altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Remy Zdaj sem dobila od mojga, da se moram do julija odločit, če bi šla v tujino za 2-3 leta Jaz najdem toliko stvari za ne......za ja pa samo, kot moj temu pravi "romantične predstave" , pa vem, da sploh ne bo tako lepo, ker si bom mogla službo iskat v tujini , pa potem ne vem kdaj bomo imeli naslednjo - tam ali potem šele doma, pa po eni strani mam včasih vsega poln kufer in bi spokala, po drugi strani mi bi bilo pa težko biti brez moje družine.......sploh če pomislim, kako sem reagirala lani, ko je bil oči v bolnici Hočeš moje mnenje? Samo pojdi! Jaz bi na tvojem mestu šla takoj. Izkušnje iz tujine ti bodo koristile, tebi in možu, v nadaljni karieri. In to fullll. Spoznala boš drugo kulturo, drugačen način življenja, nove ljudi, Tinkara se bo ful hitro naučila tujega jezika, tudi sama boš izpopolnila svoje znanje. Moram reči, da jaz minusov ne vidim. res ne! Midva sva bila tik na tem, da greva v tujino. Mož je že imel ponudbo. Zadržala naju je samo ena stvar. Da bi Taro preveč odtujila od očeta. Pustila je pa tu namreč ne bi. Vse ostalo mi je glede tujine samo +. Če bi bila tvojih let, na tvojem mestu, ne bi niti razmišljala. Samo šla bi! Katere države imata pa v igri, če lahko vprašam? Je pa tako, da jaz nisem fulll navezana na svojo osnovno družino (starše, sestro itd...). Saj jih imam rada, ampak bi enostavno zdržala brez fizičnih stikov. Že tako se vidimo 1 x na masec za 2 urci. Mož in otroci so mi pač na prvem mestu. In tudi na tvojem mestu bi gledala samo na to. Kaj s tem pridobite vi kot družina. In mislim, da je tega FULLLL! zdaj pa še malo o Tinkari- jaz se že ful sekiram, ker skoz tepe od kolegic tamale, ona namesto, da bi pobožala pride in kar klofne, potem pa hitro še malo poboža, ali pa pridirja in jih porine- sploh uživa, ker so vse mlajše in niso še toliko stabilne, ko stojijo.....vse igrače iz rok jemlje in govori: to je moje...... Dejte me potolažit, da je to samo obdobje, ki mine.... Nasprotno, se s starejšimi otroki- nad 2,5let razume super, se z njimi igra, kaže stvari, sploh ne tepe! Najhuje pa je, da zdaj včasih, ne pomaga ne NE in NE KAZEN...kaj pa potem?? Včasih imam občutek, da se premalo z njo ukvarjam (odkar se učim) in potem tako išče mojo pozornost...... Moje izkušnje? Hm...pri nas res nihče ni tepel. Pri tej starosti in tudi kasneje ne. Poznam pa ogromno malčkov, ki so to počeli. In mislim, da je res samo faza. Ups, lažem, Jaša je enkrat Martina mahnil . Imam občutek, da se Tinkara želi dokazati pred mlajšimi, šibkejšimi, ker najbrž sama dobiva kakšne podobne 'lekcije' od starejših, večjih. V vrtcu mogoče? Povprašaj vzgojiteljico o tem. Kaj praviš?
|