|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
3.12.2008 11:58:17   
viv_
Pa ponoč sem ful slabo spala... Tamalidve sta bili pri meni, jaz na sredini... Kamor sem se obrnila je bila ali ena roka, ali ena glava... Katastrofa!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
3.12.2008 12:36:48   
urška76
Madonca, spet se igrajo na forumu. Mi je prov čudn. Upam, da bo tuki šumnike izpisal.
Mala zdejle spi. Je bila tako zelo utrujena, sploh ni mogla učk met odprtih, do momenta, ko sem jo dala v posteljo. Pol pa žurka. Pa Miško in kravico metat okoli, pa dudo zamenjat, ...
Sva bili pa danes eno malenkost zuni. Pol sem pa glih dam pršla so me pa iz službe klical. Mislim se ji mudi za bolniški list za petek, k je še novembrski. Kr neki. Sej smo jutr komi četrtga.
Zdek grem pa neki za jest prpravt, da bova z malo jedli, ko vstane. Potem greva pa po Miha v vrtec in ga peljeva na angleščino.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
3.12.2008 13:10:58   
Belčika
pozdravljene punce!

jaz se po dolgem času spet javljam,ni in ni cajta oziroma si ga ne vzamem za ringarajo.pa še uporabniško ime se mi je neki zablokeralo.Moj Uroš ima vričino tko da sva doma.trenutno spi,jz pa mal na računalniku.Drgač smo pa kr zdravi.

ma sej bo.8.11.smo praznovali 2 leti,pa najboljše vsem novembrčkom.

se oglasim še kaj.

Najlepši dan v življenju se je zgodil 8.11.2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
3.12.2008 13:49:01   
urška76
O še ena z bolanim novembrčkom. Mah sej bo, bodo šle tele viroze mimo, pa bomo spet prekipeval od zdravja.
V naši stolpnic smo bile zdele vsaj štiri na bolniški zaradi malčkov.

(odgovor članu Belčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
3.12.2008 18:47:03   
Aja1
Dober večer klepetulje.

Me nekaj glava boli user posted image . Moj je moral nazaj v službo, tako da se danes sploh še nisva videla, ker sem jaz delala do 17ih.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
3.12.2008 20:18:59   
Zamima
Večer,...
včeraj na danes smo bili skupaj, samo mi trije user posted image ,...

Aja1, tudi mene je danes glava bolela user posted image , mogoče pritisk user posted image . Tamala še ne spi user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
3.12.2008 21:07:38   
Nogavica
Dober večer user posted image

Hm, ne vem, kaj naj napišem, tako da vas samo obvestim, da z mojimi ušesi ni nič hudega, bolijo več ne, edino tak čuden, moteč pritisk je prisoten. Je rekel dohtar na ORL, da je možno, da je bil ta pritisk kriv za bolečine zadnjič.
Zdaj moram en teden uporabljat Operil kapljice za nos in čimvečkrat izvajat Valsalvo (zapreti usta, stisniti nos in pihniti).

user posted image  za bolančke.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
4.12.2008 18:31:16   
Zamima
Dober dan ...

Midve sva bili danes v šopingu user posted image , sem kupila Zali Dormeota user posted image ,... za taveliko posteljico, to bo najino darilo njej za božička, da bo ajala od sedaj v veliki posteljici doma doma user posted image .
Pa pritegnil me je še parni čistilec za tla user posted image , sem slišala same pohvale, no pa bomo videli, če je res tak dober. Glede na ceno bi že moral biti. user posted image

V C&A, sem vzela še kombinezonček,... ne moreš vrjet kak je folk že vse razgrabil user posted image , tisto, ki pa zgleda kolk tolk, pa take cene, da ti slabo postane user posted image . Za teh par dni, ko bo sneg?! user posted image Ehhh

No, potem sem pa vzela še eno pižamico, pa eno majčko, pa komplet spodnjih hlačk, bomo vidli, po moje bomo začeli kar z odvajanjem, ker je začela kazati interes, namreč ko se spomni reče: lulat! in se hoče slečt user posted image .  Pa komplet dveh spodnjih delov trenirkic user posted image .

Seveda vse za Zalo, za mene niti eno malo majčkeno malenkost.

Zdaj pa moram samo še božična darilca nabavit pa upam, da se ta mesec konča trošenje denarja user posted image .

Aja, sporočam vam, da IRCICA še živi user posted image , sem jo srečala danes, ko je šla po Kostjo v vrtec. Ampak nima nič časa se javljati user posted image .

Btw. Ste videle akcijo za malo Karuno in njeno mamico? Na čvekanje v tri dni - Zelo lepa gesta, upam, da puncam uspe zbrati €, da postanejo spet družinica user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
4.12.2008 18:45:38   
Aja1
Čer. Zamima, super za šoping.

Sem pa danes kar malo užaljena. Včasih Neja sploh ne pusti da jo npr. preoblečem, dam spat, počešem - vse oči, oči, oči  user posted image user posted image . Kadar sva sami doma ni problema, ko je pa še on, pa samo oči. Jo pridem danes v vrtec iskat in ni hotela k meni  user posted image  Ko je zagledala očija, pa se je kar nalimala nanj. Saj je super, da ga ima rada, ampak da tako odriva mene....  user posted image Ne vem... Je mogoče to kakšno obdobje?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
4.12.2008 18:54:15   
Zamima
Aja1, ne bodi žalostna user posted image , ... za menoj se skoraj nikoli ne joče, danes je pa vidla mojega user posted image , in ko je moral iti - jok taki, da adijo pamet user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
4.12.2008 19:07:22   
Aja1
Hvala Zamima user posted image
Zdaj moj pametuje, da sem čudna user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
4.12.2008 19:19:24   
Zamima
da z vami delim še en dogodek današnjega dne:

Hja,... danes zjutraj sem oddala mojo pikico v vrtec,... Na vsak način je hotela s sabo imeti punčko, ki jo je dobila za darilo. Dobro, pa naj jo vzeme, tudi Nodija je že večkrat vzela s sabo,...

Danes pa... komaj je prestopila prag igralnice, že sem zaslišala njen glasek: "Pusti! Pusti!"
V prvem trenutku nisem vedla, a naj stopi v igralnico, vendar sem se zadržala,... vzgojiteljice so tam, so tam zato, da naredijo red... Vsaj upam.

Ko sem šla ven, sem še pomahala pri oknu in kaj vidim? Ena od punčk v vrtcu je z Zalino punčko stekla do druge vzgojiteljice, Zala pa stala na mestu v solzah.

Ne me spraševati kako sem se lahko zadržala in s sklonjeno glavo odšla... A v mislih sem imela le to, da se bo morala naučiti delit igrače in pa tisto, da se mora otrok postaviti zase... in pa, da je vseeno v dobrih rokah, ki znajo presoditi do kod otroci s svojim početjem lahko gredo. (vzgojiteljice)

Upam, da nisem naredila napake, da nisem ukrepala takoj, ko sem zaslišala njen glas... :(

Hudo mi je, in mislim, da ji ne bom več dovolila nositi njenih igrač v vrtec.

Mogoče nekoliko pretiravam, da sem tole napisala sem, ampak sem samo mama user posted image in kar zabolelo me je pri srčku. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
4.12.2008 19:22:28   
Aja1
Zamima, jaz bi verjetno naredila isto kot ti. Saj ji je vzgojiteljica sigurno vrnila punčko, ker je jokala.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
4.12.2008 19:24:38   
Zamima
Ja, s tem sem se tolažila user posted image . Mislim, da ni pametno da jemlje svoje igrače zraven,... Ampak ona jih baje hoče pokazati user posted image .

kaj pa vaši malčki? nosijo igrače od doma s seboj?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
4.12.2008 19:27:07   
Aja1
Naša ima vedno s sabo kužka. Enkrat smo ga pozabili doma in je bila v vrtcu taka kriza, da je vzgojiteljica klicala, če je kakšna možnost, da se kužka dostavi v vrtec.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
4.12.2008 19:27:15   
urška76
Čer!
No pa sem iz bolniške. Kok je pasal.
Nogavica super, da si bolje. Zdaj pa le pazi na svoja ušeska.
Zamima te čist razumem. In naredila si prav. Tudi, če vzgojiteljici nista urgirali, je to izkušnja za Zalo, ki jo nujno rabi za življenje. Našadva tud nosita igrače sabo. Miha je zdej že zapravil ene par avtovčkov in enega plišastega jelenčka. Odkar se mora sam spomnit, da vzame igračo, je že marsikatera preživela noč v vrtcu. Samo se dostikrat vgriznem v jezik, da ga ne spomnim. Ker če se zdaj ne bo sam spomnil na svoje stvari, bo vedno računal, da se bom jaz spomnila. Zdej moram it pa Mihu zobke umit. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
4.12.2008 19:51:03   
Zamima
Evo, midve sva stuširani, upam, da bo ajala zdaj user posted image . Jutri je pa že petek! Juhu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
4.12.2008 19:57:28   
max81
čer

evo jest sem povečerjala, sem nardila musako, pa bi mogu moj že pred uro dam pridt,pa je mogu podaljšat, pa sem kr sama pojedla, ker sem bila lačna kt zmaj....cel dan nič nisem pojedla, ker mi ni nič pasal, razen 2 kofetovuser posted image

tamaledva sta že  slabe pol urce v postl, pa sta se dones neki zabavala, pa je mali mrknu u petih minutahuser posted image user posted image

jutr gremo pa tud mi mal u šoping, sicer gremo bolj hladilnik nafilatuser posted image user posted image , pa po pleniceuser posted image , pa take stvari, ja no čeje treba je trebauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
4.12.2008 20:15:09   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: max81

čer

evo jest sem povečerjala, sem nardila musako, pa bi mogu moj že pred uro dam pridt,pa je mogu podaljšat, pa sem kr sama pojedla, ker sem bila lačna kt zmaj....cel dan nič nisem pojedla, ker mi ni nič pasal, razen 2 kofetovuser posted image

Max če nebi mela mi(g)rene, bi človek še na kaj pomislil. user posted image
Mi mamo pa jutr dedka Mraza. user posted image  Najprej lutke, pol pa se začnejo darila. Pa če ne bo dežja, gremo mal lučke pogledat.

Ej viv pa krfjolca pa še katera (do sedaj se ni še nobena nič javila), a bi šle me naslednjo soboto na kuhano vino v staro Ljubljano? Sam predlog, me neki na kuhanca vleče. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
4.12.2008 20:28:29   
Aja1
Kaj pa če je mi(g)rena zatjila? user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
4.12.2008 20:29:57   
Aja1
Mi imamo pa jutri silvestrovanje. Pa se mi tako ne da it. Če grem z avtom, pol ne smem nič pit, če grem pa s kom drugim, pa ne bom mogla domov, ko bom želela. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
4.12.2008 20:33:32   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Mi imamo pa jutri silvestrovanje. Pa se mi tako ne da it. Če grem z avtom, pol ne smem nič pit, če grem pa s kom drugim, pa ne bom mogla domov, ko bom želela. user posted image

če mene vprašaš, jaz raje nič ne pijem, ker ko me zgrabi, da grem domov, moram domov user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
4.12.2008 20:36:04   
Zamima
Zali petkice že do polovice ven kukajouser posted image , sem danes vidla, ko je začela tulit na vso grlo med prerekanjem, da mora v voziček, ker je ne mislim loviti po celem Baby centru user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
4.12.2008 20:43:07   
Zamima
Grem pod tuš, pol pa Trenja gledat.
NOČKO vsem user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
4.12.2008 20:51:16   
urška76
Jest grem pa še mal našga pocrkljat. Danes bom spala sama, gre možek nazaj v službo. user posted image  Že cel popoldne majo telefonijado s sodelavci.
Nočko bejbe.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Minus koliko kg po porodu
Božička09

Koliko kilogramov ste bile lažje po odhodu iz porodnišnice?

3-4kg (22%)

5-6kg (25%)

7-8kg (24%)

9-10kg (17%)

11kg ali več (13%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!