|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
27.11.2008 20:15:23   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: max81

no se zvečer kej oglasim, če ne padem doluser posted image user posted image  

To si lahko razlagamo na dva načina user posted image ... en ti bo oproščen user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
27.11.2008 20:16:59   
Aja1
No, lepo, da ste še malo pohajkovali user posted image

Pri nas ni pa niti milimetra snega. Še dobro, da smo bili na dopusti v hribih user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
27.11.2008 20:17:00   
max81

Max, dam lahko sliko, na kateri sta tvoja dva sončka v album?

lahko lahkouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
27.11.2008 20:17:36   
krfjolca
Viv, še enkrat čestitke :D
Prav super izgledata, oba z avtkom user posted image user posted image

Marella, upam da bo potem, ko boš spet Kranjčanka, kakšna priložnost za kavico več. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
27.11.2008 20:17:40   
Aja1

no se zvečer kej oglasim, če ne padem doluser posted image user posted image  

To si lahko razlagamo na dva načina user posted image ... en ti bo oproščen user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zgleda, da ni bil noben način user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
27.11.2008 20:35:05   
max81
jest pa gledam prvo fotko pa mi ni blo popolnoma nč jasn..pol se pa spomnem da je to pr sosedahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
27.11.2008 20:37:30   
urška76

Urška, dober tek.
Pa bogi Miha, ko je šel rez večerje spat. Ti, ti mami. Urška - a najhujša trma pri naših malih še pride???

Upam, da huje ne bo. K pr Mihu mam kak dan občutek, da ga že puberteta daje.user posted image  Se odgovarja in jezika da je kaj. Sej vem, boste rekle slaba vzgoja, sam ne vem kaj naj naredim, razen da sem dosledna in da naredim tisto kar rečem. Tako da je tud kazen brez večerje bolje, kot pa da besedo pojem in mi bo jutri še bolj po glavi sral. Drgač je pa mla še 100x hujša se mi zdi. Je šla prej v vrtec, pa še starejšega brata ima, da se uči.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
27.11.2008 20:50:06   
Aja1
Nekaj slikic v albumu. user posted image

Max, je kakšna tvoja slika dobra ko smo me slikane pri Peričniku? Moje so take, kot da ne bi bilo fleša. Zgleda, da tastar ne zna slikat user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
27.11.2008 20:50:52   
urška76
Iiiiiii, kake luštne slikice.  user posted image  Se vid, da ste užival na mrazu in snegu.
Max sploh nisem mogla zgrešit katera je Nika, ker ti je čist podobna. Tjaš je pa bolj očijev a ne.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
27.11.2008 20:58:28   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Iiiiiii, kake luštne slikice.  user posted image  Se vid, da ste užival na mrazu in snegu.
Max sploh nisem mogla zgrešit katera je Nika, ker ti je čist podobna. Tjaš je pa bolj očijev a ne.

ja ja tjaško je pa čist atijev...mi vsaj dajo mir, da ni od poštarja...hahaha....

bom mal pogledala fotke ena ven, da je spacana, ker se mojmu mal roke tresejo k je že v letih
hahahah

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
27.11.2008 21:10:48   
Aja1
Ja, res. Tjaš je kopija atija, Nika pa mamice.  user posted image user posted image user posted image

Pri nas tastar že spet smrči. Zadnje čase hodi s kurami spat.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
27.11.2008 21:13:44   
max81
user posted image user posted image user posted image to smo tko naredl, da ne bo fovšijeuser posted image user posted image
user posted image mi2 tud sam še svingerje pogledava pol pa spat

ja sej Neja se mi pa tud zdi, da je čist atijevauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
27.11.2008 21:25:17   
Aja1
ja sej Neja se mi pa tud zdi, da je čist atijevauser posted image

Uf, bo ponosen user posted image

Zdej nalagam na youtube še tisti filmček, ko si dasta lupčka user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
27.11.2008 21:31:58   
Aja1
Evo Neja in Nika

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
27.11.2008 21:35:22   
Aja1
Pa šenaša afna, ko poje: klik

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
27.11.2008 21:35:59   
Aja1
Zdaj grem pa spat. Jutri treba v službo.

Nočko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
28.11.2008 8:43:47   
urška76
Aja luštna filmčka. Full je faca Neja k poje.
Sta pa otroka pospravljena v vrtec, jest se bom pa počas prštimala pa šibnla v staro Lj. Popoldne gremo pa k frizerju. Vsi razen Miha, k gre k lubici na obisk. user posted image
Zvečer bomo pa kar v Domžalah prespali, k bosta otroka jutr na počitnicah, midva pa greva v šoping za bradate strice user posted image  Mora za nečaka že Miklavž prnest darilo, ker pridejo mal pred Božičem v Slovenijo in ne mormo čakat na dedka Mraza, ki nosi drgač pri nas.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
28.11.2008 9:42:52   
marella1
Neja in Nika sta prav lepi punci user posted image

Krfjolca: tudi jaz upam, da se bova večkrat videli, ko bom Kranjčanka

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
28.11.2008 13:27:22   
urška76
No tako, moje pohajkovanje po trgovinah je prekinil klic iz vrtca. Špela je zbolela user posted image . Šibali sva k zdravniku, ker so ji menda na momente kar ustnice modrele. Pa una tam ni nč našla. Pravi, da naj mal njen urin opazujemo, pa če bo čuden vonj mormo it jutr v laboratorij. Drgač ima pa vročino in je bogca. Zdele spi. Upam, da si spočije. Frizer pa pač odpade, bom še neki časa strašilo.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
28.11.2008 18:09:03   
max81
ooo draga Špelca, čimprej se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in upam, da ne bo hujšega

ha Urška ne vpraš kakšna sem jestuser posted image user posted image , strašilo2user posted image user posted image user posted image

no mali škrat je bil spet neki tečko, mamo pa tretji zob, pa kmal bo še četrti zunej....jao malemu se mudi kt da mu bomo dal kosti za glodatuser posted image user posted image

no zdej sva pa sama, ker sta šla ati in hčera mal do štacune...pa prov fajn spet snežiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
28.11.2008 18:43:12   
urška76
V Lj tud sneži. Mi smo pa not user posted image . Še dobr, da je bil Miha pr lubic, da se je lahk nanoru. user posted image  Jutr pa ne vem kaj bo. Bosta mogla it moška sama ven, mali se bo pa zmešal. Prejle po počitku je full zakuhala, zdej ji je pa vročina padla. Pa glih sem razmišljala, da bi ji calpol dala. Bomo vidl.
Tjaš a tok se ti mudi z zobki. Pa sej maš res gorenca za starša, ampak tok, da bi pa sam kosti dobu pa nista no. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
28.11.2008 19:07:07   
Aja1
Urška user posted image user posted image user posted image  za Špelco.

Pa za Tjaška tudi user posted image user posted image user posted image . Pa naj zobki čimmanj nagajajo.

Zdaj je pa Neja zaspala, midva bova verjetno pogledala pa film Mamma mia (če se bom kaj kmalu spravila iz računalnika user posted image )

BTW - tudi na Dolenjskem sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa Neja danes skoz govorila, da tukaj ni snega. V Kanski goji sneg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
28.11.2008 20:17:51   
max81
evo škrata zrihtana, sam kaj ko je bil po 15minutah že alarm...mali je tko kričal in si tlaču roke v usta in napol spal, da sem mu prejle dala svečko, ker tole je pa že ornk matranjeuser posted image

zdejle smo pa mal pred računalnikom, pa mal pogledam na tv..tazadn cajt, da gre Gorči domovuser posted image user posted image

Aja1 maš zs

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
28.11.2008 20:36:12   
Aja1
Jaz sem misla, da bova z mojim pogledala film, pa ne vem, če bo kej iz tega...Moj namreč že smrči.
Sva se pa danes spičla za eno malenkost user posted image .

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
28.11.2008 20:48:45   
Aja1
Max, je Tjaš zdaj zaspal? Svečka pomagala?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?