Pikca
|
ojla, najprej pohvalim vse zadnje slikice, Brina in Iza sta pravi damici postali, ful lepe fotke! Šofer Žiga tudi faca Naš Jernej je totalno navdušen nad vsemi prevoznimi sredstvi. Do sedaj sem mislila, da je vse v vzgoji, ampak zdaj verjamem, da obstaja genetska povezava med moškimi in zanimanjem za avte . Jernejček je sposoben bit par ur pri miru v vozičku, če vozimo ob prometni cesti (drugač je že pol urce preveč), če pa zagleda tovornjak ali traktor, se mu strga od veselja Živa se je pa začela zanimat za Barbike... in neke Winx - hoče imet DVD (je bila risanka na pop TV, pa je konec sezone). Sem mislila, da bomo vsaj še kakšno leto krtka gledal. Se pozna, da ima v vrtcu malo starejšo družbo. Drugače je precej naporen vikend za nami, je mojga uščipnilo v križu in sem sama letala za našima čmrloma... tudi sedežka za na kolo še nismo nabavili, smo pa včeraj kupili tobogan za k babici, navdušenje je bilo veliko (škoda, da je bil danes dež). Oliver - je tudi meni ljuba trgovina, sicer ni lih poceni, ampak zmeraj kaj najdem zase. Saj res, mam še bone od City parka, jih moram it zapravit, pa kar ni cajta... popoldne zmeraj hitim k ta malima... prej pa mi tudi ne rata it iz službe. Grem zdaj mojga mal pocrkljat... btw a se slučajno spozna katera na masažo križa - al je boljše pri miru pustit, če ga je uščipnilo ... bi se spodobilo še kaj pokomentirat, pa sem že pozabila, kaj sem mislila.. Draja, upam in držim pesti, da boste nekako uredili tole s prehrano v vrtcu, da revice ne bo matralo ponoči... služba & bedenje gre res bolj težko skupaj... aandrejaa, lepo, da si se pridružila tako, zdaj pa res grem, uživajte...
< Sporočilo je popravil Pikca -- 18.5.2008 21:22:32 >
|