Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 18:34:16
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca Mi smo bili pa danes v Ljubljani. Je bila mami na počitnicah v Kopru in smo jo šli iskat. Malo smo špancirali po tržnici in po mestu. Pa še en burek sem si privoščila. Stric je imel kontrolo na Onkološkem in je vse ok! In nisi mogla rečt, pa pridt na eno kavico a ne. Sej že prov. Sicer pa razumem, da vam ni do angine, pa ste se naših stolpnc raj v loku ognili Ja pa super za strica.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 18:35:55
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Ti jo kar pusti, sam da navš pol mela za dve uri dela, da boš pospravila vse, kar ti bo nametala o ne to pa ne...sem jo v njeno bivšo postlco za rešetke dala ..nima mami glave sam za k frizerju pa za cajtnge brat A te tvoj že padena, no pazi na Niko, da ti lahko počivaš?
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 18:36:54
|
|
|
|
Zamima
|
večer,... samo, da se javim,... še smo živi, tamala spi, danes je že okoli 18.00 zaspala ,... vročina ji je narasla na 38, bomo vidli kako bo ponoči,... danes je čez dan ni imela le zdaj proti večeru . Grem jest hamburger njami , potem pa pred TV, danes se začne Big brother , mi je tak dolgčas, da bom kar gledala,... Aja1, boš gledala? no, grem kar off danes ,... lepo se mejte
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 19:02:56
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Naša tudi spi. Ja, BB bom gledala. Samo danes traja do 23h...do takrat pa ne vem, če bom zdržala. Baje bodo imeli miške v hiši Zamima, mogoče so pa zobki?
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 19:38:37
|
|
|
|
Aja1
|
Sem včeraj rekla, da bom danes hujšala? Ja, pajade. Ko sem prišla iz službe sem požrla full špagetov, pol pa še roladice čez . Grozna sem. Zdaj sem stopila pa na vago in bi me kmalu kap. Imam 5 kil več, kot pred nosečnostjo...s tem, da sem bila še pred tremi meseci na prednosečniški teži. Zdaj pa čisto zares hujšam. Jutri začnem z vodnim dnevom. Upam, da bom zdržala.... Moj se mi pa smeji in pravi, da imam zdaj ravno prav kil.
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 20:34:51
|
|
|
|
urška76
|
Tako otroc so pospravljeni, mala že kake pol urce spi, Miha je pa glihkar antibiotik popil, zdej pa upam, da ga kmal zmanjka. Zamima lepo se spočij, pa naberi malo novih moči. Aja če tvoj pravi, da si glih ta prava, pol bo pa že kaj na tem BB- ne mi govort, spet bodo tri mesce šajnale luči tam od POP-a k nam. Včeri k me je glava bolela so me prov fajn motile. Lani ob sobotah sploh nisva rabila luči pržigat, sam rolet nisva spustila
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 20:41:38
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 IZVIRNO SPOROČILO: max81 IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Ti jo kar pusti, sam da navš pol mela za dve uri dela, da boš pospravila vse, kar ti bo nametala o ne to pa ne...sem jo v njeno bivšo postlco za rešetke dala ..nima mami glave sam za k frizerju pa za cajtnge brat A te tvoj že padena, no pazi na Niko, da ti lahko počivaš? ja če verjameš, je pršu dam mal čez sedmo, tko da sem pol jest nega rihtala...sta se šla pa pol z malo zrihtat in spat, tko da jo men nni blo treba
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 20:43:52
|
|
|
|
max81
|
o moj bog kaka bajta v BB-ju , skor sem se poscala k je pršla ta prva u bajt o.......
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 23:25:52
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Jest sem tud vselitev gledala. Mislm, kok je po mojem enim žal. Drgač je pa Miha spet zakuhal. Če bo mel jutr tud vročino zjutri gremo k dežurnemu. Max pazi nase in na bušija. Pa ne preveč ta starga pedenat. Zdej je počas on na vrst, da tebe pedena. Zdej pa šibam pod tuš, pol pa spat. Nočko
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 8:14:01
|
|
|
|
Aja1
|
PRVAAAAAAAAA! Jaz nisem gledala BV do konca...sem prej zaspala. Zadnji trije som ušli. Ja,bajta je pa ravno prava za nekatere damice . A je bilo rečeno, da je en del hiše luksuzen? Pa oni to vejo? Sicer pa smo spali ok...danes celo do 7.10 . Zdaj pa Neja je sirovko (samo sir dol trga ), jaz pa imam pet minut časa za RR. Moj je danes cel dan v službi, tako da bom kar samohranikla.
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 9:16:37
|
|
|
|
Zamima
|
dan,... budni že od 7.00 ,... Aja1, ja drugi del hiše je luksuzen, samo oni tega ne vejo ,... mah, kaj za damice, najhujše bo za onega primorca, ki preživi 2 uri na dan v kopalnici me zanima kak bo to zdaj kdo bo šel v tisti del kdo pa ne,... glede seksa,... hmm, ni lih neke izbire med tipi , jaz ziher ne bi z nobenim od njih
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 12:20:41
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Naš Miha je bolan. Zdej je pa baje na angino še virozo pokasiral. Sicer sem pršla sam pogledat, če je max kje kle. Zdej sem pa že jest na trnih, kdaj bo šla rodit Moj otroc zdej spijo, upam, da potegnmeta. Žiga je šu pa ene robnike nabavt, za v Domžale., Pa pol gre še v Lesnino po eno mizo za računalnik. Zdej k smo Špelo preselil je v ta veliko sobi en mal placa za rač. kotiček.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 14:48:44
|
|
|
|
Nogavica
|
max81 se danes še ni javila? Je katera v stiku z njo? Po mojem bo ta vikend rodila. Začnemo navijat?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 14:57:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem zdaj samo za to prižgala računalnik, da vidim, če je že kaj novičk od Max81. Na MSN-u je tudi ni videt. Mogoče se pa zdaj že res cartajo.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 15:09:13
|
|
|
|
Zamima
|
dan,... mi smo bili danes že malo naokoli, vročine več ni ,... zdaj pa pričakujem en obisk max,.... upam, da bo ta vikend kaj
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 16:44:55
|
|
|
|
max81
|
ojjjjjjjjjjjjj, pogrešana se vam javlja na raport in vam sporoča da se je stanje umirilo, tko da ne vem če ne bomo šli čez rok....no jutri se gremo mal gužvat v planico, če bo tako stanje kot dones, ki zgleda tako kot da sploh nisem noseča...no razen trebuha danes smo bili samo za pol urce zunaj, ker imamo hladno in skratka nikakvo vreme Zamima ja jest tud upam da bo, ker zdej mam pa punklčka kr zadost, pa še tamala mi skoz v naročje sil
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 19:00:48
|
|
|
|
Zamima
|
eh max, ti nas malo hecaš že
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 20:15:43
|
|
|
|
atanja
|
Jaz tud skoz špegam če je pri amx kej novga... Držim pesti da bo čimprej... No jaz sem pa si danes prvič SAMA uredila eno gradico. Sem posajala/posadila čebulico, redkvico, por, pa še melono sem si dala v toplo gredo da bompol si posadila... Sm tokk veslela
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 20:24:58
|
|
|
|
max81
|
atanja, pridna, jest bom mela letos tud mal vrtička kle pred hišo, sam mi bomo to šele okol 1. maja delal, tko kot vsak let tko mi že spimo....moj mišek je tak srček, skoz se tko prikupno stiska, da mi kr solze pridejo na učke , pa skoz se moja na trbuhu, res ga bom pogrešala, sam tko je mora it..trebuh namreč, moj podnajemnik pa se kr noče in nnoče izselt evo pa trebuh sem si slikala...fotke niso ne vem kaj, ampak bo že geslo je isto drugič a vse viktorje gledate...prov dogocajtn so
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 20:39:17
|
|
|
|
max81
|
pa dobr no, najprej najedate, pol pa nikjer nobene na spregled ...................................babe
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 20:39:18
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Aha, max je še v enem kosu. Dan sva z Nejo lepo preživeli. Veliko sva bili zunaj, hranili račke, se podili po igrišču,... Je kar hitro minilo, čeprav sva bili sami cel dan. Zdaj pa frčafelca že prav lepo spi. Atanja, si bila pa pridna .
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 20:40:05
|
|
|
|
max81
|
madona Aja1 1 sekundo sem te šišnla
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 20:42:01
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 madona Aja1 1 sekundo sem te šišnla Vidim, ja Uuuu, max, lep buši.
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 20:43:49
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Max 26. je tak lep datum. Pa tko pridni otroc se rodija na ta dan . Ti kar še počak. Čeprav ogoče maš pa dele zatišje pred nevihto. Sam jest sem pa res zdej večkrat gor, k sam to špegam, če si še z nami, al se že stiškaš v četvore. Čak še mal, pa te bom začela po telefonu gnjavt Pa prov lep buši je. Žiga prav, da bo kmal uzun tvoj podnajemnik
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.3.2008 20:47:28
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Čer! Max 26. je tak lep datum. Pa tko pridni otroc se rodija na ta dan . Ti kar še počak. Čeprav ogoče maš pa dele zatišje pred nevihto. Sam jest sem pa res zdej večkrat gor, k sam to špegam, če si še z nami, al se že stiškaš v četvore. Čak še mal, pa te bom začela po telefonu gnjavt Pa prov lep buši je. Žiga prav, da bo kmal uzun tvoj podnajemnik a si ti nora 26, kje si pa to dobila...sej nisem ...moj je sam še u pondelk na šiht, pol ma pa dopust...če čakam na ta ddatum bo mogu že na šiht
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?