|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
27.8.2008 19:16:04   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

ja Aja1 ne vem kaj čakatauser posted image user posted image user posted image user posted image

Na 2010user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
27.8.2008 19:26:43   
ronja
hihi, mate pa spomin, punce, ni kaj, čestitke!user posted image

ja, na NS je zgledalo, da bo tudi druga user posted image (po pravici povedano si oba želiva, da bi bilo to res), se je pa res lepo videlo, tak da zdaj sem se že tako navadila na to, da imam Lejlo pod srčkom, da bi mi bilo čisto čudno, če bi mi povedali, da bo Brin. Rajši bi Lejlo, zato ker bo med Ronjo in Lejlo ful mala razlika (18 mesecev) in si bosta lahko ful blizu, če se bosta pač ujeli po karaktejih (zgleda zaenkrat, da sta obe razbojnici - Lejla tudi ful brca, tako kot je Ronja), pa če ne bo preveč ljubosumja (se bom trudila po svojih najboljših močeh, da ga čim bolj omilim, če se ga že ne da preprečit). Pa saj veste: 13 in 14,5 let stari sestrici si mata še ful za povedat 13 leten bratec in 14,5 letna sestrica pa čisto nič več (ne more mu govorit, kateri fant ji je všeč, recimouser posted image ).
Pa praktično je, vse kar sem dobila, ej roza (pa nič kar sem kupila, ni rozauser posted image , ampak kupovala sem res zelo zelo malo)... Pa punčke so tak srčkane (sodeč po taprviuser posted image ), pa še če ju malo razmazim, ni take panike - razmaženi mamini sinčki so pa obupuser posted image . Saj vem, trapasti razlogi, ampak vsak si pač lahko en spol želi - če pa pride fantek, bom pa našla super razloge, zakaj je dobro met fantkauser posted image .

krfjolca, če ti kaj pomaga - jaz sem pri Ronji bruhala od predno sem sploh zvedela, da sem user posted image , predno sem delala test, sem že dvakrat bruhala ko vidra in krivila razne kostanje, sploh nisem pomislila na user posted image , pa sva nameravala kaj naredit... NO, zadnjič sem pa bruhala 7 dni PO PDPju, dan predno se je mula rodilauser posted image . Tak da - naj ti bo čim lažje in čim manj misli na to (kolikor se da). Aja, zdaj mi je spet skoz slabo, itak...

aja, zakaj pa ravno 2010? A ni 2009 taka lepa letnicauser posted image ? No, saj ne vem, če bo dejansko ratalo, da bo 2009 - lahko da se odloči prit 10 dni prej ven, pa bo še 2008user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
27.8.2008 19:34:51   
Aja1
Ronja, seveda je tudi 2009 lepa letnica, ampak meni je 2010 lepša user posted image . Ne vem, midva sve se odločila, da začneve delat na  drugem user posted image  drugo leto na dopustu. user posted image  Če pa slučajno rata prej (da zatajijo KT), pol pa tudi prav. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
27.8.2008 19:37:37   
Aja1
Zdaj naročam za Nejo čeveljke za jesen. Ne morem pomagat...naročila bom te, ker jih gledam že od junija user posted image . Za tisti čas so bile preveč zaprte, za zdaj bodo pa ok...do recimo novembra, potem bo pa itak treba kaj drugega kupit.

user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
27.8.2008 19:41:21   
Aja1
A mislite da so preveč odprti in ne bodo dolgo prišli v poštev?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
27.8.2008 19:52:39   
Aja1
Ah, sem jih kar naročila. Me moj prepričuje, da letos ne bo še kmalu zime user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
27.8.2008 21:00:21   
MALINČICA
Ma, Aja1, če ne za dolgo nošnjo, pol pa vsaj malo za dušo tele čavaljce kupi. Meni so super cute!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še to Aja1, nisem glede avatarja oz. tickerja, mislila sem to, ker če se z kurzorjem na moje ime postavim,mi ne pokaže slikice od Maja, pa čeprav sem jo naštimala gor, samo nek x mi pokaže.Drugače pa vejo za nosečnost samo ožji člani družine, tako da tvoj komentar ni bil napačno vzet. Upam da si razumela zdaj tole klobaso...user posted image

Punce, ki imate fantke, kje lahko kupim za Majahoprijete boksarice(spodnjice)?
Sem kupila v h&m za 1-2 leti, pa so mu prevelike, ker so narejene za čez pleničko, Maj pa nima več pleničke in mu okoli pasu kar dol lezejo, je pa ful navdušen nad njimi, pa jih skoz hoče nosit. Reče, da bi imel "boskece", hehe...

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 27.8.2008 21:04:02 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
27.8.2008 21:44:15   
ircica
Zdravo, punce!

po dolgem času spet pridem iz skrivanja... saj nimam opravičila, sem pa vas ful pogrešala. Čestitke vsem z novimi člani v družini, Nogavica, Malinčica, krfjolca, Zamima (za velikega člana). Če sem še katero pozabila, pa mi boste hitro povedale, kajne?
Aja1, ti kar ostani z mano v klubu 2010, bova v dobri družbi. Ful lepi čeveljci, še sama bi jih nosila.

Kostja je vmes malo zrasel, se naucil par besed (ne v stavkih) in ugotovil, da je vseeno, kje lulaš, dokler se izogneš kahlici. Njegova mama je po dopustu ugotovila, da sovraži svojo službo, čeprav upa, da ji bo z učenci lepše kot s polšefico. Prisežem, če jih ne bi imela 17 na maturi, bi hitro naredila naslednjega in sla v bolnisko/porodniško.

Lep pozdravček vsem čvekcam

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
27.8.2008 21:49:08   
ircica
Uh, pozabila...

Malinčica - Kostji sem vzela H&M gatice, ampak te najbrž imaš. Kostji so pač prav (se mu obrestuje ljubezen do zrezkov). V Seirsbergu pa sva mu kupila tudi paket C&A 7 gatic, velikost 92, ki so po mojem občutku manjše od H&M. Nimajo pa vzorčkov.

Sem imela kul načrt, ki je vseboval odvajanje od plenic s pozitivnim ojačevanjem (avti in žoge na čistih gaticah) in negativnim ojačevanjem (nič na gaticah, če lula po njih). Pa je šlo vse v nič, ker hoče bit nagi. Mogoče pa ga bodo v vrtcu naučili.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
27.8.2008 22:32:20   
Nogavica
ircica, WB! user posted image  Tudi me smo te pogrešale.
Upam, da se boš zdaj spet pogosteje javljala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
28.8.2008 11:08:59   
Zamima
dan babnce user posted image

ircica,... WB, kje se potepaš? Kostja mora bit pa pravi fant že, kaj? user posted image Upam, da se kmalu vidimo kaj user posted image , pa Maja pa Nogavica  pa Malinčica tudi, saj zdaj boste nekatere spet v porodniški kmalu user posted image , bo lažje uskladiti srečanje user posted image .

Jaz sem pa danes že zapravljala v europarku user posted image , gremo v soboto na en piknik (upam, da bo lepo vreme!), pa hočem bit lepa user posted image , zdaj mam pa farbo na laseh, upam, da ne bom preveč šekasta user posted image .

lep dan vsemuser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
28.8.2008 13:47:05   
kravicakatka
ojla punce...

aja-kakšni čeveljčki.Noro ljubki!!! A imajo tudi kaj za fantke? Kje si jih kupila?

Pozdravček,
kk

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
28.8.2008 13:55:19   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: kravicakatka

ojla punce...

aja-kakšni čeveljčki.Noro ljubki!!! A imajo tudi kaj za fantke? Kje si jih kupila?

Pozdravček,
kk

www.malamasa.si

(odgovor članu kravicakatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
28.8.2008 15:55:24   
krfjolca
ircica WB user posted image

Mene tudi že malo skrbi, kako bo v službi, sploh če se bodo tele slabosti nadaljevale ... Skreta nimam prav v bližini svojega razreda, bo še zabavno verjetno user posted image .

Me pa skrbi glede porodniške, če jo bom sloh dobila, ker se mi pogodba izteče par dni, preden naj bi šla jaz na porodniško. user posted image  Se moram še malo pozanimat. Ni pa možnosti, da bi mi toliko podaljšal. Nekaj sem sicer zasledila, da mi ravno tako pripada neko nadomestilo, samo se ne znajdem iz teh stvari ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
28.8.2008 16:26:55   
tassika
kolikor jaz vem ti pripada neko nadomestilo cca. 200 EUR, vsaj moja kolegica je to imela ko je bila noseča študentka, čisto točno pa ne vem kako to gre, sploh ker si bila zaposlena.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
28.8.2008 19:16:40   
Aja1
Krfjolca, vzamejo povprečje zadnjih 12ih plač. Torej boš dobila skoraj tako porodniško kot plačo. Tako sem jaz zastopila.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
28.8.2008 19:59:41   
MALINČICA
Ja, tako je Krfjolca, kot je rekla Aja1, samo tisti čas med potekom pogodbe in porodniško, pa se itak na socialni prijaviš.

Krfjolca, zaklenila si blog, pa ga ne morem brat, čeprav sem ga včasih lahko brala, čeprav je bil zaklenjen.... Mi te je ful fajn brat!!! Mislim, da sem geslo zafrkljala, če lahko no, prosimuser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
29.8.2008 13:57:34   
krfjolca
MALINČICA, pošlji mi svoj email na ZS, da te dam na seznam.

Hvala za informacije glede porodniške, saj se mi je zdelo, da bo nekaj takega. Sem šla prav v zakon gledat, pa se gleda zadnja 3 leta, če si bil zaposlen vsaj eno leto in se potem izračua povprečje. Pomojem sploh ne bo neke hude birokracije, samo mene itak kot vedno že vnaprej vse skrbi ...
Čez 14 dni imam strokovni izpit, pa sem čisto presrana ... user posted image  

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
29.8.2008 19:09:02   
melita73
Pozdravljene po dolgem času.
Zara raste kot goba, vsak dan je bolj nagajiva in trmasta. Ti zna kar mal kravžljat živce kdaj, ampak kaj, ko je že čez 5 min spet moja ljubica.user posted image
Čestitke vsem nosečkam, ste še nam skomine naredile, ampak jaz bom z Ajo1 počakala na 2010.user posted image Se mi zdi, da bo malo lažje, ko bo Zara večja, kaj pa vem.
Krfjolca, prav nič ti nisem fouš za ta strokovni izpit, meni je bil hujši kot vsi ostali izpiti na faksu.
Drugače pa pri nas veliko govorimo, za kahlico se pa še nič kaj ne zmeni, ampak bo že, vse ob svojem času.
Aja1, meni so ti čeveljčki bili tudi zelo všeč, samo sem jih potem videla pri eni punci, se mi je pa zdelo, da ke tako mehko usnje, da je imela ves čevelj pošvedran. Saj ne vem, mogoče je bil to samo primer pri tej punci.
Toliko za danes. Lepo se imejte.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
29.8.2008 20:47:29   
Aja1
No, zgleda, da bo leto 2010 pestrouser posted image . Zdaj se mormo samo še za mesec zmenit user posted image .

Čeveljčki so danes prišli, so full kjut. Bomo videli, kako se bodo nosile. Upam, da jih ne bo uničila že prvi dan. Bom poročala. Spomladi pa definitivno naročim tele (so šele od št. 23 dalje, naša ima pa 21-22). KLIK

Danes smo se dobile s sestričnami. Bilo je super. Otroci so se nalaufali, mame pa načvekale user posted image

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
29.8.2008 21:15:48   
Aja1
Uf, sem zdaj jezna. Danes sem kupila brivnik Braun. Sem ga pač misla uporabljat za noge, pazduhe, bikini(imam sicer tudi epilator, pa ga ne uporabljam, ker preveč boli user posted image ). No in ta brivnik dela samo na baterije user posted image . Sem bila prepričana, da ima tudi kabel zraven. In kaj naj zdaj? Se ga splača imet samo na baterije? Bil je pa 40€. Razmišljam, da bi ga nesla nazaj...ampak kaj, ko so imeli v tej trgovini od brivnikov samo takega. user posted image Ima katera samo na baterije? Koliko časa zdržijo baterije?
No, tegale imam. http://www.aperio.si/article.aspx?articleid=158857

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
30.8.2008 7:33:45   
MALINČICA
Aja1 glede brivnika kupi si baterije na polnjenje, polnilec za njih pa imaš sigurno tud od fotoaparata, pa lahko tako kombiniraš.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
30.8.2008 12:31:01   
Zamima
dan, samo na hitro se javim, pa povem, da je Zala ponoči zarad zobkov ful zakuhala, pa mi naj samo še en pediater reče, da vročina od zobkov ni višja kot 38, pa ga premlatim user posted image . Bila je vroča kot peč, ... sva jo uspela zbiti vročino, tako, da je trenutno stanje stabilno. Zobki nama pa ful nagajajo (petkice user posted image ).
Danes gremo pa na piknik, komaj čakam user posted image .

Lep vikend še naprej

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
30.8.2008 16:07:25   
Anonimen
Mi smo pa danes shoppingirali! Ana ima nove čevlje za jesen, škornje, nahrbtnik, zokenčke in spodnje majice in hlačke. Ostalo bosta pa oma in opa nabavila na NL, ko bomo gor. No na to računamo. user posted image user posted image

Tudi jaz sem našla zase en super cute čevlje v Jello, bordo rdeče in pa eno majčko v C&A, kjer je bila nenormalna gužva. user posted image

Na prvem roditeljskem je bilo zanimivo, vzgojiteljica in pomočnica mi delujeta obe simpatični in uredu.  3 dni bomo v skupinah uvajali uro in pol. Skupina je kar mešana, en še 1 leto niso stari, eni že dobri 2 leti. V skupina sta tudi dvojčka, prevladujejo pa sicer fantki. Poleg Ane je samo še en alergik, imajo pa baje v vrtcu kar 26 različnih diet. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
30.8.2008 19:22:23   
Aja1
Čer.

Zamima - kako je z Zalo? Pa že petkice ji rastejo? Naša ima zaenkrat 16 zobkov.

Danes smo bili malo v šopingu in kupili Neji ene najkice. Zdaj je za jesen opremljena, za zimo pa še ene gležnarje, pa bo. user posted image

Malinčica- hvala za nasvet. Verjetno bom res kupila kar baterije za polnit.
MucaMaca - srečno v vrtcu. Pa čimmanj joka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.