|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
26.1.2009 9:30:03   
Nogavica
Zamima, lepa sta bila na podelitvi. user posted image

melita73, večkrat se javi pa slikico menjaj, ja, da vidimo tvojo gospodičnico. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
26.1.2009 11:20:50   
andrejka
Hej punce!

Doooooolgo se že nisem javla... Shame on meuser posted image

Je pa naša mala glih ta teden prebolevala virozo (je mela čez cel teden 40 vročne...) in je blo res grozno.
Drugače pa pričakujemo še enega sončka in sicer bo le ta prikukan na svet maja. Bo pa fantek in bomo imeli parček.user posted image
Upam, da ga bo naša frajla sprejela brez večjih težav.
Me pa tole vreme takooooo utruja...

Kakšni nasveti, kako prvorojenko pripravit na rojstvo in prihod brateca?
Sicer že ve, da ma mami v trebuščki dojenčka in je prov smešna, ko mi dvigne majco čez trebuh ga poboža in cmokne pol pa reče: "Dragi moj dojenček, komaj čakam da prideš ven. Čau" pa majco nazaj dol pa odšiba naprej. Po moje ji kr paše, da je še tm not, da ji ne krade pozornosti.user posted image

Bodite zdravi,
Andrejka

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
26.1.2009 13:04:56   
Zamima
evo, so mi danes poslali tisto darilo- prehrambeno dopolnilo za nosečkeuser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
26.1.2009 16:24:50   
krfjolca
Zamima, kar spravi, bo že še prav prišlo user posted image
Na slikicah sta pa res luštna.

Uf, vidim, da potem v risanju kar zaostajamo. Ampak prej nikoli ni pokazal zanimanja oz. je takoj vse barvice nekam pometal. Mu jih je bilo bolj zabavno zlagat iz škatle in nazaj noter, kot da bi risal ali barval. Da bi pa lahko eno uro risal, pa ni variante, pa če se na glavo postavimo. Nima smisla silit. user posted image

Evo, jaz odštevam dneve do počitnic. Še 2 tedna in 4 dni user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
26.1.2009 17:07:36   
urška76
Dan!
Mi pa čakamo, da pride serviser pogledat našega sušilca. Nam je crknu ob najbolj nepravem času. user posted image  Otroc gledajo Kung-fu pando, jest pa na RR.
Andrejka mi smo malemu lepo povedal, da v trebušču raste dojenček. Kupila sva knjigico od založbe OKA. Pa sva se pogovarjala. Ampak v bistvu ga težko pripraviš na spremembo, ki prihaja. Naš Miha je sicer izredno lepo sprejel sestrico, sam je že od nekdaj imel rad dojenčke. Pa Špela mu je v porodnišnico "prinesla" bager (ga ima še vedno in vsem pove, kje ga je dobil). Pa takoj, ko naju je prišel pogledat sta z očijem skupaj popestovala dojenčico. Se mi zdi, da je že od takrat nor nanjo. Čez njegovo sestrico ne sme nihče nič rečt, niče ji ne sme laska zvit. No ona pa to s pridom izkorišča user posted image
Naša obožuje barvice, še bolj flumastre. Pravilno jih še ne drži, pa je tud ne učim. Bo že, tud Mihu nisem neki ekstra kazala, pa je kar sam prešaltal na pravilno držo. Rada barva po pobarvanki, drgač pa ne riše še lkih umetnjij. V glavnem riše "gibanje" user posted image  
Zamima luštna sta bila.
Melita večkrat se javi, pa pozdravi se.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
26.1.2009 18:31:10   
Aja1
Misija brez plenice v vrtcu ni uspela. Menda tam noče it na wc user posted image . Zato so ji dale kar plenico. Doma popoldan pa čist brez problema. user posted image
user posted image za vse bolne. Samo upam, da tudi jaz ne obležim....mi že nabija v glavi, vročine pa 37,2 in seveda kašelj..... Isto kot moj pred parimi dnevi.  user posted image  Upam, da ne zbolim, ker bi ta trenutek res težko šla na bolniško.

Naša tudi rada "riše". user posted image  Ni ravno nadarjen slikar.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
26.1.2009 20:08:19   
Aja1
.... že spet driskam user posted image ...pestro.user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
27.1.2009 10:01:43   
Zamima
jutro,... kako posrano vremeee user posted image , čisto nič se mi ne da,...danes je Zala še doma, jutri gre pa v vrtec.user posted image Ni imela včeraj nič več vročine, pa danes (še) tudi ne.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
27.1.2009 10:04:49   
max81
helov...o Aja1 spet pestro kajuser posted image ..jest sem tud dva dni nazaj bla čisto nikakva, sračkala, želodec bolu.......zdej me tri dni boli modrostn zob in se mi bo pomoje kr zmešal, ker dokler sem na tabletah je ok k pa tablet popusti je pa zauser posted image user posted image user posted image ..ta zob mi rine ven že ene 5 let, pa me do sedaj ni tko bolel in tako me od zoba boli cela leva stran, pa uho, glavo komej premikamuser posted image ...da od jajčnika ne govorim...tole leto se je začelo nikakvouser posted image .......učer smo se mal potepal smo šli na Bled in je blo tako lepo sončno....čisto pomladnouser posted image , tamali sva kupla ene teniske.....k smo pa pršli domov, pa ni hotla zaspat in tako je celo noč tečnarla, stokala hodila k nama, pa spet ji je začel z noska tečt, tko, da ne vem če ne bo spet kej zbolelauser posted image .....no jutri ima tastar rojstni dan...in babica časti kosilouser posted image  čez vikend, samo če bom jest vsa zatečena bodo šli kr sami, ker taka pa ne mislim nikamor hodit

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
27.1.2009 10:52:54   
max81
evo kosilce se že kuha...danes bodo bučke po Ajinouser posted image , mi je ena že zgnila, tako, da jih je treba spravit v prometuser posted image , pa makaroni zraven

pol pa tamale2 zrihtat, tastrga zjagat na šiht, otroke pa spatuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
27.1.2009 18:06:57   
urška76
Čer!
V Lj pa sneži user posted image Se celo malo pozna na travi user posted image
A je danes kaka luna? Naš Miha je nemogoč. Že od jutra. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
27.1.2009 18:08:47   
Aja1
Max, je bilo dobro?

Pri nas pa full sneži že od 12ih. Imamo že kar ene 15 cm snega.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
27.1.2009 18:10:43   
Aja1
Danes je šla Neja zjutraj v vrtec kar s plenico in me popoldan pričakala brez pleničke. Je pridno hodila na kahlico. user posted image user posted image user posted image  Mogoče bo pa ratalo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
27.1.2009 18:40:43   
Nogavica
Pri nas tudi že ves dan ful sneži. Jaz sem se pa že veselila, da bo počasi konec zime. user posted image
Sem pa ravno Živo dala malo dol k babi, ker se mi več ni dalo pacati s plastelinom. Sva "ustvarjali" dve uri pa se mala kar ni naveličala.

Neja, bravo za kahlico v vrtcu user posted image  (Aja1, še zdaj ti nisem poslala, ker sem šele danes kupila dvd-je user posted image ).

urška76, mislim, da je bil včeraj mlaj.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
27.1.2009 18:48:31   
Aja1
Naša se uspava. Je našla med igračami tisti chiccotov oblaček iz telegrama in ga zdaj navija do onemoglosti user posted image

Tastar je že boljši.... Se je zabubil v smučanje na tv.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
27.1.2009 18:49:35   
Aja1
Nogavica, sej se ne mudi tako. Ko boš imela čas, pa pošlji. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
27.1.2009 19:00:52   
Aja1
Zdaj smo se še mi spravili na Nodijeva jajčka. user posted image   Tako s firbcem pogledamo,kaj se skriva v jajčku. Za zdaj imamo Bučkota, Mediko, Majavkota, mojstra Jaka, Danico in opico Marto. Neja pa komaj čaka "Dindona" user posted image . Ne vem, kako sta ji lahko najbolj všeč ta neridiprava. Danes je v postelji spet pela vse najboljše Dindon user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
27.1.2009 19:01:37   
Aja1
Imam 38 vročine.... Pa se ne dam. user posted image

Vidim da imam samogovore. Dost me imate. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
27.1.2009 19:11:31   
melita73
Pri nas pa ni  iti milimetra snega -  no ja, vsaj sedaj še ne, saj bo ponoči še padalo menda.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
27.1.2009 19:12:36   
Nogavica
Aja1, potem je pa Neja tako kot Živa navdušena nad nepridipravi. Tudi pri nas je bilo vsakič razočaranje, dokler nismo dobili tega palčka Dona.

Ampak ne morem verjet, da se Neja zdaj že uspava - naša gre spat šele čez dve uri. user posted image  Pa bi mi prav pasalo, če bi bila bolj zgodnja. Saj sploh ne vem, kdaj si je prestavila uro za spanje, mislim, da je bilo nekje okrog morja. Do takrat je tudi ona hodila spat ob 19h.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
27.1.2009 19:13:09   
Nogavica
Aja, še eno user posted image za vse bolne.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
27.1.2009 19:17:50   
viv_
Da se pofočkam...

Smo iz Londona... ati bolan čist, vročina ga kuha, vse ga boli, upam, da ni gripa...

Mirna je bila tudi danes doma, ampak je OK...

Zarja se drži...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
27.1.2009 19:17:59   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Imam 38 vročine....

jaz tudi 38,2user posted image pa sem ko cunja. Pri nas že cel dan sneži user posted image . In sprememba plana, Zala jutri ne gre v vrtec user posted image , spet je nekam toplauser posted image .

Nodija že cel ljubi dan gledamo, bom imela še nočne more user posted image . Iz nodijevih jajčk imamo pa zaenkrat samo Nodija z avtkom, Danico in Gospoda Piska.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
27.1.2009 19:32:32   
Aja1
Po koliko pa so pri vas Nodijeva jajčka? Pri nas v Mercatorju 1,17€, v Tušu pa 0,88€.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
27.1.2009 19:33:31   
Aja1
Zamima, bova obležali ali ne? Boriva se, da ne. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?