|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
1.12.2008 14:01:41   
urška76
Mala še kar spi, jest mam pa samogovore kle gor.  user posted image  Zdej sem ugotovila kako zamenjam avatar (po dveh letih sem ga pa res že morala user posted image ). Zdej moram pa kako luštno slikico naredit, kjer bo oba dobr gor vidt. user posted image

Pri nas pa sonček sije. Končno. Po vsem tem dežju prav paše. Upam, da nav prekmal spet dež.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
1.12.2008 15:05:20   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: viv

krfjolca - prodajam avto user posted image  Sam ga ne dam pod 7.500 €. To je zadnja cena, probala bom pa kej več...

Hvala lepa user posted image
Ja, če ga daš po sistemu "pol zdaj, pol čez eno leto" user posted image .
Greva zdajle enega tvingiča gledat v Lesce, bomo videli, če bo za kaj. Če se bova tako hitro odločila, kot sva se za tavelikega, bom šla v sredo že na šiht z njim user posted image . Trenutno so pa moje zmožnosti maksimalno 3000 €, pa še to s pufom pri tastarih. Je bilo preveč velikih investicij za eno leto - podstreha, klime, družinski avto, počitnice (se sploh ne čudim, da sva nonstop v minusu) ... user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
1.12.2008 16:56:36   
krfjolca
Evo, sva že nazaj.
Avto kupljen user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
1.12.2008 17:10:17   
urška76
No zdej pa Viv iin Krfjolca, kdaj bo ogled novih avtov in kaka kavica seveda. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
1.12.2008 17:51:16   
krfjolca
Ja, res bi se lahko zmenile kaj. Mogoče med počitnicami, če boste imele čas.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
1.12.2008 19:22:17   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ja, res bi se lahko zmenile kaj. Mogoče med počitnicami, če boste imele čas.

Kdaj so počitnice? Še nismo v šol pa ne vem več. user posted image  Drgač pa nimamo nobenih velikih planov za veseli december.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
1.12.2008 19:23:25   
Aja1
Dober večer.

Krfjolca, super za avtekuser posted image

Nogavica - kako si?

Današnji dan je bil res nekam čuden, zaspan. Neja je zaspala že ob 18ih. Jaz bom šla pa tudi kmalu, ker sem kar utrujena. Sem imela v službi celo štalo (dela na pretek).

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
1.12.2008 19:57:24   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Nogavica - kako si?

Nogavica zdele sigurno počiva. Ji ni za zamert. Kar naj se pozdravi.
Mi pa Špeli vročino mermo (se crklja pri Žigu), je mela med tuširanjem čist modre ustnice. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
1.12.2008 20:06:14   
krfjolca
Počitnice so od 25. 12. naprej :)

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
1.12.2008 20:09:18   
Aja1
In Urška, koliko ste namerili? Upam, da pod 37. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
1.12.2008 20:16:00   
urška76
Ja mala je brez vročine. Sam me full moti, ker je imela modre ustnice. Pa lula dons full malo. Ne vem, če jutri ne bo bolje, se bova šli popoldne pokazat k dohtarci, pa naj jo ornk pregleda.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
1.12.2008 21:57:07   
Nogavica
Jaz nisem čisto nič počivala, ker sem imela cel popoldan kolobocije s temi dohtarji. Ob 15h sem končno dobila sestro na telefon (začeli so ob 13h), ta pa mi pove, da nimajo moje kartoteke. user posted image  Pred dvema letoma se je moja takratna osebna zdravnica selila in smo njeni pacienti dobili domov seznam prostih zdravnikov in kar pristopno izjavo, ki smo jo izpolnili in jo poslali nazaj v zdr. dom. No, moja pristopna izjava in kartoteka sta ostali kar tam, ker je niso poslali naprej k izbrani zdravnici.
Tako sem porabila spet eno uro, da sem izsledila kartoteko. Se zmenim, da pridem po njo, medtem pa kličem k svoji izbrani zdravnici, pa se mi spet celo večnost nihče ne javi. No, ko se sestra končno javi, ji povem, da grem po kartoteko, potem pa pridem tja, ona mi pa reče, da ta zdravnica pa zdaj več ne sprejema novih pacientov. user posted image
Torej sem šla po kartoteko in kar tam vprašala, če je kak zdravnik, ki še sprejema nove paciente in ki dela danes popoldan, ker bi ga pač nujno potrebovala že danes. Na srečo je bil en fraj nadstropje višje, ampak sem morala čakati do 19h, da so prej prišli na vrsto vsi naročeni.
In ko končno dočakam pregled, mi tip reče, da njemu to ne izgleda kot vneto uho, ampak se mu zdi, kot da imam neke izrastline oz. tvorbe v ušesu user posted image user posted image user posted image , da njemu to ni najbolj jasno in mi da napotnico za ORL.
Če me bo spet bolelo pa naj vzamem Lekadol ali dva.

No, tako je to.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
2.12.2008 8:05:48   
urška76
Joj, boga nogavica. Upam, da ti je vsaj na napotnico napisal NUJNO!

Midva pa že risanke gledava, pa zraven rihtam za zajtrk. Zdele čakam, da se kruh ohladi, k sem ga odtajala. Mala je pa zaenkrat ok, tud lulala je zjutri po spanju normalno. Sicer mal bolj temen urin (mogoče pa res ni dost pila), zdej jo sam še čekiram kake ustnice ima.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
2.12.2008 8:15:55   
viv_
Jutro punce!!!

Jaz sem do četrtka spet samohranilka in se mi kar meša... 101 opravek, letam okrog ko nora. Sej bo boljš!

Saj tamalidve sta zdravi!

Ja, lahko bi se dobile enkrat...

Kaj pa pravite na kakšno soboto zvečer? To bi pa lahko že pred počitnicami?

Nogavica, boga si... pocajtej se!

Krfjolca, čestitke!

Urška, upam, da je s Špelo vse oke!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
2.12.2008 8:57:41   
urška76
Viv tud v soboto lahko. Sicer tole ne, ker imamo v nedeljo krst (upam, da bodo otroci zdravi).
Mala pa zdele na veliko kiha. In za vsakič moram z robcem k njej letet, ker gredo enormne količine smrklja ven. No sej bolje, kot da se ji nos zabaše.
Tole vreme je pa čist nikakvo. Sem upala, da bova šli za kakih deset minutk na zrak, da se še stanovanje vmes fajn prezrač, pa spet dežuje, pa neki čudn meglen je. V tako je pa ne bom vlekla. Naj se še en mal pocajta rajš.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
2.12.2008 11:31:35   
urška76
user posted image  mala je spet driskala. Pa tko dobr je kazal. user posted image  Je za zajtrk več jedla kot včeraj, pa spila je dva deci soka (no vsaj dehidrala mi ne bo). Zdej pa to. Najprej v plenico, pa jo zrihtam in dam na kahlo iz navade, je pa še tja mal naredila. Da ne bo zastonj sedela. Sicer ni čisto vodeno, sam vseeno zelo tekoče.Pa drgač je brez vročine in zelo živahna, tako da nama je obema prava muka biti notr. Pol pa mal riševa (je dobila magnetno tablo za r.d pa je zakon), pa mal pojeva in pleševa. Vmes kako risanko pogleda. No pa na vsake pet minut mi jopico prnese. Sva šle prej celo pogledat, če je kaj pošte, pa očitno poštar še ni hodil, ker ni bilo niti reklam.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
2.12.2008 12:29:49   
marella1
Urška: čimprej se pozdravite

Krfjolca: čestitke za avto, pa srečno pot

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
2.12.2008 13:53:11   
krfjolca
Urška, upam, da bo z malo čimprej bolje.
Mi smo se tudi že kar pozdravili, čeprav se pa tile virusi kar prekladajo z enega na drugega, smo kar v enem začaranem krogu, ni enega dneva, da ne bi bil vsaj en v bajti bolan.

Sobota je meni tudi ok, ampak tudi ne morem to soboto, ker piham 26. svečko user posted image . Lahko pa drug teden, ampak zvečer, brez mulcev.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
2.12.2008 13:54:47   
viv_
Sobota je meni tudi ok, ampak tudi ne morem to soboto, ker piham 26. svečko user posted image . Lahko pa drug teden, ampak zvečer, brez mulcev.

Pionirka user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
2.12.2008 14:35:03   
urška76

Sobota zvečer in brez mulcev men ustreza. user posted image  Zelo ustreza user posted image  

Dejte mi kako idejo, kaj naj naredim mali za jest. Kar koli ji ponodim reče ni dobro. Prejle sem jo dobesedno izsiljevala, da je pojedla pol monteja. Sem ji dudo skrila. Drgač pa poje vsaj enega ta velikega.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
2.12.2008 14:46:33   
krfjolca

Pionirka user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
2.12.2008 14:49:24   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Dejte mi kako idejo, kaj naj naredim mali za jest. Kar koli ji ponodim reče ni dobro. Prejle sem jo dobesedno izsiljevala, da je pojedla pol monteja. Sem ji dudo skrila. Drgač pa poje vsaj enega ta velikega.

Ej, jaz sem včeraj penila, ker mi cel dan ni hotel nič jest. Karkoli sem mu ponudila. Edino eno jabolko je nafehtal opoldne (pa pomojem mu je dedi na skrivaj dateljne dal user posted image , mulcu sladkosnednemu). Zvečer sva si z dragim potem razdelila hrenovko, ker je niti povohati ni hotel. Potem si je pa sam zaželel makarone in jih tudi dobil - ampak brez vsega! Nič ni hotel gor. Cel krožnik polnozrnatih peresnikov brez polivke user posted image  je pojedel!

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
2.12.2008 22:30:52   
urška76
A ste že vse v veselem deccembru, ko je tako zatišje tu gori?
No naša mala je jedla juho, cmoke je pol bolj razpackala ko pojedla (je glih ene dvakrat nesla v usta). Je pa pila, pa zvečer je večerjo lepo pojedla. Še jutri sva doma, pol pa v vrtec.
Miha je bil danes utrujen od plavanja, je zaspal v momentu, ko je Žiga nehal pravljico brat.
Jest pa zdej šibam pod tuš. Sem vsa čudna, k sem zamrzovalni del (skrino) pucala. Sem mela ledu not ko pr norcih.
Nogavica kako je pa s tabo? Si kaj bolje?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
3.12.2008 8:58:00   
viv_
Morgen...

Meni se pa ta teden vleče za ****...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
3.12.2008 9:30:22   
urška76

Morgen...

Meni se pa ta teden vleče za ****...

Verjamem k nimaš ta starga doma. Men se tud vleče. Še dobr, da gre jutr mala v vrtec.
Jest pa zdele sušilca opazujem. Zgleda da se je pokvaru. No tista črpalka, k vodo črpa v posodo.  Pa prej je neki zalavfala, zdej pa spet nč. Očitno bo spet servis. Pa bodo šli € pa pa. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Sejem rabljene otroške opreme
ksenija12

Bi prišle na vseslovenski sejem rabljene otroške opreme v ljubljani

da (65%)

ne (21%)

ne, predaleč (15%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!