MALINČICA
|
Oj punce! Otroček spi, mami visi na rr, očka pa na treningu priganja fante! Hvala za objemčke in lepe misli in besede. Ma nekako še sploh nisem dojela kaj se mi je zgodilo in tako hitro je bilo vse skupaj, so mislil najprej, da gre za izvenmaternično nosečnost.... So pa bili prijazni, moram priznat. Mi je pa še na glas hudo povedat, da sem imela splav, madona SPLAV, en mali pikec, moj, najin pikec je odšel... Ne morem si pomagat in si očitam, da če bi bolj pazila nase in ne bi dvigovala jasličnih otrok na previjalno mizo v službi, potem bi bilo še vse v redu, pa saj vem da najbrž ne bi bilo, ampak.... sto če-jev.... Pa, tako je bilo namenjeno, za nekaj je že bila dobra ta rešitev. Bom že izvedela sčasoma zakaj. Zdaj pa sploh ne vem kako je za naprej, a je treba čakat ali kaj... Menstruacije je konec, tako da kar takoj še tud ne upava probat spet zanosit.. Ne vem spljoh Drugače pa je vse v redu, Maj je začel tako nagajat, tako...navihan je postal. Skoz mu same oslarije grejo po glavi, samo da se iskrice v očeh prižgejo, ko vidi priložnost za hec. Smo danes bili pri frizerju in taaaaako ljenje, aaaaaaaa! Samo malo mu ga je uspelo postriči, na eni strani ima okoli ušesa tako luknjo med lasmi, bože!!! Hecen, da mi ga je prav nerodno jutri tašči ga v varstvo peljat, ampak to so mini mini skrbi, tako mini, da niti skrbi niso! Maj je žačel govoriti v povedih oz. stavkih. Prepozna zeleno barvo, roza , belo in "prozorno". Zapoje ringaraja, ježek teka teka, pikapoka pikapolonicaisto- in pove tisto-ne vem če poznate, ko zraven kažeš- medved stopa cop, cop, cop- zajec skače hop, hop, hop- mala miška prihiti (in ga požgečkaš zraven )tikitikitikiti. Pa raznorazne druge finte. Zelo rad pestuje dojenčke-punčke in zraven pravi lalalalalal, moj moj, rad te mam!!!! Čist po mamici, hehe. Zamima, vesela sem za tvojo srečo!!!! Bi pa rada tud jaz videla tvoja srčka!!! pliiiiiiiizzzzzz!
< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 8.9.2008 20:37:55 >