|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
13.12.2008 8:14:43   
amy26
skačica čestitke za vselitevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
13.12.2008 14:14:02   
Dajadada
Skačica, čestitke za selitevuser posted image . Kako ste spali prvo noč?

Kati, thx za vlogo.

Kaj pa počnete, da nč ne pišete. Vreme ni glih najboljš tko da cele dneve zihr niste zunajuser posted image . Mi smo prej eno urco po igrišču za žogo laufali...smo igrali fuzbal - mami s timom v vozičku proti nejcu. N je bil čist rdeč v faco, pa ne vem a zaradi mraza al je tok zakuhu. Verjetn vsakega malo. Pol je pa še mal po lužah ril in čofotal...nepremočljive hlače niso zdržaleuser posted image . Timu pa tok paše luft in ležanje v vozičku, da sem ga kar pred bajto pustila...sej ga dedi čuva.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
13.12.2008 16:22:45   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: amy26
Jutri imamo DM v službi od user posted image  Aleks se veseli daril saj so vedno bogata.

Mi pa jutri, v moji.

skačica - user posted image user posted image user posted image Ti se kar razpiši tu, samo da ti bo lažje. In pa seveda user posted image user posted image  za stanovanje. Sedaj pa uživaj v miru.

Druge ne bom komentirala, da ne bom katere spustila user posted image

vreme - user posted image  ma že celo večnost se tole vleče, pa še kar ni videt konca.

To se pa zgodi, če imaš sestrico user posted image Ampak zdej mi ne more več, ker sem šel k frizerju user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 13.12.2008 16:23:35 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
13.12.2008 23:21:55   
skačica
punce, hvala!

Ja, prva noč je bila bolj tako tako, še ni bilo rolet, te so danes prišle tko da bomo zih boljše spali. Sicer sem pa danes spet delala kot norcuser posted image . Svak in njegov sodelavec sta montirala rolete, mož je šel iskat jedilno mizo, hladilnik in sedežno je pripeljal in je blo treba spet pucat pa kuhat. Ampak zdej je vse tipi top, nič več nam ne manjka, no, edino še 2 okrasni letvi za vratauser posted image , to bo pa drug teden.
Soseda-prejšnja lastnica stanovanja mi je prinesla tako lepo dekoracijo za dobre sosedske odnoseuser posted image , res je prijazna. Pa stanovanje si je prišla ogledat in ji je bilo zelo všeč. Ona se je odselila ena vrata stran v manjše stanovanje.

Iza je tud čist navdušena, je prav dobre volje, govori kot velka. Danes smo še želvice preselili tko da smo komplet in je mala valda spet pri njih visela in jih gledala. Pa nahrani jih tudi sama.
Sicer pa zadnje dneve spet mal dolgo traja njeno uspavanje. Bom pomoje kar moža naštelala, da jo on uspava, je veliko uspešnejši od mene.

sezam- maladva sta prava cukra.Ana je prava princesa.

dajadada- mi dans sploh nismo bili nič zunaj, bomo jutri nadoknadili, če ne bo spet dež padal user posted image .

DM- imamo ga v moji službi in sicer naslednji petek. Iza ga ima letos prvič, ker tisto leto, ko se otrok rodi, ne dobi nič. Ne vem še kakšno darilo bo, upam, da uporabno. Se pa že veselim, ker bo na kupu ves KF podmladek.

Lahko noč.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
14.12.2008 8:35:14   
A-N-J-A
Skačica-super da ste zadovoljni s stanovanjemuser posted image user posted image user posted image

sezam-pri nas Eli še ni prišlo na misel da bi mu kaj v glavo pripenjala, si pa Bor sam rajf na glavo rineuser posted image .

Borko je včeraj zakuhal in ima danes še vedno vročino, tko da bo zamudil DM, ki ga imamo danes ob 11.huser posted image .Vam poročam , če bodo darila uporabna.
Zdaj pa ne vem kdaj naj ga vlečem k dr. Sem mislila počakat tri dni in če bo potem še imel bova šla.Je pa drugač ok, samo malo kašlja. A mi kera svetuje drugače   ?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
14.12.2008 9:51:08   
tinaaja
pocakaj do jutri. user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
14.12.2008 14:53:21   
pocka
anja - pri nas je enaka situacija, je Taja včeraj zakuhala (malo), ampak precej kašlja in iz noska ji teče. Mi je zaenkrat ne mislimo vozit k P, bomo počakali še kak dan ali dva,da vidimo,kako bo.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
14.12.2008 17:32:44   
A-N-J-A
Ja saj jaz mislim tud počakat.Revček danes ni nič jedel, prej sem mu komaj vsilila 2 žlici pudinga, da je pojedel Singulairuser posted image .Se mu je kar dvigovalo.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
14.12.2008 19:55:44   
Anonimen
skačica - Čestitke za vselitev! user posted image user posted image user posted image

sezam - user posted image user posted image user posted image Dobro, da se ji je pustil. Jure dobi živčnega če se samo dotakneš nejgovih las (potem veš kako zgleda ob umivanju  las - kot bi ga iz kože dajali).

Taja, Ela, Bor - Čimprej se pozdravite!

Dedek mraz, Božiček,.. - Kako so vaši otroci reagirali? Sprašujem zato, ker se Jure vseh kosmatih ljudi boji - moških z brado (lani je bilo ok, za letos pa nisem prepričana).

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4309
15.12.2008 0:59:07   
Pikca
Živjo punce,
joj, kako leti tale december, še malo, pa bo dedek Mraz tukaj... no, mi smo ga imeli danes v službi, darila so pri nas zmeraj bogata in tudi dost dobro izbrana, letos so dobili lesene puzzle (prilagojene starosti), domine, ene take figure z luknjami - za šivat, manjšo risalno tablo... igrica je bila tudi luštna (žogica marogica). Jernej ni hotel k dedku Mrazu, je cvikal, darila je bil pa veseluser posted image

Skačica, čestitam za vselitev! Naj vam bo lepo v novem stanovanju. Drugače pa...user posted image  le piši, če pomaga... ti želim, da bi kmalu spet na polno uživala v družinski sreči.

Bor, Ela, Taja, pozdravite se!

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
sezam-pri nas Eli še ni prišlo na misel da bi mu kaj v glavo pripenjala, si pa Bor sam rajf na glavo rineuser posted image .
user posted image  Jernej hoče met pa špangice.

Sezam, kolk ma že Žiga bujno frizurco. Našemu pa niso še kaj dosti zrasli laski, še dobro, ker bi drugače že čopke meluser posted image

vreme - v soboto je bil ful lep dan na Primorskem, končno po vsem tem dežju... ampak jaz bi malo snega...

otroške smučke - ima katera idejo, kam naj grem pogledat za Živo, ne bi dajala ne vem koliko denarja, bi pa vseeno ta prave smučke.

jutri imam dopustuser posted image , vseen pa grem zdajle spat, ker naša ta mala nista jutranja zaspanca... upam, da nam bo jutri končno uspelo postavit smrekco.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
15.12.2008 6:43:07   
tinaaja
Dobro jutro v nov delovni teden user posted image

Skacica, bravo za selitev, je pa muka  ane samo dejanje selitve user posted image Sva jo mi2 dal 2x v 2  letih, se najmanj dva pa naju cakata. Ena cez kaksno leto, ena pa dost kasneje.

Upam,da se bolanckoti cim prej pozdravite user posted image

Dedek mraz-  ali tile nasi mali sploh dojamejo, kaj je DM? Ko greste z njimi na predstave? Mi na eno nismo sli, ker je bila ob 11. Brina pa gre obvezno spat med 10 in 11, drugace je krizaaaaa, ce pa racunam, da je bilo 350 otrok in kdaj bi prisli na vrsto, me je pa sploh minilo user posted image Ju3 pa naj bi imeli ta drugega, pa nekako sploh ne vem, a it al ne... Jaz sem se FUL bala DM.. Imam take zanimive slike za spomin user posted image

Sezam, hitro se eno sestrico narest, da jo bosta lahko oba frizirala user posted image

Nic, sibam se igrat user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
15.12.2008 9:51:23   
Pikca
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Dedek mraz-  ali tile nasi mali sploh dojamejo, kaj je DM? Ko greste z njimi na predstave?
... naš je na začetku gledal predstavo, kmalu pa se je naveličal in začel sitnarit.  DM se je bal,  dobro pa se mu je zdelo, ko mu je dal darilo. smo šli tja bolj zaradi Žive.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
15.12.2008 10:53:46   
Pikca
Ali gre slučajno katera v kratkem v Ikeo? Mi smo nabavili posteljo za Živo, ko smo jo hoteli sestavit, pa ugotovili, da manjka mreža oz. prečne letvice, na katere daš potem jogi. Razočaranje je seveda veliko, ne bi se pa samo zaradi tega vozili v Celovec...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
15.12.2008 11:56:33   
erna14
evo za nove mamice nki sm nasla

user posted image user posted image

cena 89€

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
15.12.2008 11:58:18   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

pa ugotovili, da manjka mreža oz. prečne letvice, na katere daš potem jogi.

Letvice se običajno kupujejo posebej. A jih rabiš ravno iz Ikee? Če je postelja standardne dimenzije, jih lahko kupiš tudi pri nas v trgovinah s pohištvom (niso pa ravno poceni).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
15.12.2008 20:00:38   
Pikca
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

pa ugotovili, da manjka mreža oz. prečne letvice, na katere daš potem jogi.

Letvice se običajno kupujejo posebej. A jih rabiš ravno iz Ikee? Če je postelja standardne dimenzije, jih lahko kupiš tudi pri nas v trgovinah s pohištvom (niso pa ravno poceni).
... ja, dimenzija je problem... 160x70... aja, pol je to normalno, da se kupijo posebejuser posted image , no sicer pri tej naši postli piše, da so vključene v ceno... pa ni problem dat tistih 8.5 EUR zanje, samo če bi nam jih kdo za normalno ceno dostavil (dostava je 50 EURuser posted image ).

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
15.12.2008 20:30:13   
A-N-J-A
Naš Bor danes spet ni nič jedel do večera, ko sem mu dala Calpol in je potem pojedel 3 mini skutkeuser posted image .No vsaj to je spravil vase.Jutri gremo k dr.

DM-danes so ga meli v vrtcu in ga je spet zamudil, tako da ga letos ne bo videluser posted image .Jaz sem full razočarana, no saj B najbrž ne bi bil ravno navdušen nad njim.Pa slikice tud ne bomo meliuser posted image .

Kdaj pa boste dajali darila?Mi jih bomo kar 25, ker ima mož takrat RD, pa da ne bo vseh praznikov konec ko bi dobili darila.Komaj čakam da jih zagledata pod smrekco.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
15.12.2008 20:37:52   
A-N-J-A
Še mal slikic

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
15.12.2008 20:58:53   
Pikca
...naša smrekca še vedno ne stoji... smo se potepali in Živi nabavili prvo smučarsko opremo. Jernejček se je čisto navdušil in pol smo še njemu nabavili (plastične) smučke. Me prav zanima, kako jima bo šlo (oz. kdo se bo bolj drluser posted image ) A kdo ve, če Kandrše že obratujejo - Skačica mogoče?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
15.12.2008 21:08:16   
Pikca
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Kdaj pa boste dajali darila?Mi jih bomo kar 25, ker ima mož takrat RD, pa da ne bo vseh praznikov konec ko bi dobili darila.Komaj čakam da jih zagledata pod smrekco.
... mi se 24. zvečer zberemo pri naših in tam dobita darila od babice in od žlahte, 25. zjutraj pa še doma. Kaj bo pa pri vas prinesel Božiček?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
16.12.2008 7:01:28   
tinaaja
Bravo za pikco, ki je podrla rekord oddanih postov v zadnjih casih user posted image user posted image user posted image Bi se morale mal zgledvat po njej user posted image

A bi se dobile na kaksnem kuhancu, medicki, caju,... proti veceru / zvecer user posted image nedelja, pon ali torek morda?user posted image  

Se 7 delovnih dni do ... praznikov in dopusta user posted image user posted image user posted image user posted image Juhuhu

user posted image đinglbels đinglbels đingl oldvej user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
16.12.2008 7:44:54   
amy26
tinaaja dobra ideja, res bi se lahko dobili na kakšnem kuhanem vinuuser posted image

DM imeli smo ga v soboto, predstava je bila od zobne miške, otroka sta oba gledala in spremljala, na srečo je predstava trajala pol ure tako da to sta res zdržala. DM sta bila tudi vesela, darila smo dobili med prvimi, Aleks je šel brez problema v naročje DM, Ela ko sem jo dala gor je pa jokala in hotela k meniuser posted image
Darila pa kar uporabna, oba sta dobila kocke neke nove k jih ne poznam -ful kvalitetne in uporabne, pa torbo od slončka in kratko majico.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
16.12.2008 7:47:57   
erna14
anja-user posted image user posted image user posted image user posted image kako pa drugac bor,a ma kaj vrocine,kaslja....?
tinaaja-teb pa dogaja vidmuser posted image
smrekca-je se nimamo,mislm da jo bomo dons postavlal
dedek mraz-a bo sov kdo v soboto v btc gledat dedka mraza v sprevodu pravljicnih bitij?

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
16.12.2008 14:57:11   
draja
ma zdaj je pa res skrajni čas, da se mal javim user posted image .

Danes še oddelam, pol pa dopust do 5. januarja!!! Juhuhu! Samo, bo dopust precej delovno obarvan, ampak vseeno bolje to kot bit v službiuser posted image .

DM v vrtec pride v četrtek, v nedeljo ga imamo pri možu v službi (prej pa še predstavo Mali kakdu), v moji službi smo dobili samo bone za BC in sva ji z njimi kupila darilo, ki ga bo dobila doma. Na kakšen sprevod bomo mogoče tud šli, odvisno od vremena, gužve, zdravja,...
Darila pa podobno kot pri Pikci: 24. zvečer smo vsi pri moji mami in tam dobi darila od mame in mojih bratov, zjutraj 25. pa še doma.

Bor in vsi bolančki hitro, hitro se pozdravite. Res škoda bit zdaj bolan med praznikiuser posted image . Pa saj je pri nas zadnje čase tudi skoz nekaj, je imela Živa spet en virus z drisko in bruhanjem ta vikenduser posted image .

Skačica čestitke za vselitev in veliiiiiiiiiiko srečnih trenutkov v novem domu ti želim!

Srečanje jaz sem sicer ful za, samo ne vem če bom utegnila. odvisno kolk bom pridna te dni med dopustom, da oddelam en projekt. 

Nič, moram zaključit, da še kaj naredim. Lepo se imejte!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
16.12.2008 21:21:36   
A-N-J-A
Sam tok da vam javim kaj je z našim Borom.Ima en virus, sumla je pa na škrlatinko in je obema vzela bris, ker imata oba zelo rdeče grlo.Ela pravi da je nič ne boliuser posted image .Bor pa je danes zvečer celo pojedel makarončkeuser posted image .Mu gre definitivno na bolje.
Jaz sem pa tok utrujena da vam povedat ne morem.Domov smo se privlekli ob 7 30, pa še zrihtat in spat sem jih mogla dat sama
, ker ima moj zabavo.Crknla bom od hudgauser posted image user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......