sezam
|
Soncek - še tebi vsenajboljše za 30. (mal z zamudo) draja - da sta zaključili z NFT. Pa super, da ste se ognili mastitisa. Pri nas je pa ati k žegnu nesu. Sva mislili z Ano, pa se je današnji dan prav čudno razpletal Dopoldan je začela trgat eno visečo rožo v dnevni in jo je moj hotel stran potegnit Ona se je pa v tistem vrgla na tla. In potem je bil jok, sam da smo jo prijel za roko. Sva ji dala gor led, pa plenico za oporo in ona je še kar jamrala, boli, boli. Sem mislila, da je res že kaj zvito ali nategneno, samo čudno mi je bilo, ker ni ratalo pa nič oteklo, rdeče ali podobno Sva jo hotla že k dežurnemu pelat. Pol jo je pa moj vseeno še mal testiral, če jo res tako boli, ali se dela. In sva le ugotovila, da ni tako hudo. Ko smo jo s finto prepričal, da je dala dol plenico, je pa "bolečina" kar takoj zginila. Pa ne moreš verejet, kako se lahko dela, da ful boli Ravno toliko časa se je afnala, da je moj odnesu k žegnu in sva bili mi2 doma Hana - tole je pa bila akrobacij Lejci - da vama je zalaufal vrtec in velik kup , da čimprej mine driska potica - jaz imam pa en ful simpl recept za potico, ki vedno rata IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A kar je za prve dni spanja v vrtcu normalno Pri nas je Ela ko je začela v vrtec hodit spala 2-3h,doma pa max.1/2ure Pri nas je pa prvič v vrtcu spala 2 ure (smo jo zbudili, ko sem jo ob 14h prišla iskat. Sem najprej mislila, da me vzgojiteljica heca), doma pa že 1 leto ne spi več. In tudi sedaj ful spi v vrtcu (več kot je doma ) tinajaa - za tortico. Ful lepa, pa ne dvomim, das je bla tui dobra. skačica - lepo, da se zopet malo oglasiš in da se imate tako lepo Drugače ima pa Žiga včeraj in danes malo vročine (proti večeru mu zraste malo čez 38). Bomo vidli kaj se bo scimilo s tega.
< Sporočilo je popravil sezam -- 22.3.2008 19:45:25 >