Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 28.1.2009 21:20:13
|
|
|
|
Aja1
|
Pa dober tek. Zamima, tako pozno se ne je. Se boš zredila. Tale tvoja Zala ti ga pa zdaj res svira s spanjem. Naša spi že od cca 19ih. Ja, mora nadoknadit za nazaj.
|
RE: November 2006 - 3. del 28.1.2009 21:52:54
|
|
|
|
Zamima
|
Ne vem kaj ji je, še dobro, da še nisem v službi, ker se bi mi skrtačkalo
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.1.2009 13:39:26
|
|
|
|
max81
|
ojla, da se malooglasim...jest sem z živci že čisto na koncu...naša tamala ga serje na polno, 2 noči mamo take probleme s spanjem, trmar, vpije, ni da ni, na srečo tamal spi kot top, če ne ne vem kaj bi bilo......prejle je spet tečnarla in je tolk časa visela na vratih, da je tiščala prst v ključavnico in si je posnela kožico dol iz prsta...no sej zdej je pa lahko mir a ne??? mene še kr boli zob za znoret.....ko končno dobim varstvo..no mojga, da sem šla do zdravnika...no sej dalj kot pred vrati nisem bila ambulante namreč....ujztrej ugotovim, da nimam zdravstvene kartice...pregledala sem vse jakne, žepe..obrnila celo bajto naokrog..vse ruzake in podobne reči...kartice nikjer...pa kličem zobarco pri kateri sem bila ene 3 let nazaj, če ne že kej dalj, če lahko pridem sicer brez kartice in vso potrebno prinesem jutri....ja ni problema seveda lahko...pridem dol, čudežno ne najde kartona ne nič..pa pravi, ja boste pa plačala in sem rekla, da ne in sem šla...grem v naš zd, da mi povejo kje je dežurni zobozdravnik, me pošljejo tja in kaj se zgodi, sploh ga ni bilo tam, ampak čisto nekje drugje...pol mi sestra prov arogantno pred tem pove, da se list dežurnnih zdravnikov nahja naliman na vratih..naliman je bil pa tko da ga bi glih nika vidla, ker je bil naliman glih pod koleni
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.1.2009 15:08:39
|
|
|
|
Zamima
|
Max, tak je če ima mlade jih ima več. Midve z Zalo sva še vedno obe bogi, no Zala se mi zdi spet boljša , vsaj tolk, da lahko dela neumnosti. Najbolj me pa jezi ko mene noben ne vpraša kak se jaz počutim , ko sem res kot cunja,...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.1.2009 17:03:53
|
|
|
|
viv_
|
O, Zamima, dršte se... Pri nas sta tamalidve danes kar OK, ta velik pa... za umret!!! Jaz sem vsa neki brez energije... Max... mi tudi stalno neki iščemo... Tisti RR sem pa dobla po enem letu moderiranja počitnic Takrat sem tolk težila, da hočemo podforum "kampiranje" da so rekli OK, če boš moderirala... in potem sem dobla komplet izlete To mi je itak luštno... pa še otroci in od šolarja do šolarčka... Ampak izleti so mi najbolj pri srcu. In zdej sem bila eno leto pridna, pa sem dobila plačo - dodatek RR.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.1.2009 19:15:08
|
|
|
|
Aja1
|
Max, Zamima . Bo boljše. Neja danes spi že od 18.30. Je zvečer začela govoriti, da jo zebe (imamo 23 stopinj) in sama hotela spat. Samo upam, da se spet kaj ne skuha Jaz sem pa veliko boljše, kot včeraj, ko sem bila res čist zanič. Sem bila danes že v službi.
|
RE: November 2006 - 3. del 29.1.2009 19:15:48
|
|
|
|
Aja1
|
Viv, pridna, pridna.
|
RE: November 2006 - 3. del 29.1.2009 20:33:33
|
|
|
|
Nogavica
|
Mene tudi danes že ves dan zebe pri 23°. Živa je o.k., samo nekaj spet pokašljuje. Upam, da bo ostalo samo pri tem. Vsi bolniki, čimprej se pozdravite. Jaz pa grem jutri na 5moških.com. Se že ful veselim.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.1.2009 20:36:42
|
|
|
|
max81
|
joj naša tamala je že dol prgonila , sem jo zdejle gor nazaj nesla, pa na veliko govori.....jest sem čist utrujena, brez energije, pa morem še tolk nardit ker sem skor cel teden zabušavala ker sem bila čisto hin...no sej sem še , zjutrej me ne bo, ker morem Spet k zobarju, popoldan pa upam, da mi bosta male2 privoščla kak počitek nč šibam, preden tastar prgon dam pa se mi bo valjal pod nogami
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.1.2009 22:31:56
|
|
|
|
max81
|
evo jest bla pridna...tamaledva zaenkrat spita...upam, da tako ostane boli me pa tako, da se mi kr megli pred očmi
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.1.2009 23:01:11
|
|
|
|
majas
|
max81 Mi smo tudi pridni s spanjem in sem tega res najbolj vesela. Danes muceku kupila tako ležišče da bi še jaz na njemu spala sem naveličana da se mi valja po kavču, pa dlake...zdaj pa naj bo tam, pa vidim da mu prav paše čez vikend (prejšni) joj jutri je že spet petek.. no sem tudi jaz obležala v pojstli, angina vročina, pa še Kaja me je tako v petek po oki popraskala med igranjem da nisme čisto nič videla..kar solze so lile, tako da sem morala v soboto k dežurnemu zdravniko ker sem mela oko tak otečeno. so mi jo dol zavezala, namazali in sem soboto komaj preživela, res ni fajn samo čez eno oko gledat. Zdaj je vse ok..že trkam. Lep vikend...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.1.2009 23:05:02
|
|
|
|
max81
|
majas tudi zate velik zdej grem pa počasi spat, ker sem utrujena pa lahko noč zjutrej pa lepo prosim, da me čaka kavica
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.1.2009 23:05:22
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejka Drugače pa pričakujemo še enega sončka in sicer bo le ta prikukan na svet maja. Bo pa fantek in bomo imeli parček. Upam, da ga bo naša frajla sprejela brez večjih težav. Me pa tole vreme takooooo utruja... Kakšni nasveti, kako prvorojenko pripravit na rojstvo in prihod brateca? Sicer že ve, da ma mami v trebuščki dojenčka in je prov smešna, ko mi dvigne majco čez trebuh ga poboža in cmokne pol pa reče: "Dragi moj dojenček, komaj čakam da prideš ven. Čau" pa majco nazaj dol pa odšiba naprej. Po moje ji kr paše, da je še tm not, da ji ne krade pozornosti. Joj full lepo...čestitke... Tudi mene nekaj muči da bi še imela enega
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.1.2009 23:07:31
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: majas IZVIRNO SPOROČILO: andrejka Drugače pa pričakujemo še enega sončka in sicer bo le ta prikukan na svet maja. Bo pa fantek in bomo imeli parček. Upam, da ga bo naša frajla sprejela brez večjih težav. Me pa tole vreme takooooo utruja... Kakšni nasveti, kako prvorojenko pripravit na rojstvo in prihod brateca? Sicer že ve, da ma mami v trebuščki dojenčka in je prov smešna, ko mi dvigne majco čez trebuh ga poboža in cmokne pol pa reče: "Dragi moj dojenček, komaj čakam da prideš ven. Čau" pa majco nazaj dol pa odšiba naprej. Po moje ji kr paše, da je še tm not, da ji ne krade pozornosti. Joj full lepo...čestitke... Tudi mene nekaj muči da bi še imela enega ja majas sej veš kako to gre ...lepo u akcijo, da bo mela punči družbo
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 29.1.2009 23:09:19
|
|
|
|
max81
|
joj zdej pa res grem..sploh se ne morem preh spravit spat ...jest ne vem kako bo k bom šla v službo
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.1.2009 15:38:28
|
|
|
|
max81
|
halloooooooooooooooooooo...ja sej ne morem verjet...nič napisano...kje pa ste vse?????? no dane sem šla spet k zobarju in so bli ful prjazn, pa še nič me ni bolelo k mi je stran rezal...sem pa dobila napotnco, da mi bodo mogl zob vn dat...avč...zdej se morm najprej na rentgen naročit, pol pa poklicat za datum...upam, da mi rata preden grem v službo, da ne bom pol dirkala naokol k ne bom imela časa ja nč grem mal počit, tavelka spi, tamal se je že naspal
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.1.2009 15:55:34
|
|
|
|
Zamima
|
ŠOK , pridem domov... (naj najprej povem, da sem še vedno vročična, ampak dvomim, da me lahko kaj ustavi, da bi šla vsaj med vikendom domov in bila z mojim . No, pa nazaj k ŠOKU!!! Pridem domov in pred vhodom v garažo tolk snega, da tastar ne bo imel kje parkirat ko pride , jaz pa zdaj ziher ne grem ven snega metat, ker me zvečer itak lahko samo v bolnico pelje . Moj pride pozneje, tak, da ne vem,... najverjetneje bom kar fotru zatežila, da naj malo zmeče in posoli, hudirja pa sneg, mi gre že pošteno na živceeee
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.1.2009 16:45:50
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Dons se pa mene neki loteva. Bom zdele čist kratka, k grem spat. Otroc in Žiga so šli k tašči (vsaj za eno stvar je dobra bolezen ). Max kako je zdej s tvojim zobekom? Zdej vsaj veš, kok bejbote boli, k rinejo zobje ven Zamima dej mal snega k nam pošlji po hitri pošti. V Lj ga ni niti za vzorec Drgač pa, vse se pocajtejte, je očitno ta prav čas za bolezni.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.1.2009 16:54:15
|
|
|
|
krfjolca
|
Evo, jaz tudi . Me je včeraj začelo ful v prsih boleti, danes pa kašljam kot star foter, počutim se pa za umret! Službo sem komaj zvozila, k sreči sem imela manj ur danes. Sem prišla pa v zbornico, me je pa že lovila podravnateljca, sam me je že takoj videla, kakšna sem, tako da nisem fasala nobenega nadomeščanja ampak me je poslala lepo domov ležat, da bom do ponedeljka dobra ... Strahota, res, ravno zdaj, ko je taka norišnica in nikakor ne smam manjkati! Pripravljam proslavo ob kulturnem dnevu in sem že ful dela vložila v to, ker res hočem, da je perfect! Bodo otroci igrali dela od Makarovičeve, pa sem si dala ful opravka z ozvočenjem in zvočnimi efekti, tako da bo pomojem ful dobro izpadlo. Ampak kot nalašč mi je zdaj polovica nastopajočih zbolela! Zdaj pa še jaz! Pa še drug teden je Cankarjevo tekmovanje, tak da mi bo šel cel torek, pa še popravljanje potem. Bom konec tedna kot cunja verjetno. In močno dvomim, da bom zdržala še zadnji teden pred počitnicami. Upam, da.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 30.1.2009 19:04:17
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Naša je spet zbolela . Že včeraj zvečer je bila sumljiva, ko je rekla, da jo zebe in da gre spat (ob 18ih). Dopoldan je bil moj frej in je bila z njim doma, ker je bila malo vroča, vendar vročine ni pokazalo (ušesni termometer). Popoldan pa 38,5. Se ji dala prej (ob 17.30) Daleron, pa kar ne prime.... Vročina je narasla na 39,4 . Sem jo šla malo ohlajat, pa je tako jokala, da nisem mogla. Zdaj spi. Upam le, da Daleron prime, ker sicer pojma nimam, kaj bom naredila. Pa še moj je v nočni..... Pa kdaj bo konec teh viroz? Za vse bolne Grem merit Neji vročino. Mi gre pana živce ta ušesni termometer, ker vsakič pokaže drugač. Moram 5x izmerit, pa recimo da 2x pokaže enako.
|
RE: November 2006 - 3. del 31.1.2009 8:57:11
|
|
|
|
urška76
|
Dobro jutro! Mi smo že od šestih pokonc Najprej je Miha prbremzal iz sobe, takoj za njim je pa še Špela začelka klicat. Men je blo pa tok odveč. Zdele mam pa že dva stroja cunj zrihtanih, pa juho mam že kuhano. Čeprav danes za kosilo bodo kar štruklji iz skrinje. Sem ožeta ko cunja. Zdele bi me pa Špela kmalu z žoge stresla. Nč moram it, drugač bom res kako salto naredila.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.1.2009 9:16:43
|
|
|
|
Aja1
|
Za nama pestra noč. Neja je celo noč kuhala, jaz sem pa skakala okrog in ji nekako skušala zbiti vročino. Daleron je prijel šele po drugi dozi ob 1ih ponoči. Itak je držal samo urco...potem pa spet skoraj 40 . Evo, zdaj mi v naročju spet kuha.... Ahhhh... Mene zapovrh pa se svinjsko glava boli (že od včeraj).
|
RE: November 2006 - 3. del 31.1.2009 11:04:25
|
|
|
|
max81
|
ojla bolniki, upam, da ste boljše...vsem en koš in da se čimpreje pozdravite moj zobek je ful boljše kot je bil...me mal še zbada, sam se da prežvet brez tablet...upam, da tako ostane tamal je v stajici omagal, tastar na kavč, tavelka je šla tud spat...jest morem pa za mojga toro do konca narest, sam še namažem pa sem fertik...čeprov se mi nič ne da ......dones ne kuham nič, ker gremo ven jest ...lačna sem pa ful, ker nisem sploh še nič jedla lepo preživite dan, pri nas že po malem naletava sneg
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 31.1.2009 14:04:12
|
|
|
|
Aja1
|
Mi smo zdaj 4 ure spali. Sevada spat kuha na več kot 39. Nujno ji moram dajat Daleron na 4 ure. Mislte, da je to ok? Ker zdaj je dobila že šestič na 4 ure. In imam občutek, da do tudi če noč spet tako. Mislite da bi mogli it k dežurnemu?
|
RE: November 2006 - 3. del 31.1.2009 14:28:00
|
|
|
|
melita73
|
Aja1, meni je zdravnica rekla, da lahko dam Calpol sirup za zbijanje temperature na 4 ure, tako da ne vem če je kaj narobe. Jaz bi jo peljaja k dežurnemu, mogoče pa je kakšna angina in bi bilo dobro, da dobi antibiotik. Tako je bilo pri nas, ko ji nikakor ni padla vročina. A je kaj?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?