Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.1.2009 20:23:26
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Mi gremo pa jutri v vrtec Komi čakam na službo (vsem neumnostim, ki so tam navkljub), da nav ta mala cel dan po meni plezala. Smotkota sta v postelji, upam, da kmalu zasopita. Mali se kuja, ker ni dobil nalepke za ta teden (mamo sistem črnih pik in štempilk za pridnost in porednost, konec tedna pa odvisno od rezultata nalepka ali pa brez). Ga ta teden neki trma in ihta drži. Ja, pa naša bejba je zdej čez dan brez dude. Nam je ratal. Konec drugega tedna bomo pa še ponoči probal. Danes smo bili v Domžalah. Sem upala, da bomo kakega snežaka naredili, pa nas je dež pregnal No smo se pa vseeno malo nakepali in naužili zimskih radosti Aja fino, da ti Neja veliko pije. Vama vsaj na infuzijo ne bo potrebno it. Želim vama mirno noč brez kakanja.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.1.2009 22:04:22
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Sem popoldan spala 3 ure z Nejo. Se mi zdaj še nič ne spi. Mala še vedno nič ne je. Je še parkrat (4x) driskala čez dan - vedno v kahlico. Zdaj, ko smo skoz doma, vsaj odvajamo od pleničk. Je že od petka suha. Ampak, ko bo treba v vrtec pa ne vem, kako bomo. Verjetno še kar pleničko. Bo spomladi tisto pravo odvajanje. Špela za dneve brez dude. Si že velika punčka in ne rabiš več dude.
|
RE: November 2006 - 3. del 19.1.2009 7:47:12
|
|
|
|
ema79
|
Dobro jutro! A sem prva a ne? Vam lahko danes jaz skuham kavico? Najraje bi pa vam še kar s šampanjcem nazdravla, ker danes gre pa naša Julija končno prvič v vrtec Po dolgih pregovarjanjih in z veliko truda, smo ga dobili v Dragomlju. Naredili so ekstra skupino, sicer bo Julija najstarejša (od naslednjega po starosti bo pol leta starejša), ampak važno je, da je pršla not. Septembra pa bo šla k svojim vrstnikom. Drugače pridno raste, zaenkrat je zdrava, plenice so še non stop gor, ker o kahli ali WC noče nič več slišat (ker ona je pa še pač majhna punčka - njene besede), duda imamo pa še za spanje. Na sneg je čist nora, zadnjič smo se šli sankat v Kandrše, na sanke je šla sam dvakrat, pol je pa lopato osvojila in se skoz z lopato drajsala in kričala zraven AAAAAAAAAAAAAA, ker se ji je fajn zdel, da se ji glas trese. Nč, želim vam lep dan, ve pa mal pestke držte, da ji bo všeč v vrtcu. P.s.: Pa srečno Novo leto vam želim!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 19.1.2009 9:43:17
|
|
|
|
Aja1
|
jutro. Jaz sem v službi, kljub bolniški. Ja, bomo vidli, če bo to kaj vredno . Je moj danes frej, pa sem šla delat. Julija - čimmanj solzic v vrtcu.
|
RE: November 2006 - 3. del 19.1.2009 10:31:15
|
|
|
|
marella1
|
Neja, Živa, Ana, Kaja...pa če je še kdo čimprej se pozdravite Drugače pa smo bili tudi mi od srede doma, zaradi rahlo vnetega ušesa. AB nismo dobili, ker ni bilo tako hudo, smo pa dobili navodila, če bi se stanje slabšalo oziroma če bi imela visoko vročino, da pridemo nazaj po AB. Pa na srečo ni ilo potrebno. Upam, da bomo zdaj zdravi. Pri nas v vrtcu poleg noric (ko smo jih že preboleli) razsajajo uši!!! Pravijo vzgojiteljice, da ne pomnijo kdaj so jih imeli nazadnje . Se tipkamo
|
|
RE: November 2006 - 3. del 19.1.2009 17:57:07
|
|
|
|
urška76
|
Dan! O poglej, poglej. Izgubljena Ema se nam je javila. Lepo, da ste dobili vrtec. Dons sem v sluđžbi doživela šok, je dobila sodelavka odpoved (no ne še čisto, baje da bi jo premestil, pa se ne strinja s tem). In to edina iz delavnice s katero se res dobro zastopim. Zdej grem pa riji zs pisat, da vidim, če je dobila majčke za naša dva mulota
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 19.1.2009 21:02:32
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Mi bomo še do petka doma. Smo bili na kontroli v ZD, pa še ni ok. Je boljše, danes je že nekaj malega pojedla,... No, jutri sem z njo doma jaz. Komaj čakam, na opoldansko spanje. Zdaj bom pa tudi počasi zavila na desno v posteljo. Nočko vsem.
|
RE: November 2006 - 3. del 19.1.2009 21:03:21
|
|
|
|
Aja1
|
Urška,držim pesti, da sodelavka ostane v službi.
|
RE: November 2006 - 3. del 19.1.2009 21:04:54
|
|
|
|
Zamima
|
večer,... evo, midva sva se najedla kitajske hrane made by me . jaz sem pa še kar lačna, zdaj sem napadla vrečo rogljičkov 7 days
|
|
RE: November 2006 - 3. del 19.1.2009 21:22:15
|
|
|
|
urška76
|
Naša bejba ima pa zdej dneve, ko je vse mami, mami. Je že rahlo nadležno tole. Zuni pa spet dež. Čist brez vezno vreme. Upam, da bo še kaj snega. Zjutri me je pa pol ure pred budilko zbudila soseda. Ji vrata tko nemarno škripajo. Pa še zaloputnila jih je za sabo. GRRRR. Sem rekla, da bom WD-40kupila, pa ji ga na vrata obesila. Ji bo mogoče potegnil. Neja pozdravi se, da ne bo mamice skrbelo. Pa vsi ostali bolančku tud seveda. Šibam pod tuš, pa v mižule. Nočko
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.1.2009 8:39:55
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Zlato je pa danes moje. Se vidi, da je Urška v službi. Imeli smo spet pestro noč - tokrat ne zaradi Neje, ampak je bil tastar čist gotov. Je tako bruhal in enkrat sredi noči me pokliče v kopalnico in sedi na tleh, čist bled, moker, brez moči, ni čutil nog,...Kar nekaj. Sem se resno ustrašila . Zdaj je pa že boljši.
|
RE: November 2006 - 3. del 20.1.2009 9:17:55
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! O, Aja, ja vi pa ste bogi... nej čimprej mine! Ema, čaaaaaaaaaaaaaaau... Kaj bolj pogosto se javi! Urška, uživi na šihtu Me gremo še 1x spat pa ati pride. Končno!!! Se že kar vleče...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.1.2009 11:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo v planu A. končno uredit otroško sobo. Sem gledala stvari od IKEA-e, pa mi niso najbolj simpatične, no sej najde se tudi kaj luštnega, a vseeno. Kje ste pa ve nabavile pohištvo? Bo treba it malo v izvidnico, sej sploh ne vem kakšno sobico, pač lepa mora bit. Drugače pa, jaz grem jutri končno spet v službo, A. bo pa še ta teden lepo doma z dedijem. V četrtek zjutraj imama spet kontrolo pri P, ki je totalno zmedena btw, res naj se že brž spravi v penzijo.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.1.2009 14:57:38
|
|
|
|
Nogavica
|
MucaMaca, mi imamo sobico sestavljeno iz Ikeinih elementov. Izgleda čisto preprosto, ampak nam je všeč, pa še poceni je bilo. Tu pa jo lahko vidiš:
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.1.2009 19:39:59
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Nogavica, lepo sobico ima Živa. Mi žal nimamo prostora, da bi imela svojo sobico. No, šparamo...upam, da bomo enkrat imeli hiško. Ampak ni nobene pametne parcele.... Čakamo na sprejetje OPN (občinskega prostorskega načrta). Če bo ena parcela dotična zazidljiva, nama jo bo en sodelavec prodal . Sicer pa se res nič pametnega ne prodaja...če pa se, so pa cene astronomske. No, se bomo pa še nekaj časa skupaj stiskali, saj se imamo radi. K tašči pa tudi ne grem, čeprav bi imeli 100m2. Imam raje teh pičlih 45m2 in svobodo . Sicer pa je danes Neja boljše, tastar pa že cel dan leži in jambra. Dobro, da sem jaz ok, da oba pedenam. Pa še kuhat ni treba veliko, ker noben nič ne je. Neji sem skuhala malo cvetače in krompirčka, pa je pojedla 3 žlice, ostanke pa jaz. Ji je potem bolj pasal čokolino. K sreči je driska minila.
|
RE: November 2006 - 3. del 20.1.2009 20:38:48
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz sem se pa prej ful nasmejala - David je kopal Živo in, kot vedno, je bila štala pri umivanju za ušesi (ja, še vedno se ni sprijaznila z umivanjem glave ). No, najprej je govorila "ne, ne", potem pa ji je ratala sila in se je začela dreti "kra, kra, kra". Midva sva umirala od smeha, na koncu se je pa še sama smejala.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.1.2009 22:21:06
|
|
|
|
majas
|
Čer! kaka lepa sobica Nogavica. Res mi je full všeč. koliko še vas spi v pojstlcah (kinderpetu) ... ? Jaz si še Kaje ne predstavljam v pojstli, ker se toliko premetava. Dan naporen. Kaja v vrtcu baje zelo pridna. Mi je prej ko sve šle ajat skos govorila mami catala, al nekako tako, pa je nisem čisto nič razumela tako je čudno govorila.. potem pa je obupala me objela in rekla catala.. potem sem razumela da se hoče cartati. kak je bil lep občutek ko se je naslonila na mene in jo je po parih minutkah zmanjkalo. Urška vem kako je ko se z sodelavko razumeš in potem gre... Ni pa hujšega kot samo babji kolektiv. Meni se bo počasi zmešalo od teh čenč, pa dolgih nosov, pa eh.. grrrr... kar muka mi je. Ampak če ne koga ne preneseš, hočeš da bi se kolektiv razumel.. a če nekoga ne moreš ga res ne moreš pa se še lahko nevem KAKOOO trudim ah kaj hočem. sem zdaj čisto kontra napisala-hotela sem povedati da je tudi moja sodelavka s katero sve se razumele šla stran pa je no trenutke full pogrešam. Nič babike moje, lepo spančkajte. tudi jaz grem
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.1.2009 22:32:27
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 A ste videle, da je Saša Lendero noseča? Kaj? Spet? Ja lepo no... koliko pa je ona sploh že stara?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.1.2009 8:19:31
|
|
|
|
viv_
|
Jutro, zlata medalja
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.1.2009 8:40:29
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Srebro zame
|
RE: November 2006 - 3. del 21.1.2009 8:42:07
|
|
|
|
Aja1
|
Neja je že skoraj dobra, malo še kašlja, tastar je čudežno ozdravel čez noč, mati pa fasala drisko
|
RE: November 2006 - 3. del 21.1.2009 8:56:38
|
|
|
|
Nogavica
|
Ojej, Aja1, zdaj bi pa res bil že čas, da ozdravite.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.1.2009 8:57:57
|
|
|
|
max81
|
jutro drage moje...no Aja1 kva ste si vsi bacile potalali ...o kva dam jest za kšnga, da bi šla še kšna kilca stran ,ždržim pesti, da bo kmalu boljše no mi smo po starem...snega mamo samo še za vzorec...sej če vam po pravici povem, je bolje tako, ker se je vsaj otoplilo in nam centralna ne lavfa skorej cel dan...mater mormo vsaj do konc februarja zdržat tastar je kot ponavadi na šihtu, mala še kr malca, tamal pleše in posluša muziko..jest pa kofetkam upam, da bo vsaj popoldne malo nehalo deževati, da gremo malo na zrak.....za kosilo bo pa danes kar krompirjev golaž pa hrenovka bo noter Nogavička..sobica je simptična
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.1.2009 9:07:18
|
|
|
|
Aja1
|
Ja, zgleda, da smo se res vsi okužili. Ah, bomo preživeli. Tastar gre ob 11ih na šiht. Danes bova kuhali goveje zrezke v omaki in njoke (te bom prvič probala naresti sama, brez jajc).
|
RE: November 2006 - 3. del 21.1.2009 10:09:33
|
|
|
|
max81
|
no maš tastar pa študira, al bi šel naprej študirat al ne ...ja nj se sam odloč....ni pa rečeno, da mu bodo na šihtu odobrili, ker pol ne bo nč na šiht hodu, tko, da bomo vidl, kaj se bo iz tega skuhalo babe zame, pa tud prosim držite pesti, da mi ne bo treba luken flikat..zaenkrat je še vse v luftu, nekaj jih gre u penzijo, ene stran, sam sem bolj pri tazadnih pršla not, tko, da upam, da se bo tud zame najdl kej zdejle smo se igral, pa knjigice bral...pa rite bo treba počas spet zrihtat, že nekaj pošteno smrdi , mali bo šel pa verjetn čez kakšne pol urce mal počit,mi2 z čmrlo pa za južno zrihtat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?