijam.  Čestitam nosečkam...ostalim pa pošiljam še nekaj dobrih misli...naj vzklijejo...

Držite se! In pridno slončkajte.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.