|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
4.5.2008 13:30:35   
krfjolca
Čau punce.
Tudi naša žaba spi. user posted image  Sem ga zmatrala - sem ga vlekla na sv. Lovrenca. Ne vem, od kod mu toliko kondicije, ampak zmogel je celo pot do vrha in nazaj! Sploh se ni pustil nosit, če sem ga dala na štuporamo, je takoj tulil "Sam, sam, mami DOL!"user posted image  (Za negorenjke - Lovrenc je tak, nižji hribček s cerkvico, nekje v 20 minutah si na vrhu. Sem bila pa jaz čisto zadihana, mali pa kot da ni nič user posted image . Celo po skalah je plezal kot kak gams (pot sicer ni strma, niti nevarna, je gozdna pot in sta ene 2 kamnita predela, ko se je treba malo za ograjo prijet ...).

Sva ga pa včeraj težkega srca ostrigla user posted image . Tako žalostno se je poslavljal od kodrčkov ... user posted image
Razlog je bil pa ta, da mu je ful vroče, pa težko mu je lase umivat itd. Tako da bomo jeseni spet pustili kodrčke rast.

Sem pa zdaj ugotovila, ko ima spet kratke lase, da je v obraz in nasploh kar precej buckast. Prej se niti ni videlo, zdaj se pa vidi. Tako da bo treba uvest nekaj sprememb v njegovo prehrano. Moram malo taščo privit, naj bolj pazi. Problem je, ker nečak, ki ga tudi pazi, ful malo je in se mora res trudit, da čimveč spravi vanj, pa bolj kalorično itd. In to po analogiji prenaša še na Anžeta, ki je pa že tako jedec. On bi pa kar jedel in jedel in ona mu ves čas nekaj nosi k riti. Recimo za zajtrk mu da kosmiče, pa se kmalu naje, pa ima ona občutek, da je še lačen in mu gre kuhat še hrenovko. In ker ne poje cele, mu bo čez 20 minut prinesla še žemljo ali banano. user posted image
Pa za kosilo jo moram odvadit, da bi mu dajala dvakrat. Ker mu da orenk kosilo, preden gre spat, ko se zbudi, pa spet da orenk kosilo user posted image . Jaz doma delam tako, da pred dnevnim spanjem poje kaj manjšega - skutko ali sadje, pa kosi potem, ko se zbudi. Sladkarij mu hvalabogu ne daje, ampak je že ostalega preveč. Malo moram zatežit tudi glede kruha in testenin, da bi namesto belega dobival polnozrnate zadeve.
Saj nočem malega na neko dieto spravit, ampak na neke normalne navade. Upam, da mi bo uspelo, in da me bo poslušala (navadno me kar upošteva, samo težko se ji je upret, da ne bi malemu tlačila v usta, ko pa tako rad je ...)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
4.5.2008 19:56:54   
Zamima
moja mala ima par novih besed: pija bi (pila bi) - tudi če ne bi pila to skoz ponavlja user posted image , babica - lepo razločno, ampak samo kadar ona hoče, drugač je še vedno baba user posted image , kuki in kukica - nimam pojma kaj bi to lahko bilo user posted image user posted image , t(j)ak - to je trak za na glavo  user posted image , žaba - user posted image ,
pa še kaj bi se najdlo, samo se ne spomnim trenutno user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
4.5.2008 20:12:58   
Aja1
Dober večer. Niste veliko naklofale čez vikend user posted image .
Mi smo zdaj prišli z morja. Vozili smo celih 6 ur!!!user posted image user posted image user posted image  Ponavadi pridemo v dveh uraah. Gužva za znoret. Neja je bila že tako vsega naveličana, da je bila prav sitna. Groza. Do meje smo voli 4 ure (20 km)user posted image . No, glavno je, da smo zdaj doma in da čebela spi.
Bravo vsem za nove dosežke user posted image user posted image user posted image . Tudi mi imamo par novih besed. Glavni dve sta pa kuža in muca, pa tudi toba (tobogan) je aktualna. Ko smo šli na morju na sprehod je obvezno vsakega kužka poklicala...pri enemu (beli višavski terier) je celo zagrabila povodec in odmaširala naprej user posted image . Smo se ji vsi smejali. Sicer je bila pa zelo pridna. Pesek je itak zakon. idva sva ležala na ležalnikih, Neja se je pa v pesku pred prikolico igrala. Aha, pa napol je že zaplavala v morju user posted image . Je bila v bodiju v enem zalivčku (topla voda, ker je bila oseka)...in hudiček mali se je tako razživel v vodi, da se je kar usedla v vodo in šprcala...ja, v banji imamo pa probleme user posted image

Zdaj grem pa počasi še malo pred tv in spat. Jutri je ponedeljek...nov delovni dan....

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 4.5.2008 20:15:37 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
4.5.2008 22:44:57   
atanja
ČEr!
Midva sva nazaj. Malemu se je tok dogajal da je bil tok zaspančkan da ni pa ni mogel zaspat.

ME pa mal skrbi kako bo mojga tastarga sprejel. KEr se mi zdi da ni nič kaj navdušen ko mu ga kej ižomenim tako kot prej. bo mogu ornk mu v rit vlet če bo hotu kak lupček.

NAš mali tako rad deli lupčke. al z rokico pošlje, domačim na pa lička. PA govor-tako je če sem pozorna pol ful opazim da včasih besede ponavlja za mano in jih celo zadene če pa mu rečem da naj kaj reče pol pa reče TA. Al pa če vprašam kdo je to mi reče KDO....Ah sej bo še preitro mi spregovoril.Bom kar uživala k mi še ne more jezikat

drugače sm pa domov peljala še eno mamico k je njen šel naprej na letališče pa je bla sama z dvema mulčkoma. in sem dala tri sedeže vzadi. Tok so bli dobri. PA sam čeblal so neki po kitajsk. midve sva se jim narežale..

DZaj pa spat.  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
5.5.2008 9:31:21   
Anonimen
Prazniki so za nami, bilo je lepo, še posebej v četrtek, ko smo šli obiskat strica in piknik včeraj. user posted image
Sem pripravila princeske, se sploh ne spomnim več, kdaj sem jih nazadnje. Moj še sploh nikoli ni jedel česa podobnega.
Zdaj se bo pa počasi treba začet učit za izpit iz ZUP-a, ga grem preko Zavoda delat junija.

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
5.5.2008 14:11:50   
Aja1
Pa ne morem verjet, da tako malo čvekate (čvekamo). user posted image user posted image

MucaMaca - ZUP ti bo sigurno prav prišel - še posebno če se boš zaposlila v JU. Pa ni tak bav-bav.

Zdaj bo treba pa počasi domov na kosilo. Danes je na jedilniku golaž. Sva ga na morju kuhala 8 ur in je res njami. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
5.5.2008 16:23:29   
Zamima
jaz samo pohvalim mojo malecko, da vsak dan lepše je z žličko user posted image , zdaj skoraj noče več z rokami, danes je cel krožnik juhe pojedla z žličko, vilčko pa že kar nekaj časa obvlada user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
5.5.2008 19:47:39   
viv_
Čer...

da se pofočkam. Midva sva bila v Švici, tamalidve vsaka pri eni babici. Uživali smo pa vsi. Prav pasalo je. Je pa Švica čudovita, vse lepo urejeno, pa tudi otrokom je zelo prijazno, tako da sva se odločila, da gremo enkrat tja na letni dopust...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
5.5.2008 23:29:44   
atanja
Ej a vas lahko vprašam če se vam kdaj zgodi tud to? danes sem sicer delala 10h, amaok nisem mogla čist nič k sem dam prišla. Še dorb da sem mela mami da je za mene pa teda skuhala. Pol sem ga pa zrihtala. pa k mam ful dela sem zaspala zraven do zdajle. In grem sam nazaj spat  zdele pa re ne bom likala še.
res da sem mela ful močan glavobol pa sem pol še bruhala med šihtom sam kaj če ne bi živela z mami tako kot marskikera od vas. Res je dobra mamica.

Taml pa full besed čebljauser posted image sam k on hoče veste...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
6.5.2008 11:45:25   
Aja1
Oh, ja...smo padle na drugo stran....

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
6.5.2008 14:51:49   
Zamima
Danes sem bila na razgovoru za službo, služba je SANJSKA!!!!, prosim držite pesti za mene, da pridem v drugi krog in da mi dajo priložnost! user posted image user posted image

Kaj več pa povem če (ko) me bojo vzeli user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
6.5.2008 15:11:38   
Nogavica
Seveda držimo pesti, Zamima.

Jaz sem tudi bila danes na razgovoru - drugi krog. Tokrat nimam tako dobrega občutka. user posted image  Itak pa se je dan že začel bolj slabo, potem pa je razpoloženje iz ure v uro padalo, tako da niti nisem bila tako sproščena kot zadnjič. Danes je razgovor zgledal tako, da so mi dali 2 konkretni situaciji, v katerih se lahko na tem del. mestu znajdem, in preverili, kako bi odreagirala (ena v slo., ena v ang.), potem pa sem morala napisat še en dopis in narediti eno "nalogo" v excelu. Prve tri dele sem menda dobro opravila, pogorela sem pa pri zadnjem. Excela pač nikoli nisem uporabljala (čeprav imam opravljen tečaj osnov) in temu primerno sem opravila nalogo. rekli so, da me pokličejo, ampak tokrat nič kaj ne pričakujem. Bodo pa imeli še tretji krog, so rekli.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
6.5.2008 20:16:03   
krfjolca
Držim pesti za obe!!! Prav nič vam nisem fovš za te razgovore pa prošnje pa razne druge in tretje kroge! Očitno sem jaz imela res srečo, da sem dobila tole službo. So me na razgovoru malodane prosili, če lahko kar takoj začnem ... Je pa res, da je samo za določen čas. Kaj bo pa čez slabo leto, pa ne vem. Čeprav imam kar dober občutek, se mi kar nekaj možnosti odpira.

Moram pohvalit mojo žabo. Danes je spekel svojo prvo "baso" v kahlico user posted image . In s kakšno žalostjo se je potem poslovil od nje, ko sva jo odplaknila v wcju. user posted image  Buča mala. Ne morem verjet, kako dobro mali že govori, res moram nalimat tisti filmček, da mi boste verjele. Danes smo ugotovili, da razloči nekaj rezlik in jih tudi poimenuje: npr. kaj je veliko in kaj malo, vroče in mrzlo ter mehko in trdo. Pa od barv razloči in poimenuje rumeno, rdečo in belo. Ostale barve pa še meša. Ne vem, se mi zdi ful kmalu za take podvige? user posted image  Pa gibalno je tudi precej hiter. Jaz niti ne bi opazila, ampak mi je zadnjič rekla mamina kolegica, ki je vzgojiteljica v vrtcu, da je na ravni vsaj 2,5 letnega otroka, ko ga je videla, kako je šibal po lestvi, se ogibal oviram na vrtu in podobno. Celo tricikel že poganja sam.user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
7.5.2008 9:19:43   
Nogavica
Šment, spet smo bile na drugi strani. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
7.5.2008 9:50:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Včeraj je moj stric izgubil boj z rakom. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
7.5.2008 14:01:04   
Nogavica
Moje sožalje, MucaMaca. user posted image  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
7.5.2008 14:02:01   
Nogavica
Meni se je pa vendarle uspelo prebiti v tretji krog za službo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
7.5.2008 16:44:42   
Zamima
mucamaca iskreno sožalje user posted image

nogavica iskrene čestitke, torej še malo, pa bo službica tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
7.5.2008 19:50:27   
Zamima
Zala je postala pravi mali user posted image , kaj naj nardim, da ne bo več plezala po klubski mizici, po stolih in vsepovsod kamor seže? Postala je pravi divjak user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
7.5.2008 20:32:29   
Aja1
MucaMaca, moje sožalje user posted image .
Nogavica, tebi pa čestitke za tretji krog user posted image user posted image user posted image . Kdaj ga imaš?

Zamima, držimo pesti. Kdaj izveš? Kje (kakšna) je ta služba?

Zamima, BTW,tudi naša je pravi divjak...

Sicer pa smo šli danes v Laško do dermatologa. Nam je napisal nekaj receptov (belih), da bomo imeli tablete in sirupe pri roki, da ne bo treba takoj v bolnico, če se tako huda koprivovka še pojavi.

Drugače pa ima zdaj Neja očimanijo....vse je oči, oči, oči, oči,...
Ko ga vidi - oči
ko vidi njegove hlače na sedežni - oči
ko vidi avto (naš) - oči,
ko hodimo po trgovini kliče - oči, oči
ko vpraša, kdo je to (pokažem očija) - oči
ko vprašam, kdo sem jaz - oči user posted image

Danes me je bilo v trgovini kar malo sram, ko je tam hodila in skoz klicala - oči. Mami niti 1x user posted image . Ne vem, kakšno obdobje je zdaj to....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
7.5.2008 20:55:49   
Zamima
Aja1, enkrat naslednji teden zvem, potem pa še en krog, pol pa upam, da me vzamejo user posted image ,... delo je pa hmmmmm user posted image v eni odvetniški pisarni user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
7.5.2008 21:19:11   
Aja1
Zamima, super. Bom držala pesti, da bo službica tvoja.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
7.5.2008 21:22:14   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Zala je postala pravi mali user posted image , kaj naj nardim, da ne bo več plezala po klubski mizici, po stolih in vsepovsod kamor seže? Postala je pravi divjak user posted image user posted image

Mi se s tem ubadamo že odkar je shodila. user posted image  Ne zaleže lepa beseda, ne kreganje, nič. Čakamo, da bo minilo samo od sebe.

Aja1, niso mi točno povedali datuma, bo pa verjetno v drugi polovici naslednjega tedna, ker tokrat ne bodo razgovora vodili isti kot do zdaj, ampak nek tujec (generalni zastopnik za Slovenijo in Italijo). Se moram kar pripraviti, da bo tokrat cel razgovor v angleščini.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
7.5.2008 21:27:12   
urška76
Muca maca iskreno sožalje!

Nogavica in Zamima za vaju pa držim pesti za službo.

Mi smo po starem, sam men se zvečer ne da več viset za računalnikom. Se pa malo več dragemu posvečam.

Kako kaže s srečanjem?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
7.5.2008 22:41:31   
majas
Čer!
Praznikov konec, jutri pa že četrtek.. kam tako hitro beži. Vsako večer si rečem da vas pridem pozdravit potem pa obležim pred tv.
Čez dan pa sve večino časa skupaj s kajo in zunaj če je lepo, potem pa še služba. Ah joj no.

Sve biel za praznike same, moj je bil en dan doma. PA malo pri mojih,,,

Tudi mi že sami lepo jemo z žličko, pa tako veliko je začela čebljati in par novih besed izrečti. Včeraj zvečer ko sev se rihtale za spati je rekla moja mami in me objela.. jaz sem se kar topila user posted image Najbolj mi je zlato ko se zbudi ni več jok ampka slišiš iz pojstlce mami mami ...

Mene tudi zanima kako je z srečanjem user posted image

In Mucamaca sožalje user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......