|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
14.3.2008 18:34:16   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Mi smo bili pa danes v Ljubljani. Je bila mami na počitnicah v Kopru in smo jo šli iskat. Malo smo špancirali po tržnici in po mestu. Pa še en burek sem si privoščila. user posted image Stric je imel kontrolo na Onkološkem in je vse ok! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In nisi mogla rečt, pa pridt na eno kavico a ne. user posted image  Sej že prov.
Sicer pa razumem, da vam ni do angine, pa ste se naših stolpnc raj v loku ognili user posted image
Ja pa super za strica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
14.3.2008 18:35:55   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: max81

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Ti jo kar pusti, sam da navš pol mela za dve uri dela, da boš pospravila vse, kar ti bo nametala user posted image

o ne to pa ne...sem jo v njeno bivšo postlco za rešetke dalauser posted image user posted image ..nima mami glave sam za k frizerjuuser posted image user posted image  pa za cajtnge bratuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A te tvoj že padena, no pazi na Niko, da ti lahko počivaš?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 452
14.3.2008 18:36:54   
Zamima
večer,... samo, da se javim,... user posted image še smo živi, tamala spi, danes je že okoli 18.00 zaspala user posted image ,... vročina ji je narasla na 38, bomo vidli kako bo ponoči,... danes je čez dan ni imela le zdaj proti večeru user posted image .

Grem jest hamburger njami user posted image , potem pa pred TV, danes se začne Big brother user posted image , mi je tak dolgčas, da bom kar gledala,... Aja1, boš gledala? user posted image

no, grem kar off danes ,...

lepo se mejte

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 453
14.3.2008 19:02:56   
Aja1
Dober večer. Naša tudi spi.

Ja, BB bom gledala. Samo danes traja do 23h...do takrat pa ne vem, če bom zdržala. Baje bodo imeli miške v hiši user posted image  user posted image user posted image

Zamima, mogoče so pa zobki?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 454
14.3.2008 19:38:37   
Aja1
Sem včeraj rekla, da bom danes hujšala? Ja, pajade. Ko sem prišla iz službe sem požrla full špagetov, pol pa še roladice čez user posted image user posted image user posted image . Grozna sem. Zdaj sem stopila pa na vago in bi me kmalu kap. Imam 5 kil več, kot pred nosečnostjo...s tem, da sem bila še pred tremi meseci na prednosečniški teži. Zdaj pa čisto zares hujšam. Jutri začnem z vodnim dnevom. Upam, da bom zdržala.... Moj se mi pa smeji in pravi, da imam zdaj ravno prav kil. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 455
14.3.2008 20:34:51   
urška76
Tako otroc so pospravljeni, mala že kake pol urce spi, Miha je pa glihkar antibiotik popil, zdej pa upam, da ga kmal zmanjka.
Zamima lepo se spočij, pa naberi malo novih moči.
Aja če tvoj pravi, da si glih ta prava, pol bo pa že kaj na tem user posted image
BB- ne mi govort, spet bodo tri mesce šajnale luči tam od POP-a k nam. Včeri k me je glava bolela so me prov fajn motile. Lani ob sobotah sploh nisva rabila luči pržigat, sam rolet nisva spustila user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 456
14.3.2008 20:41:38   
max81

Ti jo kar pusti, sam da navš pol mela za dve uri dela, da boš pospravila vse, kar ti bo nametala user posted image

o ne to pa ne...sem jo v njeno bivšo postlco za rešetke dalauser posted image user posted image ..nima mami glave sam za k frizerjuuser posted image user posted image  pa za cajtnge bratuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A te tvoj že padena, no pazi na Niko, da ti lahko počivaš?

ja če verjameš, je pršu dam mal čez sedmo, tko da sem pol jest nega rihtala...sta se šla pa pol z malo zrihtat in spat, tko da jo men  nni blo trebauser posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 457
14.3.2008 20:43:52   
max81
o moj bog kaka bajta v BB-juuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , skor sem se poscala k je pršla ta prva u bajtuser posted image o.......

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 458
14.3.2008 23:25:52   
urška76
Čer!
Jest sem tud vselitev gledala. Mislm, kok je po mojem enim žal. user posted image  
Drgač je pa Miha spet zakuhal. Če bo mel jutr tud vročino zjutri gremo k dežurnemu.
Max pazi nase in na bušija. Pa ne preveč ta starga pedenat. Zdej je počas on na vrst, da tebe pedena.
Zdej pa šibam pod tuš, pol pa spat.
Nočko

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 459
15.3.2008 8:14:01   
Aja1
PRVAAAAAAAAA!user posted image

Jaz nisem gledala BV do konca...sem prej zaspala. Zadnji trije som ušli. Ja,bajta je pa ravno prava za nekatere damice user posted image . A je bilo rečeno, da je en del hiše luksuzen? Pa oni to vejo?

Sicer pa smo spali ok...danes celo do 7.10 user posted image . Zdaj pa Neja je sirovko (samo sir dol trga user posted image ), jaz pa imam pet minut časa za RR. Moj je danes cel dan v službi, tako da bom kar samohranikla.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 460
15.3.2008 9:16:37   
Zamima
dan,... budni že od 7.00 user posted image ,...

Aja1, ja drugi del hiše je luksuzen, samo oni tega ne vejo user posted image ,... mah, kaj za damice, najhujše bo za onega primorca, ki preživi 2 uri na dan v kopalnici user posted image user posted image user posted image
me zanima kak bo to zdaj kdo bo šel v tisti del kdo pa ne,...

glede seksa,... hmm, ni lih neke izbire med tipi user posted image user posted image user posted image , jaz ziher ne bi z nobenim od njih user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 461
15.3.2008 12:20:41   
urška76
Dan!
Naš Miha je bolan. Zdej je pa baje na angino še virozo pokasiral. user posted image
Sicer sem pršla sam pogledat, če je max kje kle. Zdej sem pa že jest na trnih, kdaj bo šla rodit user posted image
Moj otroc zdej spijo, upam, da potegnmeta. Žiga je šu pa ene robnike nabavt, za v Domžale., Pa pol gre še v Lesnino po eno mizo za računalnik. Zdej k smo Špelo preselil je v ta veliko sobi en mal placa za rač. kotiček.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 462
15.3.2008 14:48:44   
Nogavica
max81 se danes še ni javila? user posted image  Je katera v stiku z njo?

Po mojem bo ta vikend rodila. Začnemo navijat? user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 463
15.3.2008 14:57:40   
Anonimen
Jaz sem zdaj samo za to prižgala računalnik, da vidim, če je že kaj novičk od Max81. user posted image Na MSN-u je tudi ni videt. Mogoče se pa zdaj že res cartajo. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
15.3.2008 15:09:13   
Zamima
dan,... mi smo bili danes že malo naokoli, vročine več ni user posted image ,...

zdaj pa pričakujem en obisk user posted image

max,.... upam, da bo ta vikend kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
15.3.2008 16:44:55   
max81
ojjjjjjjjjjjjj, pogrešana se vam javlja na raport in vam sporoča da se je stanje umirilo, tko da ne vem če ne bomo šli čez rok....no jutri se gremo mal gužvat v planico, če bo tako stanje kot dones, ki zgleda tako kot da sploh nisem noseča...no razen trebuhauser posted image user posted image

danes smo bili samo za pol urce zunaj, ker imamo hladno in skratka nikakvo vremeuser posted image

Zamima ja jest tud upam da bo, ker zdej mam pa punklčka kr zadost, pa še tamala mi skoz v naročje sil

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 466
15.3.2008 19:00:48   
Zamima
eh max, ti nas malo hecaš že user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 467
15.3.2008 20:15:43   
atanja
Jaz tud skoz špegam če je pri amx kej novga... Držim pesti da bo čimprej...

No jaz sem pa si danes prvič SAMA uredila eno gradico. Sem posajala/posadila čebulico, redkvico, por, pa še melono sem si dala v toplo gredo da bompol si posadila... Sm tokk veslela

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 468
15.3.2008 20:24:58   
max81
atanja, pridna, jest bom mela letos tud mal vrtička kle pred hišo, sam mi bomo to šele okol 1. maja delal, tko kot vsak let

tko mi že spimo....moj mišek je tak srček, skoz se tko prikupno stiska, da mi kr solze pridejo na učkeuser posted image , pa skoz se moja na trbuhu, res ga bom pogrešala, sam tko je mora it..trebuh namreč, moj podnajemnik pa se kr noče in nnoče izseltuser posted image

evo pa trebuh sem si slikala...fotke niso ne vem kaj, ampak bo žeuser posted image

geslo je isto drugič

a vse viktorje gledate...prov dogocajtn souser posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 469
15.3.2008 20:39:17   
max81
pa dobr no, najprej najedate, pol pa nikjer nobene na spregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...................................babe

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 470
15.3.2008 20:39:18   
Aja1
Čer.

Aha, max je še v enem kosu.

Dan sva z Nejo lepo preživeli. Veliko sva bili zunaj, hranili račke, se podili po igrišču,... Je kar hitro minilo, čeprav sva bili sami cel dan.

Zdaj pa frčafelca že prav lepo spi. user posted image

Atanja, si bila pa pridna user posted image .

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 471
15.3.2008 20:40:05   
max81
madona Aja1 1 sekundo sem te šišnlauser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 472
15.3.2008 20:42:01   
Aja1

madona Aja1 1 sekundo sem te šišnlauser posted image user posted image

Vidim, ja user posted image

Uuuu, max, lep buši. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 473
15.3.2008 20:43:49   
urška76
Čer!
Max 26. je tak lep datum. Pa tko pridni otroc se rodija na ta dan user posted image . Ti kar še počak. Čeprav ogoče maš pa dele zatišje pred nevihto. Sam jest sem pa res zdej večkrat gor, k sam to špegam, če si še z nami, al se že stiškaš v četvore. user posted image  Čak še mal, pa te bom začela po telefonu gnjavt user posted image
Pa prov lep buši je. Žiga prav, da bo kmal uzun tvoj podnajemnik user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 474
15.3.2008 20:47:28   
max81

Čer!
Max 26. je tak lep datum. Pa tko pridni otroc se rodija na ta dan user posted image . Ti kar še počak. Čeprav ogoče maš pa dele zatišje pred nevihto. Sam jest sem pa res zdej večkrat gor, k sam to špegam, če si še z nami, al se že stiškaš v četvore. user posted image  Čak še mal, pa te bom začela po telefonu gnjavt user posted image
Pa prov lep buši je. Žiga prav, da bo kmal uzun tvoj podnajemnik user posted image

a si ti nora 26, kje si pa to dobila...sej nisem user posted image ...moj je sam še u pondelk na šiht, pol ma pa dopust...če čakam na ta ddatum bo mogu že na šihtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?