Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 7:27:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Super veliki objemčki zate Ema79, pa seveda tudi za tvojo Julijo Pa dobro jutro vsem!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 7:32:31
|
|
|
|
max81
|
če pa danes ne bo kolajna moja ...no sej par minutk nazaj še nisem bla dobre volje, ker me je zbudil zvonec in na vratih čakajo sodelovci, od mojga....in neki nervozno cepetata pred bajto...u mes pozvonita x krat in predno jest prilezem dol in najdem kšno cuno za čez, da ne odprem glih naga a ne...njih dveh ni več...jest pa panično kličem mojga kje je in on že veselo na šihtu...jest ga pa iščm po bajt, kje mi leži v nezavesti... še kr se tresem...no so se pa fantje samo slabo zmenil kdo ga bo pobral deci..so mi skrajšal življenje za polovico...še kr se tresem spala sem super, zdejle jem piškote in kofetkam...mala pa še spi...čudno da se ni zbudila k je tko zvonilo
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 7:40:04
|
|
|
|
max81
|
vidm, da mi je zlato ušlo izpred nosa jutro vsem zaspanke
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 8:04:56
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Ema zate najprej en velik Najhuje je res, ko je otrok bolan in ne veš kaj bi naredil, da bi mu pomagal. Naslednič, ko ti bodo pa hiconcil predpisal jih pa spomni na tole reakcijo. Bolš, da ji dajo kak drug antibiotik. Max tvojga bo treba pa res mal v roke vzet, kaj se pa to pravi ženo (tud če nis to na papirju ) tik pred porodom v paniko spravljat. Naš mali je pa celo noč jamru, da ma svečko, pa mu je hodu Žiga nos brisat. Mene pa še od včeri glava boli Zdej grem pa zmert vročino našmu ne več preveč bolanmu otroku, pa če je pod 37 greva ven na en kratek sprehod, kr drgač se nama bo obema zrolal.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 8:36:26
|
|
|
|
max81
|
Urška poljubčki, za Miha od Nike...niso nič kužni , pa da se čim prej pozdravi mene je tudi začela malo glava bolet, zdejle še mala tale jabolk pogloda do konca pol bova pa tud šibale ven na luft, da se mal k seb spravm...sem bla zjutri čist brihtna zdej pa kr neki
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 8:41:55
|
|
|
|
urška76
|
Nika hvala za poljubčke. Miha je že Drgač pa najin sprehod odpade, ima 37,4 vročine. No sej njemu se nč ne pozna, sam da si ne bom popoldne slučajno kaj očitala. Zdej se grem pa igrat z njim. Uživajte na sončku vse ki lahko.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 8:44:44
|
|
|
|
max81
|
o joj, bogi Miha, to je ta vš lublanski nezdav zrak..prpel ga gor, bo prec zdrov joj men je skoz po malem slabo, že včeri zvečer sem bla taka čudna
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 8:55:03
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 o joj, bogi Miha, to je ta vš lublanski nezdav zrak..prpel ga gor, bo prec zdrov joj men je skoz po malem slabo, že včeri zvečer sem bla taka čudna Sej bi ga, pa ma vročino, pa še planico mate ta viknd, tko da... se ne gremo gužvat. Ti pa tvojga poklič, pa mu povej naj bo v nizkem štartu, k bo treba it kmal rodit.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 9:07:49
|
|
|
|
atanja
|
Jutro! Kok ste zgodne. Jaz sem amlega pelajal v vrtec ker sva prišla ob enih zjutraj domov in sem si frej vzela da grem spat. Pol pa naložim teto mojo pa babico in gremo po teda v vrtec pa šibamo na Vransko k moji sestrični k se je preselila tja. Mi je ful fajn k prej k je bla kle sva ble skoz skup pa pri tamalmu mi je dostkra mal pomirila. Njena strajša hčerka mi je pa k moja nečakinja k sem jo skoz mela . Tako da se veselim. Večer sva šla z mojim na smučanje kot že veste. In že zjutraj ful lepo sonce do Flachova-k je veter pihu pa sne padu . Pa sva rekla se j bo vseen kul sej se mal sonček kaže-nekje za oblaki. In sva kupla celodnevno karto40€. No in greva midva v gondulo presedeva na štirisedo k je pa tako pihal da tud dihat nisi mogu. K sva smučala me je kar veter nosu. Potem sva šla pa smučat do dol k sva mislana da ne bo pihal tok je bil pa tak sneg da si se pogreznu do kolen. Jaz kaj tazga še nisem doživela. TAko da so eni smučke odpel pa šli peš... No lahko bi mal uredil smučišče glede na to da je karta 40€ in da je velja za kao fensi smučišče. No sva se proobala še enrat spustit sam so tako al tako skor vse zaprlk ker je pihal tok. Tako da sem šla dvakrat dol in je bla ura ena. Pol pa sva mela namen it v Salzburg na tekmo. In sva se prej z enimi zmenla da smo se dobil. Pol pa smo kar dve ure prej šli v dvorano. Še dobr da so bli tam poznani da smo mela kaj delat. No ej bla pa tekma hudddaaa. Res mene je čist notr vrgla.Pri kazenskih strelih sem emla ceno na vezi brata k je v italiji da je bil na tekočem in sem se na koncu že čist tresla k je bil res vzušje enkraten. No ap tok natesno je skoz blo da je blo res skoz zanimivo. Pa mal so dregonsi začinl... Po tekmi smo šli pa še tam ored garderrobo čestitat, pa mi je bil ful dobr trener k se je par bsede nauču slovenskih pol pa jih je tok mešano govoru da smo se skoz smejal. Pol sva končko odceatala domov. Kul je blo res... sAm k me moj ne bo več hotu pelat na nobene-no bom pa red tv zdaj sigurno v nedeljo... Sm vam na dolgo razložila ene sam veste če sem jaz nad športom navdušena pol je to že kar . Ema sam da je zdaj vredi čeprav je res zoperno ne vedt kaj je narobe. mi mamo še kar probleme testirat ga pa nočjo še enrat. Tako da ponoči se dostikrat zbudi-kljub fenistil kapljicam in se praska... Za vse bolančkane... ZDaj grem pa spat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 9:51:08
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: atanja Ema sam da je zdaj vredi čeprav je res zoperno ne vedt kaj je narobe. mi mamo še kar probleme testirat ga pa nočjo še enrat. Tako da ponoči se dostikrat zbudi-kljub fenistil kapljicam in se praska... Atanja če ti ga ne želijo testirat ti preostane samo še, da si začneš točno zapisovat vse kar Ted poje (tudi če je samo grižljaj pri babici), potem pa na podlgi zapisanega izločuješ določena živila in opazuješ. Sicer je to dolg postopek, ampak je pa najbolj zihr, da ugotoviš, kaj mu nagaja. Kaj pa pralni prašek in mehčalec? Mogoče bi nekaj časa njegovo perilo dodatno izprala in nebi uporabila mehčalca? Sploh vse, kar pride na kožo, pa ne pozabi na posteljnino. Ker če je kriv prašek, ali mehčalec boš prej k v roku enega meseca vedela da je to to. Zdej se pa dobro naspi.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 9:54:05
|
|
|
|
urška76
|
Naš Miha je pa ravnokar sestavil sestavljanko 100 koščkov brez pomoči Se vid da je gor Strela McQueen . V pol ure. Včeri je za enako velike avione rab eno urco, pa še mal moje pomoč Zdej bo pa še par minutk porabu, da jo pospravi.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 10:04:57
|
|
|
|
Zamima
|
ema79, ja groza no , samo, da se lepo pozdravita ,... mislim, da je Zala že boljše, že dela neumnosti ,... no, bomo vidli, kako bo kaj čez dan... mene pa poleg tega, da sem se danes zbudila skoraj brez glasu totalno daje pomaldanska utrujenost, bi bila kar cel dan v postelji ,... ma saj bo boljše...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 11:59:18
|
|
|
|
max81
|
evo mi2 sva iz sprehoda, sem zmatrna, vse me dol tiši...jest hočem rodittt eno žehto sem hitr nesla k babici obest, zdej mam pa še eno k sem učer postlo slekla tko da se bo zuni hitr posušl k fino piha da mam pol mir
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 12:11:52
|
|
|
|
urška76
|
Max že gnezdi Jest tud perem. Dans baje mali ni več kužen in sem šla vse pojstle preobleč. Ponavad mal na poceni tok računam, sam zdele pa raj ne tvegam, je treba bakterije uničt. Zamima sej bo. Punce a ste podpisale tole?
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 13:52:02
|
|
|
|
max81
|
Urška jest gnezdim že 9.mesecev ...je tastar uzadno reku, da nam bo parket črn ratu ker ga jest skoz z vlažno coto obrišem, pri nas ne sesamo, ker smo s sesalcem ful parket podrajsal ...ja pa prov za to sva nov sesalc kupla.....mah sej mi je laži na 2 dni pobrisat kot pa vlečt tistega hudiča po bajti in po štengah, pa še prah se ne dviguje...ja morm zdej vse oprat, če bo slučajno dež....kurjava se pa ne bo nč zalavfala k je tko fajn toplo, tko da sem mogla izkoristit štrik pri babici
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 13:57:24
|
|
|
|
max81
|
naša mala pa spi se vidi, da sva ble dones spet dolgo uzuni , jest sem si pa zdejle ajmoht pogrela pa žličnike sem zraven skuhala...in je prov dobra, še boljša kot včeri ...sem bla že pošteno lačna, pa skoz neki meljem....kavico sem si tud zdejle še eno skuhala in jo bom šla lepo ven popit pred bajto na sončka madona, sem se zdejle ustrašla..kle pr nas majo zgleda tele stare tete navado, da nč ne pozvonijo in kr uletijo not....sem misnla da je že moj pršu dam..je pa le sosedo firbec matru kako se počutm
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 13:58:33
|
|
|
|
max81
|
Žiga zdej je pa že zadn cajt da nehaš sam brat, ampak, da tud kej napišeš
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 14:06:16
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 madona, sem se zdejle ustrašla..kle pr nas majo zgleda tele stare tete navado, da nč ne pozvonijo in kr uletijo not....sem misnla da je že moj pršu dam..je pa le sosedo firbec matru kako se počutm Max bo treba mal maxa spustit, pa si tete novjo bliz upale
< Sporočilo je popravil urška76 -- 14.3.2008 14:11:21 >
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 14:09:23
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 Žiga zdej je pa že zadn cajt da nehaš sam brat, ampak, da tud kej napišeš Sam čekira, kaj se pr nas doma dogaja se mi zdi . Drgač je po moje skoz prjavlen, sam nas pa ne bere, zdej ga pa ni več gor, ker je že na poti domov
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 14:15:25
|
|
|
|
max81
|
ha ha, dones mam pa sam neke take stresne štorije, pa zgleda še ne bom šla rodit evo škrat se je zbudu, ampak jo bom še kr mal gor pustila v upanju da bo zaspala nazaj . ..ja vem optimist hihi
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 14:23:26
|
|
|
|
urška76
|
Ti jo kar pusti, sam da navš pol mela za dve uri dela, da boš pospravila vse, kar ti bo nametala
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 15:11:19
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Ti jo kar pusti, sam da navš pol mela za dve uri dela, da boš pospravila vse, kar ti bo nametala o ne to pa ne...sem jo v njeno bivšo postlco za rešetke dala ..nima mami glave sam za k frizerju pa za cajtnge brat
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 15:36:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo bili pa danes v Ljubljani. Je bila mami na počitnicah v Kopru in smo jo šli iskat. Malo smo špancirali po tržnici in po mestu. Pa še en burek sem si privoščila. Stric je imel kontrolo na Onkološkem in je vse ok!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.3.2008 16:27:36
|
|
|
|
max81
|
MucaMaca super za strica ma jest ne vem kdaj bo moj dam pršu jeest bi šla mal počit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?