|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
20.5.2008 9:28:28   
Arabela
Dobro jutro!

Mala šla k tašči  (vsakič se upira, noče k njej v naročje, ko pa pride nazaj pa se stiska k njejuser posted image ), jaz pa sama s Sergejem... ati je šel službeno za 4dni v Vrhniko, tako da smo spet sami...user posted image

Mala je celo noč spala, sem jo pa dajala kar celo uro spat...user posted image user posted image user posted image ... ko je končno omagala sem omagala tudi jaz... ob 20.30... pa je šlo učenje v nič..user posted image

Katarina zaenkrat še spi v kinderpetu (70x140), bo pa do petka ati domov prinesel posteljo od sestričen in jo bomo preselili ta vikend, ker Sergeju je zibka že fajn premajhna...user posted image .. bomo videli kako bo zdaj potekalo uspavanje, ko bo lahko zlezla s postelje..user posted image

Vsem lepe dežne pozdravčke iz Maribora...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
20.5.2008 13:05:11   
Anonimen
Tinkara tudi še spi v posteljici 140x70cm in si še ne predstavljam, da bi jo dala v veliko posteljo, ker še ko je ograja ona pleza po celi posteljici. Sigurno bi bila več na tleh, kot pa v postelji!

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
20.5.2008 13:06:44   
muki1
Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip, cel roman sem napisala, cel roman, zdaj me je pa ven vrglo.

Uh, grem klet.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
20.5.2008 13:16:01   
tasha23
ojla na hitro preden me dobijo user posted image user posted image user posted image . Mi smo Ok, Gael je že super, čeprav je tudi 3 stopnice pomeril, ker je hotel pomagat pri hišnih opravilih in lazil z metlo po stopnicah, češ, da bo on to user posted image user posted image , v glavnem nič hudega. Veliko govori, veliko poje in pleše in je pravi navihanec user posted image user posted image user posted image

Mali ''farmar'':

user posted image
user posted image
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
20.5.2008 13:16:48   
tasha23
Še recept za sladkosnede:

Skutna torta z jagodami in češnjami
Komentiraj
Objavil/a vetrnica 20.5. 2008 ob 09:24 pod V kuhinji

user posted image
Za biskvit:
  • 2 jajci
  • 100 g sladkorja
  • malo ruma
  • 50 g moke
  • 50 g jedilnega škroba
  • 2 žlički pecilnega praška
  • kakav v prahu
  • malo jagodne marmelade ali čokoladnega namaza

Za kremo:
  • 500 g pasirane skute
  • 300 g vanilijevega jogurta
  • 250 ml smetane
  • 100 g sladkorja
  • sok 2 limon
  • malo češnjevega likerja (po želji)
  • 6 listov bele želatine
  • sveže jagode in češnje

Priprava:
Loči rumenjake in beljake. Iz beljakov stepi trd sneg. Rumenjakom dodaj 2 žlici vroče vode, jih penasto stepi, dodaj sladkor in rum ter ponovno stepaj. Moko in jedilni škrob zmešaj s pecilnim praškom, ter vse skupaj presej na jajčno peno. Previdno (ročno!) vmešaj, dodaj beljake in na koncu še kakav v prahu.
Tortni pekač obloži s peki papirjem, vanj vlij tekočo zmes in peci pri 170°C približno 25 minut. Pečenemu biskvitu odstrani peki papir in ga ohladi.
user posted image
Biskvita ne reži, ampak ga celega položi v tortni model. Po vrhu ga na gosto prebodi z zobotrebcem in počasi namoči s kakšnimi 2 dcl vode. Potem ga premaži z marmelado ali čokoladnim namazom (lahko tudi sladki greh). Biskvit objemi s tortnim obročem in obod zaščiti s peki papirjem.
V posodi zmešaj skuto, vanilijev jogurt, sladkor in dodaj stepeno smetano. Namoči želatino v hladni vodi. V lončku segrej sok 2 limon in češnjev liker ter v njem med mešanjem stopi želatino. Sok vlij v skutno zmes in vse skupaj dobro premešaj. Malo kreme namaži po biskvitu.
Operi in očisti jagode ter jih nareži na rezine. Večje rezine rahlo pritisnite ob rob oboda, preostale razporedite poljubno po torti (ali pa pojejte).
user posted image
Preostalo kremo naložite v model in torto za vsaj 4 ure postavite v hladilnik, da se krema strdi. Nato odstranite tortni obroč in peki papir. Operite češnje in jagode ter jih poljubno razporedite po torti.
Namig: ne bodite skopuški s sadjem (kot kaže spodnja slika), ko boste začeli rezati torto, si ga boste želeli še in še, zato ga kar pogumno naložite (glej prva slika). Po želji lahko posamezne rezine oblijete še s prelivom iz zmečkanih jagod ali s čokoladnim prelivom. Vaja dela mojstra user posted image
user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
20.5.2008 13:18:26   
tasha23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  X N

za vse oktoberke in oktoberčke user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
20.5.2008 13:24:03   
*anč*
oj!

kako sranje od vremena user posted image .  nč se mi ne da,tko da grem kr u btc po kosilo. grem kr sama seb na živce user posted image .

arabela  jst našga tut vsak dan full dolgo uspavam user posted image ,se kr naprej zafrkava.

psaša  upam,da ujamete zdravnika,da vam razloži kaj je z babico.

muki  sočustvujem s tabo zarad izgubljenega posta ... user posted image   jst bi takrat kra računalnik nekam zabrisala user posted image .

grem po kosilo in malega. čaobao

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
20.5.2008 13:32:44   
Anonimen
če slučajno še ne veste

Če vas kdaj tat ali kdo drug prisili, da na bankomatu dvignete denar, vnesite svoj PIN v obratnem vrstnem redu.

Če je vaš PIN 1254, vnesite 4521.

Bankomat vam bo dal denar, vendar bo to hkrati prepoznal kot klic na pomoč in bo sprožil alarm na policiji.

To opcijo imajo vsi bankomati, vendar veliko ljudi tega ne ve.

Prosimo, prenesite to informacijo še drugim. Ni odveč imeti tega v mislih.

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2358
20.5.2008 13:43:50   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

če slučajno še ne veste

Če vas kdaj tat ali kdo drug prisili, da na bankomatu dvignete denar, vnesite svoj PIN v obratnem vrstnem redu.

Bankomat vam bo dal denar, vendar bo to hkrati prepoznal kot klic na pomoč in bo sprožil alarm na policiji.

To je pa natega. Od sodelavca mama dela na NLB, pa je ravnokar dobil mail z besedilom, da so to dezinformacije.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 20.5.2008 13:44:55 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
20.5.2008 14:05:16   
Anonimen
SJa Muki, zdej ko sem to celi sloveniji poslala pa poveš....

A vam povem eno včerajšno smešnico: po fitnesu pridem domov, se grem kao stuširat, pride mali za mano, pokaže na tisti moj osrednji nag del telesa in naredi:

'' s prstkom pokaže na poldek ( to je pri nas lulek ), pa potem pokaže name in reče NI NI ! '''

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2360
20.5.2008 14:15:03   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

A vam povem eno včerajšno smešnico: po fitnesu pridem domov, se grem kao stuširat, pride mali za mano, pokaže na tisti moj osrednji nag del telesa in naredi:

'' s prstkom pokaže na poldek ( to je pri nas lulek ), pa potem pokaže name in reče NI NI ! '''

user posted image  user posted image  a si ga na fitnesu pozabila ali kaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
20.5.2008 14:15:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: Remy

če slučajno še ne veste

To je pa natega. Od sodelavca mama dela na NLB, pa je ravnokar dobil mail z besedilom, da so to dezinformacije.

ja vem, sem potem prebrala še drugje, no sej, dobro, da e-mailov ne berem, da nisem tako kot lina vsem poslalauser posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2362
20.5.2008 14:20:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2363
20.5.2008 14:28:33   
Anonimen
no zdej pa še eno vprašanje: KATERI AVTOSEDEŽ KUPITI PRI TEJ STAROSTI ? Ali še vedno komplet avtosedež, ali lahko že jahača ? Glede na to, da ga bomo ko pridemo v Slovenijo, kar hitro potrebovali, ne bo časa za odločanje o tem in onem....Kje se ga splača kupiti ? Kaj dobimo za ne vem cca 200 eur ? Je to premalo ?

jah, ga pač nimamo, ker ga nismo potrebovali....da me ne bo katera socialni prijavila.....

grem pa še malo po netu brskat, da ne bom kot kura spraševala....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
20.5.2008 15:46:40   
Maxica
Ti Lina tiuser posted image , kako pa v Ameriki, ga ni potrebno imeti?
Sicer Tristan zdaj potrebuje kaj od tega http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=88&ParentClassID=30 , Roemerjevi so načeloma kr najbolj fajn, ali pa vzameš takega http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=89&ParentClassID=30 , pa ga imaš potem do konca.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
20.5.2008 15:49:42   
Anonimen
hvala maxica....jao ...jih pa je...in kako naj se zdaj odločim ? ja, jest bi takega, da ga imamo potem do konca.....

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2366
20.5.2008 18:16:45   
piskot
tasha, kaj drazis s temi slikami torte!!!

no ja, evo mene na sihtu. again. se danes in se 3 × potem pa upam da do oktobra nic vec popoldan.

lina mi smo kupili na amzs takega za zdaj in za potem. Recaro je firma. Poglej (uvaza jih Cenca), menda da imajo dobre teste, za ceno pa nisem cisto ziher, ampak je bila nekako podobna kot Romer. Romer imam pa jaz v svojem avtu.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
20.5.2008 19:05:03   
Anonimen
teli Romerjevi res izgledajo kar dobro... ...kako pa otroci kaj sedijo notri ? a se dajo regulirat ? da niso kot pribiti ? udobni ?

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
20.5.2008 20:44:46   
Anonimen
pa še nekaj me zanima.....ali imajo tile Romerjevi privez čez ramena samo kot pas, ali imajo tudi tako kot vozički ?

Naš ima sicer 15 kil, tko da prav majhnega ne morem kupit....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
21.5.2008 2:44:59   
Anonimen
no a zdej bom pa sama kle strašila ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2370
21.5.2008 2:47:19   
Anonimen
gledamo finale american idol, pa so reklame....uh...sej ne vem kateri je boljši, David A. ali David C ? Meni sigurno rokovski David....

skratka...današnja prigoda....smo bili v dvigalu...notri stopi ena ženska, uštimana, z rdečimi čevlji in naš otrok naredi '' UAU'' .....

eto, konc reklam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
21.5.2008 8:18:32   
tasha23
Sam na hitro še malega mojstra na delu... se javim kaj kasneje...

user posted image

user posted image

user posted image

LP

Tasha23

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
21.5.2008 8:35:50   
psaša
Jutro, nikam kaj lepih novic, stara mama ima raka in ni več pomoči.user posted image Tako, da sedaj samo čakamo na konec. Zdravnica je bila full OK, nam ni kaj preveč upov zbujala, bolj realno povedala. Sem ji hvaležna za to. Se bomo lahko vsaj poslovili od nje. Grem popoldne k njej na obisk, upam da ne bo prehudo.

Kako imate male oblečene ponoči? Našemu je ratalo full vroče in ne vem kako ga naj oblečem. Ga ne bi rada preveč slekla.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 8:49:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
21.5.2008 9:06:04   
Arabela
psaša, drži se.... mi smo pred 3leti babico peljali v bolnico ker se je slabo počutila, pa so nam tudi dali diagnozo da ji ni pomoči..žal je uboga babi je še isti dan umrla, ni več mogla.. je pa tudi prišlo čisto iznenada, še prejšnji dan je okopavala vrtnice, naslednji je ni bilo več... jo pa še zdaj živo vidim kako sedi v kuhinji (sedaj naši kuhinji) in čika cigaret...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.