draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A draja-bravo za Živo .A veš da mam jaz zdaj full slabo vest, k nisem vedla da si na prah alergična, pa še tok sem te silla da ostani .Saj mi oprostiš a ne ? Joooooj kaj pa zdaj bluziš buča ti ? Kaj maš pa ti za imet slabo vest? Saj nisem niti sama porajtala zakaj mi ni glih dobro v želodcu, pa boš ti zdaj imela slabo vest . Daj nehi no. Sem ti dolžna še kavo (pa Meii tud), tako da ponovimo kmalu! Magor čestitke!!! Encijan, Tinaaja ja, zdaj je pa tudi nas zadelo tole s službo, varstvom,... Mah, saj bo. Je pa težko,priznam. Najpomebneje pa je, da zaupaš varuški, babici, vzgojiteljici,... skratka tistemu, ki mu zaupaš otroka, ker drugače te lahko živo požre. Držim pesti, da bodo naše 3 punce uživale v času, ko bomo me garale (in kofetkale ) v službi. Pikca super za Jernejev napredek v gibanju!!! Ni važno kako, samo da se pride do Živinih igrač a ne ?! Sezam javi, ko boš imela čas za kavo! Drugače pa smo mi spet bolani ! Spet smo zdržali le 4 dni v vrtcu, zdaj pa ima vročino in je grozno smrkava. No, k sreči je bila vsaj razpoložena super, tako da upam, da se ne razvije kaj hujšega. Bolj kot ta bolezen pa me skrbi in razjeda nekaj drugega. Namreč Živa je zdaj 4-krat jedla kosilo v vrtcu. Prvo noč je super lepo prespala, zadnje 3 pa so bile naravnost katastrofa. Namreč, okrog 23-ih jo je začelo zvijati in do cca. 5-ih ni in ni mogla zaspati nazaj, skoz se je jokcala, zvijala,prdkala in seveda hotela nosit. Prvi 2 noči sva bili samo doma in se mi je skoraj strgalo, to noč, pa je bil k sreči že mož doma. No in kaj me skrbi - da ji nekaj, kar ji dajejo jesti v vrtcu ne paše. Ker mi smo imeli zdaj že kar lepo pošlihtano kaj lahko kdaj je, da je večinoma solidno spala ponoči (sicer zbujanja, vendar brez krčev in brez bedenja). V vrtcu ji dajejo posebej pripravljeno hrano (jo pripravijo za več alergičnih otrok) in sem bila sama priča, kako pazijo, da ni konzervansov, citrusov, jagod itd. No, po drugi strani pa seveda uporabljajo čebulo, grah in podobno zelenjavo, ki smo se je mi zaradi napenjanja izogibali. Samo kako naj zdaj vem kaj točno ji v tisti hrani ne paše . Ker s tako hudimi krči ponoči ne bomo dolgo zdržali, ne ona ne mi . Mah tole me pa res prav pošteno skrbi.
|