|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrki 2006-4
5.5.2008 8:09:35   
Anonimen
sivkamivka - tudi jaz držim pesti!

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
5.5.2008 8:32:18   
Arabela
Sivkamivka... drži se...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
5.5.2008 8:34:44   
psaša
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil psaša -- 5.5.2008 8:44:37 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
5.5.2008 8:46:20   
psaša
Sploh ne znam prilimat slikic. A mi lahko ena razloži. Da so take male. user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
5.5.2008 8:50:04   
Maxica
Sam en hitri pozdravček. Čez vikend sem zbolela, dobila vročino, boleli so me vsi sklepi, bruhala, tako da se moj dopust nadaljuje v bolniško. Zdaj grem k zdravnici, sem pa že malo bolje. Očitno je vse skupaj prišlo za mano.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
5.5.2008 9:19:08   
Maxica
Sivkamivka - srečno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
5.5.2008 9:19:56   
Maxica
Psaša, luštne fotke, lušten Mihec, vedno nasmejan, men je tolk všeč.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
   RE: Oktobrčki 2006-4
5.5.2008 9:21:41   
Maxica
Altati, tvoje slikce so pa tudi vedno ful krasne in mamljive. Z našo Italijo žal ni bilo nič, sem "raje" gledala notranje stene Pediatrične klinike. Sam da ste uživali in prav je tako.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
5.5.2008 9:58:36   
Anonimen
Maxica- a ste bili še kaj na pediatrični??

Vse slikice so lepe- sem vam kar fouš- mi nismo šli nikamor- jaz imam v četrtek izpit, pa se moram učituser posted image  Bo pa zato potem ko bo vse to za mano lepše!!

Zdaj sem dobila od mojga, da se moram do julija odločit, če bi šla v tujino za 2-3 letauser posted image  Jaz najdem toliko stvari za ne......za ja pa samo, kot moj temu pravi "romantične predstave"user posted image , pa vem, da sploh ne bo tako lepo, ker si bom mogla službo iskat v tujiniuser posted image , pa potem ne vem kdaj bomo imeli naslednjouser posted image - tam ali potem šele doma, pa po eni strani mam včasih vsega poln kufer in bi spokala, po drugi strani mi bi bilo pa težko biti brez moje družine.......sploh če pomislim, kako sem reagirala lani, ko je bil oči v bolniciuser posted image

zdaj pa še malo o Tinkari- jaz se že ful sekiram, ker skoz tepe od kolegic tamale, ona namesto, da bi pobožala pride in kar klofne, potem pa hitro še malo poboža, ali pa pridirja in jih porine- sploh uživa, ker so vse mlajše in niso še toliko stabilne, ko stojijo.....vse igrače iz rok jemlje in govori: to je moje......user posted image  Dejte me potolažit, da je to samo obdobje, ki mine....
Nasprotno, se s starejšimi otroki- nad 2,5let razume super, se z njimi igra, kaže stvari, sploh ne tepe!
Najhuje pa je, da zdaj včasih, ne pomaga ne NE in NE KAZEN...kaj pa potem??
Včasih imam občutek, da se premalo z njo ukvarjam (odkar se učim) in potem tako išče mojo pozornost......

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
5.5.2008 14:58:26   
moci
samo da nas dvignem. se oglasim zvečer. kakšen gnil dan, razmišljam, kam bi se daliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
5.5.2008 15:22:27   
moci
remy, jaz imam podobne probleme. zoja praska in grize vse po vrsti, v soboto je na bledu opraskala punčko, ki je šla mimo nas. otroci prijateljic so po igri z nami vsi opraskani, jaz bi se pa najraje zakopala pod zemljo. če se spomnite, je tako že kar dolgo, so jih fasali že oktobrčki v koloseju. vsi mi pravijo, da mine, samo ne vem, če bomo potem še imeli kaj prijateljev.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
5.5.2008 15:39:15   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Maxica- a ste bili še kaj na pediatrični??

Ne, k sreči ni več potrebe. Sedaj smo na enomesečni dieti. Je pa danes tudi pediatrinja povedala, da se take reakcije kar pojavijo tu pa tam pri skoraj vseh otrocih in da če so samo take, enkratne, niti alergijskih testov ne delajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
5.5.2008 15:45:59   
Maxica
Remy, glede tujine bosta morala kar sama vse + in - preučiti. Kam pa bi šla, če lahko vprašam? Sicer sem jaz bolj zapečkar kot ne, vendar če bi se šlo le za leto ali dve, bi to naredila zdaj, ko so otroci majhni in se ni treba ukvarjati še s šolami. Premislita, v glavnem, no.
Glede tepenja ti pa tudi ne bi znala svetovati. Mi res nimamo teh problemov. Lan in Max se sicer stepeta za kakšno igračko, vendar drugih otrok pa nikakor ne tepeta. Lan kar hitro vzpostavi stik z otroki, vendar da bi se pa z njimi takole stepel za kakšno igračko, pa ne, sem ga že zadnjič na pediatrični opazovala, da je kr znal deliti. Tudi ne bi te znala potolažiti, kdaj to mine. Verjetno, ko je mal večja, da pošteka tudi negativne sankcije ala kaznovanje. Ti jo v glavnem dosledno opozarjaj, da se to ne sme, nikar ne obupaj. Pa gotovo se dovolj ukvarjaš z njo, nikar ne imej slabe vesti, da se premalo, zato, ker se učiš. Sedaj so otročki tudi že toliko veliki, da se za en čas tudi sami znajo zamotiti. Itak je pa tu tudi očka, kajne?!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
5.5.2008 16:37:19   
Anonimen
Kam v tujino nimam pojma: zaenkrat so možnosti Anglija, Španija, Avstralija, nemško govoreče države bomo izpustili......v glavnem nekam, kjer bo veljala moja diploma oz mi priznajo fax, da lahko iščem slubo na tem področju- ne bi ravno šla v avstralijo za čistilko......user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
5.5.2008 19:24:13   
altati

Zdaj sem dobila od mojga, da se moram do julija odločit, če bi šla v tujino za 2-3 letauser posted image  Jaz najdem toliko stvari za ne......za ja pa samo, kot moj temu pravi "romantične predstave"user posted image , pa vem, da sploh ne bo tako lepo, ker si bom mogla službo iskat v tujiniuser posted image , pa potem ne vem kdaj bomo imeli naslednjouser posted image - tam ali potem šele doma, pa po eni strani mam včasih vsega poln kufer in bi spokala, po drugi strani mi bi bilo pa težko biti brez moje družine.......sploh če pomislim, kako sem reagirala lani, ko je bil oči v bolniciuser posted image

Hočeš moje mnenje? Samo pojdi! Jaz bi na tvojem mestu šla takoj. Izkušnje iz tujine ti bodo koristile, tebi in možu, v nadaljni karieri. In to fullll. Spoznala boš drugo kulturo, drugačen način življenja, nove ljudi, Tinkara se bo ful hitro naučila tujega jezika, tudi sama boš izpopolnila svoje znanje. Moram reči, da jaz minusov ne vidim. res ne!
Midva sva bila tik na tem, da greva v tujino. Mož je že imel ponudbo. Zadržala naju je samo ena stvar. Da bi Taro preveč odtujila od očeta. Pustila je pa tu namreč ne bi. Vse ostalo mi je glede tujine samo +. Če bi bila tvojih let, na tvojem mestu, ne bi niti razmišljala. Samo šla bi! Katere države imata pa v igri, če lahko vprašam?

Je pa tako, da jaz nisem fulll navezana na svojo osnovno družino (starše, sestro itd...). Saj jih imam rada, ampak bi enostavno zdržala brez fizičnih stikov. Že tako se vidimo 1 x na masec za 2 urci. Mož in otroci so mi pač na prvem mestu. In tudi na tvojem mestu bi gledala samo na to. Kaj s tem pridobite vi kot družina. In mislim, da je tega FULLLL!

zdaj pa še malo o Tinkari- jaz se že ful sekiram, ker skoz tepe od kolegic tamale, ona namesto, da bi pobožala pride in kar klofne, potem pa hitro še malo poboža, ali pa pridirja in jih porine- sploh uživa, ker so vse mlajše in niso še toliko stabilne, ko stojijo.....vse igrače iz rok jemlje in govori: to je moje......user posted image  Dejte me potolažit, da je to samo obdobje, ki mine....
Nasprotno, se s starejšimi otroki- nad 2,5let razume super, se z njimi igra, kaže stvari, sploh ne tepe!
Najhuje pa je, da zdaj včasih, ne pomaga ne NE in NE KAZEN...kaj pa potem??
Včasih imam občutek, da se premalo z njo ukvarjam (odkar se učim) in potem tako išče mojo pozornost......

Moje izkušnje? Hm...pri nas res nihče ni tepel. Pri tej starosti in tudi kasneje ne. Poznam pa ogromno malčkov, ki so to počeli. In mislim, da je res samo faza. Ups, lažem, Jaša je enkrat Martina mahniluser posted image .
Imam občutek, da se Tinkara želi dokazati pred mlajšimi, šibkejšimi, ker najbrž sama dobiva kakšne podobne 'lekcije' od starejših, večjih. V vrtcu mogoče? Povprašaj vzgojiteljico  o tem. Kaj praviš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
5.5.2008 19:25:55   
altati
Remy, a pa bi ti nujno morala delati v tujini? Jaz na tvojem mestu ne bi. Ali pa samo par uric tedensko, nikakor ne fulll time job.
Kaj pa Nova Zelandija? To je moja sanjska destinacijauser posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
5.5.2008 19:26:33   
altati
Psaša - kakšen mali veseljačekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
5.5.2008 19:39:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Remy, a pa bi ti nujno morala delati v tujini? Jaz na tvojem mestu ne bi. Ali pa samo par uric tedensko, nikakor ne fulll time job.
Kaj pa Nova Zelandija? To je moja sanjska destinacijauser posted image .

Odvisno od financ- bi pa delala, ker bi potem, ko bom prišla nazaj in bom stara že 29,30 let imela vsaj neke izkušnje kar se službe tiče (pa če mi uspe delati v kliniki, pa tudi če zastonj nekaj časa, bi imela pri nas ful šanse dobiti delo v klinikiuser posted image )- ne vem, nisem še bila na razgovoru za službo, ampak mi je nekak bedno, da bi na vprašanje o delovnih izkušnjah, odgovorila, da jih pri 30 še nimamuser posted image - ne vem, mogoče samo jaz kompliciram?!
Destinacija je pa predvsem odvisna od tega, kje bi S. dobil delo, bi pa malo vseeno gledala na to, da v tisti državi priznajo našo diplomo (ker povsod je ne), ja Nova Zelandija je pa tako raj za veterinarje, samo ne vem, če ima moj kaj šanse dobiti postdoktorsko pozicijo tam!!!
Kar se moje družine tiče: mogoče bi bilo dobro, da grem......da končno zaživimo po svoje, brez vtikanja....vseh!
Strah me je, da ko bom enkrat tam, da ne bom dobila službe in da bom preveč pogrešala domače in prijatelje (no hvala bogu za rr in internetuser posted image )bi postala tečna, zamorjena in bi hotela domov!

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1868
5.5.2008 19:47:23   
altati
Remy -  ne sekiraj se že v naprej kako te bo strah itd......Glej pozitivno, kaj vse boš  novega videla, se naučila, pridobila znanje, izkušnje, prijateljstva in še kaj....Probleme boš reševala ko in če bo sploh prišlo do njih.
Bi pa jaz tudi na tvojem mestu kaj delala, vsaj nekaj ur tedensko, magari brezplačno v kakšni kliniki (če bi vam finančno zneslo-v kar sem pa prepričana).Te izkušnje boš kasneje v Sloveniji sigurno drago prodala. Verjemi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
5.5.2008 19:48:38   
altati

Kar se moje družine tiče: mogoče bi bilo dobro, da grem......da končno zaživimo po svoje, brez vtikanja....vseh!

Tu si pa definitvno zadela POANTO. Tisto, kar sem ti hotela napisati, pa si že sama našla bistvo. Verjemi, začeli boste uživati kor družina. Vsekakor!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
5.5.2008 19:50:58   
Anonimen

Tu si pa definitvno zadela POANTO. Tisto, kar sem ti hotela napisati, pa si že sama našla bistvo. Verjemi, začeli boste uživati kor družina. Vsekakor!

hvala, če gremo na Novo Zelandijo si vabljena na obiskuser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
5.5.2008 19:56:20   
altati

hvala, če gremo na Novo Zelandijo si vabljena na obiskuser posted image user posted image

Uvauuser posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
   [Brisano sporočilo]
5.5.2008 20:29:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
5.5.2008 20:36:44   
altati
O, Sivkomivko, hello!
Pozdravi sivkomivko.
In lepo, da vama gre dobro. Me veseli! Itak sem pa vedela, da ne boš zatajiluser posted image .
Vejice bo pa že Sivkamivka postavilauser posted image .
In kdaj dobita mamico domov?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
5.5.2008 21:01:50   
moci
lej ga, ata sivkouser posted image
kakšne vejice? a mogoče tu kdo piše slovnično pravilno?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravi gospo in mirno noč vama z blažem.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.