Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 14:03:13
|
|
|
|
Zamima
|
Max, ful luškan buši!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 15:50:26
|
|
|
|
max81
|
hejjjjjjjjjj, mi smo iz Plenice, smo že kitico odspal...mel smo se fajn, mal je dižek padal, ampak nas to ni nič motilo...miška je ful uživala, non stop skakala, ploskala....skratka blo je fajn....itak smo pa pozabil fotoaparat doma , tko da nav nič fotk tko sem še vedno v enem kosu, kot ste sigurno že opazile
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 19:29:14
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. No, kot kaže, je Max še med nami (vsaj popoldan je bila). Mi smo preživeli lepo nedeljo. S tastarim sva si spet privoščila savno, Neja pa k babici v varstvo - vsi veseli Proti večeru je k nam prišel na obsik pa še brat z družino (trije otroci) in je bilo kar pestro. Neja je bila vsa ponosna, ker je sestrična manjša od nje in jo je hotela kar za roko držat (da bi hodila ob njej) . Kje ste vse? Boste gledale BB? Jaz malo spremljam na forumu in tako sem kar na tekočem. Mislim, da bo letos bolj zanimivo.
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 16.3.2008 19:30:22 >
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 20:22:21
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica IZVIRNO SPOROČILO: ircica Kdo pa je druga nosečnica? Pje, sem v zaostanku z novicami. **Petra** pričakuje tretjega škrata. o kako lepo.... čestitke petrica. me je čakalo pravo presenečenje... spet si ne vzamem nič časa za računalnik. Čez vikend sem raje z mojim, včeraj je imel brat maturanskega in je bilo res lepo. Se mi je zdelo da je bilo ne dolgo ko sem ga imela jaz (pred 4.leti) zdaj pa že brat. So se mi tako ubodili spomini na srednješolska leta. Kaja se je pa skos zbujala po noči. Zjutraj pa že ob 7ih po konci. Jaz se, spala cele 4ure, kaja neprespana tečna cel dan...tako da je bil dan za , pa še moj je že ob 16ih šel na pot. se poknem zdaj še malo pred tv, potem pa pančkat.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 20:28:42
|
|
|
|
majas
|
Zdaj že mene nekaj lovi da bi počasi spet imela bušija ko sem ga videla od Max81, pa še petra je noseča... joj no sem spila zdaj ledeno kavo z velikooo smetane. Mi je tako pasala, me prav maloo poživela.. ker sem zadnje dneve res tako brez energije... Komaj čakam sončka, sprehodov.. takrat se vsaj bolje počutim. Lepo spančkajte.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 20:41:05
|
|
|
|
Aja1
|
Maja, ti nas pa res že zanemarjaš Glede bušija- ja, na delo . Jaz ga še kar ne bi imela...še vedno ostane plan leta 2010 Čakam na BB...sem mislila, da bo ob 20ih....
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:04:04
|
|
|
|
max81
|
čer, kej čvekate al nč jest sem ok, po tvju n č, kot ponavad...tamala spi jest sem šla pa prejle za urco in pol ker se je moj z enimi obiski zmenu in me je čist razp.......ker sem bla zmatrana in se mi ni dalo še z njimi ubadat..ja vem sem nesramna ampak sem mislila, da bomo nedelo po dolgem času preživeli skup, pol pa tole
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:06:09
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Glede bušija- ja, na delo . Jaz ga še kar ne bi imela...še vedno ostane plan leta 2010 Aja a bova skupi čakale, pa čvekale, da nama ne bo dolgčas Max kako si? Še vedno doma? Sej veš nestrpnost starih bab nima meja (mene še maks ne ustav, če je na varnem v pesjaku )
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:06:13
|
|
|
|
Aja1
|
O, Max, lepo, da si se oglasila. Bomo malo čvekale al gremo kar spat?
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:07:15
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Glede bušija- ja, na delo . Jaz ga še kar ne bi imela...še vedno ostane plan leta 2010 Aja a bova skupi čakale, pa čvekale, da nama ne bo dolgčas Bomo, bomo
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:07:15
|
|
|
|
urška76
|
evo predolg tipkam
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:07:55
|
|
|
|
Aja1
|
Urška, vidiš točnost?
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:12:34
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Glede bušija- ja, na delo . Jaz ga še kar ne bi imela...še vedno ostane plan leta 2010 Aja a bova skupi čakale, pa čvekale, da nama ne bo dolgčas Max kako si? Še vedno doma? Sej veš nestrpnost starih bab nima meja (mene še maks ne ustav, če je na varnem v pesjaku ) Ej moj maxi je pa en mucek ..upm namreč da tak tudi ostane, da mu nav kšn klik nar edl u buč ma ja jest sem še kr kle in se valda nč ne dogaja, mal me hoče glava bolet
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:21:16
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 Ej moj maxi je pa en mucek ..upm namreč da tak tudi ostane, da mu nav kšn klik nar edl u buč ma ja jest sem še kr kle in se valda nč ne dogaja, mal me hoče glava bolet Ampak res je tale vaš max en tak luštn kuža. Jest bi tud tazga mela. Sam naš Miha se ga boji k nevem kaj. Bomo mogl večkrat pridt v vaše konce, da bovidu, da kuža ni tak bav bav. Mi je mali še bejbo okužu s strahom. Ti se pa sprav počivat, da te nav glava preveč bolela. Pa se tipkamo jutr.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:23:35
|
|
|
|
majas
|
Tudi jaz bom malo BB pogledala. Zdaj pa gledam Jurija in Zrneca. V petek sem tudi jaz med mes kar zaspala na kavču, ker je res dooolgo trajalo. Ampak sem bila pa 100% da bodo še ena vrata in bo luksuz. Mi je pa čudno spet neki novi obrazi, sem bila na prejšnje že navajene.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:24:33
|
|
|
|
Aja1
|
Pri nas pa zdaj lije kot iz škafa, pa prav grdo grmi
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:29:24
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 IZVIRNO SPOROČILO: max81 Ej moj maxi je pa en mucek ..upm namreč da tak tudi ostane, da mu nav kšn klik nar edl u buč ma ja jest sem še kr kle in se valda nč ne dogaja, mal me hoče glava bolet Ampak res je tale vaš max en tak luštn kuža. Jest bi tud tazga mela. Sam naš Miha se ga boji k nevem kaj. Bomo mogl večkrat pridt v vaše konce, da bovidu, da kuža ni tak bav bav. Mi je mali še bejbo okužu s strahom. Ti se pa sprav počivat, da te nav glava preveč bolela. Pa se tipkamo jutr. sem tastaga najagala mal prelftat bajto, ker je blo vroče za znoret...se še za mamo kur, pol mamo pa kle k v savn....zato me je pa začela glava bolet...je že boljše jest bom tud še BB pogledala pol pa grem v pančevo naša pa takoj ko pridemo ven leti k maksu, pol se pa na veliko pogovarja z njim
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:30:52
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Pri nas pa zdaj lije kot iz škafa, pa prav grdo grmi A pr vas tud. Mi nismo mel še spuščenih rolet, pa se je zabliskal. Miha pa prjav, da so rakete. No sej pol je pa počl. Pa lilo je k pr norcih. Zdej se je pa mal umiril.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:31:15
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Pri nas pa zdaj lije kot iz škafa, pa prav grdo grmi pr nas že cel dan...grmi pa nič...jest mam rada če mal grmi ko dežuje..sploh če je tastar doma
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:38:19
|
|
|
|
Aja1
|
Jaz pa ne maram grmenja in bliskanja...me je strah . Še dobro, da je tastar doma, pa čeprav smrči kot 100
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:47:24
|
|
|
|
max81
|
o Aja1 ne mi o smrčanju ...naš tko vleče da je groza
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:51:38
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Pri nas pa zdaj lije kot iz škafa, pa prav grdo grmi tudi pri nas dežuje
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:53:33
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Jaz pa ne maram grmenja in bliskanja...me je strah . Še dobro, da je tastar doma, pa čeprav smrči kot 100 tudi jaz se tako bojim tega, pa ne vem zakaj... bi kar jokala. Pa pri nas še ne grmi za enkrat, sem pa sama zadnjič ko je ggrmelo in bliskalo sem kar kajo iz pojstlice vzela in jo nesla k sebi ter se stisnila k njej
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 21:54:29
|
|
|
|
majas
|
Reklame so, kje ste Jaz sem ravno zlikala cunje iz štrika, sem rekla da samo službeno haljo pa je še vse ostalo prišlo na vrsto'tudi prav. Konec reklam ...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.3.2008 22:06:35
|
|
|
|
majas
|
Spet kratki nasveti za šoping... lepo spančkajte.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?