|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
17.3.2008 7:17:13   
urška76
Jutro!
Pa ne, da mam danes čast, da sem prva?
Max kje si?user posted image  

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 526
17.3.2008 8:04:06   
urška76
A me ve dans mal hecate, al res še vse spite?
Dans sem še doma, zaenkrat mali nima vročine in če bo šlo tako naprej, gre jutri v vrtec. Upam, drgač se nama bo obema spipalo, k sva že tok časa doma. Danes za eno malenkost bolje je (je pojedel pol žemljice, ne samo četrt). Upam, da se mu apetit vrne. Antibiotik sva pa tud tako natempirala, da ga dobi tik pred vrtcem in pa takoj ko pride domov.
Zdej se grem pa igrat user posted image , pa risanke gledat user posted image  Jabadabadu user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 527
17.3.2008 8:31:57   
Anonimen
Jutro!

Max81, še ni na spregled? user posted image Ponavadi ravno takrat, ko tu gor sprašujem o njej, pride na MSN. user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 528
17.3.2008 8:37:10   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Jutro!

Max81, še ni na spregled? user posted image Ponavadi ravno takrat, ko tu gor sprašujem o njej, pride na MSN. user posted image

Šibaj pogledat.  user posted image  Mogoče pa že diha user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 529
17.3.2008 9:00:16   
max81
oj oj jutro...še sem tuki...ponoč mi je blo tko slabo, da je blo groza...no zdej sem ok....ravno greva na fruštk s tamalo, pa na kofi...pol jo pa šibneva ven..ker opažam, da sem že čisto zoprna, če sem notuser posted image

tko da še sem v enem kosu..tastar ma dones še šiht, pa jutr ma še ene opravke..pol smo pa doma

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 530
17.3.2008 9:20:13   
Zamima
dan punce user posted image ,... midve sva še vedno bolj boge user posted image , zali teče iz nosa, da dobesedno letam za njo z robčkom user posted image user posted image , vročine nima več že nekaj dni,... mene še vedno grlo malo boli, no ja, saj bo boljše,... sem pa danes doživela šok user posted image user posted image , sem si izmerila vročino z Zalinim termometrom in mi pokaže 35,4, halo??? sem misla, da sem podhlajena al kaj user posted image , očitno ne kaže prav, ampak premalo user posted image ,... sem si potem z "normalnim" (navadnim) merila pa je pokazal 36,4.

kr nekaj no...

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 531
17.3.2008 10:06:42   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

,... sem pa danes doživela šok user posted image user posted image , sem si izmerila vročino z Zalinim termometrom in mi pokaže 35,4, halo??? sem misla, da sem podhlajena al kaj user posted image , očitno ne kaže prav, ampak premalo user posted image ,... sem si potem z "normalnim" (navadnim) merila pa je pokazal 36,4.

A si si merila samo do piska? K tele otroški termometri so narejeni za v ritki mert in jih moraš pol pod pazduho met malj dalj časa.

Max lepo lepo, očitno bo res ovenček user posted image  Še čist mal fali. Kako pa da nimaš ctg-ja dons? Jest sem bla na konc vsak drug dan prklopljena na tist strojček.
Zdej greva pa midva z Mihom tud na en kratek sprehod.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 532
17.3.2008 10:48:14   
Zamima
ja, samo do piska sem pustila user posted image , nisem vedla, da so za to naštimani user posted image ,... jaz naši vedno pod pazduho merim, to pomeni, da je imela še več vročine? user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 533
17.3.2008 10:48:41   
Zamima
zdaj pa mi že pol ure tuli, kot bi jo iz kože dajali, spat pa noče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 534
17.3.2008 12:22:54   
urška76

zdaj pa mi že pol ure tuli, kot bi jo iz kože dajali, spat pa noče user posted image user posted image user posted image

Ja boga, kaj jo pa tok zgodi daješ spat? user posted image  Dobr, mogoče smo sam mi čudni, sam naša že neki časa spi sam enkrat na dan. Spat gre tam okoli 12 pa tja nekje do dveh potegne. Jo mam naštimano, da gre spat nekako tako, kot hodijo spat v vrtcu. Že pr Mihu sem tko delala.
Midva sva pa s kratkega sprehoda, je prav pasalo mal po sončku it spet na špancir. Zdej pa mali spi, jest moram it pa meso pospravt. Sem ga včeri dobila 5kg, pa moram v skrino zmetat. Se mi nč ne da.

< Sporočilo je popravil urška76 -- 17.3.2008 12:23:25 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 535
17.3.2008 13:33:20   
Zamima
kaj vem, nekaj je tulila, sem misla, da je zaspana user posted image ,... saj potem je pa dokaj hitro zaspala user posted image ,...
Jaz pa sem se spravila med njene cote, sem dala ven tiste še nenošene majčke za 18 mesecev, tiste prekratke pa grejo stran user posted image , nekaj v koš za smeti (poflekane), nekaj (talepše) pa verjetno k sosedi, če ji bo ustrezala št. za njeno user posted image .
user posted image
Danes sem pa že cel dan v pogonu,... user posted image Pa mi prav paše, samo upam, da ne bom danes že ob 20.00 mrknila pred TV user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 536
17.3.2008 13:42:32   
max81
no tudi mi2 sva iz sprehoda, pa mal sva bile še pred hišo in je mala ful uživalauser posted image user posted image user posted image

zdejle bom mal pojedla, pol pa čakam da tamala mal zaspi, ker grem jest tud v vodoravnga...mam noge težke kt cement..me kr k tlom uleče

jest tud termometer pustim še en čas ko neha piskat, ponavad počakam da celzij neha utripat

urška če ti po pravic povem, ne morem večččččuser posted image , res bi šla zvečer rodit..pa moja virtualna prjatlca je dones ponoč rodilauser posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 537
17.3.2008 13:44:12   
urška76
Tako, mesek je v skrinji, nekaj se ga pa kuha za današnje kosilo. user posted image  Zdej se moram pa še maso za kruhove cmoke spravt naredit.
Jest se moram tud med špeline cote zapodit. Pa pogledat če mam še kaj od Miha uporabnega, samo se mi zdi, da zdej se pa počas ne bodo več številke ujele. Mah ,sej je dolgo hodila okoli ko en fantek user posted image
Zamima lepo, da si že skoraj dobra, sam ne pretiravaj. Jutri je nov dan. Če pa zvečer mrkneš pa nobene škode. Se boš vsaj spočila user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 538
17.3.2008 13:48:15   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: max81

urška če ti po pravic povem, ne morem večččččuser posted image , res bi šla zvečer rodit..pa moja virtualna prjatlca je dones ponoč rodilauser posted image user posted image

Max sej bo. Sej 20. smo komej v četrtek. Veš kok se šele vleče, ko si enkrat 12 dni čez rok user posted image  . Ti boš pa itak jutr rodila. user posted image  Drgač pa kaj že pospeši porod. Mal user posted image  s tastarim, pa bo. Ti ga kar zahaklej zvečer, pa da se nav kej izmotavu. user posted image  Jutr pa glej, da dobim sms s kakim lepim sporočilom, naprimer rodil/a sem se... user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 539
17.3.2008 17:02:05   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Max sej bo. Sej 20. smo komej v četrtek. Veš kok se šele vleče, ko si enkrat 12 dni čez rok user posted image  . Ti boš pa itak jutr rodila. user posted image  Drgač pa kaj že pospeši porod. Mal user posted image  s tastarim, pa bo. Ti ga kar zahaklej zvečer, pa da se nav kej izmotavu. user posted image  Jutr pa glej, da dobim sms s kakim lepim sporočilom, naprimer rodil/a sem se... user posted image

heeeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hehe

ful se čudn počutm, tko da ne bo nič s user posted image user posted image user posted image user posted image ....itak pa nobenmu ni do user posted image ...ja vem mal sva čudna pa kvauser posted image

pa še tamala je neki zoprna, pa za en drek je dons???user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 540
17.3.2008 17:59:53   
Zamima
max, ti samo globoko dihaj user posted image user posted image user posted image ,...

jaz sem si pa zdaj kavo skuhala po ne vem kolkem času user posted image , mi sploh ni pasala zdaj nekaj časa, prej sem bila pa odvisnik od kave user posted image , zdaj čakam, da se mi mleko ohladi, da ga spenim user posted image .

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 541
17.3.2008 18:03:38   
max81
dones se mi bo pa pomoje sam še zmešal, tamala je tečna za znoretuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sploh ne vem kaj ji je...zdejle jo bom šla sam še nahrant še enkrat, pol pa skopat in spat..............jest sem taka kot bo me povozu tramvaj

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 542
17.3.2008 18:12:33   
Zamima
ok, kava je za en drek, sploh mi ni več dobra user posted image , imam taki čudni okus zdaj v ustih user posted image user posted image ,....

Max, če te kaj tolaži, moja mala je danes tud mali vragec user posted image ,... na majčki ji piše Princess ( kdo verjame user posted image ), jaz bi ji kar enga hudička gor narisala, komaj čakam, da jo dam spat danes user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 543
17.3.2008 19:19:44   
Zamima
Pri nas grmi user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 544
17.3.2008 19:19:53   
Nogavica

dones se mi bo pa pomoje sam še zmešal, tamala je tečna za znoretuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sploh ne vem kaj ji je...

Mogoče pa čuti, da se nekaj pripravlja. user posted image

Pri nas pa grmi. Upam, da ne bo preveč treskalo, ker me je strah.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 545
17.3.2008 19:21:56   
Zamima
o, nogavica user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 546
17.3.2008 19:28:23   
Nogavica

o, nogavica user posted image

user posted image

Kaj bomo kako rekle? user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 547
17.3.2008 19:30:42   
Zamima
Kako kaj? user posted image   Ma, jaz sem spet lačna,... pa je gužva v kuhinji user posted image , mati kuha kosilo za jutri,... bom počakala,...
kje je pa Aja1 danes? user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 548
17.3.2008 19:32:57   
Zamima
  se opravičujem narobe sem postnila post

< Sporočilo je popravil Zamima -- 17.3.2008 19:34:36 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 549
17.3.2008 19:43:22   
Zamima
evo že dežuje user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?