|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
18.5.2008 12:15:31   
draja
Jutro!

Hvala vsem za lepe želje glede naših krčev. Saj ne vem ali sem vesela ali ne, da so se danes ponovili in smo spet bedeli od 23-ih do 4-ih. Vesela mislim zato, ker mogoče le ni kriva le nova hrana v vrtcu.

Tinaaja jedilnik je na vpogled ja, samo ne posebej za alergike - načeloma jedo isto, le npr. riba je zamenjana z mesom, jagode z jabolkom, jogurt s sojinim desertom (upam, da bodo za nas našli kaj drugega), ni dodana smetana, jajce,... Da bi ji pa sama pripravljala obroke pa mislim, da ne bi šlo. Tudi če bi vrtec pristal na to, bi Živa na tak način jedla ves čas pogreto hrano, kar bi bila spet katastrofa za njen trebušček.

Amy super za vrtec za Aleksa, pa držim pesti še za Elo! Z vidika pripravljanja posebne hrane je vrtec res boljši kot privat varstvo, ker tam so to dolžni narediti + so dobro poučeni kaj in kako. Živi pripravljajo res super hrano. Upam, da se vseeno zmenite, tako da bo za Elo najbolje.

Skačica super, da je Iza tako lepo zdrava in naj seveda tako ostane še naprej. Tudi mi smo imeli do vrtca le 6. bolezen in 1 dan vročine s krči in krvjo v blatu, ko smo pristali na infekcijski, zdaj je pa vrtec pač prinesel svoje.

Lejci he, he, sem se prav nasmejala prigodam tvoje navihanke Ines. Verjamem, da očku ni bilo dolgčas ta teden, ko je bil z njo domauser posted image . Pa res upam, da se v službi obrne na bolje. Imaš pa res super urnik in imej to v mislih, ko ti bo hudo!

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
18.5.2008 12:18:50   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: aandreaa

lep pozdravček od andreje in tie. Danes se vam pridružujemo prvič. Tia je danes dopomnila 14 mesecev. Zanima me ali je katera iz celja oz. okolice celja?

Oooo dobrodošla!!! Ravno prav si se nam pridružila, ko nas je vedno manj aktivnih tukaj gor. Čestitke Tii za 14 mesecev.

(odgovor članu aandreaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
18.5.2008 19:20:59   
K_a_t_i
kuku
user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 18.5.2008 19:23:11 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
18.5.2008 19:32:28   
tinaaja
kuku

brina namaka nogice v morju

user posted image

uziva na plazi

user posted image

v bazencku

user posted image

ta bazencek je zakon!!

in isce svita po novem gradu zgoraj brez

user posted image

se cudi rozicam

user posted image

tud na morju je lahko mraz

user posted image

slepi potnik  iz poreca

user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
18.5.2008 19:44:08   
sezam
aanreaa -  dobrodošla. Lepo, da se nam kaka nova pridruži user posted image user posted image

tinajaa - user posted image  lepe slikice

Pri nas pa k sreči nimamo problemov s srajcami. Moj je itak skoz v kavbojkah in mikicah user posted image  Sva mu pa včeraj kupila 2 v C&A - v začetku julija imamo poroko (moja najmlajša sestra), pa se mora malo "zrihtat". Jaz pa žal nisem našla nič. Bom mogla tu it mal pogledat. Kam mi kaj priporočate, da grem? Rada bi kaj elegantnega, ampak ne preveč, da imam lahko kasneje tudi za v službo. Pa da niso kake hude cene user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu aandreaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
18.5.2008 19:52:44   
tinaaja
Sezam, jaz sem obleko za poroko (sem prica) nasla v porecu user posted image za 400 kun. Reklc in pas pa sem kupila v palmanova outletu. H&M ima kaksne lustne lanene zadeve, pa ornk ugodne so. poglej se v sportini :)

aandreaa - welcome... napisi kaj o sebi in pikici user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
18.5.2008 20:16:03   
K_a_t_i
Luštne slikce, Brinči.

A kera ve - a kje v Ljubljani prodajajo kettlerjeve tricikle? Mami Kati se je čist napalila. Sam bi še mulca gor dala, preden grem v investicijo user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
18.5.2008 20:24:33   
skačica
dan oz. dober večer!

Mi smo šli danes čofat v bazenčka in je Iza že čisto fertik, ampak spat pa ne. Pa danes čez dan ni čisto nič spala. Je pa v bazenu tako uživala, da jo bomo še kdaj peljali čofat, čeprav jaz nisem ravno fanica teh zaprtih bazenov.

sezam- tud moj za v službo ne nosi srajc- HB, si pa skoraj vso garderobo kupuje v Tom Tailorju, res fajn štacuna za moje pojme, je pa mal dražja.Si je pa včer kupil tud eno tako luštno srajco, ampak je bolj športna, za h 3/4 kavbojkam al pa kej tazga.
Jaz ti predlagam za poroko S. Oliverja, mater jaz nikol nič zase ne najdem v HM. Zdej pa ne vem al sem jaz tko čudna al kaj....v Oliverju imajo pa dost lepe stvari pa še ornk kvalitetne, se mi zdi....

aandreaa- dobrodošla, kar javi se nam večkrat, smo vsake nove vesele.

tinaaja- super lepe fotke tvoje Brineuser posted image

Bom še jaz kakšno z dopusta nalepila....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
18.5.2008 20:26:12   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
mater jaz nikol nič zase ne najdem v HM. Zdej pa ne vem al sem jaz tko čudna al kaj....v Oliverju imajo pa dost lepe stvari pa še ornk kvalitetne, se mi zdi....

enako

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
18.5.2008 20:35:07   
skačica
na dopustu za 1. maja:
user posted image

še ena na (ne več) novem triciklu:
user posted image

user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
18.5.2008 20:38:13   
skačica
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

A kera ve - a kje v Ljubljani prodajajo kettlerjeve tricikle? Mami Kati se je čist napalila. Sam bi še mulca gor dala, preden grem v investicijo user posted image .

kati sori, ampak pojma nimam.

sicer pa ja, tele rutice so pri nas zdej obvezna opremauser posted image , ker so mi slinčkli grdi, rutke mi lepš pridejo in smo pokupili vse kar so imeli v Pikapolonici v Velenju, ampak samo 2 vzorca.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
18.5.2008 20:56:39   
Žabika
Obvezno javljanje še od mene! Ma čas gre tako hitro. Se mi zdi, da sem se zadnjič javila prejšnjo nedeljo, ko je Hana "shodila". No od takrat kaj dosti ni napredovala, ker smo imeli malo smole. Hana je očitno enkrat malo bolj padla in si poškodovala rokico, zaradi česar se ni naslanjala na to rokico in posledično se ni nič plazila, ampak samo zahtevala roko in hodila. To za njen razvoj sploh ni okej, ampak kaj pa naj. Govorila sem tudi z našimi ortopedi, ki so ji dali čas do jutri, potem se pa odločimo kaj in kako. Nima pa nič otečene rokice, gibljivost je dobra, pa tudi prijema vse z njo. Po moje gre zdej bolj za čuvanje rokice, ne morem pa biti 100% prepričana.
Jutri greva tudi do P, ker sem se končno odločila, da začnemo s cepljenjem. Pa bova kakšno še o rokici rekli.

slikce: super, super. Kakšni cortki so. Slepi potnik pa zelo korajžen.

draja: joj, tale Živin trebušček. Upam, da hitro ugotovite, kaj ga moti.

obleke: tudi meni HM ni kaj prida, Oliver je pa super. Pa Tailor je tut okej, čeprav je bil včasih boljši.

magor: čestitke! Carji ste.

aandrejaa: welcome!

lejci: ko preberem kaj tvoja Ines vse zna, se kar malo zasekiram.

Takole, pa sem spet en teden frej user posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
18.5.2008 21:14:52   
Pikca
ojla,
najprej pohvalim vse zadnje slikice, Brina in Iza sta pravi damici postali, ful lepe fotke! Šofer Žiga tudi facauser posted image

Naš Jernej je totalno navdušen nad vsemi prevoznimi sredstvi. Do sedaj sem mislila, da je vse v vzgoji, ampak zdaj verjamem, da obstaja genetska povezava med moškimi in zanimanjem za avteuser posted image . Jernejček je sposoben bit par ur pri miru v vozičku, če vozimo ob prometni cesti (drugač je že pol urce preveč), če pa zagleda tovornjak ali traktor, se mu strga od veseljauser posted image

Živa se je pa začela zanimat za Barbike... in neke Winx  - hoče imet DVD (je bila risanka na pop TV, pa je konec sezone). Sem mislila, da bomo vsaj še kakšno leto krtka gledal. Se pozna, da ima v vrtcu malo starejšo družbo.

Drugače je precej naporen vikend za nami, je mojga uščipnilo v križu in sem sama letala za našima čmrloma... tudi sedežka za na kolo še nismo nabavili, smo pa včeraj kupili tobogan za k babici, navdušenje je bilo veliko (škoda, da je bil danes dež).

Oliver - je tudi meni ljuba trgovina, sicer ni lih poceni, ampak zmeraj kaj najdem zase. Saj res, mam še bone od City parka, jih moram it zapravit, pa kar ni cajta... popoldne zmeraj hitim k ta malima... prej pa mi tudi ne rata it iz službe.

Grem zdaj mojga mal pocrkljat... btw a se slučajno spozna katera na masažo križa - al je boljše pri miru pustit, če ga je uščipnilouser posted image

... bi se spodobilo še kaj pokomentirat, pa sem že pozabila, kaj sem mislila..

Draja, upam in držim pesti, da boste nekako uredili tole s prehrano v vrtcu, da revice ne bo matralo ponoči... služba & bedenje gre res bolj težko skupaj...

aandrejaa, lepo, da si se pridružilauser posted image

tako, zdaj pa res grem, uživajte...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 18.5.2008 21:22:32 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
   [Brisano sporočilo]
18.5.2008 21:43:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aandreaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
18.5.2008 21:53:59   
tinaaja
Kje si kupila bazenček?

BC - je dovolj majhen in dovolj velik. Pa predvsem ima 3 metuljcke in 3 pikepoke, ki se nalimajo oz brina se je z njimi ful igralauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
18.5.2008 22:18:40   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
Grem zdaj mojga mal pocrkljat... btw a se slučajno spozna katera na masažo križa - al je boljše pri miru pustit, če ga je uščipnilouser posted image

Prav kakšna močna masaža ni primerna, za pockrljat in za segret predel križa bo pa čist fajn, če ga boš malo pomasirala. Pa lahko ga s kakšno analgetično kremico namažeš. Pa upam, da ga čimprej spusti, drugače naj pa k meni na FT pride.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
18.5.2008 22:21:38   
skačica
žabika- tudi jaz držim pesti, da ni s Hanino rokico nič narobe.

pikca- tole sem pa očitno spregledala. Čestitke za oddano magistrsko nalogouser posted image . Za križ pa ne vem kaj je bolje. Winx so pa res popularne, jih tud naša Mia kar naprej gleda pa midva sva ji za RD tud eno kupila. So pa full podobne Bratzkam (al kaj so une ta druge), samo malo manjše glave imajo.

meaa- a veš, da ko sva z možem sedela v Cacau, sva se nate spomnila. Se spomniš kako mala sta bila najina otročka, ko sva tam kofetkale? Jst bi šeeeee.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
18.5.2008 22:22:28   
skačica
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Prav kakšna močna masaža ni primerna, za pockrljat in za segret predel križa bo pa čist fajn, če ga boš malo pomasirala. Pa lahko ga s kakšno analgetično kremico namažeš. Pa upam, da ga čimprej spusti, drugače naj pa k meni na FT pride.

no pa se je strokovnjakinja oglasila.user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
19.5.2008 10:31:12   
skačica
dan!

Uf pri nas je slab začetek tedna. Iza je tako sitna, da res ne vem, če je bla že kdaj tok. Celo jutro se samo dere pa jest nič pa pit nič. No, zdele je pa tašča jo prišla potolažituser posted image  k jo mami ne zna in jo je odnesla ven psa pa mačke gledat. Mi je skor dvignilo pokrov, ampak navsezgodaj se mi ni za kregat.
Iza vročine nima, vmes je bla tud malo pridna, se je pri meni crkljala, ampak glavni napad trme je pa doživela, ko je hotela imet magični lonček za pitje, jaz sem pa rekla, da ga treba prekuhat in ji ga nisem dala. Seveda ga zdaj imauser posted image , ji ga je babi dala.
Sem se malo spihala, je takoj boljše.
Zdele se pa grem počasi rihtat za v službo, bo prav pasalauser posted image . Upam, da bo mala vsaj pri naši mami pridna, ampak dol ponavadi je, ker ve da pri njej ni izsiljevanja in trmarjenja.
Mislim pa da je vsa ta tečnoba in trma posledica tega, da včeraj čez dan ni nič spala. Sicer je ponoči lepo spala, ampak vseeno je verjetno premalo.

Grem, želim vam lep dan.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
19.5.2008 10:43:13   
amy26
Amy, morda bi tudi raje ti pripravljala obroke za Elo, ce ze varuska ne bo?

Tinaaja,  jo bom poskusila navaditi da ji ona pripravlja, sej če bo za druge bo pa še za njo, edino jaz ji bom jutri nesla tiste osnovne stvari kot so riževo mleko, testenine barilla, margarino ki jo sme in pa adaptirano mleko. Pač ne bo imela glih raznolik jedilnik kot ostali vendar gospa ima več idej kaj kuhat saj otrokom kuha že kar nekaj let.

No danes smo jo prvič peljali za  dobro uro, malo je zajokcala, pol ko jo je mož šel iskat je pa Aleks hotel domov z očijem, tako da je bil jok in stok, bogi revček Ela šla on ne. Gospe sem rekla kaj lahko da za jest za poskus in ona ji da krompir na katerega je ful alergičnauser posted image , zdej moram opazovat če bo kaka ful reakcija, pa zanima me kako bo ponoči spala.
Pa danes moram natipkati seznam živil kaj lahko in kaj ne.

Še vesela novica, ELA je uradno shodilauser posted image  v bistvu včeraj se je kar sama spuščala in do mene hodila vsa vesela, roke v luftuuser posted image  prehodila celo dnevno sobo ki ni majhnauser posted image .
Dobro še vedno več ali  manj puza, vendar ko ji rečem da gre k meni gre.

dobrodošla aanreaa

(odgovor članu aandreaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
19.5.2008 10:47:45   
amy26
tinaaja, tale bazenček imamo tudi mi, meni je zakon, slikice so vse luštne Brina je ornk babauser posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
19.5.2008 10:59:46   
amy26
Ela je sprejeta v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
19.5.2008 11:10:10   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Ela je sprejeta v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   pa se za hojo user posted image user posted image user posted image user posted image

zabika, kako je hanina rokica?

draja, a je ziva ze zdrava?

skacica - dihaj user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
19.5.2008 13:45:30   
blanči
Pozdravljene!

aandreaa: Dobrodošla med nami. user posted image No jaz sem iz Celja, ko te je zanimalo. Od kod si pa ti?

Full lušne slikice. O morje, tudi mene mika, a bomo še malo počakali.

Pri nas nič kaj novega, jaz sem še zmeraj brez službe, Anja že ima 10 zobekov in najbolj srečna je kadar hodi in se guga, ali vozi po topoganu. Zelo malo časa je v vozičku, razen kadar zaspi. Spi podnevi še 2x ali 1x. Noči pa so ok od 20.00 do 6.30. Flašo (mleko) pije še samo enkrat na dan ali zjutraj ali zvečer.

Vrtec: Mora še odločiti komisija. Držim pesti, da dobimo septembra vrtec, ker upam, da bom do takrat našla kakšno službo.
Evo še nekaj naših fotk:

Jelenov greben:
user posted image
V živalskem vrtu:
user posted image

Uživajte!user posted image

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
19.5.2008 17:34:53   
sezam
skačica - user posted image  luštne slike. Upam, da se je Iza umirila.

tinajaa - mi imamo tudi tak bazenček user posted image
A ti si tud v 11. nadstropju. Ti bom lahko mal pomahala, saj gledam proti vam user posted image

amy - user posted image  za vrtec

balnči - tudi vaše slikce so kjut user posted image

A ste videle novo spletno stran - http://bibaleze.si/

Pri nas je pa spet vročina - Žiga user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 19.5.2008 17:35:34 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......