|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
17.9.2008 9:05:12   
atanja
Zamimam vso srečo na razgovoru

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
17.9.2008 15:38:03   
malilump
Nimam nobenega pametnega recepta, kako naredit diplomo...mal se morš zravn spravt in to je to...najtežje od vsega...user posted image

Zdaj je pa dedi Vala peljal na sprehod, da lahko mati v miru kavo spije in malo pospravi...user posted image

Tako da kar šibam...

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
17.9.2008 16:15:23   
Aja1
še meni geslo user posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
17.9.2008 17:56:27   
Anonimen
Hej, malilump, WB! user posted image

Jaz sem šla pa danes volit, ker bomo v nedeljo že na NL. Tako,d a sem opravila državljansko dolžnost in pravico. Da ne boste pozabile it na volišča, pa za ta prave volite, ok? user posted image

Šibam. Barvice ošilit. Ana obožuje risanje. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2629
17.9.2008 18:52:08   
Aja1
Zamima, kako je bilo na razgovoru?

MucaMaca - kdaj štartate na NL? Službe si se že navadila? Ti je všeč?
Krfjolca - ste (so) vse zamzali, ali je še kakšen košček ostal?

Naša tudi rada riše. Sem ji že pred časom kupila v Mullerju voščenke v plastičnem ohišju in so res super. Se ne lomijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
17.9.2008 19:05:15   
Nogavica
Mi smo pa bili danes v Avstriji, v Ikei. Smo nakupili stvari za otroško sobico (zapravili nekaj čez 500€), da lahko Živo končno selimo. Ne vem sicer, če nam bo ratalo tudi spanje, ampak napredek bo že, ko vse igračke, šotor, mizico in stolčke spravimo iz dnevne sobe. user posted image
Moram pa danes pohvalit žabico, ker je bila res pridna. Po poti v Avstrijo je zaspala in prespala več kot pol Ikee, potem pa je pridno sodelovala pri "pakiranju". Nazajgrede smo se ustavili še v Kiku in kupili par cunj.

malilump, jaz bi tudi geslo. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
17.9.2008 19:10:46   
Zamima
včeraj sem se prehitro hvalila, tamala danes sitnari, ko je treba spat user posted image . pa to ni res, komaj jo pohvalim pa že spet ista pesem user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
17.9.2008 19:19:44   
Zamima
uuu, kak je Val že velik fantič user posted image
user posted image user posted image , kaj je imel pa te pikice na eni slikici? user posted image

Razgovor,... kaj pa vem, v torek imam neke preizkuse, pa bomo vidli user posted image , bom kaj več povedala, ko bom kaj več vedla user posted image

Evo, zdaj je pa že tišina v postelji user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
17.9.2008 20:11:40   
ircica
Krfjolca, bravo za strokovnega!!! Tudi jaz sem že slišala, da sloveniste radi zafrkavajo na slovenščini. Morda pa se je manj učijo, ker je vse ostale tega ful strahuser posted image

Kostja že spi, menda je prvič zaspal pred 8 od aprila. Čez dan ni nič spal, vročine ni bilo, tako da naju zgleda jutri čaka naporen dan. Saj bi najbrž zaspal že prej, pa mu je mačka lezla v postejo in se ni mogel odločii, ali mu je to všeč ali ne - ji je kar nekaj razlagal in skakal po postelji, dokler nisem mačke ven zaprla, potem pa v jok - on in mačka.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
17.9.2008 20:32:58   
Aja1
Saj res. Čestitke krfjolca za stokovni izpit in malilump za diplomo user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
17.9.2008 21:21:05   
Aja1
Zgleda, da tale prehlad ne bo šel mimo mene...me že grlo praska user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
18.9.2008 5:18:14   
malilump
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

uuu, kak je Val že velik fantič user posted image
user posted image user posted image , kaj je imel pa te pikice na eni slikici? user posted image

To so nas pa vodene koze ujele...in to sredi najhujše vročine...ampak je bil tak cuker, nobenih problemov...par dni in je bil kot nov...2 brazgotinici sta mu ostali, ampak jih vidim samo jaz...user posted image

Če bi bil pa danes petek pa tudi ne bi imela nič proti...no,je vsaj že četrtek...samo da ni ponedeljek...user posted image user posted image

Čuvajte se, da ne boste vsi zboleli...jaz se moram kar precej, ker težko dobim bolniško, pa še en kup '****rij' potem nastane...user posted image  

MucaMaca lepo se imejte v NL...za koliko dolgo pa greste?

Šibam kavo spit, pa malo pred ogledalo stopit...tam me vedno pričaka ena čudna faca...user posted image

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
18.9.2008 7:54:40   
Zamima
dobro jutro, sem pristavila za kafe, pride katera? user posted image Krfjola čestitke z zamudo za strokovca, Malilump, čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image .

Tako Zala je v vrtcu, zdaj pa mama malo brska po netu. Kak paše user posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
18.9.2008 8:52:54   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ima pa od driske ritko in eno nogico do kolen vneto. Čist rdeče, kar nekakšni mehurji po nogi. user posted image So bili v vrtcu ravno na sprehodu, ko se je pokakala, potem je pakar trajalo, da so jo previle. user posted image Kaj takega še ni nikoliimela. Katero mazilo je za tak primer najboljše? Zdaj sem jo namazala z mešanico cinkove kremein bebivalmazila za ritko user posted image , popoldan sem jo pa z bepanthenomin ni bilo nič boljše.

Aja: nam je super Sudocrem, je ne menjam za nič.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
18.9.2008 9:30:28   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Ima pa od driske ritko in eno nogico do kolen vneto. Čist rdeče, kar nekakšni mehurji po nogi. user posted image So bili v vrtcu ravno na sprehodu, ko se je pokakala, potem je pakar trajalo, da so jo previle. user posted image Kaj takega še ni nikoliimela. Katero mazilo je za tak primer najboljše? Zdaj sem jo namazala z mešanico cinkove kremein bebivalmazila za ritko user posted image , popoldan sem jo pa z bepanthenomin ni bilo nič boljše.

Kje se jo kupi? Kako velika je "paknga"? Pa je taka za mazat vsak dan ali samo za rdečo ritko?

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
18.9.2008 9:34:09   
marella1

IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Kje se jo kupi? Kako velika je "paknga"? Pa je taka za mazat vsak dan ali samo za rdečo ritko?

http://www.sudocrem.com/slo/home.html
imaš pa na voljo dve različni pakiranji, kupi se ju pa v lekarni. Manjša je tam cca 3€, večja pa je okrog 7€. Pa uporabna je za res veliko stvari ne samo za ritko. Sem ti prilepila link.

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
18.9.2008 9:38:22   
Aja1
Hvala, bom šla v lekarno vprašat. user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
18.9.2008 9:51:57   
Aja1
Gužva na novembru user posted image user posted image user posted image . Napište kaj, da bom imela zvečer (ali pa že prej) kaj za prebrat. Zdaj grem pa naprej delat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
18.9.2008 9:53:37   
marella1
tudi jaz grem delat user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
18.9.2008 14:37:11   
krfjolca
Sem mislila, da bom po izpitu kaj več utegnila čvekat, pa sem tako zadaj s službenimi obveznostmi, da še dihat komaj uspem.
Skratka, hvala vsem za čestitke :)

Malilump, čestitke tudi tebi za diplomo, sem čisto spregledala, ko sem te dni tako egocentrična user posted image

Am, piškote smo vse pojedli, brez skrbi :)

Anže je včeraj nekaj bruhal zvečer, danes je bolj brez apetita, sicer pa se normalno obnaša, tako da je verjetno kaka manjša virozica.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
18.9.2008 15:45:23   
tassika
Tudi jaz čestitam za opravljen izpit, tudi moja sestra ga je letos delala, čeprav za pomočnico vzgojiteljice in vem koliko se je učila, kljub temu, da je baje lažji.

ps. jaz bi tudi imela geslo tvojega bloga, kajti že prejšnjega sem brala in mi je ful zanimivo brtai kakšne vragolji počne mali Anže.

lp

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
18.9.2008 19:11:36   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

včeraj sem se prehitro hvalila, tamala danes sitnari, ko je treba spat user posted image . pa to ni res, komaj jo pohvalim pa že spet ista pesem user posted image user posted image user posted image

se lahko spet podpišem pod lasten post user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
18.9.2008 19:26:59   
Aja1
Malilump - lepe slikce. Je bilo hudo, ko je imel vodene koze?

Zamima- saj bo boljše.

V lekarni nimajo tiste kreme Sudocrem. user posted image  Nejina nogica je še kar uboga user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
18.9.2008 20:00:59   
Aja1
Zdaj grem pa pod tuš, pol pa pred tv (soočenja) na masažo user posted image

Mirno noč. Jutri je petek! user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
18.9.2008 22:02:57   
majas
Čer
Nisem uspela vsega prebrat, samo da se vam oglasim,,, sem tudi jaz v gužvi, kot vedno.. lahko noč pa vam morem zaželeti.. oz dobrojutro user posted image

Kaja v vrtcu full pridna... user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?