|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
13.5.2008 15:00:27   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

remy vedno znova sem navdušena nad tinkarino čupo...fletkana jeuser posted image
se podpišem user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
13.5.2008 15:01:24   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

pikapolona, vaša mala je prava frajerka z očali v avtu in luštna user posted image oblekco pa zihr mami šivala - se mogoče motim? user posted image lepa oblekca!

ne ne..to ni oblekca...to je en predpotopni firtoh (predpasnik) od babice...na glavi je pa ruta iz mojega otroštva....to jo je moja sestra tako naštimala.
sem šla prav še enkrat gledat... nč se ne vidi, da je firtuh... bi lahk bla ena fensi šmensi oblekca user posted image super zgleda res, men so full všeč take oblekce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2127
13.5.2008 18:51:58   
altati
ful cortkana Tinkara, čist po mamiuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
13.5.2008 20:21:09   
frrrr
ja kje pa ste?
js sm glih odrolala do tivolija in nazaj... dobre pol ure... se kr bolje počutim
savna jutri, danes se mi ne da
user posted image

danes sem po kleti brskala in sem našla gumi škorenjčke za tamauga... od sestričninega tamauga... sem mislila, da so večja številka, pa sem se zmotila... ene so 21 (verjetno premajhne) in ene 22. no, ne rabim več kupit user posted image

drgač pa naš mali šteje user posted image včeraj sem ga posnela, ko je štel do 5... danes je pa mož rekel, da je pred vrtcem šel na tobogan in zraven štel ENA DVA TI STIRI PET SEST OSEEEM user posted image sedmica mu je ušla, ampak vseeno vau - tolk gum ima njegov tovornjak in zgleda pobral user posted image

drgač pa sta se dans z možem ustavila pri babici oz. prababici in mali se je naveličal, rekel MOV (domov), šel k vratom in dodal KAKAL RIT VIT (previt) user posted image si zna zmišljevat user posted image

no, lepo spite...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
13.5.2008 20:25:11   
moci
z zojo v naročju gledava slike, pa vidi tinkaro in vpije zojauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
13.5.2008 20:29:23   
piskot
hm, zebe me user posted image . to je pa drek v blokih, ko nehajo kurit in se lahko samo se pod deko zbases.

evo, jutri smo naroceni k dohtarju za pregled, ampak so nas klicali, da se bo treba v cetrtek cepit user posted image in smo spet tam kot pred pol leta. ampak ce smo ze zaceli, gremo do konca. upam da ne bo prav revez. kok vas je bilo ze cepljenih?

kako nam v soboto kaze z vremenom?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
13.5.2008 20:29:47   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: moci

z zojo v naročju gledava slike, pa vidi tinkaro in vpije zojauser posted image user posted image user posted image

madame, kaj je bilo s tvojimi knjigami?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
13.5.2008 20:30:05   
piskot
aja, v zoo gremo dopoldan ali popoldan?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
13.5.2008 20:59:35   
altati
kakršen ata, takšen sinkouser posted image :

user posted image

user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
13.5.2008 21:05:00   
mis
U, altati, pravi tehnikuser posted image

ZOO, ja, kdaj? Popoldan? ob 15h? 16? Povejte...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
13.5.2008 21:09:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

sicer nisem niti prepričana da pridemo, vse odvisno od vremena in še kup drugih zadev.
ampak popoldne je za nas absolutno nesprejemljiv.
jaz sem razmišljala o dopoldanskih urah, priznamuser posted image .
se pa odločite same, jaz bom itak šele v soboto zjutraj vedela kaj in kako....take popoldanske ure nas pa vsekakor ne bo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
13.5.2008 21:20:43   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: moci

madame, kaj je bilo s tvojimi knjigami?

sem ti poslala mail. mal sem butasta, kaj čemuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
13.5.2008 21:33:18   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: altati

sicer nisem niti prepričana da pridemo, vse odvisno od vremena in še kup drugih zadev.
se pa odločite same, jaz bom itak šele v soboto zjutraj vedela kaj in kako....take popoldanske ure nas pa vsekakor ne bo.

sej meni je načeloma vseeno, samo glede na to da prideva s tamalo direkt od doma moram nekako tako skombinirat da spi v avtu ali pa da bomo tako se zmenile, da bo prej spala doma. Čeprav to verjetno težko. Povejte, pa se bova prilagodiliuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
14.5.2008 6:42:31   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

sej meni je načeloma vseeno, samo glede na to da prideva s tamalo direkt od doma moram nekako tako skombinirat da spi v avtu ali pa da bomo tako se zmenile, da bo prej spala doma. Čeprav to verjetno težko. Povejte, pa se bova prilagodiliuser posted image

Mislim, da bi bilo edino fer, da se prilagajamo naši dragi MUKI-ci, ki ima res dolgo pot od in do domauser posted image .
Kaj pa ti praviš MUKI? Kdaj tebi ustreza?????

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
14.5.2008 7:15:12   
Maxica
Dobro jutro in good morning.user posted image user posted image user posted image
Za zoo sem tudi jaz nekak mislila dopoldne, tam po 10 uri.  Ampak kar povejte, smo prilagodljivi. A smo pol zmenjene v vsakem vremenu?
Remy, Tinkara je krasna, laske ima pa res že ful dolge.user posted image
Altati, saj veš, kako pravijo, jabolko ne pade daleč od drevesa.user posted image Pa všeč so mi njegovi kodrčki.user posted image
Frrr, ampak vaš Jaša je pa res brihtna glavca. Da že šteje pri letu in pol. In res ima bogat besedni zaklad. Wau, res.user posted image
Piskot, mi smo v hiši, pa so naši tudi nehali kurit. Sicer nas vsak večer kar zebe, ampak potrpimo, men se ne da še s tem ukvarjat.user posted image  Lan sicer pri letu in pol ni bil še cepljen, ker mora biti eno leto od takrat, ko je bil zadnjič cepljen, tako da nas to čaka šele septembra. Srečno jutri, saj ne bo panike, boš videla.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
14.5.2008 7:17:00   
muki1
U ****o. Ej babe, v soboto bo dež http://www.vreme-on.net/10-dnevna-vremenska-napoved.html  in če bi prišli v živalca bi res prišli zato, da imamo potem en tak celodnevni izlet. Zdaj v nek Kolosej sedet eno uro mi pa ni za hodit. Saj razumete, a ne? Mi se itak vozimo najmanj dve uri v eno smer, pa dve uri nazaj. Altati, hvala za solidarnost, ampak najbrž nas ne bo, čeprav sem bila največji pobudnik srečanja user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
14.5.2008 7:20:29   
altati
Saj če bo dež, tudi nas ne bo, Muki.
Jaz če  bi, bi  itak prišla v zoo, ker nekje noter mi ni za sedet.
Saj lahko počakamo na lepo vreme, kaj pravite?????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
14.5.2008 7:22:20   
altati
na ARSO pravijo pa takole:
http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/napoved.html

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
14.5.2008 7:54:07   
muki1
Več sonca bo na severovzhodu države. Pihal bo jugozahodni veter.

Bratje le k soncu hitite..... prirejeno...sestre le v Kurjo glavo user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
14.5.2008 7:56:25   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

U ****o. Ej babe, v soboto bo dež http://www.vreme-on.net/10-dnevna-vremenska-napoved.html  in če bi prišli v živalca bi res prišli zato, da imamo potem en tak celodnevni izlet. Zdaj v nek Kolosej sedet eno uro mi pa ni za hodit. Saj razumete, a ne? Mi se itak vozimo najmanj dve uri v eno smer, pa dve uri nazaj. Altati, hvala za solidarnost, ampak najbrž nas ne bo, čeprav sem bila največji pobudnik srečanja user posted image .

te pa nič nouser posted image ...bomo pa na vreme počakali

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
14.5.2008 8:22:53   
muki1
Drugače pa moram spet pohvaliti naše lepotce.
Jaša - mali rdečelasi računalniški vedi user posted image ,
Tinkara, dolgolasa lepotička user posted image ,
Zojka, ki mi bo enkrat, če bog da soseda user posted image  user posted image . Ne vem, kaj ta mama toliko paničari s tem grizenjem in ščipanjem ali kaj že. Meni se Zoja zdi čisto krotka kul pupa user posted image .
Jaša od Frrrr, ta je pa čisto ven padel user posted image . Štetje pri teh letih, to je pa res višek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Psaška, vse najboljše za rojstni dan. Veliko časa za tvojega Mihca ti želim in naj te možek uboga, ter redno servisira user posted image user posted image .

In nazadnje, a ne najmanj pomemben. Naj za trenutek odloži delo tudi veliki bratec Jure, ki je pihnil že četrto svečko. Bodi še naprej zdrav dečko, uživaj vsak dan v igri in kot je že teta Maxica rekla, ušpiči tu in tam kako ta starima, da bo mamica imela izgovor, zakaj ji sivijo lasje user posted image . Kakršnokoli slikico bi izbrala, se niti za trenutek ne bi mogla kosati z mamino torto, ki je res fantastična in verjamem, da kolikor je bila lepa je bila tudi slastna. @lina, kapo dol, res čudovita torta.

Neposredna povezava do sporočila: 2146
14.5.2008 8:34:04   
muki1
Samo še to napišem, da si zabeležim, kajti včeraj smo imeli pravi mali kolesarski maraton. Dve uri smo se vozakali po našem lepem Goričkem in tako po oceni mene in moža smo prekolesarili krepko čez 15 km. Bilo je fantastično. Žal mi je, da nisem vzela s sabo aparata, da bi zabeležila par utrinkov z našega izleta, ki se je končal pod sosedovo češnjo user posted image . Uživali smo v soncu in miru. Občudovali cvetoče travnike, polja in resnično uživali ob čudovitih razgledih. Bil je res perfect day.

Danes me sicer boli lulika in vse v obsegu 30 cm okrog nje user posted image . Ampak pustimo zdaj to. To je od sedeža, ki se mi je mrcvaril v ta zadnjo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
14.5.2008 8:34:36   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

remy vedno znova sem navdušena nad tinkarino čupo...fletkana jeuser posted image
se podpišem user posted image user posted image

Se podpišem tudi jaz...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
14.5.2008 8:43:16   
Arabela
Za nami je noč polna kričanja, jokanja, bruhanja od jokanja ker se je tako napenjala... user posted image .. mala je bila dobesedno v šoku, zaspala, se spet zbudila s krikom NENENE... malo je imela povišano temp.... jaz mislim da je bila reakicja na cepljenje včeraj, ker je ful ful jokala ko je dobila inekcijo...user posted image zbudile sva se že ob 6ih in šele zdaj je spet moja stara KAtarina...

Je pa zato mali cel džumbus prespal...user posted image .... on je moj mali heroj, nič zahteven, potrpežljiv... vsaka mu čast..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
14.5.2008 8:44:24   
Arabela
Altati,  Jaša ima pa skodrane laske..user posted image .. lepotec ni kaj..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.