krfjolca
|
Jaz sem pa jezna na našega mulca! Se veselim en teden, kako se bo razveselil Miklavževih daril, pa njegova muhavost nima meja! Že zjutraj se je zbudil ves čemeren, ko sva ga vprašala, če gre pogledat, kaj mu je prinesel Miklavž, je rekel, da ne. Sem rekla, da je sigurno kakšna igračka, pa ni bil zainteresiran. Kar nekaj je sitnaril. Potem se je končno odvlekel v kuhinjo in pokazal nekoliko navdušenja nad bruderjevim jeepom s prikolico, in takoj nato totalno popenil, ker ni mogel odpreti škatle. Kos mo jo odprli, je bilo nekaj veselja, potem so nas pa klicali, naj pridemo še dol pogledat, kaj je dol prinesel. In ga spet nisva mogla pripraviti, da bi šel pogledat. Smo se pregovarjali nekaj minut, potem ga je pa Dejan zagrabil in ga nesel dol. Seveda dretje do konca. Sploh se ni pomiril, niti ko je videl polno mizo daril. Svak pa s kamero snemal "srečne obraze otrok ob pogledu na obloženo mizo". Nazadnje je končno opazil čokolado in se stopil od sreče. Knjigice, igrače, nič ga ni zanimalo razen čokolade. Ko je pojedel eno kinder čokoladico, je jasno hotel še. Nakar smo se skregali, ker sem hotela, da najprej je zajtrk. Me je grdo pogledal, POŽUGAL, rekel TI TI MAMI! in spet začel tulit. Nazadnje sva naredila kompromis, da je pojedel nekaj koščkov kruha z Nutello. Pa se je spet vrgel na čokolado. Ki mu je pač nisem pustila. Potem smo šli gor, ker se je bilo treba obleč za k drugi babici, kjer je tudi Miklavž hodil. Ja NIIIIII ŠANS! Zdaj čakam, da prideta domov in upam, da bo po popoldanskem spanju sin vstal s ta pravo nogo.