|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
16.5.2008 9:03:04   
A-N-J-A
dajadada-mi smo bili 3 v čakalni,pa smo prišli notuser posted image .Pa saj mate v Grosuplju ene 4 al 5 enot,a ne?Jaz tud mislim da boste notuser posted image .

urla-kako je zdaj kaj s Pijo???Kaj je blo na pregledu?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
16.5.2008 9:17:10   
urla
Pija je imela EEG v Celju prejšnji teden in je vse OK. Se pa še vedno šejka, tako da jo na vsake toliko opazujejo.

Drugače pa mam noro v službi, zato malo manj časa za pisanje. Novega itak ni nič.

Kdaj se bomo kaj dobili popoldne na zraku?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
16.5.2008 13:25:01   
malička
Dober dan, danes smo imeli s sanjo kontrolo in je popolnoma zdrava edino kar so nas opozorili je to da se to lahko ponavlja ob naslednjih prehladih ampak glavno da je zdaj ok na kilaži je tud fajn pridobila v tem tednu tako da se je stanje ful izboljšalo, hvalabogu. Morem pa vam povedat da smo bili danes v h˛m in je tam prava norišnica zdaj so naredili tako da lahko vnovčiš več bonov za en nakup torej prava ugodnost je sicer malo zamudno saj za vsasko stvar daš drug bon vam pa morem povedati da se fullll splača sanji smo nakupili polno stvari za poletje res lepih stvari in doplačali le 15 eurov res ugodno, danes si sprintam še več bonov pa sem jutri jaz na vrst za nekaj novih oblačil ker mi je od lani že vse preveliko toliko da vas opozorim da akcija traja še danes in jutri in se res splača. Aja pa še to komplicirali so edino za fotokopirane bone tako da je bolje da jih sprintate lahko jih v črnobeli barvi pa v akcijo!!!!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
16.5.2008 16:56:34   
sezam
UF, danes je bilo pa bučno v službi - maturanci user posted image

vrtec - pri nas moraš dati pritožbo, da te potem uvrstijo na čakalno listo. So me pa potem obvestili (po pritožbi) kateri smo na listi. Tik pred začetkom (ko bi morali v vrtec), smo pa bili le sprejeti.
Letos smo bili pa 3. na seznamu - 6 so jih pa sprejeli. user posted image

drajauser posted image  da si zadovoljna z vrtcem. Boš videla, da se bo Živa tudi hitro privadila, potem pa domov ne bo hotela user posted image  Kdaj pa ti začneš s službo?

tinajaa - user posted image  no pa se je tebi tudi izteklo. A imaš še kaj dopusta?

Drugače pa pri nas vse po starem. Žiga je že od nedelje OK.

Je pa tu ratalo res pravo zatišje user posted image  Se vidi, da je zunaj lepo vreme, pa že skoraj vse v službi in ni več časa za RR. Sedaj se jih že kar nekaj ni dolgo oglasilo - Pikca, tejčica, jjasna, ...

Vsem lep vikend, ker ne vem če se bom kaj javlala - jutri greva v šoping v A, v nedeljo gremo pa že na kosilo k našim user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
16.5.2008 19:55:12   
draja
Najprej super za Pijo in Sanjo, da so pregledi pokazali, da je vse okuser posted image user posted image . Še naprej stiskam pesti za Pijo, da se neha tresti!

HM jaz pa tako zelo, zelo sovražim gužve in kakšne akcije po trgovinah, da sem tako smotana, da nobene take akcije potem ne izkoristim. Pa moram nujno kaj v HM za Živo, ampak čakam da bo tale norija z boni mimo. Je še katera tako neumna kot jazuser posted image user posted image ? Najbrž ne.

Gio včeraj sem ti pozabila odgovorit. Odkar je naša Živa prejšnji petek zbolela je čisto drug otrokuser posted image . Nič več se mi ne vesi po nogah, nič več ne sitnari in cvili, ampak se lepo igra. Sicer praviloma ne z igračami in itak da ne v njeni "igralnici", ampak je vseeno naravnost fantastično bit zdaj z njo doma. Je pravi sonček spet. Zdaj pa ne vem, ali se je je kaj v vrtcu prijelo,ali je tista enodnevna viroza tole prineslauser posted image . Upam, da tudi pri Eli hitro mine take faza!

Sezam lepo, da si se spet malo javila.
Pa res upam, da se Živa hitro privadi vrtca. Danes je bila prvič sama pri kosilu, pa je kar malo jokcala vmes. Sem slišala pomočnico, ko se je jezila nanjo, da ne sme packati in je bila Živa ful užaljena. Ampak ni kaj, se bo morala naučiti reda pa konec.
Drugače pa se v službo vračam konec junija (so mi v službi že podpisali odločbo o koriščenju dopusta za leto 2007user posted image ), porodniška pa se mi izteče 26.5.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
16.5.2008 21:46:52   
tinaaja
Ekola, moja dva ze spita user posted image jaz pa pecem torto za rd prijateljice pa se ukavrjam z enim posebnim puselckom user posted image

Sem ful dobre volje user posted image V torek pa povem zakaj user posted image In ne nisem user posted image user posted image da ne bo prevec ugibanj.

Tko, od jutri naprej sem tlacan - startam s sluzbo. Najprej pa se 3 tedne dopusta. hja, pol pa imam se 27 dni letosnjega, tko da... bo se uzivancija user posted image

draja, ja super za sluzbo in hb da so se koncno spametovali user posted image je tvoja pravica, da dobis to odobreno.

sezam, kam greste v At?

mi smo danes obdelali ta nov palmanova outlet village - pa ajd ok. nisem impresionirana, ampak ce imas mir in dovolj casa, pol ziher kaj najdes user posted image se ful zadev ni odprtih, ker je bila otvoritev 8.5.

malicka, urla, super za malecki, da ni nic hujsega in da se je stanje popravilo.

nocko..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
16.5.2008 22:29:19   
A-N-J-A
urla-super za Pijouser posted image user posted image user posted image

malicka-sam da je Sanji boljš.Nam se tud ponavljajo bronhiolitisi,mamo spet kuro z Singulair-om.Držim pesti da se pri vas ne bodouser posted image

draja-bravo za Živouser posted image .A veš da mam jaz zdaj full slabo vest, k nisem vedla da si na prah alergična, pa še tok sem te silla da ostaniuser posted image .Saj mi oprostiš a neuser posted image ?

tinaaja-a lohk ugibam???Najdla si super-truper varuško za Brinco???A sem uganila?Aja pa spoznala sem eno tvojo frendicouser posted image .
A si se na morju spočila, al si skor otroka zgubila k si za 1 sek. stran pogledala.Tko je namreč pri nas.Dokaz:user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
16.5.2008 23:07:08   
Anonimen
Čau punce po dolgem času!

Sem rekla, da bi se spodobilo, da se kaj oglasim. Jure je ratal kar priden fant. Jemo sicer še vedno bolj težko, ampak nam gre na bolje. Spimo že več. Ponoči se sicer zbudi še cca. 2krat, pa ob 6-ih zjutraj pride k nama v posteljo in (po flaši mleka) spiva še do 9 ure. Čez dan pa spi enkrat in to od 1-2 uri. Priden ni kaj! Tolk ni spal nikoli. Sedaj smo kar zdravi (že trkam), imamo še vedno 8 zobkov, pa rasteta nam spodnje štririce in je full revček.

In ker sem vaša obveščevalna za nove marčevke nosečke - magor je zopet noseča, januarja pričakujejo petega user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2083
17.5.2008 9:17:51   
Pikca
ojla,
vidim, da sem pogrešana... cajta nobenga, še berem vas  ne... tko da tud komentirat ne morem kaj dosti...

Sezam, a nisva midve govorili da se bova kdaj srečali na kofetu v centru... jaz sem zdaj odkrila eno juicearno, ti zmiksajo smoothie, full dobr, a bi šla kdaj, pa tudi druge seveda vabljene, jaz grem včasih med malico raje za pol urce na zrak+smoothie kot jest.

Draja, super, da si zadovoljna z vzgojiteljicami in da greste lepo počasi z uvajanjem, mislim, da je to boljši način. Pa super, da boš lahko izkoristila ves dopust. Glede gužve & akcij se pa jaz ista... me ne spravijo tja, pa če zastonj dajejo.

Tinaaja uživaj proste dni, potem pa dober štart v službi.

Jjasna obveščevalka, lepo, da še naprej skrbiš, da smo informiraneuser posted image . In čestitke Magor!

Kaj je novega pri nas - Jernejček je začel kobacat! sicer ne čisto pravilno, z eno nogo napol stojiuser posted image user posted image  ampak važno,da se premikauser posted image . Dobil je tudi 4. zobek in še drugi ven rinejo.
Jaz sem končno oddala zvezano magistrsko. In dobili smo možnost naredit 3. otroka (prva M po porodu), ampak mi na misel ne pride trenutno.

zdaj bom pa še malo prebrala in mogoče še kaj pokomentiram...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 17.5.2008 9:23:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
17.5.2008 10:08:39   
Dajadada
In ker sem vaša obveščevalna za nove marčevke nosečke - magor je zopet noseča, januarja pričakujejo petega !

Jeeee, nova nosečka. user posted image Magor, si pa pogumna, kar petega že, uf.

Jaz sem pa 19 tednov, ja, ja skoraj polovica. Sploh ne vem, kdaj so šli ti tedni mimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
17.5.2008 12:21:35   
A-N-J-A
magor je zopet noseča, januarja pričakujejo petega

Petega????Svaka ji čast ,resuser posted image user posted image user posted image !Nam se je neki zaštrikal in me prav stiska, da se ne bi slučajno tretji najavuuser posted image No saj bomo kmal vidluser posted image .

Aja pa pozabla sem povedat, da ma bor prvo štirico zunajuser posted image .

Čauči, grem likatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
17.5.2008 12:25:52   
tinaaja
Kwa zastrikal anja, kar priznaj da je planiran user posted image user posted image user posted image No javi user posted image

Magor - kapo dol.

A sem jaz se edina brez M po porodu????????

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
17.5.2008 12:30:12   
A-N-J-A
Kwa zastrikal anja, kar priznaj da je planiran

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
17.5.2008 13:00:07   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja
HM jaz pa tako zelo, zelo sovražim gužve in kakšne akcije po trgovinah, da sem tako smotana, da nobene take akcije potem ne izkoristim. Pa moram nujno kaj v HM za Živo, ampak čakam da bo tale norija z boni mimo. Je še katera tako neumna kot jazuser posted image user posted image ? Najbrž ne.

Bila sem tam - z boni. Po 10ih minutah čakanja v vrsti, ki se ni nikamor premaknila, sem obesila želene hlače na prvi obešalnik in odšla po "nadomestne" v C&A. Sicer tistih iz H&M še nisem prebolela, ampak sem pa v C&A opravila nakup v 5ih minutah in za 15€, kolikor bi dala v H&M za hlače, kupila hlače, kompletek kr. hlač in majčke in še kapico. Tko da... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
17.5.2008 15:50:22   
Encijan
Pozdravljene spet po "kratki" pavzi!

Časa ni ravno na pretek, zato vas komaj preberem, čeprav tudi drugim vidim, da sapa malo pohaja. No, jaz sem še doma, že na dopustu, trenutno še na lanskem, sredi junija pa začnem delati. Sem se pa dogovorila za 6-urni delovnik, od 7-13, tako da bo malo bolje in bom od doma vseeno "samo" 8-9 ur na dan. Sem bila s tamalo še enkrat na obisku v službi in se po svoje vrnitve na delo kar veselim, saj je vzdušje prijetno. Kot vsako mamo pa me seveda že daje ločitev od malega otročka. In po svoje še bolj njegovo varstvo, kar ne morem zaupati, da bodo drugi tudi znali poskrbeti zanj, tako kot je prav. Smrk, smrk... Saj vem, da se moram na tem področju malo k sebi vzeti...

Ta teden bi morala biti Š. cepljena pod nadzorom, ker pri enem letu ni bila, pa je malo smrkava (in to drugič do zdaj), tako da nisva šli. Smo 2 meseca čakali, da pridemo na vrsto, zdaj pa tole. Upam, da bomo naslednji teden OK in opravimo še s tem, preden grem delat. Na začetku junija imamo še kontrolo zaradi alergij in upam, da bo rezultat kaj boljši kot pred dobre pol leta. Na BR se je nazadnje vendarle pokazal napredek, tako da upanje imamo... Zadnji mesec tudi pojavljanja pikic skoraj ni več, le pod vratom jo včasih še malo srbi.

Spanje je še vedno tako tako, zadnji dve noči se je sicer manj dojila, ampak bolj zato, ker ji je probleme delal nosek, danes je celo zdržala do 3 zjutraj, se je prej sicer enkrat zbudila, a hitro sama zaspala nazaj.

Zaenkrat lp, že protestira, ker ne more tudi ona tipkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat, a vidte?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
17.5.2008 19:06:55   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Je še katera tako neumna kot jazuser posted image user posted image ? Najbrž ne.

Tudi mene ne spraviš hitro v gužvo user posted image
Vidim, da boš še kar nekaj časa uživala. In upam, da se nama uspe zmenit za kavico.

tinajaa - user posted image  še za dopust. Bila sva pa v Celovcu.

Pikca - ja, res smo govorile, da se kdaj dobimo v centru. Samo moja malica je dolga le 22,5 min (ker delam po 6ur) in predno pridem iz 11. nadstropja dol (ravno takrat ko se mi mudi ni lifta user posted image ), tako da je potem kar malo časa user posted image  Se pa lahko po tem ko končam. Samo za ta teden nič ne vem, kako se bo odvijalo, ker bomo sedaj enkrat dobili davčno inšpekcijo in potem bom morala biti tam na razpolago. Zato se tudi z drajo sedaj nič ne upam dogovarjat user posted image
Pa čestitke za vaše novosti user posted image

magor - user posted image user posted image  čestitke. Pogumni ste. Kapo dol. Pa upam, da se nam kaj javi.

A je kje katere zasledila VMS. Tudi od nje nobenega glasu. Ali že pričakujejo 4.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
17.5.2008 19:48:03   
tinaaja
sezam, a delas na TR2 ali 3?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
17.5.2008 20:34:02   
tinaaja
Pikca, super za kobacanje user posted image user posted image user posted image Kdaj pa imate RA?

Sezam, sem ti hotla rect, da je v celovcu v centru kao en nov shopping center.. se nisem bila,ampak naj bi bila kar velika zadeva.

encijan ..
vrnitve na delo kar veselim, saj je vzdušje prijetno. Kot vsako mamo pa me seveda že daje ločitev od malega otročka. In po svoje še bolj njegovo varstvo, kar ne morem zaupati, da bodo drugi tudi znali poskrbeti zanj, tako kot je prav. Smrk, smrk... Saj vem, da se moram na tem področju malo k sebi vzeti...

se samo podpisem. men je fuul tezko, sploh ne dojemam, da se bliza konec, razumsko vem, da pac tako je in je treba sprejet, pol po drugi strani se veselim socializacije, kave in kosila ne da bi laufala za brino,... upam, da bo  varstvoim pri obeh vse fuuul super in da bosta punci uzivali.

Anja - ja una slikica je cist po brinino user posted image user posted image user posted image sva jo skoz lovila po kampu.. ona kar odluta user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
17.5.2008 21:48:10   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
draja-bravo za Živouser posted image .A veš da mam jaz zdaj full slabo vest, k nisem vedla da si na prah alergična, pa še tok sem te silla da ostaniuser posted image .Saj mi oprostiš a neuser posted image ?

Joooooj kaj pa zdaj bluziš buča tiuser posted image ? Kaj maš pa ti za imet slabo vest? Saj nisem niti sama porajtala zakaj mi ni glih dobro v želodcu, pa boš ti zdaj imela slabo vestuser posted image . Daj nehi no. Sem ti dolžna še kavo (pa Meii tud), tako da ponovimo kmalu!

Magor čestitke!!!

Encijan, Tinaaja ja, zdaj je pa tudi nas zadelo tole s službo, varstvom,...user posted image Mah, saj bo. Je pa težko,priznam. Najpomebneje pa je, da zaupaš varuški, babici, vzgojiteljici,... skratka tistemu, ki mu zaupaš otroka, ker drugače te lahko živo požre. Držim pesti, da bodo naše 3 punce uživale v času, ko bomo me garale (in kofetkaleuser posted image ) v službi.

Pikca super za Jernejev napredek v gibanju!!! Ni važno kako, samo da se pride do Živinih igrač a neuser posted image ?!

Sezam javi, ko boš imela čas za kavo!

Drugače pa smo mi spet bolaniuser posted image ! Spet smo zdržali le 4 dni v vrtcu, zdaj pa ima vročino in je grozno smrkava. No, k sreči je bila vsaj razpoložena super, tako da upam, da se ne razvije kaj hujšega.

Bolj kot ta bolezen pa me skrbi in razjeda nekaj drugega. Namreč Živa je zdaj 4-krat jedla kosilo v vrtcu. Prvo noč je super lepo prespala, zadnje 3 pa so bile naravnost katastrofa. Namreč, okrog 23-ih jo je začelo zvijati in do cca. 5-ih ni in ni mogla zaspati nazaj, skoz se je jokcala, zvijala,prdkala in seveda hotela nosit. Prvi 2 noči sva bili samo doma in se mi je skoraj strgalo, to noč, pa je bil k sreči že mož doma. No in kaj me skrbi - da ji nekaj, kar ji dajejo jesti v vrtcu ne paše. Ker mi smo imeli zdaj že kar lepo pošlihtano kaj lahko kdaj je, da je večinoma solidno spala ponoči (sicer zbujanja, vendar brez krčev in brez bedenja). V vrtcu ji dajejo posebej pripravljeno hrano (jo pripravijo za več alergičnih otrok) in sem bila sama priča, kako pazijo, da ni konzervansov, citrusov, jagod itd. No, po drugi strani pa seveda uporabljajo čebulo, grah in podobno zelenjavo, ki smo se je mi zaradi napenjanja izogibali. Samo kako naj zdaj vem kaj točno ji v tisti hrani ne pašeuser posted image user posted image . Ker s tako hudimi krči ponoči ne bomo dolgo zdržali, ne ona ne miuser posted image . Mah tole me pa res prav pošteno skrbi.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
17.5.2008 22:04:26   
amy26
Samo kako naj zdaj vem kaj točno ji v tisti hrani ne paše . Ker s tako hudimi krči ponoči ne bomo dolgo zdržali, ne ona ne mi . Mah tole me pa res prav pošteno skrbi.

Draja, tudi mene je tega najbolj strah, da bo Ela v varstvu jedla nekaj kar ne sme in jo bo ponoči matral želodček, sploh pa zato ker gospa v varstvu ne more kuhat samo za Elo in bo ziher notri še kaj dala, najbolj me skrbi krompir, ker je Ela na njega ful alergična. Nevem če bo pripravljena samo za njo iti kuhat, bomo videli.

dobra novica, Aleks je sprejet v vrtecuser posted image  za Elo še čakam odločbo upam da bo v ponedeljek

drugače nič novega, Ela ima 4 zobke, hodi še ne se ne upa, je pa zelo stabilna tako da ji res še malo manjka. Ponoči je še vedno problem, ko se zbudi noče zaspati po dve uri, včeraj je bila redka noč ko je prespala celo noč edino ob 5-ih spila celo flašo čaja in nazaj zaspala, pa seveda jaz moram takrat iz spalnice ven drugače noče zaspati ko ve da sem zraven nje.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
17.5.2008 22:15:37   
skačica
čer!

Še mal glasu od mene, berem vas vsak dan sproti, napisat se mi pa nič ne da. Bom zdej bolj pridna.
Iza je ok. Zdrava je že kar nekaj časa, pravzaprav še ni bila prav bolna (že trkam), hodi čedalje hitreje, se mi zdi, da bo drug teden že letelauser posted image , čeblja mal po svoje, mal jo tud razumemo, res je luštna, itakuser posted image .

draja- ja tole je pa res zoprnouser posted image . Se pa vedno nekaj zaštrika, kaj? Kaj pa vem kaj naj ti svetujem, upam, da boste našli stvar, ki Živi ne paše.
Sicer pa tud jaz nisem šla vnovčit bonov v H&M, se mi ni ljubilo gužvat, garderobo za Izo sem pa itak prejšnji teden kupovala, zase pa v HM nikol nič ne najdem. Sem pa v drugih trgovinah spet mal zapravljala, sem zadovoljnauser posted image .
Pa moj je tud kupoval in sem ugotovila, da je kar naporno z njim po šopingu hodit, ker moram bit skoz z njim, čakat pred garderobo, se skoraj namesto njega odločat, skratka po eni uri mi je dol teklo.user posted image

tinaaja- blagor ti za dopust, jaz bi tud spet mal na morčka šla. Ampak ne vem, morda bo potegnilo samo za kak vikend, več sigurno ne, ne pri meni, ne pri možu.
Še eno vprašanje: katero številko nogice ima Brina za ostale čeveljčke in katere Pedipedke, ker jaz ne vem katero velikost naj za Izo vzamem. Cicibanke ima 19, Merellke 20, superfitke 19.

Glede M pa si verjetno res med zadnjimi, jaz ravnokar trpim ta tretjo po vrsti, pride pa vedno 15-ega kot je včasih  plačauser posted image user posted image . Sicer pa že razmišljam kako bom čez kako leto ali pa malo prej spet nosečka, če bo vse po sreči in nam bo ratalo. Upam, da ne bomo spet tako dolgo čakali, ko se bomo odločili.

pikca- user posted image user posted image user posted image  za kobacanje, boš vidla, Jernejček bo hitro tole prešaltal iz kobacanja v hojo. Prej je bolj lenaril, zdej bo pa pospešiluser posted image .

Še kaj? Ziher sem še kaj pozabila, ampak zdele morm videt katera bo miss.user posted image

Čao

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
17.5.2008 22:30:21   
sezam
draja - upam, da čimprej ugotovite, kaj zopet muči Živo user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 17.5.2008 22:31:06 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
18.5.2008 8:03:07   
tinaaja
jutro.. no pa se je vreme sfizilo..

B gre dopoldne v varstvo k  babi, ker imamo tak raztur doma, da bova oba ornk pospravljala cez dopoldne.

Še eno vprašanje: katero številko nogice ima Brina za ostale čeveljčke in katere Pedipedke, ker jaz ne vem katero velikost naj za Izo vzamem. Cicibanke ima 19, Merellke 20, superfitke 19.

superfit 19, merrelke imajo majhne stevilke, tko da je normalno, da ima vecjo kot superfit. PP pa ima 12-18m. Pa so super. Z nogavicko so jo glih prav user posted image Mislim, da bi bile 18-24 prevelike zdaj.

Shopping za moza  user posted image user posted image user posted image no da opisem, kako to pri nas zgleda oz vcerajsnji shopping ... on je sel na tenis, jaz pa v maxija. Moj mi je dal "odobritev" da mu kupim za cca 200€ srajc in kravat. In sem sla najprej v maxijev outlet pogledat, kjer sem nasla 7 srajc 40-50% znizane, pol sem pa vzela se 3 kravate, ki so tok fenomenalno zraven pasale in malo presegla dovoljen budget user posted image Drugace pa jaz hocem bit zraven, ker se je do sedaj to izkazalo za zeeelooo dobro - ima pac stilsko svetovalko user posted image Ce bi sam izbiral - ajme.. No ni tok hudo, ampak definitvno je moja pomoc zazelena in to mi je vceraj povedal - da mi 100% zaupa izbor user posted image Itak, ker pol njemu ni treba po stacunah laufat, jaz imam pa uzitke user posted image

Draja - ja fak no..a pa dobis ti jedilnik v upogled? Kaj pa ce bi sama pripravljala nejne obroke, bi se to dalo zmenit? Ker sluzba in tako nespanje res ne bo slo. Bozcki sta res. Tok bi vama privoscila, da se ze uredi. user posted image

Amy, morda bi tudi raje ti pripravljala obroke za Elo, ce ze varuska ne bo? No upam, da bo in da ne bos imela ene skrbi vec. user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
18.5.2008 8:03:54   
Lejci
Jutro,

Po dolgem času se moram mal oglasit. Odkar sem v službi je ful mal časa za... karkoli. Hvala vsem za vzpodbudne besede, ko sem nazadnje jamrala, žal se zdaj po 2 tednih ni bistveno spremenilo. Še vedno nimam niti računalnika niti ostale osnovne opreme, kot je recimo.. koš za smeti user posted image . Za povrh mi je pa še na smrt dolgčas. Edina prednost je delovni čas in pa to, da če naberem nadure, grem lahko v petek ob 1 domov.

Ines je ta teden mela gnojno vnetje oči in jo je moj imel doma. Je ful živahna, ni minutke pri miru. Zdaj se uči skakat - 1x ji je celo ratal, da z obema nogicama naenkrat skoči user posted image . Na postelji pa dela "prevale" user posted image , postavi se na noge in glavo, pol pa se vrže čez. user posted image

Drugače pa ma še vedno 6 zob in 9,3 kg, vse kar poje očitno tekoj pokuri. Zdej je začela štrajkat pri večerji - popije flašo benkota in nič drugega.

Je pa ful klepetulja in prava nagajivka, vedno v pogonu, da kakšno ušpiči.

user posted image  vsem, ki ste dobili vrtec user posted image

Draja,  user posted image  da se krčki umirijo.

Pikca user posted image  za kobacanje

user posted image  vsem, ki se vračate na delo, da vam bo čim lepše.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
18.5.2008 12:10:30   
aandreaa
lep pozdravček od andreje in tie. Danes se vam pridružujemo prvič. Tia je danes dopomnila 14 mesecev. Zanima me ali je katera iz celja oz. okolice celja?

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......