ronja
|
hihi, mate pa spomin, punce, ni kaj, čestitke! ja, na NS je zgledalo, da bo tudi druga (po pravici povedano si oba želiva, da bi bilo to res), se je pa res lepo videlo, tak da zdaj sem se že tako navadila na to, da imam Lejlo pod srčkom, da bi mi bilo čisto čudno, če bi mi povedali, da bo Brin. Rajši bi Lejlo, zato ker bo med Ronjo in Lejlo ful mala razlika (18 mesecev) in si bosta lahko ful blizu, če se bosta pač ujeli po karaktejih (zgleda zaenkrat, da sta obe razbojnici - Lejla tudi ful brca, tako kot je Ronja), pa če ne bo preveč ljubosumja (se bom trudila po svojih najboljših močeh, da ga čim bolj omilim, če se ga že ne da preprečit). Pa saj veste: 13 in 14,5 let stari sestrici si mata še ful za povedat 13 leten bratec in 14,5 letna sestrica pa čisto nič več (ne more mu govorit, kateri fant ji je všeč, recimo ). Pa praktično je, vse kar sem dobila, ej roza (pa nič kar sem kupila, ni roza , ampak kupovala sem res zelo zelo malo)... Pa punčke so tak srčkane (sodeč po taprvi ), pa še če ju malo razmazim, ni take panike - razmaženi mamini sinčki so pa obup . Saj vem, trapasti razlogi, ampak vsak si pač lahko en spol želi - če pa pride fantek, bom pa našla super razloge, zakaj je dobro met fantka . krfjolca, če ti kaj pomaga - jaz sem pri Ronji bruhala od predno sem sploh zvedela, da sem , predno sem delala test, sem že dvakrat bruhala ko vidra in krivila razne kostanje, sploh nisem pomislila na , pa sva nameravala kaj naredit... NO, zadnjič sem pa bruhala 7 dni PO PDPju, dan predno se je mula rodila . Tak da - naj ti bo čim lažje in čim manj misli na to (kolikor se da). Aja, zdaj mi je spet skoz slabo, itak... aja, zakaj pa ravno 2010? A ni 2009 taka lepa letnica ? No, saj ne vem, če bo dejansko ratalo, da bo 2009 - lahko da se odloči prit 10 dni prej ven, pa bo še 2008 .
|