|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
8.4.2008 15:00:09   
Anonimen
Arabela- to kar delaš je čisto ok za kožo- lahko jo tudi samo z vodo ali fiziološko umivaš- saj bo minilo, koža se čisti- sicer pa to že vešuser posted image
Pri nas je bila tudi vsa pikasta kot pubertetnica- sem mislila, da je alergija, suho kožo po nogah....sem ji pa jaz kar s hladilnim mazilom namazala.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
8.4.2008 17:04:56   
altati
remy - čestitam za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
8.4.2008 19:28:06   
Lu
Remy user posted image user posted image user posted image user posted image

Arabela tudi jaz sem Maji umivala obrazek z hrastovim lubjem. Je bila tudi na daleč rdeča. Samo pazi, da ti ne gre na obleko. Ne gre stran.

Muki saj Maja je komaj šla k Fifi. Saj vidiš, da hoče it stran user posted image Zdajle jih kar poka tale naša tamala, ja. Si jih bom začela pisat.user posted image

Smo se šle pa danes vpisat v knjižnico in vzele Rdečo Kapico. user posted image user posted image Jo zelo rada posluša.

Mali je bil pa danes slabiši kot včeraj. Še bolj teče iz noska, kašlja močno. Upam, da bo jutri stanje že kaj boljše. Grem pa za 2 urci na šiht in mogoče eno bajto gledat user posted image Ja še vedno iščeva in iščeva. user posted image user posted image Ampak kdor išče, ta najde.

psaša v petek grem v vaše konce. Si že kaj nardila seznam za Just user posted image user posted image Tako ti takrat lahko prinesem.

Pa lep pozdrav, bejbe

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
8.4.2008 20:25:12   
pikapolona2
Čer,
midve sva sami doma.....aprila ima ati skoz neke sejme v tujini.....pa bova med tednom sami. Še sreča da ni to fuuul pogosto...ker jst ga pogrešamuser posted image .

Brina je pravkar zaspala.....sva morale popoldne kljub dežju malo ven....ne zdrži notri...je imela škornje in dežnik in palerino....uf je uživalauser posted image

Remy bravo za izpit.....sam da si ga naredila ocena je samo + ali -user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
8.4.2008 20:28:42   
pikapolona2
Sem pa prej po radiu slišala...da pride Bush v SLO....in zagorski župan ga je povabil naj pride otvorit v Zagorje kip Janeza Drnovška....HALO!!!....pa mislim da se bo Drnovšek v grobu obrnil če res pride ta odkrit njegov kip.....on je po moje res totalno nsaprotje njemu....ne spoštuje ljudi....ne jebe kjotskega sporazuma .....sam za svojo rit skrbi.....res včasih sploh ne morem verjet kdo je njega zvolil...on sam pozira....user posted image

da mal zatežimuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
8.4.2008 20:55:02   
Pikabu
Jih poznate?

user posted image
user posted image

Lp user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 1381
8.4.2008 21:28:42   
frrrr
ooooo,  Maksi, Gajči in Ema - kaki cukrčki user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
8.4.2008 21:36:30   
frrrr
Remy user posted image  user posted image  user posted image za izpit!

Lu - fletka otročka user posted image naj se Tian čimprej pozdravi!

Neža in Maja jih pa streljata user posted image user posted image user posted image

Arabela - mi smo umivali z vatko in fiziološko... pa enih 2x sem s kamilicami umivala... obdobje, ki mine user posted image želim vam lepo noč brez žurk!

pikapolona, naj pride mož čimprej nazaj, da ti ne bo preveč dolgčas po njem.

pr nas nč udarno novega... skoz je treba risat, pisat user posted image včasih gre mau po mizi...
v naslednjih dveh, treh tednih imam v načrtu opustit dojenje... doslednost me matra - to se kaže že pri moji diplomi, pa hujšanju in telovadbi user posted image se bomo potrudili...
no, duda pa ga ne mika več, pa jo ima na vidnem mestu... zgleda res blo 6 dni bolj takih zaradi izraščanja zobkov
aja, pa na pregled sem ga danes naročila... že 3ič klicala za termin, ker enkrat nisem vedela kdaj je bil cepljen nazadnje, drugič so imeli že vse polno za april, tabelce za maj pa še ne... no, danes so nas pa naročili 28.5. user posted image svašta ej... aja, pa za  zadnje cepljenje sploh niso vprašali user posted image

lepo spite!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
8.4.2008 21:58:44   
frrrr
mogoče kateri prav pride http://www.bojanke.com/meni.htm
sem glih nekaj listov natisnila, da bomo jutri spet lahko barvali in risali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
8.4.2008 23:42:58   
mis
Porkaš, so me razjeziliuser posted image  Dobim user posted image dohodnino, 188 evrov plačat. Nič jasno. kako... Vsako leto sem nazaj dobivala... Gledam... Ni otroka zraven... Računam, moram dobit nazaj 370 evrov. Jutri nesem pritožbouser posted image

@lina, še eno vprašanje. Pisala si, da si za otroški dodatek urejala po netu. Kje? A to za Jureta ali Matjaža? Kdaj je treba oddat za naše tamalčke? Kaj pa naredim ko se novi rodi?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
9.4.2008 6:58:21   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Sem pa prej po radiu slišala...da pride Bush v SLO....in zagorski župan ga je povabil naj pride otvorit v Zagorje kip Janeza Drnovška....HALO!!!....pa mislim da se bo Drnovšek v grobu obrnil če res pride ta odkrit njegov kip.....on je po moje res totalno nsaprotje njemu....ne spoštuje ljudi....ne jebe kjotskega sporazuma .....sam za svojo rit skrbi.....res včasih sploh ne morem verjet kdo je njega zvolil...on sam pozira....user posted image

da mal zatežimuser posted image

Če bi poznala zagorskega župana osebno, bi ti hitro bilo vse jasno.....jaz ga poznam še iz časov, ko smo ga skupaj 'pili'......in se sploh ne čudim tej ideji, ki je milo rečeno idiotska in mimo vseh Drnovškovih načel. A kaj ko tega istega župana ljudje volijo že leta in letauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1386
9.4.2008 7:00:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Porkaš, so me razjeziliuser posted image  Dobim user posted image dohodnino, 188 evrov plačat. Nič jasno. kako... Vsako leto sem nazaj dobivala... Gledam... Ni otroka zraven... Računam, moram dobit nazaj 370 evrov. Jutri nesem pritožbouser posted image

Če Tine do konca januarja nis prijavila davčni, ti je niso upoštevali.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
9.4.2008 7:02:13   
altati

@lina, še eno vprašanje. Pisala si, da si za otroški dodatek urejala po netu. Kje? A to za Jureta ali Matjaža? Kdaj je treba oddat za naše tamalčke? Kaj pa naredim ko se novi rodi?

Po rojstvu novega otroka v treh mesecih oddaš novo vlogo.
In dobiš novo odločbo, s tem stara preneha veljati.
Za otroke drugače oddajaš enkrat letno, takrat ko stara odločba neha veljati.
Vse piše na odločbi, ki si jo dobila.
Odločba se daje za obdobje enega leta.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
9.4.2008 7:40:54   
Maxica
Dobro jutro, dober dan.user posted image
Muki, Neža je faca.user posted image user posted image user posted image Upam, da je vajina varovanka že kaj boljša, ker imeti vročino 47 kilometrov pač ni šala mala.user posted image
Lu, tudi Maja jih pihne. Ti si jih kar zapisuj, se splača, se vsake tolk časa mal narežiš, ko jih bereš.user posted image Upam, da se Tian čimprej pozdravi, pa da se vama hišica končno nasmehne.user posted image
Remy, bravo za izpit. Ocena pa sploh ni važna. Zdaj pa še tri narediš in zmagaš.user posted image
Arabela, meni je patronažna takrat pri Maxu, ko je bil res kot kakšen pubertetnik, rekla, da naj pustim tiste pikice kar pri miru, morda s kamilicami malo prat, sicer se pa koža sama sčisti. Lan pa sploh ni imel tega.user posted image
Pikapolona, vidim, da sta boljši in da se fajn zabavata, medtem ko očka ni doma. Lan ima tudi rad škornje, vendar on jih ima najraje kar za po stanovanju.user posted image
Pikabu, o, kakšne krasne fotke in modeli na njih. Pojma nimam, kdo bi to bil.user posted image
Frrr, naj vama z dojenjem oz.nedojenjem uspe, če sta se tako odločila.
Mis, kot ti je že Altati napisala. Otroka bi morala do konca januarja prijaviti, če ga nimaš že pri plači. Zdaj boš pač morala pritožbo vložiti, edino če se vama bolj splača, da jo mož prijavi. Izračunajta si pač.
Za doklade ti je pa tudi Altati napisala.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
9.4.2008 8:16:40   
Lu
Dan!

Mi še bolj smkravi. Pa zdaj sem mu začutila še povečane bezgavkeuser posted image Hm... a mu gre tole naprej? Naj greva nazaj k P? Sploh ne vem.

Pikabu lepo, da si se oglasila. Sem ravno mislila malo povprašat kje se skrivate?user posted image

Maxica sem videla, da si nekaj spraševala po spodnjem perilu user posted image Sem bila zadnjič v H&M in bila prijetno presenečena koliko izbire imajo. Cene pa tudi ok.

Frrrr mi tudi radi rišemo. NAjraje po miziuser posted image Še raje pa jemo ali flumastre, voščenke, barvice. Eh. Saj ga bo minilo.

Pri nas pa po novem zelo radi pojemo. Mali skoz nekaj mrmra in tudi melodijo že ujame user posted image Ja pa sem vam pozabila povedat, kako je začel govorit ta teden. Se vidi, da smo skupaj malo več časa. Pa za vsako stvar se tako lepo zahvali. Reče ˝vala˝user posted image No dosti hvale.

Kam greste za 1.maj?

Tako. Zdaj je pa kavica popita in grem k tamaučku.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
9.4.2008 8:50:58   
Anonimen
jutro- sem že boljše voljeuser posted image

včeraj sem Tinkaro zbudila ob 5.30user posted image , danes je ona mene ob isti uriuser posted image , je hotla kar vstat in it v vrtec- svašta (no že pobiram besede od eneuser posted image )

Tinkarin prvi stavek: To je moje! in to pove za vsako stvaruser posted image  vsakemu posebej in sama sebi!
najpomembnejša beseda: dudo, duda, dudiuser posted image  in če jo hočeš vzeti je spet: To je moje!
Sploh ne vem kje je to pobrala, je tako, kot bi imeli že najmanj 5 otrok in kot da bi njej vse vzeliuser posted image
Odkar jih je v vrtcu 14 zna še juho sama z žlico jesti in kaj sledi na koncu, ko zmanjka gostega?!, dvigne se krožnik in juho popije (ej, sem se takoj spomnila, da so to fore iz vrtca, ker smo mi enako delali)user posted image

Gaya- zdaj je pa Gaja že tudi tebi podobna!!!user posted image

drugače so pa vsi 3je na slikici luštkaniuser posted image user posted image

hvala za čestitke in spodbudne besede, je pa očitno, da se s kravami ne bom ukvarjala in sem se zato tudi bolj površno učila, čeprav to ni bil moj namen- časa zmanjkalo, Tinkara je krivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
9.4.2008 8:56:33   
gaya
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Jih poznate?

user posted image
user posted image

Lp user posted image user posted image user posted image

Tvoja dva poznam, kdo pa je zraven se mi pa tud sanja neuser posted image , mal me sliči na mojo banditko domauser posted image .

< Sporočilo je popravil gaya -- 9.4.2008 8:59:33 >

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
9.4.2008 8:59:25   
gaya
Dan punce,

saj ne da vas ne berem, sem na tekočem, samo pisat se mi pa ne dauser posted image , jah takle maš. Najbolj, da se začnem sklicevat na pomladansko utrujenost.

Zdravje pri nas je še kr nekako, no vsaj pri Gaji se drži, mene pa mal zapušča.

Skratka dnevi nam minevajo tako in drugače, spopadamo se vsak dan z novimi forami. Gaja ljubi besedo NE in NI. Sicer na vsake toliko me preseneti in se zmoti tud z JA MAMI, ampak ne prevečkrat oz ne takrat, ko bi jaz to hotela.

Mal grem še prebrat in pokometirat, pol me mate pa spet za nekaj časa dovoljuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
9.4.2008 9:02:37   
gaya
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Gaya- zdaj je pa Gaja že tudi tebi podobna!!!user posted image  

A veš kako sem vesela takih stavkov. Ker jst namreč ne najdem med nama nobene podobnosti. Edin spi tako kot sem jaz predihavala popadkeuser posted image -"rit v luft"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
9.4.2008 9:19:04   
Arabela
Jutro!

Ko gledam slikice ki jih pripopate sploh ne morem verjeti da so naši fračeki in frčefele tako zrasli...user posted image user posted image user posted image .. pravi mali junaki in junakinje...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
9.4.2008 9:21:16   
Arabela
Čakam taščo da pride po Katarino, nato pa grem v vrtec po informacije glede vpisa... kaj sploh potrebujem...  pa dneve odprtih vrat imajo pa bova šli jutri s Katarino skupaj pogledat...

Spali smo kar ok, mala se že privaja na sergejevo jamranje in niti ne trza... je pa ponoči nekaj po postelji skakala in pela, ampak po 10min je je zmanjkalo..

Lep dan vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
9.4.2008 11:15:43   
@lina
No, tudi jaz sem ena od tistih, ki sem lena za pisanje. Res je tudi, da vas po dva tri dni ne preberem, potem pa ko vas preberem, je tolk tega za skomentirat, da se mi ne da. Priznam. Ste kaj jezne name?user posted image user posted image

Mi smo tudi bolančki, taki bolj na izi. Oba šmrkata, sem ter tja pokašljata, zvečer naštimata vročino 37,1 - 37,2, glih tolk, da ju naslednji dan ne peljem v vrtec. Včeraj sem bila jaz doma, danes je oči. Energije imata pa itak čist preveč, jaz sem včeraj najprej zaspala ob Juretu, ko sem ga dajala spat, ob 21.15 vstala, opravila v kopalnici in šla naprej spat, čist sem bila hin...

Arabela, moja dva oba sta imela tako kožico na obrazu...Nisem se obremenjevala s tem niti nisem pretirano čistila. Po treh mesecih je bilo vse ok samo od sebe.
Kar se pa spanja tastarejšega tiče, je bilo pri nas isto. Tamal se je lahko drl zraven, pa on ni trzal, ko se je na to navadil. Kakšen drug glas, ropot, nekaj nenavadnega ga je pa predramilo...

mis, vlogo za otroški dodatek sem oddala pleko spletne e-uprave: http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=424

lep dan

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
9.4.2008 13:23:46   
mis
Jah, pol sem pa jaz zabluzila. nič nisem oddajala, takrat sem jo prijavila že ob rojstvu na davčni da je dobila davčno številko, pa mislim da lani je bila upoštevana. Ko smo še sami oddajali. Mah, ne vem, mogoče sem jih po krivem obtožila... Zavarovana je po meni... Jaz sem mislila da je to dovoljuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
9.4.2008 13:26:44   
mis
Ponoči pa pri nas po dolgem času ena razturana noč. Sicer res spi, skoraj ne vstanem ponoči, no včeraj je pa že 2. večer težko zaspala. Pa se res trudi. 20 minut je tiho, v bistvu že napol spi, pa jok... pa sem jo šla parkrat potolažit in je zaspala. Potem pa dobesedno vsake pol ure jok. Ob 1h sem jo dala k nama na posteljo in do jutra stalno zbujanje in jok. Premetavanje. Ob 7:30 me zbudi mami. Še zaspala bi. Čez 20 minut sem bila že zrihtana v šoli. Uf... zdaj spi. prej sem jo previjala in sem vidla na zgornji ustnici kot malo afto. pomoje se nekaj dogaja. Bom vidla kaj bo. Upam da ne bo spet kakšna slinavka.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
9.4.2008 14:16:26   
altati

Zavarovana je po meni... Jaz sem mislila da je to dovoljuser posted image

To, po komu je otrok zavarovan nima veze s tem, kdo ga uveljavlja v olajšavi.
Olajšave se uveljavljajo pri plači.
Ali se jo je pa javilo do 30.januarja davčni upravi.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?