|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
4.12.2008 21:02:59   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

IZVIRNO SPOROČILO: max81

čer

evo jest sem povečerjala, sem nardila musako, pa bi mogu moj že pred uro dam pridt,pa je mogu podaljšat, pa sem kr sama pojedla, ker sem bila lačna kt zmaj....cel dan nič nisem pojedla, ker mi ni nič pasal, razen 2 kofetovuser posted image

Max če nebi mela mi(g)rene, bi človek še na kaj pomislil. user posted image

sej se mi je kr zdel, da bo kera na to pomisnlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne ne Aja1 ne sme zatajituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
4.12.2008 21:04:18   
max81

Jest grem pa še mal našga pocrkljat. Danes bom spala sama, gre možek nazaj v službo. user posted image  Že cel popoldne majo telefonijado s sodelavci.
Nočko bejbe.

hm hm hmmmmmmmmmmm, pa si sigurna, da so bli sodelavciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
4.12.2008 21:29:39   
max81
Pikapolonica ti naročuješ preko ebaya????????????

no tastar je že doma, zdej pa vsak na svojmu compu..jest zraven gledam trenja....mater vsakič me srce zaboli k slišim kaj vse se dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
5.12.2008 8:21:11   
viv_
Jutro!

Oh, jest sem pa tako slabe volje... Učer un model ni mojega golfiča kupil. user posted image  In zdaj spet letanja tamo amo... Ah, mi gre na živce!

Saj bo... nekje ga čaka en kupec user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
5.12.2008 10:18:58   
max81
dobro jutro še od mene...no ja tud jest nisem neke pretirane dobre volje....tamal je dones spet neki kvačkal, pol se mi pa ni dal skoz tja hodit pa mu dudo popravlat, sem ga pa k seb uzela, pa je po težkih mukah zaspal....ma jest ne vem kaj je zdej touser posted image ....luna je šele nasledn petk, zob pomoje pa zdej glih ni no...ali pač..lačn ni bil ker ni hotel jest, se je kr stran obračal

pol pa še tale sneg, k ga pa dones res ni treba...hotl smo v nabavo ker mamo totalno izropan hladilnik, pa u dm....pa verjetno ne bomo šli ker z mojmu avtm namo niti izpred bajte pršli z njegovmu pa ne mormo ker je ene 2 mesca nazaj nafto prevažal pa je bla kantica počena in se je mal polil po avtu zdej pa smrdi not kt 100user posted image ...če dam stola not bosta pa tud smrdela...jaoooooo

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
5.12.2008 10:20:38   
max81
viv, če ni skrivnost, zmeri me je zanimal...kolk morš plačat davka, če za nagrado dobiš avto?????

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
5.12.2008 10:54:57   
Zamima

viv, če ni skrivnost, zmeri me je zanimal...kolk morš plačat davka, če za nagrado dobiš avto?????

max mislim, da 25% vrednosti, vsaj tako je bilo včasih. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
5.12.2008 11:48:08   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

max mislim, da 25% vrednosti, vsaj tako je bilo včasih. user posted image

a tolk, user posted image  pa taka nagradauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
5.12.2008 13:41:29   
krfjolca

Ej viv pa krfjolca pa še katera (do sedaj se ni še nobena nič javila), a bi šle me naslednjo soboto na kuhano vino v staro Ljubljano? Sam predlog, me neki na kuhanca vleče. user posted image

Jaz sem za, 13. december, ne? Kuhanc mene tud vleče, sam ga ne smem user posted image . Sicer so pa tako razredčeni, da mi (oz. user posted image ) en mičken kozarček najbrž ne bi kaj dosti škodoval, ne? user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
5.12.2008 13:43:25   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Jutro!

Oh, jest sem pa tako slabe volje... Učer un model ni mojega golfiča kupil. user posted image  In zdaj spet letanja tamo amo... Ah, mi gre na živce!

Saj bo... nekje ga čaka en kupec user posted image

Haha, jaz sem pa mojo kripo prodala za med user posted image .
Prvi, ki jo je videl, jo je kupil, še kaj dosti gledal ni, kaj je z njo narobe. Sem še kar dosti dobila zanjo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
5.12.2008 19:09:45   
Nogavica
Čer user posted image

Mi smo ravnokar prišli z bazena. Sta baba in dedi častila kopanje. Živa je bila ful navdušena nad morjem user posted image  in je parkrat izrazila željo, da bi iskali polžke v vodi. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
5.12.2008 20:13:29   
urška76
Čer!
Čist na hitr, dokler otroc večerjajo. Dons smo pozni, smo gledal lutke, potem pa čakali na darilo od dedka Mraza. Sej je naša čebela vsedla dedku v naročje, pol se je pa Miha tud tud stisnu. Mu je blo nerodno, da bi bil slabši od sestrice. user posted image  Špela me je presenetila med prestavo, ker je lepo mirno gledala. Smo pa gledal Kdo je napravil Vidku srajčico. Luštna predstava. Zdej vidmo, da bomo lahko šli še kdaj na kako predstavo.
Zdej bo treba it pa pomagat zobke umit.
Se še pol mal ustavim kle gor. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
5.12.2008 22:07:33   
urška76
Otroc spijo. Sta oba tako hitr zaspala. Sem jima povedala, da se Miklavž ne bo ustavil, če ne bomo vsi spali. user posted image
Zdej je pa Miklavž že vse pripravil. Akvarij je zavit z napisom in na sredi mize, na krožnikih imata pa vsak eno pezz figurico z bombomi, pa po eno mandarino in nekaj orehov.
Me je pa danes tole vreme čist zafrknilo. Sem mislila it mal lučke in stojnice gledat pred predtavo (smo jo imeli šele ob 18-h), sam v dežju pa res ne bom okol skakala. Me je pa bnavdušilo že tisto malu lučk, kar sem jih videla tam od Zmajskega mostu proti Prešercu.
Viv a sta dala oglas za avto na avto net. Mi smo mel mojga puntiča v dveh urah prodanga. Sam slikco morš zraven prpet.
Max kaj je z vašim juniorjem? A si ga mal scrkljala, pa bio zdej on z mamico spal?
Krfjolca 13. je pravi datum. Sam ne vem, zakaj se nobena druga ne odloč, da pride z nami poklepetat.

BEJBE, A JE ŠE KATERA ZA KUHANO VINO V STARI LJUBLJANI V SOBOTO 13.12. ZVEČER?

Tako, da velja povabilo za vse. Da ne bo katera slučajno rekla, da je spregledala. Pa ne nisem se zmotila v velikosti črk. Namenoma sem kričala, da me boste ja vse slišale. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
5.12.2008 23:20:30   
max81
ne ne Urška ni kej pretirano scrklanuser posted image ...je tud pr men protestiraluser posted image ....pomoje ga mal daje k že cel teden nismo bli nč uzun k je blo tako gnilo vreme....ker po sred ceste z dvema mulčkoma pa ne mislim hodit, še tisti edini bogi pločnik ki ga imamo jim ga je težko spucatuser posted image user posted image user posted image user posted image

drugače sva šla pa mal u šping, ni naju ni bilo 4huser posted image ...otroke je pa mami pršla merkat...pa mi je ful pasal, ker je bla tamala tečna kot sam user posted image , še pogledal je nisi dobr, pa je že tulila...kr neki taka pa še ni bla v 2. letih....ja no bo že bolje user posted image

in kje ste na ta čuden petkov večer????  pri nas je cel dan snežilo, sedaj pa že dež pada...pa b

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
6.12.2008 9:13:59   
Aja1
Dan

Kako ste?
Včeraj na silvestrovanju je bilo fajn. Sem prišla domov ob 3h. Zjutraj je bila Neja pa neusmiljena in vstala ob 6ih user posted image . In kot nalašč danes ni bil dober oči ,ampak samo mami, mami. Sem mogla vstat, čeprav sva se zmojim zmenila, da me pustita spat do cca 9ih. Ja, zdaj sem pa kot user posted image . Par dni nazaj sem pa jamrala, da ima Neja očimanijo. Danes se je ne bi branila....
Zdaj pa moj teži, da gremo k tašči... Pa se mi takoooo ne da.....

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
6.12.2008 11:56:14   
krfjolca
Jaz sem pa jezna na našega mulca! user posted image
Se veselim en teden, kako se bo razveselil Miklavževih daril, pa njegova muhavost nima meja! Že zjutraj se je zbudil ves čemeren, ko sva ga vprašala, če gre pogledat, kaj mu je prinesel Miklavž, je rekel, da ne. Sem rekla, da je sigurno kakšna igračka, pa ni bil zainteresiran. Kar nekaj je sitnaril. Potem se je končno odvlekel v kuhinjo in pokazal nekoliko navdušenja nad bruderjevim jeepom s prikolico, in takoj nato totalno popenil, ker ni mogel odpreti škatle. Kos mo jo odprli, je bilo nekaj veselja, potem so nas pa klicali, naj pridemo še dol pogledat, kaj je dol prinesel. In ga spet nisva mogla pripraviti, da bi šel pogledat. Smo se pregovarjali nekaj minut, potem ga je pa Dejan zagrabil in ga nesel dol. Seveda dretje do konca. Sploh se ni pomiril, niti ko je videl polno mizo daril. user posted image  Svak pa s kamero snemal "srečne obraze otrok ob pogledu na obloženo mizo". user posted image

Nazadnje je končno opazil čokolado in se stopil od sreče. Knjigice, igrače, nič ga ni zanimalo razen čokolade. Ko je pojedel eno kinder čokoladico, je jasno hotel še. Nakar smo se skregali, ker sem hotela, da najprej je zajtrk. Me je grdo pogledal, POŽUGAL, rekel TI TI MAMI! in spet začel tulit. user posted image  Nazadnje sva naredila kompromis, da je pojedel nekaj koščkov kruha z Nutello. Pa se je spet vrgel na čokolado. Ki mu je pač nisem pustila. Potem smo šli gor, ker se je bilo treba obleč za k drugi babici, kjer je tudi Miklavž hodil. Ja NIIIIII ŠANS! Zdaj čakam, da prideta domov in upam, da bo po popoldanskem spanju sin vstal s ta pravo nogo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
6.12.2008 13:33:48   
urška76
Dan!
Mi smo imeli pa pestro noč. Očitno so bili vtisi iz naročja dedka Mraza premočni. In nama je Špela tulila pol noči. Ob ene pol noči sva jo vzela k sebi in edini učinek je bil, da sva danes oba polomljena. Ob ene dveh sva obupala, pa jo nesla nazaj v postelco. Ne sparašujte kako dretje je bilo. Potem sem jo imela pa dost in sem jo okregala. Če bi vedla, da bo to pommagalo, bi jo že prej. Ker potem je pa spala do osmih. To se pa še ni zgodil v zadnjih štirih letih in pol, da bi mi vstali šele ob osmih. Miha se je najprej splazu pogledat, če se je Miklavž kej ustavil, pol je pa ves vesel prtekel k nama. user posted image  Za zajtrk sem našega že v naprej prpravla, da ga ne bosta kaj dosti pojedla, sta padla na orehe in bonbone. user posted image  Smo danes v trgovini že nove kupili, da bomo figurice filal.
Zdej počivata, jest pa kuham kosilo. No trenutno se kuha samo, sam bo treba it še mal prpravt.
Max kok mate kaj snega v vašem koncu? Drgač pa sej mate parkec pred hišo, pa pejt z naraščajem se po snegu valat. user posted image  No junior naj vaju iz vozička opazuje, Nika bo pa ziher uživala. user posted image  Da ne boste not preveč.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
6.12.2008 13:36:12   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

In kot nalašč danes ni bil dober oči ,ampak samo mami, mami. Sem mogla vstat, čeprav sva se zmojim zmenila, da me pustita spat do cca 9ih. Ja, zdaj sem pa kot user posted image . Par dni nazaj sem pa jamrala, da ima Neja očimanijo. Danes se je ne bi branila....

Jah zdej se pa odloč, kaj bi rada user posted image  Otroc že vejo, kdaj je treba komu nagajat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
6.12.2008 13:50:35   
Žiga

Viv a sta dala oglas za avto na avto net. Mi smo mel mojga puntiča v dveh urah prodanga. Sam slikco morš zraven prpet.

Pa realno ceno, ki je za 10-20% nižja od vseh oglaševanih...

LP
Ž.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
6.12.2008 17:33:58   
Zamima
Na veselega miklavža smo imeli mi spet prepir s sosedi,... user posted image user posted image user posted image

Mislim, da živimo v nori soseski, resnično,... user posted image , A ve katera kje v Mariboru se da dobiti prezplačna pravna pomoč? In pod katerimi pogoji ti lahko svetujejo,... Če ne drugače se bom kar pri mojem advokatu najavila, ker to je TU MAČ! user posted image
Se bomo pač preko odvetnikov dogovarjali, če se na 4 oči ne moremo.

Mislim, kako ni sram folka, ki ima pred svojo bajto prazen parking, postavit avto tik pred mojo bajto in se potem še znašat nad nami, ko jim rečemo, da naj avto v 10 min. odstranijo?!
Saj ne vem ali sem že jaz smotana ali ljudje res nimajo več niti kanček kulture?! user posted image

No, pa sem se zlajala malo.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
6.12.2008 17:39:05   
Pikapolonica_

Pikapolonica ti naročuješ preko ebaya????????????

Ja, večinoma stvari za oblečt kupujem preko ebaya. user posted image Cenovno najbolj ugodna varianta. Tut za možeka...

Zgleda smo zadnje čase vse v novih avtomobilih, tudi mi smo v petek uspešno menjali atijevga c5 za novega črnega c5 karavanauser posted image user posted image Tolk je fency, da bi mu ga kar zaplenila....user posted image user posted image user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
6.12.2008 17:40:07   
Zamima
Aha, no tole še: Zala ima končno veliko posteljo user posted image , nam jo je kljub današnjemu lenemuuuu počutju uspelo sestavit, popoldanski spanec je kar vredu odspala na Dormeotu user posted image , bomo videli kako bo ponoči,...
Zgleda pa kar malo hecno v postelji 90x 200, upam, da je ne bom predolgo iskala zjutraj user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
6.12.2008 17:41:25   
Zamima
Aja, pa še to me zanima,... na katere načine se lahko zahteva prepoved približevanja? Ker ga bom vrjetno zahtevala, če se bo le dalo, mi gre pošteno na jetra, da mi ta soseda hodi vsake toliko zvonit na vrata in mi težit user posted image user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
6.12.2008 17:42:25   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Na veselega miklavža smo imeli mi spet prepir s sosedi,... user posted image user posted image user posted image

Mislim, da živimo v nori soseski, resnično,... user posted image , A ve katera kje v Mariboru se da dobiti prezplačna pravna pomoč? In pod katerimi pogoji ti lahko svetujejo,... Če ne drugače se bom kar pri mojem advokatu najavila, ker to je TU MAČ! user posted image
Se bomo pač preko odvetnikov dogovarjali, če se na 4 oči ne moremo.

Mislim, kako ni sram folka, ki ima pred svojo bajto prazen parking, postavit avto tik pred mojo bajto in se potem še znašat nad nami, ko jim rečemo, da naj avto v 10 min. odstranijo?!
Saj ne vem ali sem že jaz smotana ali ljudje res nimajo več niti kanček kulture?! user posted image

No, pa sem se zlajala malo.

Zamima, a ni bila nekaj časa brezplačna pravna pomoč nasprot Štuka, tam en lokal naprej od tistega lokala, ko študentske bone prodajajo? Mislim, da se ji je reklo PIP - pravno informacijska pomoč? Če se ne motim?

Pa veliko sreče, res. Čeprav se najbolje obnese ravno to, da jih ignoriraš. Če pa ti kakorkoli grozijo, pa definitivno poklicat policijo, prvič jih bodo 'organi' opozorili, drugič bo kazen. Na tak način boš pomojem največ dosegla, ker bodo vedeli, da se ne pustiš kar tako,

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
6.12.2008 17:45:46   
Zamima
Pikapolonica, saj res user posted image ,... hvala, da si me spomnila,... ah, ignoranca nič ne pomaga, ker prav provocirajo user posted image . Sem si  zaenkrat na www.geopedia.si natisnila sliko naše ulice, da bom lažje razložila kak pa kaj, moram pa še vzet geodetski načrt....

Majke mi, da bojo vidli hudiča user posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?