|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
14.5.2008 8:50:03   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Za nami je noč polna kričanja, jokanja, bruhanja od jokanja ker se je tako napenjala... user posted image .. mala je bila dobesedno v šoku, zaspala, se spet zbudila s krikom NENENE... malo je imela povišano temp.... jaz mislim da je bila reakicja na cepljenje včeraj, ker je ful ful jokala ko je dobila inekcijo...user posted image

Uh, sranja user posted image  user posted image . Mene to še čaka user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
14.5.2008 9:03:25   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Samo še to napišem, da si zabeležim, kajti včeraj smo imeli pravi mali kolesarski maraton. Dve uri smo se vozakali po našem lepem Goričkem in tako po oceni mene in moža smo prekolesarili krepko čez 15 km. Bilo je fantastično. Žal mi je, da nisem vzela s sabo aparata, da bi zabeležila par utrinkov z našega izleta, ki se je končal pod sosedovo češnjo user posted image . Uživali smo v soncu in miru. Občudovali cvetoče travnike, polja in resnično uživali ob čudovitih razgledih. Bil je res perfect day.

to si pa tko lepo opisala,po pesniško ...

Danes me sicer boli lulika in vse v obsegu 30 cm okrog nje user posted image . Ampak pustimo zdaj to. To je od sedeža, ki se mi je mrcvaril v ta zadnjo.

za zaključek pa lulika user posted image . ti si faca muki,res!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
14.5.2008 9:06:21   
*anč*

Za nami je noč polna kričanja, jokanja, bruhanja od jokanja ker se je tako napenjala... user posted image .. mala je bila dobesedno v šoku, zaspala, se spet zbudila s krikom NENENE... malo je imela povišano temp.... jaz mislim da je bila reakicja na cepljenje včeraj, ker je ful ful jokala ko je dobila inekcijo...user posted image zbudile sva se že ob 6ih in šele zdaj je spet moja stara KAtarina...
joj,revica! mogoče se ji je sanjal,da jo cepijo ...

Je pa zato mali cel džumbus prespal...user posted image .... on je moj mali heroj, nič zahteven, potrpežljiv... vsaka mu čast..user posted image
neverjeten je mali pikiuser posted image ! tko priden!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
14.5.2008 9:09:37   
*anč*
pohvalim še malega skodranega računalničarja user posted image (naš ma tut svoj comp), dolgolaso in nasmejano tinkarouser posted image in njeno mamicouser posted image ,ker ji še nisem čestitala za izpit. zdej pa user posted imageuser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
14.5.2008 9:40:23   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

Samo še to napišem, da si zabeležim, kajti včeraj smo imeli pravi mali kolesarski maraton. Dve uri smo se vozakali po našem lepem Goričkem in tako po oceni mene in moža smo prekolesarili krepko čez 15 km. Bilo je fantastično. Žal mi je, da nisem vzela s sabo aparata, da bi zabeležila par utrinkov z našega izleta, ki se je končal pod sosedovo češnjo user posted image . Uživali smo v soncu in miru. Občudovali cvetoče travnike, polja in resnično uživali ob čudovitih razgledih. Bil je res perfect day.

to si pa tko lepo opisala,po pesniško ...

Danes me sicer boli lulika in vse v obsegu 30 cm okrog nje user posted image . Ampak pustimo zdaj to. To je od sedeža, ki se mi je mrcvaril v ta zadnjo.

za zaključek pa lulika user posted image . ti si faca muki,res!

user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
14.5.2008 9:41:07   
psaša

Za nami je noč polna kričanja, jokanja, bruhanja od jokanja ker se je tako napenjala... user posted image .. mala je bila dobesedno v šoku, zaspala, se spet zbudila s krikom NENENE... malo je imela povišano temp.... jaz mislim da je bila reakicja na cepljenje včeraj, ker je ful ful jokala ko je dobila inekcijo...user posted image zbudile sva se že ob 6ih in šele zdaj je spet moja stara KAtarina...
joj,revica! mogoče se ji je sanjal,da jo cepijo ...

Je pa zato mali cel džumbus prespal...user posted image .... on je moj mali heroj, nič zahteven, potrpežljiv... vsaka mu čast..user posted image
neverjeten je mali pikiuser posted image ! tko priden!

Se podpišem pod vse.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
14.5.2008 9:42:17   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: altati

kakršen ata, takšen sinkouser posted image :

user posted image

user posted image

Luškan Jaša, pameten Jaša.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
14.5.2008 9:43:33   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

drgač pa naš mali šteje user posted image včeraj sem ga posnela, ko je štel do 5... danes je pa mož rekel, da je pred vrtcem šel na tobogan in zraven štel ENA DVA TI STIRI PET SEST OSEEEM user posted image sedmica mu je ušla, ampak vseeno vau - tolk gum ima njegov tovornjak in zgleda pobral user posted image

drgač pa sta se dans z možem ustavila pri babici oz. prababici in mali se je naveličal, rekel MOV (domov), šel k vratom in dodal KAKAL RIT VIT (previt) user posted image si zna zmišljevat user posted image

Bravo Jaša user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
14.5.2008 9:50:39   
psaša
Jutro, jaz sem pa danes tako dobre volje. Me je Miha že navsezgodaj v smeh spravil. Komaj je oči odpru, je že afne guncal in se režal. user posted image  Sem se mu full nasmejala. Pa v vrtcu ni nič jokal. Ko sva prišla do tistega trenutko, ko ponavadi zajoka, je zagledal skozi okno enega velikega ptička in mi je vzojiteljica hitro pomagala ga zamotit, sem jaz švrk naredila in hitro odšla.

muki hvala
Če boste prestavile srečanje, potem pa mogoče še midva lahko prideva user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
14.5.2008 10:41:04   
altati

Altati,  Jaša ima pa skodrane laske..user posted image .. lepotec ni kaj..

če je pa pravi Koderuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
14.5.2008 10:55:56   
Lu
vam še jaz pripopam malo utrinkov naših malih user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
14.5.2008 11:03:39   
Lu
Drugače pa dober dan! user posted image

Zunaj je sonček. Jupi. Včeraj sem šla po dolgem času na aerobiko. Me vse mišice bolijo. user posted image  Nič kondicije nimam, priznam.

Altati pravi Koder, da user posted image

Jaša od Frčkov. Je pravi mali genij. Ni kaj. Štejete. Bravo.

Arabela boga mala. Po vsej verjetnosti je res to sanjala. Boga revca. Mi smo imeli en čas tako obdobje, ampak ne zaradi cepljenja. Ponoči se je zbujala. Je isto vpila, se odrivala od nas. No zdaj se je nehalo.

Kuki pri nas so tudi nehali kurit. Deke so zakon user posted image

Muki naj bolečine čimprej minejo user posted image

Fotke so pa res od vseh enkratne. Naj jih bo čimveč.

Zdaj grem pa še malo delat zvečer pa v gledališče. Upam, da bova imela varstvo. Greva gledat Bolha v ušesu in kaplja čez rob. Tašča časti, ker je zbolela in ne more iti.

Zdaj pa res poniknem.

lp

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
14.5.2008 11:06:20   
*anč*
psaša  user posted image miha za dobro voljo tudi ob prihodu v vrtec!! naj tako tudi ostane!

lu  prekrasne slikice! maja ma res en tak navihan nasmešek user posted image , pa kakšen je že tian, kok ma las ( ko sem ga nazadnje vidla,je bil še bolj puhast). lušna sta full user posted image !

frrrr  vaš jaša je pa res ena faca! noro pameten je ... user posted image   se mi včasih zdi,da je kako leto starejši od našga user posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
14.5.2008 11:10:10   
altati

ja, pa ja de...... menda ja ne misliš, da ti tale vzrok bolečin verjamemuser posted image user posted image
boli te zaradi česa drugega, kakšnega drugačnega pritiskanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
14.5.2008 11:23:35   
psaša

lu  prekrasne slikice! maja ma res en tak navihan nasmešek user posted image , pa kakšen je že tian, kok ma las. lušna sta full user posted image !

Se samo podpišem

anč  danes te pa samo citiram.user posted image Če pa točno tisto napišeš kar mislim jaz.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
14.5.2008 11:32:03   
mis
Dan!

Muki, res si idilično opisala.

Frrrr, Jaša je res pravi govorec. Mogoče bo politikuser posted image

Zoo, sem za da prestavimo, če bo res dež.

Šibam delat, me kličejouser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
14.5.2008 11:39:54   
altati
lu- mala dva sta prava sončka!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
14.5.2008 11:52:07   
Lu
Naj povem, da take fotke pa moj bratec dela. Tako malo za prosti čas. So lepe, anede user posted image  U sem že 1 cm večja user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
14.5.2008 11:53:21   
Lu
Aja mali nima več sprednjih laskov tako dolgih. Mu jih je mama postrigla, ker ga ni mogla več gledat. Da vam ne povem kako. Sem potem doma popravljala. Zdaj je kot tisti v Ace venturi. Spredaj mislim user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
14.5.2008 12:04:12   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

lu  prekrasne slikice! maja ma res en tak navihan nasmešek user posted image , pa kakšen je že tian, kok ma las. lušna sta full user posted image !

Se samo podpišem

anč  danes te pa samo citiram.user posted image Če pa točno tisto napišeš kar mislim jaz.

user posted image sva istih misli ...  jutri pa ti  pokomentiraj,jst se bom pa podpisala,ok? user posted image

kdaj že vi (ne)pričakujete norice?  upam,da ste imuni in jih ne bo ...

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
14.5.2008 12:09:49   
psaša

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Se samo podpišem

user posted image sva istih misli ...  jutri pa ti  pokomentiraj,jst se bom pa podpisala,ok? user posted image

kdaj že vi (ne)pričakujete norice?  upam,da ste imuni in jih ne bo ...

Norice pričakujemo ta teden ali pa drugi. Ma kaj pa jaz vem, od kdaj so v vrtcu oz. od kdaj je mali izpostavljen. Groza.
Pa še danes sem prebrala, da je inkubacijska doba od 14-21 dni. Najbolje, da v mesecu maju nikamo ne hodimo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
14.5.2008 12:11:57   
muki1

ja, pa ja de...... menda ja ne misliš, da ti tale vzrok bolečin verjamemuser posted image user posted image
boli te zaradi česa drugega, kakšnega drugačnega pritiskanjauser posted image user posted image user posted image

Ah, daj....kot da ne vem, da moraš banano prej olupiti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
14.5.2008 12:13:19   
muki1
LU, super slikice user posted image  user posted image  user posted image . Čudovite barve, prekrasna otročka. Tudi Tian se iz meseca v mesec spreminja, da ga skoraj ne prepoznam. Maja pa je že ornk babnica.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
14.5.2008 12:15:00   
altati

Ah, daj....kot da ne vem, da moraš banano prej olupiti user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
14.5.2008 12:15:36   
altati
a veste da naša Lina danes paznuje 30 let?????

Lina še tule -  vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.