Zamima
|
Mi smo pa danes meli piknik, smo malo meseka na roštilj vrgli, pa fuuuul delali okoli hiše , me vse peče od te trave , pa zvrnila sem se dol po bregu ,... eno cipreso smo porezali, pa travo pokosili. Me je pa soseda s katero smo se fajn razumeli totalno razpizdla danes , zadnjič so porezali ene smreke na meji brez, da bi mi povedali, da majo namen posadit nove ciprese in je zdaj hotla kar polovico denarja za ciprese od mene , sem ji rekla, da ga nimam in da mam jaz svojo živo mejo! No, zdaj mi je zamerila, kaj pa delajo nekaj po svoje brez kakršnekoli pogodbe in dogovora glede vsega in kaj se je danes zgodilo? Pred mojo bajto, pred zelenico (kot že neštetokrat so parkirali njihovi podnajemniki in šravfali svoj avto ), jaz sem sicer bla tiho, moj foter, pa jim je lepo rekel, da ne morejo tukaj parkirat,... pol se je pa ona začela pizdit, da je to javna cesta, da to ni moja last in da lahko tja vsak postavi , a direkt pred bajto se lahko po novem parkira?? Res, da niso ovirali nobenega dovoza ali pa kaj, ampak vseeno, pogledaš ven pri oknu in njihovi podnajemniki parkirajo pred MOJO bajto . Pa ok, tud če je res tista cesta javna, a nimajo niti malo kulture? Jaz ne bi mogla se kar pred eno bajto sparkirat . Se nočem kregat, ampak v isti sapi, pa je rekla, da jim bo rekla, da naj tja ne parkirajo več . Tadrug sosed in njegova žena, s katerimi smo imeli spore v preteklosti, pa sta danes, kot da bi bila druga človeka , sta se normalno pogovarjala z nami in celo dala Zali neko kanglico . Kr nekaj, kam gre ta svet . No, sem se mogla malo spihat po dolgem času . Pa vsaj malo več bo napisano tukaj No, drugače smo se imeli lepo, pa delavno obenem, tamala spančka, jaz grem pa počasi pod tuš.
< Sporočilo je popravil Zamima -- 10.5.2008 20:29:07 >