|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
18.5.2008 18:10:35   
lucika
tudi jaz držim pesti, psaša, za tvojo babico in vse njene bližnje. da boste našli dovolj moči, in da izkušnja ne bo pretežka. vem pa, kako napeti trenutki so to. pa še najbolj je težko, ko želiš pomagati, pa ne moreš, ker nimaš kaj...

ati in mali sta šla ven. jaz pa grem stanovanje pomit. po...hm, raje ne povem, po kolikem času.

smo imeli prejle pogovor:
koga maš rajši, mamico ali tedija? tedija
kaj pa atija ali tedija? atija
kaj pa atija ali mamico? mamico!
hehehehe, sem se nasmejala. je že kazalo, da sem čist skoz padla:)

nič, grem zdaj mal pucat. če je mali not se itak ne da. ampak ,navadno je vedno not, ko sem jaz not. hm, pač nič ne piomivamo po tleh... kaj pa ostali:)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
18.5.2008 18:10:45   
Anonimen
Jaša- user posted image  za kakanje v kahlico.

Tinkara v vrtcu vse lepo dela........lula in kaka v kahlico..doma je pa druga zgodba- ampak sem bolj jaz kriva, ko jo prepozno da na kahlico!
Npr. danes se pogovarjava in ji rečem, da ko jo bo kakat tiščalo, da naj pove in jo bomo dali na kahlico. Pa se obrne in gre po kahlo in rečem: pa ne zdaj, ko te bo tiščalo! Pa gre v sobo do mojga in prideta nazaj s plenico, ker se je pokakalauser posted image  A nisem smotanauser posted image  Očitno jo moram zdaj vsakič, ko kahlo pokaže dat gor, pa če bo kaj ali pa neuser posted image
Drugače se pa jaz tega podviga resno lotim poleti, ko bo vroče in bo lahko samo v spodnjih hlačkah okoli skakala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2327
18.5.2008 19:58:52   
frrrr
lucika, vaš Aidam pa zna obračat besede user posted image nobeden ne pade skoz, vsi ste na prvem mestu user posted image

Remy - Tinkara pridna s kahlico, pa mami ne posluša user posted image

navajanje na kahlico... naše dete v vrtcu že skoraj 2 meseca hodi na kahlico 2x dnevno. ne vem kolk uspešno. doma se obotavljamo, ker se mi zdi prezgodaj... pa do petka je kr neki začel cmevkat, če sem mu kahlico omenila. sem v četrtek spet prebirala knjigo navajanje na kahlico in začela upoštevat navodila. mali nič več ne stoka, ampak si jo prinese in se začne slačit, ter se usede nanjo user posted image
zgleda, da se bomo res mogli malo bolj pogovarjat o tem, pa mu približat temo lulanje/kakanje... samo se mau bojim in zavlačujem. je res na izi dat plenico gor in basta. no, zaenkrat nej kr kaka v kahlico, ko bomo doma. zunaj itaq nikoli ne kaka. bomo poskušali bit dosledni. ko bo šlo zares, nam bo to zelo prav prišlo.

grem fotke spedenat, pol v horizontalo brat...

lepo noč!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
18.5.2008 20:59:52   
mis
oj, ste ble kar pridne in ste se malo razpisale. Jaz sem se naspala. Včeraj in danes sem popoldan spala po 3 ure z malo. Mala se je sicer po 1 uri zbiudila, pol sva pa še skupaj naprej drnjohale. In mož.user posted image  Tako da zdaj sem kar naspana.

Gre pa jutri mala v LJ do srede dopoldan. Midva pa v torek pičiva v Izolo na Cvičkarijo, možek špila, pa grem z njim, bova tam spala, v sredo dopoldan Tino pobereva pri naših in pridemo do mojega šihta domov.

Grem, malo moram še skopat. Smo popoldan spali do 17:20, pa zdej mal zamikamo spanjeuser posted image  Poredni mi.user posted image  Je pa pasalo. Se še kaj javim.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
18.5.2008 21:47:49   
moci
čer. mis, ti si čist divjauser posted image

za nami je pa en zatežen dan, poln tečnobe, upam, da bo jutri lepšiuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
18.5.2008 22:22:09   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: moci

čer. mis, ti si čist divjauser posted image

za nami je pa en zatežen dan, poln tečnobe, upam, da bo jutri lepšiuser posted image

Zakaj sem divja? Sej samo spimuser posted image

Je bila pa tudi naša dopoldan taka tečka, pol je bilo pa kmal boljše, popoldan po spanju pa čisti cuker. Ko se je nadremuckala in nacrkljala.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
18.5.2008 22:23:22   
mis
Upam da se vsi ki vam kaj nagaja zdravje hitro pozdravite, da bližnji okrevajo, da vam vreme ne bo nagajalo, da boste dobro spali, da boste imeli vsi dovolj energije...

Omenjam pa vse!

kdaj potem ZOO? Naslednjo soboto?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
18.5.2008 23:00:25   
Anonimen
mi smo bili pa dones v ZOO....je bilo prav fletno...mi je ful dobr ko mali vse lahko prehodi, pa vse pozna, pa zna oponašat živali, pa se mu fullll dogaja....je potem kar 3 ure spal....

mislim, da ko bomo v Sloveniji, da bom kar letno karto v ljubljanskem vrtu vzela....ampak, v Kranju pa ZOOja še ni ane ?

drugače pa mi smo dobro. Nečak je še vedno v bolnici...baje, da je kar fajn dehidriran....

učitelja plavanja pa zaenkrat ne bom še jemala, ker imamo še vse čist too much naspidiran, pa še potovanja naokrog in nočem, da vmes, prej ali kasneje kaj zboli...to bomo prakticirali kar v Sloveniji...

Mis, ti si pa res dobra...zdej zdej boš rodila, pa takole naokrog. Edino pametno. Se spomnim, da meni vožnja v avtomobilu ni nič fajn sedla...me je vse žulilo....

Frrrr...mi bomo tudi bolj redno in zares prakticirali lulanje in kakanje poleti. Sej, kot pravim, imamo še cel kup skakanja po letališčih, pa ne mislim tam neki stranišča iskat.....

Lucika - pohvale za takle pogovor....teli naši nadebudneži točno vedo, komu in kdaj laskat ane ?

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2333
19.5.2008 7:54:07   
psaša
Jutro. Hvala vsem za spodbudne  besede. Je kar malo lažje, da lahko daš to ven iz sebe. Upam, da danes zvemo kaj bolj konkretnega.
Se pa zjutraj full zmatrana zbudim, kot da bi celo noč imela more.user posted image
Mali je priden, v vrtcu je sedaj OK.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
19.5.2008 8:13:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

mislim, da ko bomo v Sloveniji, da bom kar letno karto v ljubljanskem vrtu vzela....ampak, v Kranju pa ZOOja še ni ane ?

ti pa si optimistuser posted image , še 1/4 ljubljanskega so zaprli, ker imajo neustrezne pogoje bivanjauser posted image , tako da si šimpanze zdaj lahko samo slikamo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2335
19.5.2008 8:16:48   
Lu
Jutro!

Psaša držim pesti, da bi se le najbolje izteklo.user posted image Lina in tudi tvoj nečak naj čimprej zapusti bolnico.

Jaz sem pa doma. Je Tian včeraj zakuhal in še danes zjutraj je imel 37,4 vročine pa sem rekla, da bo kar doma. Sumim na zobke, ker še driska zraven. Se greva pop.pokazat.

Mi pa kahlice sploh povohamo ne. Zadnjič se je samo gor usedu pa je šel takoj dol user posted image Bo že čas. Moram pa povedat, da je Maja že lepo hodila v teh letih(mesecih)user posted image Ampak pravijo, da so punčke itak hitrejše.

Je pa deanes moj reku. A bo mali tudi tako veliko govoril kot Maja. Ker non stop nekaj gunđa.Pa jaz rečem 100%. Pa je reku bogi jaz. Ker včasih si zaželi malo tišine. Jo bova mela, ko otroci odidejo user posted image

Mene pa grlo boli. Upam, da še sama ne zbolim. Imam čez 14 dni en izpit, pa ne bi bilo lih fajn.

ZOO. Ta vikend. Sem ZA. Samo da bo vreme.

lucika tudi sama bolj na hitro pomijem po tleh in generalno res ko nimam nobenega doma. Ker se drugače enostavno ne da. In včeraj je šel dragi z otroci ven, k tašči in tastu in jih ni bilo cca 4 urce. MA sem naredila komplet generalno stanovanja, cunje ločila - zimske , letne, čevlje presortirala. Skratka delo uspešno opravljenouser posted image

Zdaj pa malemu družbo delat. Mu je dolgcajt in dela male neumnosti.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
19.5.2008 9:25:03   
Arabela
Jutro!

Mala spet jokala ponoči...user posted image ... potem pa pri naju zaspala... je pa spala do 8ih.. jaz pa zjutraj že kopalnico pomila in lase oprala... zdaj čakamo dedija da pride po Katarino, jaz pa z vozekom za njimi.. je zaenkrat še sončno pri nas..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
19.5.2008 10:23:04   
frrrr
Arabela in mis - vidve sta res neki naspidirane user posted image

lucika - pri nas tudi bolj redko pomivamo po tleh... sesamo pa redno, to lahko tudi s tamaučkom doma počnemo in celo uživa v tem user posted image

Remy - js tut pogrešam opice v zoo user posted image

včeraj smo tamaučka postrigli... sicer je nekaj protestiral in cmevkal vmes, a na koncu je bil full vesel, ko se je videl v ogledalu user posted image

Arabela - zgleda, da je neko obdobje, ko se tamalim full dogaja ponoči. Katarina mogoče kej takega sanja.

pri nas imamo drug problem... Jaša v spanju hodi okrog. al pa mogoče ne v spanju user posted image
včeraj oz. danes sem šla spat, odprem vrata (pa mi je nekaj govorilo, da morm počasi odpret) in sem naletela na oviro user posted image je vstal in mi pomagal odpreti vrata, a so se še vedno težko odpirala. zakaj? ker je mali taboril pri vratih... si je odnesel s sabo še grizalo in okrasni povštrček. zanimivo pa, da vedno vzame istega, pa ima 2 na klopci ob postelji. aha, pa to še ni vse... poskušal si je odpeti tudi pižamo, vendar se na hrbtu zapre in mu ni uspelo.
zna katera razložit zakaj hodi spat na tla in si slači pižamo? user posted image
aha, pa z možem sva bila v dnevni, kar pomeni, da sva bila samo meter stran od njega, baby phone pa na full in ni blo kej slišat.

< Sporočilo je popravil frrrr -- 19.5.2008 10:25:02 >

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
19.5.2008 14:19:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ti pa si optimistuser posted image , še 1/4 ljubljanskega so zaprli, ker imajo neustrezne pogoje bivanjauser posted image , tako da si šimpanze zdaj lahko samo slikamo!

ja kriza....no ja, sicer pa meni so všeč takale stvari, da otroci tam do dve uri hodijo, ker več kot toliko je zares preveč......sej za dve uri hoje pa je al ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
19.5.2008 16:04:44   
piskot
dan.

sem se v sluzbi in imam kosilo. en polnovreden hamburger user posted image . zelenjavni. ta teden sem popoldanska user posted image

brala sem vas nekaj vmes, pa sem pol ze pozabila. no ja, vec kot pol.

psasa upam da se vam vse uredu iztece.

frrr nas si veckrat odpne zakelj, pa leze cez posteljo ker se napol predrami, in potem tudi na polovici poti do vrat nazaj zaspi. tako da ga dobiva na mozevi postelji. vmes omaga. mogoce je tudi jasa sel k vama, pa mu ni zneslo do konca .

lina v ljubljanskem zoo so stvari precej drugacne kot v ny. vsaj tako si predstavljam. 2 uri pa hitro mine, imajo tudi igrala user posted image .

drugace pa moram povedat, da je sine martine dobil napotnico za pregled pri kirurgu. Imamo premajhno luknjico na luliju in so se mu zacele tiste odmrle celilce nabirat pod kozo user posted image . upam da bodo rekli, da ne gre pod noz.

pa na sistematskem smo bili. dete ima menda 86 cm, pa 10,7 kg. cepjen je bil. drl se je kot da ga iz koze dajejo. in potem mu je kmalu zacelo tect iz nosa in se danes ima vse nekaj zabasano. ceprav, danes ga moram pohvalit, se je samo 1× zbudil ponoci.user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
19.5.2008 20:24:00   
mis
Mala je v Ljubljani, je bila tako razigrana popoldan in tako vesela mojih staršev, da se ji je čisto trgalo. prav prisrčna je bila. Jaz sem bila na aerobiki, šla v trgovino, DM, je prav pasalo it mal sama. Sem si danes zadala da si nohte zvečer zrihtam, sem si kupila tiste dodatke za na nohte, se bom mal afnalauser posted image  V pečici se peče PIZZA. Možek počiva, je prišel iz službe spet s takimi bolečinami v rami, da je komaj pokonci stal, sem ga preden sem šla z ledom zmasirala, pa z naklofenom namazala, pa tableto je vzel in šel spat. Zdej ga grem počasi zbudit, da bova jedla.

psaša, upam da bo vse ok.

Naša zdaj ko je v veliki postelji lepo spi, no, saj je že prej, ampak zdaj predno zaspi mal preverja in vstane, ampak jo damo nazaj in lepo zaspi. Danes je pa tudi ponoči se nekaj zbujala (jutri je luna če prav vem, pa 3. ji rastejo), pa je pol kar pri nama spala do konca. Sicer pa ne vstaja kaj hudo ponoči. Je preveč zadeta. Zaenkratuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
19.5.2008 21:01:11   
Anonimen
medtem ko sem čakala, da se naše dete prebudi, sem čitala revijo, ki je namenjena predvsem oglaševanju aktivnosti za otroke. Pri tem sem napol vzdihovala, kaj vse imajo...no ja, recimo za male večje otroke, tam od štirih let dalje....

Recimo:
- otroško gledališče
- otroški muzej
- otroške delavnice ( balet, kiparjenje, slikanje, igranje, učenje jezikov, športne dejavnosti,... )
- otroška šola plavanja
in še in še....

in pri tem se spomnila, da je nekoč Borovnička omenjala neko tako aktivnost !!! Kje si ?

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2342
19.5.2008 21:21:56   
lucika
pozdravček.

pravkar plačala položnice in ugotavljam, da je fajn met plačo. četudi je slaba, je veliko boljše od nič:)))) resnično, prav hvaležna sem zanjo. sama sebe presenečam:)

mali spi, ata se je spomnil da je ful ful lačen, presega naš hladilnik, in je tedija peljal na sprehod, vmes pa gresta po kebab.

naš nič ne luta ponoči, razen po pojstli gor in dol, da ga včasih komaj najdem. sem pa imela sama nočne pohode. v nosečnosti so se precej zredčili, in tud zdaj ni več sile, prej je pa bila. sem se zbudila, ko sem držala okno, da ne bi ven padlo. pa omaro, da ne bi po meni padla. pa v kopalnici. pa ko sem bila mala, sem s kojtrom vred šla ven... pa govorim ponoči, pa vidim bibe in miške in podgane in...ma, ni da ni. eh, upam, da je to bolj kot ne tza mano...čeprav sem ravno par dni nazaj sanjala podgane v postelji. pa to niso glih sanje, tak na pol bedim zraven, in me je kak trenutek res strah. brrr, se verjetno grozno bere kaj...

danes smo imeli pri nas tak naliv....midva z malim pa sred mesta. me je prišu en sosed rešit:) ata pa na bajti, "predvideval" da sem na suhem:( grdi ata.

se odločam med odhodom na kavč in peglanjem. oboje je skor isto nujno:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
20.5.2008 7:14:10   
*anč*
user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
20.5.2008 7:23:35   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

user posted image
se podpišem user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
20.5.2008 7:26:27   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

user posted image
se podpišem user posted image

Danes ste pa redkobesedne user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
20.5.2008 7:36:20   
frrrr
Martin super mere user posted image  upam, da ne bo treba pod nož, da bodo spedenali tako na hitro kot pri Jaši.

mis - super za Tinino spanje!

lucika - ti pa si faca, da omare in okna čuvaš ponoči user posted image  upam, da se našemu umiri in se ne razvije do te mere user posted image

kje pa ste vse?

js že v službi... spala pa glih, eh, brezveze... po svoji krivdi šla spat šele ob 1ih, ob 5ih se pa mali zbudi lačeeeen... bi LAME in KUH (salame in kruh), je mau toplega mleka spil, pol bi se pa on mau igral... mah, do 6:15 ni zaspal, pol sem imela pa dost in sem vstala, se spravla in šla delat.
user posted image  besna na moža, ker se je tolk obiral s pogrevanjem mleka, da se je mali čist prebudil user posted image  me prav zanima ali bosta šla v vrtec, ker po moje mali zdej doma veselo spančka.
ko sem vstala, je šel mali v kuhinjo in iz predala vzel posodico, kamor mu delamo kašice... zgleda bil konkretno lačen user posted image  pa pije full premau, prej se je vsaj dojil, zdej pa točno vidim, da ne spije 500ml dnevno user posted image  user posted image
mah, upam na lepši zaključek dneva, ker začel se je katastrofalno

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
20.5.2008 7:36:44   
frrrr
psaša, kako je babica?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
20.5.2008 7:43:29   
Maxica
Dobro jutro. Spet ta dež. Fuj. Za mano že druga noč too much pestra, na eno uro se mi Lan zbuja, ker je žejen. Če se ne Max. Razmišljam o spremembi poklica. Verjetno bom natakarica.user posted image
Psaša, držim pesti za babico, močno močno močno.user posted image user posted image user posted image
ZOO - mi imamo za to soboto načeloma že druge načrte, smo povabljeni v Brda na sočne rdeče češnje rada jem.user posted image
Piskot, morda operacija ne bo potrebna. Ne vem, kva so tolk tečni s temi operacijami in napotnicami. Nam jo je tudi dala, vendar se je potem vmes še mal premislila in dala eno kremo, ki naj bi tisto kožico omehčala al kaj jaz vem kaj in bo šla glavica lažje ven. Nismo še probali.user posted image  Ampak bomo, ker operacija pa tudi meni smrdi, anestezija, pa baje jih čist obrežejo itd. No go.
Pa bravo za take manekenske mere sineta Martineta, dolg in suh al kako? Kot mamica?user posted image
Frrr, kakšna fotka ostriženega govorca?user posted image  Ojoj, sicer pa nimam izkušenj, da bi ponoči moji otroci hodili in delali to ali ono. Morda kaj sanja, kaj pa vem. Ga nosi luna?
Lan tudi vneto pozdravlja po cesti. Zadnjič smo šli iz ZD in pozdravi eno starejšo gospo, in je bila tolk pozitivno presenečena, da jo takole en majhen otroček tako lepo pozdravi, pol ji je pa še pa-pa dal, tako da mislim, da še danes ni prišla k sebi. user posted image Al pa zadnjič smo v Tivoliju gledali tiste krasne fotke živali in je en gospod gledal isto, kot mi, pa gremo mi naprej, pa mu Lan reče: pa-pa. Je bil gospod prav mal v zadregi.user posted image
Arabela, ti si pa res pridna. Ob 9h imaš pri dveh malih nadebudnežih že kopalnico pomito.user posted image
Lu, kako je Tian? So samo zobki?
Lina, upam, da gre z nečakom na boljše.user posted image  Za plavanje zdaj nisem nič razmišljala. Lani smo hodili, naslednjič bomo pa, če bomo, ko bo lih malo večji. Tam okrog treh let.
Lucika, fajn pogovor ste to vi imeli. Ti si se pa že bala, da boš izpadla ven.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
20.5.2008 7:54:18   
psaša
Včeraj smo zvedeli, da so jo premestili na diabetični oddelek user posted image  Nam ni nič jasno. Najprej so rekli, da je bila klasična možganska kap, sedaj pa.... Pojma nimamo, upam, da bomo danes dobili kakšnega zdravnika, da nam sploh pove kaj je. Je bila pa mami včeraj čisto paf, pride na obisk, pa ji rečejo, da so jo odpustiliuser posted image user posted image  Potem jo je pa iskala po celem kliničnem centru. Groza. Stara mama jo je pa prepoznala in tudi govorila je, samo na trenutke je bila malo zmedena.user posted image  Pa motorika je tudi malo zmedenauser posted image . Komaj čakam, da nam povejo kaj ji je. Še v sredo, ko je bila na pregledu pri svoji zdravnici je bil sladkor OK. A je možno poslabšanje v parih dneh? 

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.