|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
28.11.2008 20:53:31   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Max, je Tjaš zdaj zaspal? Svečka pomagala?

ja zgleda da jeuser posted image user posted image user posted image user posted image , zaenkrat je mir

no naš pa zaenkrat še ne smrčiuser posted image user posted image , sva vsak na svojmu compu

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
28.11.2008 20:55:13   
Aja1
Evo, moj se je zbudu in bi gledou film user posted image . Letim.

Mirno noč. Jutri naj paprva skuha kavico.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
28.11.2008 20:55:31   
max81
hahaha Aja1 mi2 se dostkrat  zarad malenkostiuser posted image user posted image user posted image , mene malenkosti bolj rauser posted image , kot pa velike stvariuser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
28.11.2008 20:56:44   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Evo, moj se je zbudu in bi gledou film user posted image . Letim.

Mirno noč. Jutri naj paprva skuha kavico.

zihr ma slabo vestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čak mal kva ti bo kavica, če jo ne piješuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
28.11.2008 21:00:16   
max81
bejbe...a ma mogoče kera tuškote odveč...no rabla bi jih samo pet, ker bi si moj rad kupu mašino za pritiskuser posted image  k mu je uzadno dohtarca naročila naj si mal pritisk meri in če bo slučajno vet kot 140 more pridt nazajuser posted image

če pa kera rab linote jih pa pošljem

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
29.11.2008 7:54:55   
Aja1
Jutro.

Ok, pa kapučinček zame user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse.

Max, bom jaz malo povprašala za zvezdice.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
29.11.2008 8:02:16   
Aja1
Zdaj pa perem stroj, potem obesim perilo in gremo malo v šoping. Bomo kupili novo  jelko, pa okraske, lučke. Pa v DM moramo po sirup Čebelica Maja,... Potem pa še k tašči na kosilo in zvečer domov.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
29.11.2008 8:59:04   
Zamima
dobro jutro,...

no pa ga imamo mi tud, sneg namreč. user posted image Ga bo treba it zmetat  ven user posted image . Srčno upam, da je Zali še lanski kombinezon št. 80. kolk tolk prav, da ne bo vsa mokra user posted image
Ga za letos še nisem kupla user posted image . Pa snežke tudi ne vem, če ji bom 20-ko spravla na noge. user posted image Ne vem če ne bomo še danes šli kupit novega kombinezončka, tako, da bojo šli spet € user posted image .

Je kdo videl kje kake ugodne? user posted image

Bemu pa sneguser posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
29.11.2008 9:05:57   
max81
jutro...no naša noč je bila kokr je zgledala da ne bo ok, presenetljivo superuser posted image ...zgleda, da je svečka prijela

tastar je šel na šiht, tamaedva sta glih pojedla, zdej pa gledata risanke..jest pa kofi pijemuser posted image  ppl morm it pa kuhno pospravt, ker se mi je zvečer ni dalouser posted image

pri nas še kr sneži in je prov lepouser posted image user posted image

danes za kosilo bo pa kr čorba, ker tastar dela cel dan, pa še za jur bo in mi ne bo treba kuhatuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
29.11.2008 9:09:46   
max81
ja zamima dobrodošla v klub..tud mi mormo po škorenčke, ker ji 21 ni prav, ker ma tko visok nart, samo v žabicah pa tud ne more bit, ker ma čist mrzle noge poluser posted image user posted image

jest mam tud en stroj za oprat, no posteljnina je ..pol pa zaključmuser posted image ...to sem rekla že uzadno, dokler mi moj ni iz šihta prnesu cel kup cotuser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
29.11.2008 10:23:45   
urška76
Dan!
Kok je lepo, k je vse belo zuni. Jest bi šla tok ven, pa ne morem user posted image . Sem pa moški del družine poslala v Domžale, da je vsaj Miha mal na snegu.
Špela je pa včeraj kuhala, danes zjutraj je bila cmerava, pol je pa pri zajtrku padla kom volk na kakav, pa mal žemlice je pojedla. No na sredi zajtrka je pa poskrbela za presenečenje, ko je vsebina njenega želodčka pristala na mizi. Pa pol smo glih dobr vse pospravil in zrihtal je pa še driskala. Zdele se pa baše s slanimi presticami, pa metin čaj pije zraven. Bomo vidl, kaka bo reakcija. Zaenkrat še ni šlo skoz.
Mi smo pa v ponedeljek letel po skibucke za malega, pa smo komaj številko dobil. Je blo vse razgrabljeno. Špeli so pa na srečo ene Mihove prov (jih je mel on glih ene dvakrat obute se mi zdi). No malo so ji velike (so 24 ona ma pa 23), ampak lahko pa še kake štumfke več obuje. Mihu so na srečo smučarske hlače še od lani prav, Špela jih je pa dobila v kompletu z bundico (k je bla glih v enem znižanju).Tako, da letos me tale zima ni prišla ne vem koliko. Bo drugo leto bolj "zabavno" se mi zdi.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
29.11.2008 13:01:30   
atanja
HEj!
Sneg jeuser posted image user posted image . Sam da ga ne bo dež uniču. MAli je šel zdele spat, k se zbudi pa šibamo ven da ga okepava pol pa midva šibava v savno na kmetijo Korošec-moj še ne ve k ma to za darilo. Misli da greva plesat pa je čist bled k sovraži to.
Zdele mu nutelo torto delam, pol mu jo bo tamal mal okrasil. Pa bo. Jutri mamo pa spet celo žlahtoi na kosilu. JAz komaj čakam da bo koec tega nov.ker mamo vsak vikden dva rojstna dneva.

GRem da naredim še peciva mal...da bo mel kaj za ponedeljek k jutri mu pač nič ne bom pekla ampak sam pospravim(po tem ko bomo skuhal) in ko odidejo grem za knjige...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
29.11.2008 13:03:40   
atanja
user posted image za vse bolančkane...

Aja pa še mi smo dvoje skibucke kupili v Pami ker so meli lanske modele za 14€. Dvoje smo vzel ker je v vrtcu dost vzunaj pa še pol doma pa nič kaj dosti ne pazimo da ne hodi po lužah pa še full pocen so ble..

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
29.11.2008 19:05:59   
Aja1
Da nas dvignem.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
29.11.2008 19:12:20   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  za Špelco. Urška, kako je zdaj z njo?

Mi smo za zimo opremljeni. Neji sta na srečo dve lanski bundici še prav, kombinezonček sem letos kupila pa rabljen za 13€ in je kot nov.user posted image  Mi ni žal. Skibuck sicer nima, ima pa ene kosmate škornje in goretexa in ene kosmate gležnarje. Mislim, da dovolj.

Atanja - kakšna je torta?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
29.11.2008 22:04:02   
Zamima
midve sva danes kupile snežke kar v Hoferju, so mi zelo všeč, na srečo so imeli št. 22. Sem ji pa hotla vzet tam tudi hlače za sneg, pa ni bilo več njene št user posted image . Mi je žal, ker so bile lepo narejene, pa poceni. No, več sreče prihodnjič.  user posted image

Pa da še pohvalim Zalo, danes je v trenutku zaspalauser posted image ,.. (že močno trkam na les, da je ne hvalim prehitro, ker ponavadi, ko jo pohvalim je naslednji večer spet prava drama pred spanjem user posted image )

Zdaj pa grem počivat,..

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
29.11.2008 22:43:24   
urška76
Čer!
Naša čebelca je pa že ok. So zgleda vse tele pike poke pomagale. Hvala. Po opoldanskem počitku je bila ko nova. Upam, da se ne hvalim prehitro, sam ni nč bruhala več in nč kakala.
Je pa zato Miha neki čudn kaku, sam nima nč vročine. Bomo vidla jutr.
Drgač je pa moj sine danes naredu snežaka. Se je tako hvalu. user posted image  
Midva z dragim sva mela pa en manši fajt, pa sva mogla razpucat. Mislm, kok se lahk zarad neumnosti in malenkosti spičiš, če maš slab dan. No zdej sva spucala, da bom lahko spala. user posted image
Zamima super za snežke. Sej zdej je spet konc z snegom, bo spet deževal baje user posted image
Nč, šibam pod tuš pa spat.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
30.11.2008 9:25:26   
Pikapolonica_
Zamima, pojdi pogledat se v Intersport. Pa jih povprašaj, kdaj imajo akcijo na Etirelove kombinezončke. Mi smo lani dobili v SLoveniji čisto poceni kombinezonček, v Intersportu, Etirel, ful je fajni, dvodelni, pa takrat je bila ena akcija, sem dala namesto 75€, zanj -50% user posted image user posted image Tako da je bil malo čez 30€.
Če želiš ti pa malo pobrskam po ebayu, samo št. povej.

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
30.11.2008 9:32:36   
Aja1
Jutro oz. že kar dan user posted image
Pri nas dežuje....
Zdaj se bomo počasi spokali in šli k našim na kosilo. V času, ko bo Neja spala, bomo pa tarokirali user posted image user posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
30.11.2008 10:08:08   
urška76
Dan!
Danes nas je zbudilo grmenje. user posted image  pa ta dež. Sem upala, da bo vsaj malo še suho, da bi s Špelo tud se šle mal pokepat. Pa kako zimsko fotko sem hotla naredit. Brez veze.
Drgač je bla pa mala že ob petih pokonc user posted image . Tako, da mam zdej že kosil na pol kuhan. user posted image Zdej mamo pa jok, je naša čebela na tovornjak stopila in jo je odpeljal. Grem tolažit.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
30.11.2008 16:30:33   
urška76
Še kar dežuje. Kok je tečno tole vreme, pa še nikamor ne moremo, k zdej sva pa midva z dragim vsa nikakva. Komi se nama da ukvarjat z otroki. Bom šla zdele mal arhiv risank prečekirat, pa jima bom kako zimsko dala, da bo mal vzdušja in seveda miru za naju user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
30.11.2008 18:54:30   
Aja1
Dober večer. Zgovornost spet na višku user posted image

Tudi pri nas je cel dan deževelo. user posted image Baje bo še par dni tako. user posted image
Zdaj smo pa povečerjali, Neja šla spat, moj bo gledal smučanje, jaz bom brala pa knjigo. Še zadnji del Bele Masajke. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
30.11.2008 19:11:37   
Zamima
Pozdravček,...

Zala upam, da bo zaspala je precej utrujena, revica,... včeraj jo je ponoči nekaj zakuhalo user posted image user posted image user posted image , sem ji dala calpol pa je zaspala, kot da nič ni bilo user posted image , če se bo nocoj ponovilo, greva jutri do dohtarce in v laboratorij user posted image .

Jaz sem tudi čist crkjena danes, vreme je prav moreče. Sem spala popoldan pa sem zdaj še bolj utrujena user posted image .

Sem se pa odločila, da bo treba shujšat user posted image , madonca, vsak že misli, da sem noseča user posted image user posted image . Razmišljam o trebušnjakih, pa o vodi, pa manj hrane, predvsem hitre, ki jo pa obožujem,... user posted image Ponavadi mi je ratalo kar hitro kile zgubiti, no, boMo videli kako bo zdaj ko bo tole načrtno. user posted image

5 kil moram it dol najmanj, še raje pa kar 7 user posted image . Vem, da se zdaj bližajo prazniki pa to, ampak se pač ne bom ravno nažirala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
30.11.2008 19:14:39   
Aja1
Zamima, ti boš hujšala? Nisi pred časom pisala, da imaš tam okol 50 kil???

Naša pa se je zdaj oglasila iz postelje in poje Vse najboljše draga Neja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
30.11.2008 19:19:25   
atanja
ZAmima se ti pridružim. Mi mamo skoz ene pojedine...Pa bi tud na tak način, ne bi rada hirala.

Evo torta uspela-full je dobra. Mal je bla bl mehka sam je bila okusna. ZDaj rgem  pa rezrezat mu še ostala peciva da bo jutri v službi častil.

Včer je blo pa full dobr. škoda k si večkrat tako načrtno ne odločva pa cel popldne ne vzameva čas. Ampak kar nekaj na hitro vedno  k mava slabo vest zaradi tamalga... Res je luštno. Mislim da bo ferbruarja po mojih izpitih spet dobil kar tako za darilo....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?