ircica
|
Uf, Aja1, upam, da bo Neja kmalu zdrava. Nogavica, morda pa se bo Živa sama odstavila, ker jim naj (večini) ne bi več pasalo mleko nosečnic. Nikjer pa še nisem slišala, od katerega meseca dalje se zgodi ta slavna sprememba v mleku. Bosta pa že zrihtali tako, da vama bo obema prav. Vsem šoloobveznicam želim vesel prvi šolski dan! Meni se kar nekako ni za začet to šolsko leto, imam slab urnik, nisem dobila vseh željenih ur, po novem sem jaz odgovorna za vsako napako v vsakem dokumentu, ma v glavnem... upam, da bo vsaj deca boljša. Potrebovala bi en nasvet tistih, ki so že suhi (polsuhi). V vrtcu baje že vsi kdaj posedijo na kahlici, razen Kostje. Kostja sicer ve, čemu so te priprave namenjene, ampak meni, da to ni za njega. Zato se doma, ko ga oblečem v gatice in mu na vidno mesto nastavim kahlico, raje umakne za kavč, knjižno polico, pač kamorkoli in spusti lužo. Če bi vsaj enkrat, vsaj prvič šel na WC ali na kahlico, bi po mojem skapiral, da tako pač bo. Tako je bilo vsaj pri pitju s flaške. Tako pa mi žre živce. Ker se skrije in potem, ko je opravil svoje, gre sedet na kahlico. Kot neki mučenik ubogi. Danes sem mu že odvzela Shreka, ker se je trikrat skril, pa nič. Reče "ni ni ia" (ker Shrek je pravzaprav film o oslu) in gre dalje. Pohvalit ga ne morem, ker se izogne kahlici na široko, obljubit česa pa tudi ne, ker me ne posluša do konca. Tako da me zanima, kaj je delovalo pri vas. Ali naj pač počakam, da bo sam skapiral?
|