max81
|
hej hej babnce no mi smo že skoraj en teden doma, sem imela že cel kup napisano, pol sem imela pa vmes telefon, pa obiske, pa je vse ven vrglo, pol pa cel teden ni blo cajta, da bi spet kej napisala ...lahko bi še ostali na morju, ker smo se spoznali z enimi, ki so imeli tudi dojenčka, pa so imeli še plac v prikolici, sam smo morali zaradi kuhinje dam, ker smo imeli v ponedeljek zmenjeno, da pridejo zmontirat ....pa dva dni sem bila odklopljena od neta, ker sva štrihala vežo, pa sva mogl vse stran pobrat u glavnem, na morju je bilo super, maledva pridna, tamal spal celo noč, zgleda da mu je pasala vročina, ker je bolj zmrznjene sorte , v vodo ga nismo dali nič, ker je bila zanje mal prehladna, tavelk škrat je bil pa kr velik v vodi, samo ni hotla met gor rokavčkov, v šlavf sva jo tud komej namontirala...najrajje bla v vodi brez vsega mali ja nč, zdejle grem pa goro cot speglat, sicer je moja delovna storilnost na nuli, tale vreme je za en drek, hladno je dež pada , tamal je zaspal, tastar pa škratek sta pa pr sosedi ...beri babici
|