|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
4.9.2008 20:38:11   
Aja1
Evo jo user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
4.9.2008 20:47:13   
Zamima
user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
5.9.2008 17:06:35   
Anonimen
Vidim, da sem med pogrešanimi.user posted image
Saj jaz se pa javljam tu in tam. Skratka, uvajanje v vrtcu gre fino, skoraj brez solzic. Včeraj nekaj malo joka, ker so se drugi jokali, danes pa nič. user posted image Naslednji teden bodo pa začeli s spanjem tam, zdaj so šli po kosilu domov.
Naslednji teden sem (spet) sama v službi, potem pa že jaz kmalu začnem z dopustom, hura.
Sem čist zgubla stik z RR, sploh ne vem, kaj naj napišem.
Malinčica, velik user posted image zate.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 2478
5.9.2008 19:25:29   
Aja1
Dober večer.

Danes smo šli za Nejo v DM po plenice in robčke. Imajo nek popust. Kupila sem dva paketa Activ fitk (2 x 44 kom) in dva paketa po 6 zavojčkov robčkov Babylove - vse skupaj je bilo 31 €. Se je splačalo.

Zdaj pa Neja spi, moj gleda dnevnik, jaz pa poslušam dnevnik in visim na RR user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
5.9.2008 20:31:14   
krfjolca
Jaz se opravičujem, ker se tako malo javljam, ampak sem polno zaposlena ... :)
V službi je bilo ta teden kar pestro, drug teden imam pa dopust. Vendar je študijski dopust, ker imam 16. strokovni izpit, zato me tudi ne bo prav veliko tu gor. Bo treba kar fajn možgančke nafilat.

Malinčica, žal mi je, da se ti je to zgodilo, user posted image  vendar sem sama mnenja, da je bolje, da je tako zgodaj, kot pa kasneje. Če je šlo pa še celo samo naprej, pa še toliko bolje, bosta lahko hitro spet delala na tem. Sreča v nesreči torej.

Mene tudi dajejo strahovi, da bi šlo kaj narobe, sploh ko sem že povedala vsenaokrog in tudi v službi (je bilo treba plan narest in nisem mogla ne-povedat, bi bilo nefer). Poskušam odmislit, vendar vseeno cvikam ob vsakem špikanju tam spodaj. Se mi je pa že začel poznat trebuh - ne morem verjet. V prvo sem imela takega šele v 4. mesecu. Sicer še ne izgleda nosečniško, opazen pa je - za tiste, ki vejo, da sem sicer v trebuh bolj dila kot ne. Zredila se nisem še nič, v bistvu sem šla 1 kilo dol zaradi slabosti.

Danes sem dobila paket jesenskih cunj za Anžeta - od Nexta, pa so mi ful luštne. Je 5 majic z dolgimi rokavi, 2 dolgi pižamici (super kjut), en puloverček in nogavičke.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
5.9.2008 20:53:52   
Aja1
Krfjolca, kako imaš že naslov od bloga? Ne najdem, pa bi mal prebrala user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
5.9.2008 20:54:30   
Aja1
Povej, kdaj naj držimo pesti za izpit.user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
6.9.2008 15:54:48   
majas
Evo tudi jaz se javljma na raport....

Prstale prvi teden vrtca, brez ene solzice. Baje je full pridna. Lepo spi, lepo papca...tak da sem prav vesela. Čeprav vem da bo kaka kriza še tudi prišla. sem pa v pon.jaz zato jokala...nevem taki čuden občutek sem imela v prsah...da so mi kar solzice lile.
danes pa že od 12ih spančka, boga revica se bo komaj naspala za cel  teden. se še ni navadila ritma, doma je vseeno po več ur spala popoldan. Zato je bil cel teden doam pester ker je sitnarila in jokala.

Imamo pa novo spalnico, ine že tri dne te cote sortiram. Kar slabo mi je že... ampak me tolaži to ko bo potem tako lepo. ko bo pospravljeno jo slikam, prej pa ne-ne user posted image

Zamima full sem vesela za tebe veš...

aja1 oprosti ker se tako malo javljam...res ne morem.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
6.9.2008 19:29:54   
Aja1
Helou.

Kje ste babe?
Midve sva spet sami doma, ker je šel oči v nočno. No, Neja itak že spi, jaz bom pa malo slike urejala v albumih, pa knjigico To sem jaz moram še malo izpolnit, ker sem kar v zaostanku.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
6.9.2008 19:30:42   
Aja1
Sem pozabila napisat, da je naša danes prvič sama štela do 10 user posted image user posted image user posted image . Je šla po stopnicah in štela user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
7.9.2008 1:26:06   
ircica
Nočno besnjenje ... z nedoločeno tarčo.

Javljam se iz pogrešanosti, in še to predvsem za čustveno praznjenje. Danes smo bili na raojstnem dnevu. Kostja ni spal čez dan (je zaspal v avtu in se zbudil, ko smo prispeli). Torej je bil praktično pokonci od 7h do 20.30. Ob 8h smo se srečali z mojim nečakom (2 leti, ful pameten, ful luškan, ful posesiven na svoje irgače). Po pol ure sva ju s svakom rake odpelajla na igrišče. Z igrišča smo šli direkt na RD, kjer je bil en kup otrok, večinoma malo starejših od Kostje. (vnaprejšnje opravičilo vsem mamam punčk) Kako sem jaz vesela, da se mi še ni treba s tem obodbjem ukvarjat . kdo lahko sedi na gugalnici, kdo v hišici, kdo je NALAŠČ strgal nalepko s preperelega kartona, kdo je na vrsti na toboganu, kdo lahko sede na tobogan in se z njega ne premakne, ne glede na vse čakajoče spodaj ...
9 otrok, en strm graben, od odraslih pa  otroke gledala jaz (kontrol frik, očitno) in mama najmlajše deklice, 8 mesecev noseča, ki kaj dosti več kot svojo tamalo nadzirat tudi več ne more (v graben za njo letat, na primer). Divja čaga.
Od petih naprej sem prosila mojega, naj gremo, ker je Kostja že mlahav in razdivjan. ne, malo še. Pa malo še. Pa še malo. Še ko se je zvrnil, ruknil v klop in pridobil eno konkretno potplutbo in eno globoko prasko, ni zaleglo. Kdaj naju je odposlal domov? Ko mi je Kostja ucvrl v en čisto nedolžni dir po travniku, meni se je zdelo preblizu grabna in sem se (glasno in histerično) zadrla nanj.
Ste opazile dvojino, tam zgoraj, kajne? Ker ni lepšega, kot spravljat sam polspečega otroka domov, mu ostrgat zgornje plasti umazanije in razkuževat obraza. In pečt torte za nečakov rojstni dan.

4 ure, 1 torto in 2 piva kasneje še vedno ne vem na koga in zakaj sem tako besna. Na mojega, ker zaradi kolegov zanika realnost, nase, ker nisem pobrala malega in šla, ko se mi je zdelo, da bi bilo tako prav, ali nase, ker se po štirih urah še vedno razburim, ko razmišljam o preteklem dnevu.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
7.9.2008 1:27:43   
ircica
Malinčica, zelo mi je žal, da se ti je zgodila ta izguba. Upam, da si dobro.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
7.9.2008 1:29:10   
ircica
Aja1, čestitam za štetje. Za Kostjo se številke začnejo in končajo pri 3. Me pa ujame, ko se spuščam po toboganu.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
7.9.2008 10:53:59   
krfjolca
Ircica, sliše se na las podobno našim praznovanjem (biločesa). user posted image

Aja1, šteje tudi Anže, samo skoraj vedno izpušča številko 3, ne vem, zakaj mu ni všeč :)
Do pet pa dejansko tudi že prepoznava količino - zna prešteti npr. bombončke, prstke in podobno.

A vaši že prepoznavajo barve? Anže pozna zeleno, rumeno in črno, vse ostalo pa meša. user posted image

majas, čestitke za novo spalnico. Tudi pri nas se počasi malo bolj premika z otroško sobo. Zdaj smo končno dali v razrez les za stopnice, stene so že skoraj vse pokitane, samo še prebeli se in bo. Včeraj sva tudi kupila laminat za v sobo. Upam, da bo najkasneje decembra mulo preseljen, da se navadi, da ne bo potem zamere, ko ga bo junior izrinil ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
7.9.2008 16:19:44   
Nogavica
Pozdravljene!

Mi smo se danes ponoči predčasno vrnili z morja. Staknili smo nekakšno trebušno virozo - najprej Živa (v četrtek popoldan in zvečer je bruhala, se zjutraj noro smrdeče podriskala, naslednji dan ni nič jedla, ponoči jo je spet sililo na bruhanje, ampak ni bruhala ... razpoložena je bila kar dobro), včeraj popoldan sem enkrat bruhala jaz (slabo mi je bilo ves dan), pa smo se popokali domov. Po poti je bruhal in driskal tudi dragi (na srečo ne v avtu user posted image ).
Upam, da nismo okužili tudi kolegov, s katerimi smo stanovali.
Maladva sta se imela prva dva dni blazno rada, potem pa je bilo ljubezni konec in sta se pričkala in jokcala za vsako figo.
Drugače je bilo super, lepa okolica, veliko igral za otroke, voda čista in topla, vreme super ... Škoda, da smo morali oditi. user posted image

Živa je na morju na novo spoznala roza barvo, drugače pa recimo da od prej obvlada rdečo, zeleno, rumeno in modro (seveda se ji kdaj pa kdaj zatakne in vse pomeša). Je pa en dan blestela, ko sva pospravljali barvice v škatlo - jaz sem ji govorila, katero naj pospravi, ona pa jih je iskala in ne bom pretiravala, če bom rekla, da je zadela 90% barv. Ampak to je bilo samo enkrat.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 7.9.2008 16:20:08 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
7.9.2008 16:21:24   
Nogavica
MALINČICA, žal mi je user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
7.9.2008 18:37:21   
Monika79
ojla

Evo javljam se vam spet malo user posted image user posted image  no da sem najprej oddolžim z slikcami, katere sem obljubila user posted image

aja, tako dolgo že nisem bila tukaj gori in dodajala slikc, da sem pozabila - pomoč prosim user posted image user posted image user posted image user posted image - katera stran je že to?

Malinčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
7.9.2008 19:16:50   
Aja1
Lahko daš slikice v album na RR ali pa na www.moj-album.com ali pa jih tukaj prilepiš prek www.shrani.si (prilepiš kodo s predogledom. Čakamo user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
7.9.2008 19:26:55   
Aja1
Uf, sem jezna na prašek, stroj in nase.  user posted image   Na parih Nejinih oblačilih so neki fleki in sploh ne gredo stran. Pa sem že 5x oprala. Bom najbrž kar stran zabrisala  user posted image . Fleki so pa mislim da od čokolade. Špricala sem z Megliom, Dexalom, Vanishem, prala s Persilom mega perls, pa ne gre stran. Kaken prašek ve uporabljate? Res pa je, da teh flekov nisem takoj pošpricala ampak šele po prvem pranju, ko ni šlo stran.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
7.9.2008 22:23:58   
Zamima
Ojla

sem se opogumila pa dala dve fotki od nas v album user posted image user posted image , pa rečte, če nismo fletni user posted image user posted image .

user posted image

LP

Ps: glesla poslala preko ZS. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
7.9.2008 22:28:23   
Zamima
če katera ni dobila naj mi javi user posted image

nočko

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
8.9.2008 7:28:49   
Monika79
jutro punce

joj kako mi je iz glave padlo, da nisem vedela gor dati slikc user posted image  skoraj me je malo sram user posted image  no vam jih gor dam, ko pridem domov, sem trenutno v službi, pa mi niiiiiiiiiiiiiiiiiii za delat user posted image  joj bi spala

Zamima - name si pa pozabila user posted image

Pri nas je uvajanje v vrtec kar lepo zalaufalo, sem zelo vesela, ker začetek pa je bil naporen in hud, danes pa se je že prismejala v vrtec, ko je videla svoje male prijatelje user posted image user posted image

kje je katera? a vse tako vneto delate?user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
8.9.2008 7:47:01   
Aja1
Zamima, ste lušni. Prav pašete skup user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
8.9.2008 7:51:39   
Monika79
Zamima a še spiš? jaz bi tudi rada videla slikce user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
8.9.2008 7:56:07   
Zamima
o, hvala Aja1 user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?