Zamima
|
Dober dan ... Midve sva bili danes v šopingu , sem kupila Zali Dormeota ,... za taveliko posteljico, to bo najino darilo njej za božička, da bo ajala od sedaj v veliki posteljici doma doma . Pa pritegnil me je še parni čistilec za tla , sem slišala same pohvale, no pa bomo videli, če je res tak dober. Glede na ceno bi že moral biti. V C&A, sem vzela še kombinezonček,... ne moreš vrjet kak je folk že vse razgrabil , tisto, ki pa zgleda kolk tolk, pa take cene, da ti slabo postane . Za teh par dni, ko bo sneg?! Ehhh No, potem sem pa vzela še eno pižamico, pa eno majčko, pa komplet spodnjih hlačk, bomo vidli, po moje bomo začeli kar z odvajanjem, ker je začela kazati interes, namreč ko se spomni reče: lulat! in se hoče slečt . Pa komplet dveh spodnjih delov trenirkic . Seveda vse za Zalo, za mene niti eno malo majčkeno malenkost. Zdaj pa moram samo še božična darilca nabavit pa upam, da se ta mesec konča trošenje denarja . Aja, sporočam vam, da IRCICA še živi , sem jo srečala danes, ko je šla po Kostjo v vrtec. Ampak nima nič časa se javljati . Btw. Ste videle akcijo za malo Karuno in njeno mamico? Na čvekanje v tri dni - Zelo lepa gesta, upam, da puncam uspe zbrati €, da postanejo spet družinica