Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.3.2008 22:05:24
|
|
|
|
majas
|
Čer! Danes je bil res spet tako lep dan. smo bili tudi mi skoraj cel dan zunaj in je tamala zaspala ko top. Včerajšno noč od 18ure...prespali. Se je ob 22ih zbudila, nekaj jokala, sve pojedle potem pa skupaj zaspale do 8ih. sem jo hitro zrihtala potem pa v službo. zdaj pa grem tudi jaz pod tuš in spat ker že na veliko zeham
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.4.2008 9:52:32
|
|
|
|
Zamima
|
jutro, provaprilska medalja je moja
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.4.2008 10:47:33
|
|
|
|
krfjolca
|
Potem velja za drug petek, že pišem opomnik Sem pa danes še bolj adijo kot včeraj. Samo spim non stop. O pripravah ni ne duha ne sluha. . Upam, da mi uspe vsaj domače branje prebrat, da ne bodo mulci bolj pametni od mene slučajno ...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.4.2008 11:31:20
|
|
|
|
Nogavica
|
Danes sva pa tudi midve z Živo ostali doma, ker ima malo vročine pa smrkava je. Pa sem se že veselila, da bo ena od redkih, ki je te viroze ne bodo zahaklale. za vse bolnike.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.4.2008 11:37:14
|
|
|
|
krfjolca
|
Ma to je pa res že poden od podna A je sploh še kdo, ki v teh tednih ni bil nič bolan? za Živo in vse ostale male bolnike.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.4.2008 12:45:44
|
|
|
|
Aja1
|
Za bolančke . Mi bomo šli najbrž danes popoldan v Ljubljano pogledat to čudo - baje največji nakupovalni center Supernova . Mormo kupit mojmu in meni nove copate
|
RE: November 2006 - 3. del 1.4.2008 18:20:08
|
|
|
|
krfjolca
|
Sem že slišala za Supernovo, ja, menda je kar fajn. Aja1, poročaj Mi bomo šli, takoj ko se pozdravim. Me firbec matra. Sicer sem pa ravno od zdravnika in sem fasala hud bronhitis. Zdaj pa upam, da ga ne bo spet Anže fasal od mene.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.4.2008 19:03:09
|
|
|
|
Zamima
|
Živa Krfjolca
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.4.2008 19:30:14
|
|
|
|
max81
|
ojla no da se vam malo javim, da me ne boste pozabl bolančkani, dejte se hitro pozdravit mi smo ok, sam podiranje kupčkov nam dela preglavice in potem imamo probleme, ker začne ful polivat danes smo imeli opravke..je blo treba hitro na banko po varčevani denar , tko da smo šli naročit tuš kabino, pa kopalniški blok, pa smo bili 123 ob malo čez 1ooo ojrov, pa pečico sva šla naročit, ki pa tud ni bla pocen...no pa ni več dinarčkov , madona v parih minutah smo zagonil ves keš...pa bon za malega smo šli tud ponucat v sonček, k smo ga dobil od frendov, tko da je bilo pestro...bejija sta pa počakala pri moji mamici v varstvu, da jih nisva non stop tlačla vn pa not iz avta, ker je vse skup res zamudno..pol sva pa šla še za morje vprašat, pa me je skori kap k je povedala ceno za en teden...skor 900 ojrov no tko tamal spi, tavelka je z atijem..počas se bomo šli zrihtat pa spat...jest pa čakat na hausa
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.4.2008 19:46:26
|
|
|
|
krfjolca
|
Mi se bomo pa znebili 1600 € za 1 teden morja . Pa še za en teden gremo avgusta, pa bo takrat upam da malo ceneje.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.4.2008 20:21:02
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Mi se bomo pa znebili 1600 € za 1 teden morja . Pa še za en teden gremo avgusta, pa bo takrat upam da malo ceneje. ja sam sigurno ne greste na hrvaško a ne??????
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.4.2008 20:38:46
|
|
|
|
Aja1
|
Tole naše uspavanje zadnji teden je pravi . Se kar dere, vstaja, smeji, mane učke....ni da ni.... Grozno. Spet sem se več kot eno uro matrala, da je zaspala . Izlet v Ljubljano je uspel. Supernova je res velika. Imeli smo premalo časa, pa še Neja je kmalu zasitnarila, tako da smo šli potem samo še nahito v Leclerc in v Lidl. Naslednjič gre mala v varstvo, tastaradva pa v šoping.
|
RE: November 2006 - 3. del 1.4.2008 20:50:48
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Bejbe kam grete to ve na dopust? MI bomo dal za apartma za osem dni (dve spalnici in dnevni prostor s kuhinjo dvajset metrov od obale) cca 350€, tam jih pa tud ne mislimo 1000 pustit. Drgač smo imeli pa danes govorilne za Špelo in je baje tako prifdna in oh in sploh, da bi skor sladkornno fasala. Ma sej je prijal poslušat pohvale, sam zakaj pol ni doma pol tok pridna, ko v vrtcu?! Pa baje jo tud otroc zelo obrajtajo, k menda zelo pomaga, pa ji igrače nosi, pa boža jih, pa ... No skratka toliko da veste: Moja Špela je Najbolj priden otrok. Zdej jo pa ne smem več šinfat Pa Miha me je pozitivno presenetil na predstavi. Sem mislila, da bo zmrznil pred vsemi starši pa je prav jasno in glasno povedal besedilo. Sem bla tko ponosna nanj. Sam kaj ko je -ek mali že po poti domov vse pokvaril. K sem mal zaostala me je poklical: Dej prid že mami smotana. Pa še žaljiv ton si predstavljajte zraven. In potem, ko se ni hotel opravičit, se se odpovedala branju pravljice, pol mu je pa nos po tleh padu. Doma je Žiga speku palačinke, pa tud teh ni hotu jest (pa drugače vsaj dve poje) in na koncu je šel lačen spat. Sam upam, da ni tečen, ker bi se spet kaj kuhalo v njem. Vročine še nima. Držte pesti, da tako ostane. Zdej je pa moj dragi izpod tuša, se grem pa še jest mal očedit. Pol pa ta tečnga gledat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.4.2008 20:54:16
|
|
|
|
krfjolca
|
Ne, max - gremo v Grčijo. Avgusta pa na Hrvaško, se bomo malo našimdvema prislinili. Obakrat all inclusive torej . Zdajle je imel Anže prav konstruktiven pogovor s svojim fotrom. Prej sem 20 minut ležala pri njem in mu pela, ker ni hotel zaspat, pa je kar lezla žverca mala po postelji sem in tja in se pritoževala. Potem je šel pa dragi k njemu, pa ga je vprašal: "Anže, kje je sonček?" Pa pravi tamau: "Pat." (spat). Pravi ata: "No, kaj to pomeni?" Pravi Anže: "Una!" (luna) Pravi ata: "Ja, luna pride, ko je treba spat. Kaj bo potem Anže naredil?" In se je mulo vlegel, rekel papa in zasmrčal. Jaz ne morem verjet! Je pa mulo res grozno napreden z govorom. Me kaj malo plaši, ko tako hitro pobira nove besede. Ni mi normalno, da pri 16 mesecih govori v stavkih.
< Sporočilo je popravil krfjolca -- 1.4.2008 20:56:06 >
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.4.2008 21:34:12
|
|
|
|
viv_
|
Čer! za bolančkane. Pr nas sta punci zdravi, jaz mam pa totalno zabasan nos in sinuse. Če se pripognem za 3 cm me glava taaaaaaaaakooooooooooooo zaboli, da je za umret. urška - nimam pojma kaj je to. Naža Zarja tut v vrtcu pravi , doma pa cel So pa zdej tok fajn dnevi, smo vsak dan zunaj do pol 7 zvečer. Iiiiiiiiiiiiii Zarja je imela danes okulista in je vse OK. Sem tok vesela. Me je mal skrbelo, ker mi deluje, da mal poškili, pa ker jaz tudi mal poškilim. Ampak je vse super! Je pa rekla dohtarca, da so načeloma za okvare bolj dovzetni svetli učki. Torej smo pri Mirni, ki ima sinje modre okice tudi srečno sfurali. Naša čokoladica je pa tudi OK. Sem res zadovoljna. Sva imeli pa ob 12h dohtarja in je zdržala ves dan brez popoldanskega spanja. Mi gremo pa letos na Hrvaško - Vis, Lastovo, Mljet. Na Visu damo za apartma tik ob morju 50€ na noč, Lastovo in Mljet imata pa kampe. Mi smo itak taborniki. Drugače je pa 1500€ zgornja meja za dopust. Lani smo jo za 100€ prekoračili Maja in junija imamo predvidene vikend izlete v Italiji - en vikend gremo v Gulliverlandio, en vikend pa v zoo safari na Gardsko jezero. Septembra pa šibnemo v London - ampak tam imamo spanje zastonj, tako da ni tok hudo. Jaz se bom pa s puncama še mal na naši vikendici švercala, pa mami bom sabo vzela petek - imam zabeleženo! Ampak dejte me spomnit, ker sem že stara, pa mi mal spomin peša Pa mal sem začela razmišljat o še enem otročku... Tok stara pa spet nisem
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.4.2008 8:23:18
|
|
|
|
viv_
|
zadnja spat - prva aut! Ja kje pa ste vse?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.4.2008 9:19:33
|
|
|
|
Nogavica
|
Jutro! Živa je danes že malo boljše. Vročina je nižja, smrka še vedno, ampak za odtenek manj kot včeraj. Ji je pa včeraj ven pokukala prva štirica, sem opazila. Kdaj bo prilezla ven zadnja dvojkica, mi pa ni jasno. Spali smo tudi kar dobro. Od 23h do 4.30h se sploh ni zbudila, potem pa je spet bedela eno uro in uganjala vragolije. Na srečo je spala potem spet do 7.15h. Danes bova še ostali notri, jutri pa, upam, da bo že čisto o.k., da lahko spet gremo ven. Včeraj zvečer je namesto pižamice prinesla jakno in hotela, da ji jo oblečem, da gremo papa. ircica, kje hodiš?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.4.2008 9:33:53
|
|
|
|
krfjolca
|
Jutro punce! Viv, super, da razmišljate o pravljičnih številih . Midva imava tudi v načrtu 3 (zabavno, in to jaz, ki sem vedno govorila, da sploh ne bom imela otrok ali pa največ enega! ). Samo upam, da ne bom že blizu 30, ko bo končno pogodba za nedol čas padla :(
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.4.2008 10:15:38
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Pa mal sem začela razmišljat o še enem otročku... Tok stara pa spet nisem 1. april sam učer ni nobena nč reagirala
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.4.2008 10:32:16
|
|
|
|
krfjolca
|
smotka
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.4.2008 11:36:00
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv IZVIRNO SPOROČILO: viv Pa mal sem začela razmišljat o še enem otročku... Tok stara pa spet nisem 1. april sam učer ni nobena nč reagirala Jaz sem pa ravno nameravala zaploskat tvoji odločitvi.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.4.2008 11:48:06
|
|
|
|
Zamima
|
Dan, evo naju s prvega terena , sva bili v mestu, jaz sem spet zapravljala , sem bogatejša za hlače, majčko in torbico, Zali pa sem v Watsonu kupila mini kuhinjo za 14€ , majo neko znižanje . Jaz sem pospravila kebap, zala še malo skute popapca, pa greva malo počivat, potem pa na kontrolo k P.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.4.2008 12:56:11
|
|
|
|
Aja1
|
Viv, mogoče se še premisliš. A ne bi še enga poba naštimal? Zamima, dobro opravita pri P. Nogavica, super, da je Živa že boljše. Naša je šla danes v vrtec. Brez problemov . Zgleda, da se je prejšnji teden viroza kuhala v njej, ker je tako jokala. No, samo da ni vrtca zasovražila. Punce, kakšne so zdaj kaj mere vaših lumpkov? Naša je velika cca 80-82 cm (nisem merila že vsaj en mesec - bom danes zvečer), ima 11,2 kg in številko noge 19.
|
RE: November 2006 - 3. del 2.4.2008 13:46:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ana še kar šmrka pa kašljat je začela, samo vročine pa nima nič. Nisva šle še nič do P. Tudi jaz sem kar konkretno prehlajena. Naša punca ima tam nekje 78 cm in 9 kilc ter številko noge 19. Krfjolca, ful lepa slikica. Kake božanske kodrčke ima Anže!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.4.2008 15:21:26
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Punce, kakšne so zdaj kaj mere vaših lumpkov? Naša je velika cca 80-82 cm (nisem merila že vsaj en mesec - bom danes zvečer), ima 11,2 kg in številko noge 19. Živa je tudi velika okrog 80-82cm (nikakor je ne morem zmerit točno, ker ni na miru, spi pa tudi nikoli iztegnjena), tehta okrog 14kg , številko noge ima pa nekje 20, 21.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Spomini na božič nekočOblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?