|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
20.3.2008 21:31:19   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Še tole! Kaj bi bilo tole:

- reklama za Ikea zaboj za igrače
- reklama za čeveljčke Pediped
- antireklama za mamo
user posted image user posted image user posted image

ampak vazn da je kocko obdrzala na prstku...LOL...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 901
20.3.2008 22:49:18   
tejčica
user posted image user posted image user posted image  Slika da dol padeš.user posted image Upam da se je sešlo brez bušk. 

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 902
21.3.2008 0:12:28   
Anonimen
Lansko leto takle čas se je nekako začelo nekaj dogajati... po 6 dnevih zamude se je naš frajer odločil, da bi bilo pa pošteno do mamice in očija, če bi pa le prišel na svet, ker sva ga res nestrpno pričakovala.
Še se spomnim, kako sva se z Tinaajo menila za cimerstvo, pa se to rundo nekako ni izšlo (mogoče bova pa naslednjič, ali pa še naslednjič, ali pa... user posted image )... še se spomnim, kako sem ob 3-eh zjutraj hodila po hiši in štela popadke, ki so bili že na 5 minut, ampak sem se tako prepričevala, da so le lažni... pa ko sem ob 6-ih zbudila mojega, da res morava iti v P je rekel, da takoj, drugače bo znoru, ker ga vsake 5 minut budim in mu prižigam luč (ja revček, bi mu takoj dala svoje popadke user posted image )... pa spomnim se kako je moj šel iz porodne ven na kosilo in ko je prišel nazaj mi je tko pravil kolk dobre mafine z velikimi koščki čokolade je jedel (jaz pa nisem nič jedla od prejšnjega dne zvečer in popadki so me boleli za znoret)... a najbolj in vedno mi bodo v spominu ostali prvi trenutki, ko sem najprej samo pobožala njegovo glavico, ki je prihajal ven, pa ko se je rodil, ko so ga položili k meni,...Ja, takrat se je življenje spremenilo, zasukalo za tisoč stopinj, a je bilo in je vredno! user posted image Sinko moj zlati rada te imava in vse naj naj!

Vse naj naj tudi Brini! Jure ti pošilja en kamion poljubčkov!

user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
21.3.2008 6:04:57   
tinaaja
Ja, jjasna, custva in spomini user posted image JAz sem vceraj gledala prve filme.. ahhh

Jure vse naj boljse za prvo svecko in res upam, da se spoznamo pred drugo user posted image

Ob tej priliki pa dve "misli", ki sta meni zelo vsec in upam, da se jih bom vsaj nekako drzala..

Brini moja .. od srca ti zelim vse najboljse za prvo svecko, predvsem veliko zdravja in da bos srcna in srecna moja puncka.

O otrocih

Žena z otrokom v naročju je prosila: Govori nam o Otrocih. In je rekel:
Vaši otroci niso naši otroci.
Sinovi in hčere klica Življenja k Življenju so.
Po vas prihajajo, a ne od vas.
Čeprav so z vami, niso vaša lastnina.

Lahko jim darujete svojo Ijubezen, toda ne morete jim dati svojih misli, kajti oni imajo svoje misli.
Lahko sprejmete njihova telesa, ne pa njihovih duš,
kajti njihove duše že prebivajo v hiši jutrišnjega dne, ki je vi niti v svojih sanjah ne morete obiskati.
Lahko si prizadevate, da boste takšni kot oni, toda ne trudite se, da bi oni ravnali kot vi.
Kajti življenje ne teče nazaj in se ne ustavlja ob tem, kar je bilo včeraj.
Vi ste lok, iz katerega so kot žive puščice izstreljeni vaši otroci.
Lokostrelec pa vidi cilj na poti neskončnosti in On s svojo močjo napenja lok, da bi Njegove puščice mogle leteti hitro in daleč.

Naj napetost, ki jo ustvarja v vas Lokostrelčeva roka, rodi veselje,
kajti kakor ljubi puščico v letu, tako ljubi tudi lok, ki miruje.
Kahlil Gibran

Khalil Gibran: Ljubezen

Ko vas pokliče ljubezen, ji sledite,
čeprav je njena pot strma in težka.
In kadar vas vzame na svoje peruti, se ji prepustite,
čeprav vas utegne meč, skrit med njenim perjem, raniti.
In kadar vam govori, ji verjemite,
četudi vam njen glas pretresa sanje, kot vam sever pustoši vrtove.

Kajti tako kot vas ljubezen krona, vas mora tudi križati.
Pripomore vam k rasti, a vas tudi oklesti.
Tako kot se vzpne do vaših višin in vam boža najtanjše veje,
ki trepečejo v soncu,
bo prodrla tudi do vaših korenin in jih stresla tam,
kjer se oklepajo zemlje.

Kakor žitne snope vas zbira k sebi.
Omlati vas, da bi vas razgalila.
Preseje vas, da bi vas rešila plev.
Melje vas do čiste beline.
Zgnete vas, dokler ne postanete voljni.
Nato vas izroči svojemu ognju,
da bi mogli postati sveti kruh za božjo gostijo.

Vse to vam stori ljubezen, da bi spoznali skrivnosti svojega srca
in v tem spoznanju postali delček srca življenja.

Toda če v svojem strahu iščete zgolj miru in užitka v ljubezni,
je bolje za vas, da si zakrijete svojo goloto in odidete iz mlatišča ljubezni,
v svet brez letnih časov, kjer se boste smejali, a
ne iz srca, in jokali, a ne izjokali vseh solza.
Ljubezen daje samo sebe in jemlje samo sebe.
Ljubezen ne jemlje v posest in noče postati posest.
Zakaj ljubezen zadostuje ljubezni.
In ne domišljajte si, da morate usmerjati tok ljubezni,
kajti ljubezen bo, če se ji le zdite vredni,
usmerjala vaša pota.
Ljubezen ima le to željo, da izpolni samo sebe.
Toda če ljubite, a ste polni želja, naj bodo vaše želje take:
Stopiti se in postati žuboreč potok, ki poje
svojo pesem v noč.
Spoznati bolest prevelike nežnosti.
Raniti se s svojim lastnim razumevanjem ljubezni
in krvaveti voljno in radostno.
Prebuditi se v zori z lahkim srcem in se zahvaliti
za nov dan ljubezni.
Umiriti se ob opoldanskem počitku in razmišljati o zanosu ljubezni.
Vračati se na večer s hvaležnostjo domov in zaspati s hvalnico na ustnicah za ljubljenega v srcu.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 21.3.2008 6:05:19 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 904
21.3.2008 6:22:37   
A-N-J-A
Brina-vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan!Bodi še naprej tak sonček in ravno prav nagajiva,da mamici in očku ne bo preveč dolgčasuser posted image user posted image user posted image !
Jure-čestitke tudi tebi ob prvi svečkiuser posted image user posted image user posted image ,
obema tudi želim da se vama čimprej pridruži sestrica,oz bratecuser posted image

žabika-dobila sem 150€,samo jaz nisem mela isofix podstavka,ampak easybase.
Slika je pa fenomenalna,čeprav Hana najbrž ni prav uživalauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 905
21.3.2008 6:38:54   
tejčica

user posted image  Brina in Jure, vse naj naj! user posted image

user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 906
21.3.2008 6:43:58   
tinaaja
Hvala za cestitke user posted image Zgleda nas je vec zgodnjih.
Testo za potico ze vzhaja, kompot se kuha, masa za potico bo sla kmalu v akcijo, moja2 pa se panata.. Ufff kok si lahko produktiven, ce imas zjutraj prosto uro user posted image celo razkosje.

Drugace pa
user posted image

user posted image

Kdaj ze nosi zajcek? user posted image jutri? a sploh nosi ? zmeri zamesam..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 907
21.3.2008 6:51:19   
tejčica
Tinaaja, ma si ti priiidna. Jaz se pa potice sploh ne upam lotit. Ogromno prepečem, ampak pred potico imam pa hud rešpekt in je še nisem delala.
Mi smo danes končno spet spali ponoči.user posted image Očitno malemu kapljice pomagajo in se ponoči zaradi noska ni ves čas zbujal. Jaz sem auf že od pred šeste in uživam v miiiiru.user posted image  

Kaj ne nosi zajček v nedeljo zjutraj?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 908
21.3.2008 7:10:44   
A-N-J-A
Moj otrok se je pa glihkar zbudu,sicer je to rekord,ker drugače je max.do 6 30,ampak,zakaj ne more potegnt še do 8.huser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 909
21.3.2008 7:49:59   
Lejci
Brina in Jure, vse naj naj za prvo svečko! user posted image

Naša glavna novost tedna je, da Ines spi v vrtcu. Brez problema, sicer še v svojmu vozičku, ampak... spi user posted image . SIcer manj kot doma, kar je za prve dni spanja v vrtcu normalno, zato pa gre zvečer spat že ob 7 in tudi spi tam do 6.30 - 7 zjutraj.

Pa tudi krizo je bolj ali manj prešla, zdaj se tam veselo igra in nič več ne ždi v vozičku. Mesec dni trpljenja se je splačalo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Kdaj ze nosi zajcek? user posted image jutri? a sploh nosi ? zmeri zamesam..

Meni osebno se pa zdi to še ena huda finta naših vrlih trgovcev... mislim, da ti mora še nek zajec kaj prinest je pa tu mač. Ok pirhi in tisto, kar po tradiciji (ki je jaz ne poznam) sodi zraven... ostalo mi je pa user posted image  kakšne igrače in podobno.

Pri nas pa velike noči itak ne praznujemo, tako da potice ne bo, je niti ne maramo, niti šunke, edino jajca bom barvala, pa še to samo zaradi Ines.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 910
21.3.2008 8:04:08   
*sonchek*
Draga Brina in Jure, vse najboljše za prvo svečko! user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 911
21.3.2008 8:14:04   
tinaaja
Lejci user posted image user posted image user posted image za vrtec in uspesno uvedenost user posted image

Tejcica - user posted image user posted image jaz sem danes zgubila respekt, ker sem bila na istem kot ti user posted image   glede peke potic. Saj ves kako je.. v prvo rata v nulo (ves kaksno testo je ratalooo - 1A) , pol se pa zacne komlicirat ...

papa

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 912
21.3.2008 8:26:22   
A-N-J-A
kar je za prve dni spanja v vrtcu normalno

Pri nas je Ela ko je začela v vrtec hodit spala 2-3h,doma pa max.1/2ureuser posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 913
21.3.2008 9:20:52   
*sonchek*
Pri nas je isto - v vrtcu spi 2 uri, doma pa pol ure user posted image Pa v vrtcu je čisto vse, doma pa kakor mu paše user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 914
21.3.2008 10:20:26   
Naomi
Jurcek in Brinca enga velzga cmokca, ker nista vec jencija ampak otroka user posted image , pa radost se naprej razsirjat mamicam ocijem babicam dedijem ipd..

...sam tok...again night to remember...spim na sihtu user posted image
...do pol3 nisva nic spala, mulc pa akcija...no od 8h do 11h je spal, ko sva se mi2 spravla spat pa akcija...pol pa do 10 do 6 sva se pol ure matrala da je nazaj zsapal in celo do 8h potegnu...kwaaaaaaaaaaaa...se tresem user posted image ...
on bi na men visu tko al drgac, vazn da se me dotika...u najini postli ni varjante, ker tm je igrisce zanga...pol sem mela dost...sem rekla mozicku mej ga pa ce se dve uri dere...sicer se je 15 min na vse grlo, da sem se jes cmerala  u spalnci amak pol je zaspal..kaj mu je ne vem...mal jamram...sam tole se BO nehal user posted image ...falil mu ni nic, ker je bil vsak trenutek prpravlen na igro...

no, l8r se kej

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 915
21.3.2008 10:31:10   
sonchek
Dons se bom pa še jaz tuki uštula...user posted image user posted image user posted image

BRINA..vse najboljše za prvi rojstni dan in da te bo mami ubogala..

user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 916
21.3.2008 11:32:06   
urla
BRINA in JURE vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 917
21.3.2008 11:35:44   
Gio
Brina in Jure vse najuser posted image user posted image user posted image za 1. svečko!!!!

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 918
21.3.2008 12:51:29   
soncek78
Hello!

user posted image

Danes praznujem svoj 30.rojstni dan... pa še pomlad je prišla... Joj kako je lepo.
user posted image

Pa naj čestitam še malim slavljenčkom za nazaj  in današnjim dvem...

Lan, Hana Re, Taja, Ela,  Maks, Ana Marija, Jure, Brina vse najnaj naj za vaš 1. rojstni dan!

user posted image

Zunaj piha jugo in ni prav nič prijetno toplo. Mislim, da bo potrebno počakati na april, mogoče bo takrat bolj sončka.

Drugače mi smo v redu... Le zobki nam nagajajo. Za zdaj imamo samo dva... štirje pa že kažejo na to da bodo (upam) kmalu pokukali.

Malo sem prečekirala za nazaj... slikice malčkov so čudovite.. pravi navihanci so!

Za vse bubančke pošiljamo user posted image user posted image user posted image  in želje, da se čimprej pozdravijo...

user posted image

Pa še najlepše želje ob velikonočnem prazniku... obilo dobrih potic in čokoladnih prihov prav vsem...
user posted image

Lep pozdravček vsem...
user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 919
21.3.2008 13:30:17   
K_a_t_i
Drage moje dame, kot rečeno, K_a_t_i še miga. Klele mam najprej še par dolgov:

user posted image Ela, Maks, Ana Marija, Jure, Brina in Zala - VSE NAJBOLJŠE!!!! Bodite še naprej taki sončki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga je pravi mali cuker, še vedno neizmerno uživa na toboganih, voziček in tricikel mamo bolj za okras zadnje čase - no, za potiskat sta še kar ok. Vrtec mu je že povsem prirastel h srcu, niti opazi ne več, da mamice in očija ni zraven. Hrana mu gre še vedno v slast, najbolj še vedno riževi vaflji in obstgarten. Po novem se krega, če ga hočmo pitat, če pa je ja že velik fant! Tko da - na žlico je sam (temu primerno mu vse zakuhamo zelo gosto). Govori pa tud že svega i svašta. Sam lej ga zlomka, jst ga niti ene besede ne razumem user posted image . Sprehaja se tud po stanovanju v odvisnosti kwa ga pič - včasih po podplatih, večino pa še po kolenih (sem ga mal podkupla, sam nobenmu povedat - se mi ne da pomivat user posted image ).
Služba - a sem sploh bla na porodniški? Ja, porivamo voz naprej user posted image . Najbolj pogrešam jutranje/dnevne kavice z vami, mamce, ampak tko to gre. Baje.
Na brzino sem preletela forum in vidim, da so vsi otročki letom primerno pridni in zlati user posted image .

Še 2 slikci nalimam in šibam... Aja, ja. Mam danes dopust - namenjen relaksaciji. Sam kaj čem, k je mel tamal zjutraj vnete učke - pa je zdej doma. Trenutno spi, sam že slišim eno pokašljevanje... Odoh ja. Pa, pa.

U, tole pa še moram!!! Hana, lubica... A te je mami nasrala, da je tam not voda, a ne? NAJBOLJŠA SLIKA, RES!!! Bravo.

user posted image user posted image

Svit, ej kolega! Dej mene posluš - ponoč je ful lušten pančkat!! Pol, ja POOOOL k bomo lohka pa pir pil, pol bomo pa ponoč žural user posted image .

Soncek 78 - VSE NAJBOLJŠE!!!!!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 21.3.2008 13:37:55 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 920
21.3.2008 13:58:43   
erna14
brina,jure,soncek78
user posted image

zigaima spet vrocino 39user posted image user posted image user posted image  ker pa to ni dovolj ima se vneta usesauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cist je bogi
urla-a ne no,pa to ni res ,upam da se pozdravte hitruser posted image user posted image user posted image user posted image
draja-joj za tvojgauser posted image user posted image user posted image  da se cim prej pozdrav,sej njemu tud ni lahko trenutno ga zastopm k jaz tud skoz mojmu jamram in stokamuser posted image user posted image user posted image user posted image
zabika-user posted image user posted image user posted image kva je dobrauser posted image user posted image user posted image

ne moram pisat vec k mi tamal v narocju spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 21.3.2008 13:59:27 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 921
21.3.2008 15:31:05   
Pikca
Živjo po dolgem cajtu,

Brina in Jure vse najbooooljše! Lepo praznujta!

user posted image

ostali pa lepo barvajte jajčka in uživajte,

bye bye, šibam domov...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 922
21.3.2008 15:33:05   
Pikca
Soncek 78, tudi tebi vse naj naj za rojstni dan!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 923
21.3.2008 15:55:25   
draja
Brina in Jure vse najboljše za prvo svečko user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz se prav živo spomnim, kako smo tukaj punce čakale na veselo novico o vajinem prihoduuser posted image . Vsakemu en koš poljubčkov!!!! Mamice, tudi vama čestitam!

Soncek78 vse najboljše tudi tebi!!!

Kati WB, lepo te je spet brati in predvsem brati, kako fajn se imate!!!

Erna ma joj te bolezni. Močno držim pesti, da se oba z Žigcem hitro pozdravita.

Naomi sej bo, sej bo. Fant bo zrasel, pa še poznat ne bo hotel svoje mameuser posted image . Mal se hecam, saj vem da ti je zdaj težko, ampak to obdobje navezanosti bo kmalu mimo.

No, naša Živa pa zna prav lepo poklicati svojega očija "tata". In zdaj ga skoz kliče in nima nič miru pred njouser posted image . "mama" pa zna še vedno poklicati samo ponoči, ko se zbuja. Takrat pa ne ve, da obstaja tudi "tata"user posted image . Pa naučila se je reči "čiv čiv" - je fuuuuul smešna (je bolj tako kot ćiv ćiv slišatiuser posted image ).

Drugače pa smo se rešili nevarnosti mastitisauser posted image user posted image . Ni več zatrdlin in nič več ne boli. Zdaj samo še čakam, da vidim, kolk južno se bodo preselileuser posted image user posted image user posted image , pol pa veselo po nove modrce.

Aja, pa danes smo bili na nenačrtovanem izletu v Litiji, ker nisem več mogla poslušat jamranja od mojga in smo šli k njegovemu zdravniku. In je dobil za vsak slučaj antibiotik in je bil itak ceeeel revež, ker je takooooo hudooooo bolan, da rabi antibiotikuser posted image . Ampak pazi to, doma lepo vzame antibiotik in se mu po pol ure spusti izpuščaj in zdaj je naaaajboooolj booooogi na svetu, ker ima alergijouser posted image user posted image . Jooooooojuser posted image . Jaz sem že celo življenje hud alergik, da o Živi niti ne govorimo, ampak on je pa dobil tri pikice po antibiotiku in bi skoraj morali it na urgenco po inekcijouser posted image user posted image . Men se rolauser posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 924
21.3.2008 20:08:17   
sezam
Brina in Jure - vsenajboljše za prvo svečko.

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?