|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
21.9.2008 18:54:49   
krfjolca
Se pridružujem Zamimi. Me je položila nekakšna trebušna viroza. Cel dan že bruham, nič ne obdržim v sebi, se trudim piti po požirkih, pa ne gre ... Upam, da bo jutri bolje, sicer grem k zdravniku. Nazadnje, ko se mi je to zgodilo, sem pristala na infuziji. Upam, da ne bo kaj narobe s pikcem user posted image .

Sem dobila od Anžeta zgleda. On je že bolje, smo pa imeli zadnje 3 dni kar fejst bruharijo. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
21.9.2008 18:55:27   
krfjolca
PS: Na volišče sem šla, ja :) Sicer sem se bolj po štirih privlekla, ampak državljanska dolžnost je opravljena ;)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
21.9.2008 22:53:51   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
Smo pa zadnjič kupili nastavek za wc, ampak ga še nismo preizkusili.

Popravek - Živa ga je včeraj zvečer preizkušala tako, da je sedla nanj in se po kuhinji z njim vozila po riti. user posted image

user posted image  za vse bolnike. Mi smo zaenkrat zdravi, trkam.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
22.9.2008 8:15:08   
Zamima
jutro, oprostite za nejavljanje,... evo me, sem že kar boljša kar se zdravja tiče, grlo nič več ne peče, samo glas imam še malo hecen, pa diham tudi precej lažje user posted image .

zdaj si kuham kavico, tamala je pa v vrtcu.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
22.9.2008 16:33:19   
atanja
Punce rabim nasvet.

Mali je v soboto bruhal, včeri pa drisko dobil. Sicer ful pije, sam vse kar da vase gre takoj čez rito ven. PA vsake tok časa mu zmanjka energije.

A ga naj peljem k zdravniku? k zdravila mu ne bo mogla dat, sam rada bi vedla da ni dihidraran...

< Sporočilo je popravil atanja -- 22.9.2008 16:36:51 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
22.9.2008 20:57:51   
Aja1
Atanja, če full pije, ga jaz ne bi peljala do P. Linex si mu dala? Ali pa čaj suhih borovnic? Če bo jutri še veliko driskal(kljub linexu) pa ga raje pelji pokazat.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
22.9.2008 21:36:11   
atanja
Nisem ga peljala, ker je pol sicer še bruhal sam je ful boljši ratu. Jaz sem se sam ustrašla ker je utrujen ratu- da ni dihidreran glede na to da je šlo vse ven iz njega. No pol se je stanje umirlilo, tako da je vredu zdaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
22.9.2008 21:49:27   
Aja1
Super, da je Ted boljše user posted image . Letos so te virze začele že zgodaj razsajati. Zima bo še dolga user posted image

Grem zdaj spat. Lepe sanje vsem.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
23.9.2008 8:04:45   
Zamima
jutro,... user posted image

danes sem si privoščila mini pico za zajtrk mmmmm user posted image , v naši pekarnici imajo res prave mini pice, ful okusne user posted image , zdaj pa še kavico spijem in lahko začnem normalno funkcionirat user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
23.9.2008 9:24:36   
Zamima
sem se malo igrala in si nove tickerje naštimala user posted image user posted image user posted image ,...

zdaj pa šibam na tisti preizkus za delo,... držte pesti, da še znam kaj angleščine, nemščine in hitrega tipkanja user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
23.9.2008 9:30:20   
marella1
Zamima: držim pesti

Krfjolca: upam, da si že bolje

Aja:
kako je Neja? Je nogica kaj boljše?

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
23.9.2008 10:52:40   
Zamima
evo, preživela, upam si trdit, da je šlo kar gladko skozi user posted image , no zdaj pa čakajmo, če bo kaki odgovor do četrtka.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
23.9.2008 14:42:59   
viv_
Dan!

Po 100 letih... Kaj nej napišem. Novega nič. Pridni smo. Lepi tudi. user posted image

To lahko potrdita Krfjolca in Marella, smo se srečale. Za njih velja isto.

Zamima, zate sem še posebej vesela user posted image

Ostale punce pa tudi dršte se!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
23.9.2008 18:27:54   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Aja:
kako je Neja? Je nogica kaj boljše?

Ja, nogica je že dobra user posted image user posted image user posted image . Res super kremica. Marella, še 1x hvala. Če boš rabila kaj iz naših koncev, pa povej. Mogoče mošt? user posted image user posted image user posted image

Viv, večkrat se javi. Pa Urško tudi pogrešam, pa Petro tudi in seveda ostale. Vas je preveč, da bi vse naštevala. Nič ne vemo, kaj se z njimi dogaja user posted image .

Naša že drnjoha.
Danes sva ji popoldan vzela dudo in rekla, da jo je mala muca vzela,ker jo rabi. Neja pa takoj v jok in "Neja jabi dudo, ne muca" user posted image . Sicer smo popoldan nekako pregurali brez. Sva šli ven iskat tisto muco, ki je vzela dudo in  jo našli. Ji je Neja naročila "muca, dudo nazaj za pančat" user posted image . In seveda je muca za spat prinesla dudo nazaj. Sem probala brez, pa je začela jokat, tako da sem kar popustila. Za spat naj jo kar ima. V vrtcu tudi pravijo, da prvo minuto zateži za dudo in ji jo seveda dajo.... Ne vem, kako jo bomo odvadili. Bom naročila, da naj ji jo dajo le v hudi sili. Ampak ta huda sila bo lahko že prvo minuto.....

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
23.9.2008 19:43:45   
Zamima
Večer,... smrkljico sem dala spat, upam, da bo kaj s tega user posted image , zadnje čase je tako samosvoja, da si nič ne da dopovedat user posted image ,... upam, da jo mine čimprej,... danes sem jo po rokici vdarila, ker je delala neke neumnosti, pa se je šla takoj k mojemu tožit user posted image .

Zdaj bova enkrat nardila preizkus, vedno ko pridem jaz po njo v vrtec priteče k meni, me zanima, če bo šla k njemu tudi tak veselo user posted image .

Zdaj pa grem počasi pod tuš, potem pa malo čvekat na msn z user posted image , potem pa ajat počasi.

Nogavica, če boš kaj brala,... greš v četrtek z mano na Zaposlitveni sejem v ŠC Leona Štuklja? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
23.9.2008 20:30:34   
atanja
ČEr!

Evo Ted preživel-sam je name prenesel. Tako da danes jaz bruham pa kakam. Mali pa je samo 4krat kakuuser posted image .V Četrtek greva k P pa upam da mi da bolniško do konca tedna. Da ne bom v petek peljala malega v vrtec, ...

Duda: jaz ga ne mislim še odvajat. če dan razen zdaj k je bolan je nima. Tako da jo takoj zjutri mu vzamem.
Zamima držim pesti.

JAz pa čakam mojga da uspava malega da se potem zlekneva na kavč pa mal počijeva. Sej jeTed kar priden glede na to da je bolan sam skoz je pod nogam še čaja ne morem skuhat

Lahko nočko

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
24.9.2008 8:09:09   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Zamima, zate sem še posebej vesela user posted image

Viv, hvala, in dobrodošla nazaj user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
24.9.2008 9:10:49   
marella1
Dobro jutro,
tolko da ne pademo na drugo stran.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
24.9.2008 16:45:33   
atanja
Ja kje pa ste?

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
24.9.2008 18:03:49   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Ja kje pa ste?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tuki tukiuser posted image user posted image user posted image
no jest vas zadnje par dni samo berem, ker sem čisto fučuser posted image

Malinčica zate en velik user posted image user posted image user posted image user posted image  in upam, da kmalu zagledaš magični plusek...držim pesti

in kako kej ostali nosečkici, upam, da pikca veselo in lepo rastetauser posted image

no mi smo bili vmes tudi v Ikei in smo nekaj malega zapravili...sem bila prvič in mi je bilo super, tako, da komi čakam, da se odpre v celovcuuser posted image
danes smo imeli z juniorjem posvetovalnico, pa pikico smo dobili in smo bili zelo zelo pidniuser posted image user posted image , pol smo šli pa še mal po obiskih, tako, da smo opravili vse na en mahuser posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
24.9.2008 20:25:27   
Aja1
Dober večer.

Max, super za šoping.
Jaz sem šla tudi danes malo v šoping. Sem si kupila ene čevlje od Kopitarne in sem zelo zadovoljna. Sem ravno take iskala, da pašejo povsod. Za zraven sem kupila pa še nekaj parov dokolenk (najlonk) s pisanimi vzorčki user posted image .

Misija "duda" ne uspeva najboljše. V vrtcu jo takoj izprosi. Doma pa kar nekako gre (razen za spat). Zdaj bom še malo počakala in ne bom težila v vrtcu. Ko bodo prve govorilne, bom pa prosila, da ji jo dajo res samo za najhujše primere.
Ste že imele v vrtcih roditeljiski sestanek? Mi še ne. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
25.9.2008 7:59:24   
Zamima
max, zdaj pa ti dam jaz en lepi linkec za tickerje, pa si ga naštimaj že enkrat no! user posted image KLIK

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
25.9.2008 8:29:28   
viv_
Jutro punce!

Joj, šoping... Grem drug teden! Obljubim! Sem že povsem brez cunj... Aaaaaaaaaaaaa... NUJNO rabim kakšne hlače pa še kej. Pa rjave čevlje... NUJNO! Pa obljubim, da ne bom kupila NIČ za tamalidve!

V Kranju dobivamo nova otroška igrišča kot po tekočem traku user posted image  Poleg Gibija je sedaj še lepo urejeno na Pungertu in zraven Prešernove šole. Sem prav vesela. Sploh šola nam je blizu...

Dejte mal ideje:
kaj boste kupile malčkom za 2. rojstni dan... Jaz pojma nimam!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
25.9.2008 11:45:00   
atanja
Men je to tok smotan-k skoz neki dobiva. Sem dobila idejo sam ne vem če bo časovno uresničljiva, da bi mu naredila na tak stil k je na RR naredu en oči avtocesto. No jaz bi mal drugače pol pa mu bi -spet  user posted image - avte kupla pa da bi jih mel kje za vozit. Sam ne vem....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
25.9.2008 13:07:30   
Zamima
spet prosim pestke za jobek !

pikapoke, pujske, deteljice,  karkoli že bo,  bo vredu user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?