|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
13.9.2008 11:26:38   
max81
hej hej babnce
no mi smo že skoraj en teden doma, sem imela že cel kup napisano, pol sem imela pa vmes telefon, pa obiske, pa je vse ven vrglo, pol pa cel teden ni blo cajta, da bi spet kej napisalauser posted image ...lahko bi še ostali na morju, ker smo se spoznali z enimi, ki so imeli tudi dojenčka, pa so imeli še plac v prikolici, sam smo morali zaradi kuhinje dam, ker smo imeli v ponedeljek zmenjeno, da pridejo zmontiratuser posted image ....pa dva dni sem bila odklopljena od neta, ker sva štrihala vežo, pa sva mogl vse stran pobrat

u glavnem, na morju je bilo super, maledva pridna, tamal spal celo noč, zgleda da mu je pasala vročina, ker je bolj zmrznjene sorteuser posted image , v vodo ga nismo dali nič, ker je bila zanje mal prehladna, tavelk škrat je bil pa kr velik v vodi, samo ni hotla met gor rokavčkov, v šlavf sva jo tud komej namontirala...najrajje bla v vodi brez vsegauser posted image  mali

ja nč, zdejle grem pa goro cot speglat, sicer je moja delovna storilnost na nuli, tale vreme je za en drek, hladno je dež padauser posted image user posted image , tamal je zaspal, tastar pa škratek sta pa pr sosediuser posted image ...beri babiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
13.9.2008 20:06:59   
Aja1
o, Max se je oglasila. Lepo, da  se se imeli fajn na morju.
Midva sva bila danes pa v savni, Neja pa pri babi v varstvu. Menda je bila zelo pridna, niti enkrat ni zasitnarila. Super.

Zdaj bom šla pa počasi spat, ker me nekaj glava boli. Jutri bom pa nekaj vlagala za ozimnico.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
13.9.2008 21:17:33   
Anonimen
Kaj že vse spite? Se cartate, ha? user posted image

Jaz pa ta vikend samevam. user posted image Mojega za cel vikend ni doma. Ni nič luštno, sploh zvečer ne, ko se spravim spat, še sreča, da Ana spi tudi v spalnici, da nisem čisto sama.

Ste šle/boste šle kaj na Celjski sejem? Moj ati in brat sta šla danes, in prinesla domov vrečo fuuuul dobrih oliv v različnih marinadah pa še česen zraven, sem mislila, da bo ful bljak, pa je zelo okusen! Včeraj sem šla pa z bratom v kino, sma se imela prav fletno. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
14.9.2008 19:43:10   
Aja1
Dober večer. Cel dan se nobena nj javila? user posted image
Mi smo doma user posted image .  Smo bili na kosilu v gostilni, ker je imel tast rojstni dan. Kar fajn, da ni bilo treba kuhat. Neja že od 18ih spi, mož gleda formulo (jo je posnel, ker nas ni bilo doma, da bi gledal), jaz sem pa zdaj likala, obesila perilo, zdaj imam pa mir in čas sprostitev. user posted image   Jutri pa spet ponedeljek  user posted image ...pa še moj gre na eno usposabljanje za dva dni, tako da bova z Nejo samevali. No, saj ne bo taka kriza, ker sem že vajena, da ga velikokrat ni (se nama služba križa). Bova preživeli.  user posted image
Se je pa ohladilo. Brrrrr. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
15.9.2008 5:45:03   
malilump
Pozdravljene!

Javljam se vam po zeloooo dolgem času. Ampak se mi sedaj mudi v službo in bom kasneje povedala kdo sploh sem in zakaj se gre. Pa vem, da ste zelo firbčne....user posted image  naj povem samo to, da se že nekaj časa poznamo in da smo se že videli. Imam pa lumpa, ki bo čez 1 mesec star 2 leti...

Zaenkrat toliko. Lepo vas je spet brati.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
15.9.2008 8:05:36   
Aja1
Barby?

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
15.9.2008 10:11:35   
Zamima
jutro,.... zjutraj sem peljala zalo v vrtec, potem sem šla pa na kavico in krofke k user posted image .  user posted image

srečna sem user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
15.9.2008 10:37:28   
marella1
Sem tudi jaz pomislila na Barby.

Zamima: kako zelo ti privoščim srečo. Uživaj.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
15.9.2008 10:40:06   
max81
jutro, no sej smo že pokonci....hahah danes smo kr malo potegnili k je tko mrzlo uzunajuser posted image user posted image ...tole je pa kr mal prehuda že septembra tkole mrzzzzzz, kaj bo šele pozimi, če že zdej ne vem v kaj naj otroka napravm, mali je sploh zmrznjen

evo tastar je šel danes prvič po dopustu na šiht in že danes zaspaluser posted image user posted image , tamala je naspidirana in leta gor in dol...no zdej se je pršla mal k men pomojatuser posted image , tamal se bo pa pomoje kmal zbudu

je kera za čvek, trenutno mam mal časauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
15.9.2008 10:56:32   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Zamima: kako zelo ti privoščim srečo. Uživaj.

hvala marella user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
15.9.2008 17:07:28   
malilump
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Barby?

user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
15.9.2008 17:08:28   
malilump
A sem kaj zamudila? user posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
15.9.2008 17:17:07   
malilump
Zelo na hitro sem malo prebrala za nazaj:

Malinčica user posted image

Zamima...kaj sem to prebrala...da se je pomlad pred jesen vrinila....jaz tudi slikico...

O sebi ne bi preveč povedala, sem na lovu za novo službo, že pol leta samohranilka...Val je pravi cuker, govori več kot jaz (kar je skoraj nemogoče user posted image ), v vrtcu med najbolj pridnimi, doma mi ful pomaga...skratka imava se lepo...

Upam, da nisem zamudila preveč srečanj, če imate pa kakšnega v načrtu, se vam pa z veseljem pridruživa...če naju vzamete zraven...

Sem vas pa ful pogrešala in včeraj, ko sem bila v Celju sem se spomnila na Majo in Kajo pa sem se odločila, da se vam spet pridružim...pa čeprav bo spet kakšen vaški firbec na delu...se bodo vsaj imeli kaj za pogovarjat v naših koncih....user posted image

A se še mal pohvalim...če se spomnite, nisem bila ravno idealne teže (mislim, da sem jih imela malo čez 70 ko smo se srečale v Lj...zdaj jih imam pa 52...user posted image  jaz...in to linijo držim že pol leta...

Se tipkamo kasneje, ker me Val vleče v kuhinjo, da morava še šalčko od kave pomit...user posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
15.9.2008 18:34:44   
Aja1
Barby, le večkrat se oglasi. Smo te tudi me pogrešale.
Samohranilka? Kaj se je zgodlo? user posted image
Pa bravo za kile. Jaz bi jih tudi enih pet odvrgla (sploh ne vem, kdaj so se nabrale user posted image user posted image ). Recept???? Ja, saj vem...manj žri.

Je pa Neja spet nekaj pobrala. Kašlja, iz noska ji teče. user posted image Upam, da se kaj ne skuha.... Saj veliko pomagat ne morem. Dala sem ji čaj z medom pa smrekove vršičke, nalila fiziološko v nos, pa preden je šla spat še Operil za otroke, namazala s Fitobalm bimbi pod noskom, med lopaticama in po prsih. Evo, že slišim, kako kašlja med spanjem user posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
15.9.2008 19:30:09   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: malilump

Zamima...kaj sem to prebrala...da se je pomlad pred jesen vrinila....jaz tudi slikico...

O sebi ne bi preveč povedala, sem na lovu za novo službo, že pol leta samohranilka...Val je pravi cuker, govori več kot jaz (kar je skoraj nemogoče user posted image ), v vrtcu med najbolj pridnimi, doma mi ful pomaga...skratka imava se lepo...

malilump oz. mala lumpika dobrodošla nazaj,...

pod prvo kar si napisala, očitno sem ujela še zadnje trenutke poletja in se zaljubila ja user posted image user posted image ,... moram povedati, da sem zelo, zelo srečna z njim in upam, da bo trajalo. Z Zalo sta se super ujela, kar se mi zdi najbolj pomembnouser posted image , mi "tastari" se bomo že pomenili user posted image .

Drugo pa: samohranilka???? Ojej, upam, da ti ni preveč hudo in želim ti, da tudi zate in Vala kmalu posije sončekuser posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
15.9.2008 20:15:39   
Zamima
aja, še to malilump,.... če boš karkoli rabila, se mi javi na ZS, veš, da imam kar nekaj izkušenj s samohranilstvom user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
15.9.2008 20:19:06   
ircica
Po poleju smo se očitno spetvrnili na stare tire - 2 tedna vrtca, 1 teden bolniške. V tri pmje, mali je danes spet zakuhal. Odkar sva prišla domov je bil siten, ob pol osmih pa mi je le kapnilo, da to ja ni moj otrok in sem mu zmerila vročino - evom 38 pod pazduho. Zdaj pa se ne spomnim, če zbijam, ko je nad 38 ali nad 38,5 (pod pazduho). Če katera bere in ima boljši spomin, na pomoč, prosim. Zdaj je sicer zaspal, ampak za dolgo tako ne bo.
Še dobro, da sem statistiko v službi oddala. Jutri pa naj bi šla na vrlo važen seminar v lj, no, pa nič iz tega. Upam, da to ni res napoved za celo leto.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
15.9.2008 20:25:52   
Zamima
mislim, da je nad 38,5 user posted image

upam, da se Kostja čimprej pocajta.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
15.9.2008 20:30:14   
ircica
Hvala, Zamima, tudi jaz. Ta razlika med ritko in pazduho me muči. Meni se zdi, da zbijaš nad 38,5 v ritki, pod pazduho je T za pol stopinje nižja, kar pomeni, da mu zbijam, ko je nad 38. Ali pa tudi ne. Pamoram pogledatio, če Calpolu še ni rok potekel.
Revše malo vrtčevsko.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
15.9.2008 20:35:28   
Zamima
bomo kako debato vdarile?  Jaz mojega dedca ne morem zbudit user posted image . No, saj počasi se že navajam, ampak še vedno pa nisem navajena, da ne sliši mobitela, jaz ne vem kak lahko nekdo tak trdno spi user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
15.9.2008 20:38:08   
Aja1
Ircica, zbijalo naj bi se vročino, ko je nad 38,5. Ampak glede na to, da je noč pred vami, bi mu jaz kar dala eno žličko. Ja, viroze, prehladi,... user posted image  
Naše revšče tudi tako kašlja. Se mi kar smili.
Se ji grem kar pridružit. Danes spiva sami, ker je moj službeno odsoten.
Nočko.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
15.9.2008 20:38:55   
ircica
Na tiho si ga daš, pa prespiš vse. Samo da moj že pozna to finto in me pokliči na domači telefon. Nakar je deležen mojega glasa, rezrviranega za telemarketing po 9 zvečer - ko s "prosim?" spročim še "če ste zbudili mojega otroka, vam bom lastnoročno prek telefona izpraskala oči".

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
15.9.2008 20:40:16   
Zamima
na žalost mi preostane samo mobitel,... na tiho? ne vem, če si ga je dal na tiho, sicer si ga bom pa jaz zdaj dala na tiho in šla spat, k vragu pa vse skupaj user posted image .

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
15.9.2008 20:40:33   
ircica
Lahko noč, Aja.

Zamima, mene pa tvoj podpis vsakič nasmeji ... najprej zato, ker sem namesto srčka najprej videla par jošk, potem pa zato, ker sem vesela za vas tri

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
15.9.2008 20:42:44   
Zamima
user posted image , ja, lahko si predstavljaš tudi par jošk če hočeš user posted image ,... ma saj drugače se imamo ful ful radi, ampak tole s spanjem pa ,... no, ja ,... se bomo še pogovarjali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?