Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.12.2008 14:01:41
|
|
|
|
urška76
|
Mala še kar spi, jest mam pa samogovore kle gor. Zdej sem ugotovila kako zamenjam avatar (po dveh letih sem ga pa res že morala ). Zdej moram pa kako luštno slikico naredit, kjer bo oba dobr gor vidt. Pri nas pa sonček sije. Končno. Po vsem tem dežju prav paše. Upam, da nav prekmal spet dež.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.12.2008 15:05:20
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv krfjolca - prodajam avto Sam ga ne dam pod 7.500 €. To je zadnja cena, probala bom pa kej več... Hvala lepa Ja, če ga daš po sistemu "pol zdaj, pol čez eno leto" . Greva zdajle enega tvingiča gledat v Lesce, bomo videli, če bo za kaj. Če se bova tako hitro odločila, kot sva se za tavelikega, bom šla v sredo že na šiht z njim . Trenutno so pa moje zmožnosti maksimalno 3000 €, pa še to s pufom pri tastarih. Je bilo preveč velikih investicij za eno leto - podstreha, klime, družinski avto, počitnice (se sploh ne čudim, da sva nonstop v minusu) ...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.12.2008 16:56:36
|
|
|
|
krfjolca
|
Evo, sva že nazaj. Avto kupljen .
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.12.2008 17:10:17
|
|
|
|
urška76
|
No zdej pa Viv iin Krfjolca, kdaj bo ogled novih avtov in kaka kavica seveda.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.12.2008 17:51:16
|
|
|
|
krfjolca
|
Ja, res bi se lahko zmenile kaj. Mogoče med počitnicami, če boste imele čas.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.12.2008 19:22:17
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Ja, res bi se lahko zmenile kaj. Mogoče med počitnicami, če boste imele čas. Kdaj so počitnice? Še nismo v šol pa ne vem več. Drgač pa nimamo nobenih velikih planov za veseli december.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.12.2008 19:23:25
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Krfjolca, super za avtek Nogavica - kako si? Današnji dan je bil res nekam čuden, zaspan. Neja je zaspala že ob 18ih. Jaz bom šla pa tudi kmalu, ker sem kar utrujena. Sem imela v službi celo štalo (dela na pretek).
|
RE: November 2006 - 3. del 1.12.2008 19:57:24
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Nogavica - kako si? Nogavica zdele sigurno počiva. Ji ni za zamert. Kar naj se pozdravi. Mi pa Špeli vročino mermo (se crklja pri Žigu), je mela med tuširanjem čist modre ustnice.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.12.2008 20:06:14
|
|
|
|
krfjolca
|
Počitnice so od 25. 12. naprej :)
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.12.2008 20:09:18
|
|
|
|
Aja1
|
In Urška, koliko ste namerili? Upam, da pod 37.
|
RE: November 2006 - 3. del 1.12.2008 20:16:00
|
|
|
|
urška76
|
Ja mala je brez vročine. Sam me full moti, ker je imela modre ustnice. Pa lula dons full malo. Ne vem, če jutri ne bo bolje, se bova šli popoldne pokazat k dohtarci, pa naj jo ornk pregleda.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 1.12.2008 21:57:07
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz nisem čisto nič počivala, ker sem imela cel popoldan kolobocije s temi dohtarji. Ob 15h sem končno dobila sestro na telefon (začeli so ob 13h), ta pa mi pove, da nimajo moje kartoteke. Pred dvema letoma se je moja takratna osebna zdravnica selila in smo njeni pacienti dobili domov seznam prostih zdravnikov in kar pristopno izjavo, ki smo jo izpolnili in jo poslali nazaj v zdr. dom. No, moja pristopna izjava in kartoteka sta ostali kar tam, ker je niso poslali naprej k izbrani zdravnici. Tako sem porabila spet eno uro, da sem izsledila kartoteko. Se zmenim, da pridem po njo, medtem pa kličem k svoji izbrani zdravnici, pa se mi spet celo večnost nihče ne javi. No, ko se sestra končno javi, ji povem, da grem po kartoteko, potem pa pridem tja, ona mi pa reče, da ta zdravnica pa zdaj več ne sprejema novih pacientov. Torej sem šla po kartoteko in kar tam vprašala, če je kak zdravnik, ki še sprejema nove paciente in ki dela danes popoldan, ker bi ga pač nujno potrebovala že danes. Na srečo je bil en fraj nadstropje višje, ampak sem morala čakati do 19h, da so prej prišli na vrsto vsi naročeni. In ko končno dočakam pregled, mi tip reče, da njemu to ne izgleda kot vneto uho, ampak se mu zdi, kot da imam neke izrastline oz. tvorbe v ušesu , da njemu to ni najbolj jasno in mi da napotnico za ORL. Če me bo spet bolelo pa naj vzamem Lekadol ali dva. No, tako je to.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.12.2008 8:05:48
|
|
|
|
urška76
|
Joj, boga nogavica. Upam, da ti je vsaj na napotnico napisal NUJNO! Midva pa že risanke gledava, pa zraven rihtam za zajtrk. Zdele čakam, da se kruh ohladi, k sem ga odtajala. Mala je pa zaenkrat ok, tud lulala je zjutri po spanju normalno. Sicer mal bolj temen urin (mogoče pa res ni dost pila), zdej jo sam še čekiram kake ustnice ima.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.12.2008 8:15:55
|
|
|
|
viv_
|
Jutro punce!!! Jaz sem do četrtka spet samohranilka in se mi kar meša... 101 opravek, letam okrog ko nora. Sej bo boljš! Saj tamalidve sta zdravi! Ja, lahko bi se dobile enkrat... Kaj pa pravite na kakšno soboto zvečer? To bi pa lahko že pred počitnicami? Nogavica, boga si... pocajtej se! Krfjolca, čestitke! Urška, upam, da je s Špelo vse oke!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.12.2008 8:57:41
|
|
|
|
urška76
|
Viv tud v soboto lahko. Sicer tole ne, ker imamo v nedeljo krst (upam, da bodo otroci zdravi). Mala pa zdele na veliko kiha. In za vsakič moram z robcem k njej letet, ker gredo enormne količine smrklja ven. No sej bolje, kot da se ji nos zabaše. Tole vreme je pa čist nikakvo. Sem upala, da bova šli za kakih deset minutk na zrak, da se še stanovanje vmes fajn prezrač, pa spet dežuje, pa neki čudn meglen je. V tako je pa ne bom vlekla. Naj se še en mal pocajta rajš.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.12.2008 11:31:35
|
|
|
|
urška76
|
mala je spet driskala. Pa tko dobr je kazal. Je za zajtrk več jedla kot včeraj, pa spila je dva deci soka (no vsaj dehidrala mi ne bo). Zdej pa to. Najprej v plenico, pa jo zrihtam in dam na kahlo iz navade, je pa še tja mal naredila. Da ne bo zastonj sedela. Sicer ni čisto vodeno, sam vseeno zelo tekoče.Pa drgač je brez vročine in zelo živahna, tako da nama je obema prava muka biti notr. Pol pa mal riševa (je dobila magnetno tablo za r.d pa je zakon), pa mal pojeva in pleševa. Vmes kako risanko pogleda. No pa na vsake pet minut mi jopico prnese. Sva šle prej celo pogledat, če je kaj pošte, pa očitno poštar še ni hodil, ker ni bilo niti reklam.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.12.2008 12:29:49
|
|
|
|
marella1
|
Urška: čimprej se pozdravite Krfjolca: čestitke za avto, pa srečno pot
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.12.2008 13:53:11
|
|
|
|
krfjolca
|
Urška, upam, da bo z malo čimprej bolje. Mi smo se tudi že kar pozdravili, čeprav se pa tile virusi kar prekladajo z enega na drugega, smo kar v enem začaranem krogu, ni enega dneva, da ne bi bil vsaj en v bajti bolan. Sobota je meni tudi ok, ampak tudi ne morem to soboto, ker piham 26. svečko . Lahko pa drug teden, ampak zvečer, brez mulcev.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.12.2008 13:54:47
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Sobota je meni tudi ok, ampak tudi ne morem to soboto, ker piham 26. svečko . Lahko pa drug teden, ampak zvečer, brez mulcev. Pionirka
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.12.2008 14:35:03
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Sobota je meni tudi ok, ampak tudi ne morem to soboto, ker piham 26. svečko . Lahko pa drug teden, ampak zvečer, brez mulcev. Sobota zvečer in brez mulcev men ustreza. Zelo ustreza Dejte mi kako idejo, kaj naj naredim mali za jest. Kar koli ji ponodim reče ni dobro. Prejle sem jo dobesedno izsiljevala, da je pojedla pol monteja. Sem ji dudo skrila. Drgač pa poje vsaj enega ta velikega.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.12.2008 14:46:33
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Sobota je meni tudi ok, ampak tudi ne morem to soboto, ker piham 26. svečko . Lahko pa drug teden, ampak zvečer, brez mulcev. Pionirka Hvala
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.12.2008 14:49:24
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Dejte mi kako idejo, kaj naj naredim mali za jest. Kar koli ji ponodim reče ni dobro. Prejle sem jo dobesedno izsiljevala, da je pojedla pol monteja. Sem ji dudo skrila. Drgač pa poje vsaj enega ta velikega. Ej, jaz sem včeraj penila, ker mi cel dan ni hotel nič jest. Karkoli sem mu ponudila. Edino eno jabolko je nafehtal opoldne (pa pomojem mu je dedi na skrivaj dateljne dal , mulcu sladkosnednemu). Zvečer sva si z dragim potem razdelila hrenovko, ker je niti povohati ni hotel. Potem si je pa sam zaželel makarone in jih tudi dobil - ampak brez vsega! Nič ni hotel gor. Cel krožnik polnozrnatih peresnikov brez polivke je pojedel!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 2.12.2008 22:30:52
|
|
|
|
urška76
|
A ste že vse v veselem deccembru, ko je tako zatišje tu gori? No naša mala je jedla juho, cmoke je pol bolj razpackala ko pojedla (je glih ene dvakrat nesla v usta). Je pa pila, pa zvečer je večerjo lepo pojedla. Še jutri sva doma, pol pa v vrtec. Miha je bil danes utrujen od plavanja, je zaspal v momentu, ko je Žiga nehal pravljico brat. Jest pa zdej šibam pod tuš. Sem vsa čudna, k sem zamrzovalni del (skrino) pucala. Sem mela ledu not ko pr norcih. Nogavica kako je pa s tabo? Si kaj bolje?
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 3.12.2008 8:58:00
|
|
|
|
viv_
|
Morgen... Meni se pa ta teden vleče za ****...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 3.12.2008 9:30:22
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Morgen... Meni se pa ta teden vleče za ****... Verjamem k nimaš ta starga doma. Men se tud vleče. Še dobr, da gre jutr mala v vrtec. Jest pa zdele sušilca opazujem. Zgleda da se je pokvaru. No tista črpalka, k vodo črpa v posodo. Pa prej je neki zalavfala, zdej pa spet nč. Očitno bo spet servis. Pa bodo šli € pa pa.
|
|
|
Sejem rabljene otroške opremeksenija12Bi prišle na vseslovenski sejem rabljene otroške opreme v ljubljanida (
65%)
ne (
21%)
ne, predaleč (
15%)
Število vseh glasov: 213Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!