Maxica
|
Dobro jutro. Spet ta dež. Fuj. Za mano že druga noč too much pestra, na eno uro se mi Lan zbuja, ker je žejen. Če se ne Max. Razmišljam o spremembi poklica. Verjetno bom natakarica. Psaša, držim pesti za babico, močno močno močno. ZOO - mi imamo za to soboto načeloma že druge načrte, smo povabljeni v Brda na sočne rdeče češnje rada jem. Piskot, morda operacija ne bo potrebna. Ne vem, kva so tolk tečni s temi operacijami in napotnicami. Nam jo je tudi dala, vendar se je potem vmes še mal premislila in dala eno kremo, ki naj bi tisto kožico omehčala al kaj jaz vem kaj in bo šla glavica lažje ven. Nismo še probali. Ampak bomo, ker operacija pa tudi meni smrdi, anestezija, pa baje jih čist obrežejo itd. No go. Pa bravo za take manekenske mere sineta Martineta, dolg in suh al kako? Kot mamica? Frrr, kakšna fotka ostriženega govorca? Ojoj, sicer pa nimam izkušenj, da bi ponoči moji otroci hodili in delali to ali ono. Morda kaj sanja, kaj pa vem. Ga nosi luna? Lan tudi vneto pozdravlja po cesti. Zadnjič smo šli iz ZD in pozdravi eno starejšo gospo, in je bila tolk pozitivno presenečena, da jo takole en majhen otroček tako lepo pozdravi, pol ji je pa še pa-pa dal, tako da mislim, da še danes ni prišla k sebi. Al pa zadnjič smo v Tivoliju gledali tiste krasne fotke živali in je en gospod gledal isto, kot mi, pa gremo mi naprej, pa mu Lan reče: pa-pa. Je bil gospod prav mal v zadregi. Arabela, ti si pa res pridna. Ob 9h imaš pri dveh malih nadebudnežih že kopalnico pomito. Lu, kako je Tian? So samo zobki? Lina, upam, da gre z nečakom na boljše. Za plavanje zdaj nisem nič razmišljala. Lani smo hodili, naslednjič bomo pa, če bomo, ko bo lih malo večji. Tam okrog treh let. Lucika, fajn pogovor ste to vi imeli. Ti si se pa že bala, da boš izpadla ven.